Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FefeeX
veterán
válasz Angelo69 #5780 üzenetére
Én már rendeltem, a honlapon feltüntetett infók alapján. Amennyiben 22500-nál többet akar fizettetni a futár, egyszerűen nem veszem át. Azt oda kenik, ahova akarják...
Alg: amennyiben többet kérnek, nálam is a zavvi jön, 4ezerért már kivárok egy hetet...
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Angelo69 #5800 üzenetére
Hát jah. Azért remélem, hogy a CE-be nem nyúltak bele...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Angelo69 #5803 üzenetére
Hát, azért az meggyőzőbb lenne, ha ezt a CDG munkatárasi késíztették volna. Így csak azt tudjuk biztosan, hogy a német ajkú országokban milyen kiadás fogmegjelenni. A normál változatnál is gondoltuk azt, hogy milyen frankó, papírtokos lesz, meg minden, de ahhpz képest....
No nem baj, ezt az esélyt megadom neki. Ha nem jön be, akkor tuti, hogy írok egy panaszlevelet a Blizznek, hogy nézzen rá a magyar disztribútor körmére, hogy az műveltek a kiadványával...
1:04:52:55
ps: mi azn az SC2-hu val? Iszonyat lassan tölti be az oldalt....
Üdv, föccer
mod: Re: öteletnek nem rossz, csak az a baj vele, hogy szerintem a többség nem fog +1 hetet várni rá. Ez úgy lenne jó, ha valamelyik szomszédos országban, ahol eredeti angol nyelven van kiadva (tokkal-vonóval), oda kimenni, és bevásárolni azt az ominozus x darabszámot. És akkor már kedden délelött lehetne tolni.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
kovsol
titán
-
föccer
nagyúr
válasz Angelo69 #8286 üzenetére
3??? azt hogy csináltad? egyszerre voltál 3 helyen, vagy elküldted anyut-aput is a boltba?
üdv, föccer
-
rt06
veterán
válasz Angelo69 #26583 üzenetére
az egyes avatarok valamilyen teljesitmenyhez (tobbnyire achievement-ekhez) vannak kotve
a profileodban, ahol valasztasz kepet., meg tudod nezni, hogy az egyes kepeknek mi a kovetelmenyeaz ott szereplokon kivul mas kep nem hasznalhato, kulso kep a jatekba nem adhato be
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
oxox
addikt
válasz Angelo69 #26583 üzenetére
vagy pl veszel valami wow részt, vagy belépőt a blizzconra... (ilyen extra avatárokat láttam)
Alg - nahh voltál valahol amit ajánlottam? Milyen volt?
Winnerhun - Thanks a mai game-eket.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest