- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arhquis
aktív tag
Lehet, hogy régebben jobban játszott, és azt is aláírom, hogy sokat hibázott, de a véleményem akkor is az, hogy főleg a végén már a zerg irányított. A fungal + ultra szerintem nagyon jó választás volt, főleg mikor lingekkel támogatta.
De az akkor is fura számomra, hogy egy marék MMM + Raven megfogott ennyi, és fullosan kimaxolt zerg sereget!
-
Alg
veterán
Egyetértek, rengeteg ultrát ott hagyott pl., és az a drop sem volt túl szerencsés a main-re.
Ultrát erőltetni mara-rine ellen meg hááát... szerintem jobban jár, ha marad a brood lordoknál, esetleg kis roach támogatással. (igaz, azok meg borzasztó lassúak...)
Szerk:
iSonic már vártam mikor szólsz be

Szerk2: poénnak készült a kép, jó adag szarkazmussal

-
csuszi
aktív tag
arról nem is beszélve, hogy attack közben ha nem baszogatják úgyis szétterül. bár szerintem platina vagy felette nincs ember aki thort basztatna mutaval, hold ide hold oda.
én legalábbis eddig egyszer tapasztaltam
direkt nem is használtam többet mint aminek még nekiment ahogy elnéztem, 1 thort hagytam main-en, nekiment, leszedte, vesztett egy adag mutat. direkt nem vittem oda megint csak 1-et, hadd szopja a nyersanyagot megint. még kb 4 thort szedett le, aztán jött a csudálkozás, hogy elfogyott a zseton...mármint neki
-
föccer
nagyúr
Én kampánnyal is sokat játszom. Egyrészt nem szeretek kapkodni. Sokkal jobban bejönnek azok a küldik, amikor nincs időlimit, mint amikor rohanni kell. Pl a Novás, meg a Toss-os pályák nagyon bejövősek. Imádok sakkozni, hogy hogyan lehet a legkissebb áldozattal megcsinálni a pályát
Másrészt meg akarom csinálnni 100%-ra az arcivmenteket, Már vagy 64-65%-nál járok, ami szerintem jó ahhoz képest, hogy milyen keveset tudok játszani
Persze ez elején nem figyeltem az arhivmentekre, csak gyorsan végiggtoltam, hogy megkegyen a stori, de az újrajátszásoknél igyekszem teljesíteni a küldetéseket, meg az archivmenteket.Tegnap pl 2 Zeratul-os küldinél csináltam meg fullra az archikat, ezzel szerezve +35 "kinekafarkanagyobb" pontot.

üdv, föccer
-
Djuree
félisten
engem inkább csak a single érdekel, még 1 multi meccset nem toltam
de nekem így is megérte az árát. majd ha végigtoltam a singlet meg a csellendzseket akkor talán multizok is. illetve most is multizok, de csak coop-ot a gép ellen, ember ellen még nem toltam, de nem is nagyon vonz, max 4v4-ben, ott azért lehet taktikolni 
minél később akarok elkezdeni multizni, hogy a pro-k már sok meccsnél járjanak és ne rakjon össze velük
mafia2 nem az év játéka lesz, hanem az évtized játéka, ha jól meg lesz csinálva. az 1-et még ma is előveszem néha, frenetikus hangulata van. jópárszor végigtoltam már, és nem 10-20 óra időm van benne, hanem vagy 200
ha még jó multi is lesz benne akkor meg verhetetlen lesz... -
jaja1981
addikt
-
Black Light
csendes tag
Jaja én lerángattam batulcrused ból a herot meg ami 2 van alapból távólról mindegyikkel lövök egyet aés egy tankot feláldozok ám ez csak 2 támadás iletve a 3 támadás mert utánna nics nehéz tüzérség..De te is én tudjuk nem az első 2 talival van a pr hanem a 3 4 . talival mert akkor kerigen nagyon sok zergel jön és ha azt túl is élem utána nagy ramazuri jön.Viszont én kiszoktam lőni a közvetlen elöttem lévő átjáróikat mert akkor kicsit hosszabb idő átjönniük hozzám.ÁÁÁÁÁ míg beszéltünk 4 . támadást éltem túl 1 tankom maradt XD kezdem előről.........Milyen jó a 2 monitor XD
-
Black Light
csendes tag
ott a pont.Én is így járok na meg az se mindegy a mikor tolod ell a spect mert ha kerigen elött eltolod és nem utána akkor tuti nem csinálod meg.Néha azt is tartalékolni kell.Bár most adtak egy tippet vannak azok a mi is a neve az a repülő melyet csaj vezet na azt mondták 7 db kell ráesni kerigenre láthatatlan módban.De kérdem én miből gyártok hetet?????na meg fejlesztési költség....Mert 3 kigyúrni elég a földi osztályt nem hogy még a légi járműveket.
-
LucifeI2
őstag
Én is brutalon tolom, bár nekem semmi Starcraft tapasztalatom nincs. 12. pályánál tartok most. Már a 11. is rohadt nehéz volt nekem, kb. 3 órát szenvedtem vele, mire rájöttem, hogy milyen taktikával kéne megcsinálni.

SPOILER
Választotta azt valaki, hogy megpróbálja megmenteni a Heaven vagy milyen bolygón lévő embereket? Azokat akiket megfertőzött valami vírus és a prothosok meg akarják ölni őket. Én azt választottam, hogy megölöm az embereket, és a pálya után átalakult a doktor csaj zergé. Mi történik ha a másikat választja valaki? Ugyan ez?
-
L4D1K
őstag
Köszi, landolt a megrendelés zavvi nál.
Elég sokat vaciláltam rajta, de végülis ha eddig sikerült várnom rá, akkor ez pár + nap már nem oszt nem szoroz. Legalább feldobja egy kicsit a az üres teret a Starcraft könyveim mellett, amire mondjuk egy dvd-tok nem pont alkalmas... csak nem értem miért nem lehetett ezt szép magyarra megcsinálni, ha a németek képesek ráírni hogy "ES BEGINNT" akkor nálunk ez miért okoz gondot...

-
FefeeX
veterán
Ők a fekete mókusok, akik garázsolni szoktak...

-
v2izzy
tag
Én is ugyanezt teszem. Szépen nyugodtan megveszem másnap, hazamegyek felteszem és addig játszom amíg le nem fordulok a székről. (Ja, nem ez nem wow
) Szerintem így sokkal jobb lesz mert legalább nem fogok idegeskedni, hogy összeomlik a bnet meg a lagg...
Megkímélem magam.
Egyébként, ugye nem én vagyok az egyetlen aki nem bétázott? Mert nem szeretnék nagyon lemaradni

-
h.adam.92
őstag
én sem egy részben gondoltam, mellesleg ha neked korea szűk rajongói réteg akkor ok

+ euban meg usa-ban összesen sztem szintén van annyi scgamer mint koreában és az már sokk millió ember.
az meg nem feltétlenül kötött h mindenki ismreje.. a gyűrűk urát sem ismerte senki mikor legyártották meg a harry pottert sem és mind a 2 kaszál(t).
-
föccer
nagyúr
Mondjuk az aláírásod mindent elárul

Alg: Egy értelemes gyorsfordítást tudnál eszközölni, az általad idézett post-ra? A google eléggé (köhm) furcsán fordította.
Bár vicctopikba elmehetne

Üdv, föccer
-
Bibby
addikt
-
föccer
nagyúr
Én egyszer próbáltam a 2v2-t, random párral. A T+T vs. T+Z felállással. Nézem, hogy mit csinál, írom neki, hogy build wall, erre semmi. Persze be is tolták az scv-jei nagy részét, pedig volt már vagy 7-8 marinja. Erre persze már ki is lépett. Szóval részemről felejtős. Max, ha skyp-on közbe tudunk dumálni a társammal.
Üdv, föccer
-
Thome
veterán
Esküszöm, hogy telibe találtál, mert azt kezdtem el csinálni, magamtól...

Pontosan ugyanolyan lesz, csak kicsit nehéz még csinálni, mert a 3D miatt a cliffek nagyobbnak tűnnek, és ott is lessz cliff, ahova nem lehet már elmenni unittal, azért nehéz egy kicsit, de már nagyjából belőttem, utána majd tesztelgetek.Őőő... Mi az az LT? Vagyis csak rövidítést nem vágom, azért elmondhatnátok minek a rövidítése...

-
Dj Dekko!
őstag
Single Player tiszta sötét...
Jobb felső sarokban látom a profilom... és utána megáll a tudomány... sehol nem találok skirnish vagy bármi féle hasonló dolgot...
-
whitezo88
nagyúr
-
Alg
veterán
brood lorddal próbálkoztam, de szintén mire odáig eljutok, sok lesz az ellen sajna...
Infestor érdekes lehet, már csak a fungal growth miatt is, nem próbáltam még...Egyenlőre az a fegyverem, hogy nem engedem odáig fejlődni... valahogy be kell jutni az ellenséges vonalak mögé
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha kijön 20-30 stalker+4-5 imo+2-3 colo, kb. végem van, bármit csináltam addig...
szerk: vagy volt mikor 3 stargate-el nyomta a voidray-t,azt sem nagyon volt esélyem megfogni, nem is tudom mi kellene ellene, ha már sok van... hydrából 3-4-szeres túlerő kell, muta detto... corruptor talán...
-
Ptech
addikt
Ez a két legjobb túb, ott van még a StarCraftLegacy is, de Crota úgy kommentál, mintha karót nyelt volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

direkt nem is használtam többet mint aminek még nekiment ahogy elnéztem, 1 thort hagytam main-en, nekiment, leszedte, vesztett egy adag mutat. direkt nem vittem oda megint csak 1-et, hadd szopja a nyersanyagot megint. még kb 4 thort szedett le, aztán jött a csudálkozás, hogy elfogyott a zseton...mármint neki