Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jol latom, hogy a Nova Covert Ops nem mas, mint egy tower defense SC kontosben?
-
-
Erdekes fejlemenyek vannak a versenyeken. Korabban alig lehetett protoss jatekosokat latni, most alig neveznek terran playerek, zergek meg szinte semmi.
Heromarine bejelentette, hogy visszavonul, ha iden nem lesz EWC.
-
Csinos kis bugot talaltak a jatekban: ha vmilyen egyseg rampan all es azt tamadja egy baneling kozvetlenul, akkor a bane altal okozott sebzes megduplazodik.
-
Azta... ezt lattatok mar?
-
Azt a szegyenit...
Ket AI egymas ellen, helyenkent 30 ezres APM-mel. A gyoztes bedobott vagy tucatnyi mule-t az ellen bazisara, mert mind a 8 bazishelyet kitermelte mar.
-
-
-
Én is szívesen kipróbálnám a Co-opot, sosem játszottam még - de előre szólok, hogy noob vagyok.
-
-
-
válasz
MegalodonS
üzenetére
offline?
-
-
válasz
Hardstyler01
üzenetére
?
-
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Az eredeti 98-as játékhoz volt egy kis A5 méretű könyv, amiben nem csak az egységek leírása volt, meg sysreq stb, hanem a két nemhumán faj létrejöttének története és az, hogyan kerültek kapcsolatba az emberekkel.
Ezt keresem.
-
Megvan valakinek az eredeti Starcraft könyve, amiben leírják a fajok előzménytörténeteit?
-
-
-
-
-
-
Hogy a fenébe kell beállítani az sms protectet? Nem akarja megenni a telefonszámot, pedig már korrektül beállítottam a címemet is.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
MegalodonS
üzenetére
Elmeletileg ez egy mod a StarCraft 2-hoz.
-
válasz
MegalodonS
üzenetére
StarCraft Mass Recall
-
válasz
trialboj
üzenetére
"...Az elődöntőktől kezdve ott ülnek az aréna közepén egy belső fülessel, és egy nagy fejhallgatóval, miközben a kommentátor ordibál... Hogy nem hallják mit mond? Nem lehet úgy feltenni azt a fejhallgatót hogy beszűrődjön mit mond a kommentátor?..."
Az a nagy, fejhallgató-szerű képződmény pont hangszigetelő. Ha hallanák, mit mond a kommentátor, tudnák, mit csinál az ellenfél.
-
-
-
-
-
válasz
zsolt00000
üzenetére
Elvezheto FPS-t csak HD felbontasban kaptam i7-6700HQ, HD530 es 16 GB RAM tarsasagaban - singleben.
-
-
válasz
freelanced
üzenetére
Very hardon még simán fogható az AI, de itt kezd el működni az, hogy deríteni és counterelni kell.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
hátakkónem

-
-
-
válasz
üzenetére
Másnak is volt észrevétele, amit trollkodásnak minősítettél - valahogy kettős a mércéd. Azt mondod nincs rálátásod, de szerinted a protoss OP... A mutatott statok meg nem pár évesek, hanem az utolsó 3 év nagy versenyeinek eredményei, tavaly év végéig bezárólag és pont nem azt mutatják, hogy a terran, mint faj, gyengébb lenne a másik 2-nél.
-
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Milyen upload kell egy ilyen 720p-s streamhez?
-
-
válasz
mikromanus
üzenetére
kulcsszó: ladder - mert az volt a téma...
-
-
-
Hmm... akkor lehet, hogy még csak nem szinkronizált le a kliensemmel...
-
Ha Windows reinstall után a Users könyvtárból kimentett dolgaimat visszarakom az új rendszer alá, akkor visszakapom az acsikat, portrékat, ilyesmiket?
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én is megnézném...
-
-
válasz
--Rawlings--
üzenetére
Mire lesz 20 ling, addigra a fal mögött lesz stalker is szvsz.
-
-
-
-
Innovation hiperagresszív, de nézőként baromi unalmas állandóan az MMM-et nézni...
-
-
-
NaNiwa videó van?
-
-
-
-
-
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Nincs, de a HotS is késett 1-2 évet az ígérthez képest...
MOD: közben ezt találtam, úgyhogy még picit várhatunnk, mire megjelenik - nagyjából 2015 karácsonyára tippelem az érkezést.
-
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Jó lesz az 13-nak is. Előbb jön a Protoss kiegészítő, aztán 10 év pihi és majd akkor nekiállnak a 3-ik résznek

-
-
-
-
Okés, megadom magam, nagyobb a rutinotok ebben a játékban

-
-
-
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
-
-
-
-
-
Döntő meccseit meg lehet nézni majd ismét? Most ébredtem fel a futam utáni szunyából...
Köszi whitezo88.
-
válasz
sikalisk
üzenetére
Nade visszablinkelni a banelingek közé...?!

Én egyébként már azt sem értettem, a második játékban miért nem csinálta a cannon rush-t, megvolt rá a lehetőség, Jaedong meg nem is számított rá, csinálta a saját játékát. Vagy ha már ezt nem, akkor a harmadikban miért nem jött proxy gw, amikor már mindenképpen életben kellett maradnia 1stnek? -
-
Már látom, hogy terran ellen sok gondom lesz, egyszerűen nem tudom megfogni őket - mármint WOL-ban. Zerg AI nem jelent gondot, protoss-t meg olyan ritkán ad, amilyen gyakran fehér hollót látni...
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azért van abban vmi, amit a többiek mondanak. A DH-n az utolsó 4-ből 3 zerg volt és a maradék protoss játékos sem jutott be a döntőbe.
-
-
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Én sem, de számomra megdöbbentő volt látni, hogy még ilyen magas szinten is megy a korai lingrush...
-
-
Hajrá Goswser!
-
Stockholmi DH videói elérhetőek valahol?
-
-
Visszatértem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest