Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz Scholes9 #2202 üzenetére
Ugye Multiplayerrel indítasz, 1v1 Novice, kiválasztod a fajodat, jobb alul Create Game, térképet választasz, bal alul Create Game, és itt a Game Lobby felirat sorában lesz egy kis ikon, hogy +A.I. Itt adhatsz hozzá gépi ellenfelet+nehézséget.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
aktív tag
Üdv Urak!
Tudnátok segíteni, hogy tudok beta kulcsot szerezni? Van eredeti SC1-m, azt hallottam egy ph-s kollegától, hogy így kaphatok kulcsot.
Előre is köszi!
-
bpx
őstag
TheBlase.iddqd
-
Thome
veterán
Én meg lájtosan beabáltam 1v2-be 2 tagot.. Lol.. Aszittem nagy szarba vagyok, mert betámadtak, és aszittem ennyi, a seregem meg a túloldalon volt.. Otthon is kibírtam a nagy támadásuk, sőt, maradt egy rakat egységem ott, a bázisukat is szétzúztam.. Ez a zerg+protoss kombó nagyon erős.
-
Bibby
addikt
Most már nekem is kellene beszerezni bétát...
De (szégyen vagy sem) nincs semmi eredeti blizzardom, mit a legegyszerűbb/olcsóbb beszerezni?
És ha kijön a teljes rögtön lelövik a bétát ahogy van?Ελευθερια η θανατος
-
Angelo69
senior tag
Siman regelhetsz nem kell eredeti a kapott kulcsot meg hozzaadod es megjelenik a beta letoltheto verzioja.
Ha neked kell akkor ez volt az utolso darabom.[ Szerkesztve ]
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
Thome
veterán
Egy tanács, mint kezdőtől: Mikor SC2-ztők, kapcsoljátok ki a telefonotok! Fél játékot áttelefonáltam (1 órás játék), alig bírtam magam tartani a kurva carrierek nyomásától. Be is adtam a derekam, de za előretolt állás azért odatette magát, belepusztítottam a bázisába 8db Dark Templarral... 2v2 volt, de természetesen 1 csapattársam ki is hullott az elején, kössz...
Jó játék, de az azelőtti zerg rush felnyomta a pumpát, hogy az elején odajön 4 döggel., és azzal letakarít..
-
JSaN
addikt
Latom sokan 2v2-t tolnak, most en is arra altam ra mivel sokkal lazabb mint 1v1.
En 1v1 kezdes ellot nagyon izgulok, es ezert neha kapkodok ossze vissza.
Es igy nehanyszor ki kapok, egyellore most a Gold ligaban ingazok.
A 2v2-t most csak customban tolom, szoljatok es szivesen tamogatok barkit a jatekban.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
MZsoltee
veterán
Lenne bétakulcsom és így játszogatok, én is kipróbálnám a 2v2-t, ha valakinek van kedve csatlakotni.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
JSaN
addikt
oke mennek en
csak most bogaraszom ossze az Bnet ID-eket, mert nincs mindenkinek bent A StarCraft 2 FAQ-ban
(most is fent vagyok, irjatok ram es mehet a game)Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Alg
veterán
Nah... megvannak a placement meccsek, bronze 35. hely, ennél fentebb nem is fogok menni szerintem
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Angelo69
senior tag
Angelo.fallen
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
bolondember
MODERÁTOR
na, sikerült belépnem:
bolondember.raf
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
kovsol
titán
reset óta nem toltam 1vs1 -t most kicsit izgulok eddig 4-0 kíváncsi vagyok milyen liga lesz belőle majd
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest