Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6385) (ÉN)közPONT válasza looser (#6372) üzenetére


(ÉN)közPONT
senior tag

Jegenye a wc-t a csészével = voltál olyan szituban ,hogy láttál olyat ?aki olyan nagyon részeg volt ,hogy jobban ölelgette a nagy fehér porcelán istent (ima kötelező olyankor) mint a 130 as kebelbőségű marit aki pedig úgy felvan húzva mint egy búgócsiga amit eldugtak egy matrióska babában :)

nah olyankor nézik csészének a wc-t :)

Loos pedíg úgy éljek ,hogy online költöttem és a scientológia még be se villant !
Tudod van egy rahedli teória a fent és lentről...vkik egy fehérszakállas ürgefélét képzelnek oda morcos fejjel...mások vmi ürlényt csápokkal....valakik a nagy semmit......szerintem egy fehérszakállas gyerek aki rázza veszettül a terráriumot benne a hangyafarmal =Human peoples ...

Próbálok még költeni:)

Költő vagyok....pénzköltő... ki költ italra ,de csakis a jóra nem ám valami teszkósra vagy kannásborra , hanem habzóra , gyöngyöző habzóra mert az jó ma és persze holnap , a neve csak ennyi sör ,de milyen sör? a sörök söre , mennyei manna , 1x ez visz a sírba ,de nem bánom csak legyen belőle liter vagy még 3 , külömben nem élhetek mert a vesémből a homok pereg , még az orvosom is gyászol ha netán sört veszek , mert neki nem viszek mert jobb mint a Lithotripsie legalább százszor...volt az is sajnos párszor ,de inkább sörre költök melytől nemcsak vesém de kedvem is jobb , igaz a pakétomnak búcsút mondhatok , mert amit iszok az minden de nem olcsó , részben aranyból van és az ára nagyban hasonló , az íze semlyes mint a legjobb konyak hát én ettől leszek sokkal mozgékonyabb ! A mondókámnak csak annyi az értelme ,hogyha sok sört iszol akkor estére nem leszel már elég épp elme , te is betérsz az ivóba ahol a guldenit iszol ma meg netán tán némi pilsenit. Legyen némi látszata ,hogy világosban nem csak az asszonyt lehet remekelni ,de a kupát is lehet sokszor felemelni , mert benne van a sörök királya aki nem a TS !!! Hanem őt úgy hívják ,hogy Agnus ki a zenében is veszélyes ,de ha sör formában kupába kerül és van belőle elég , az fix ,hogy KO leszel amikor mennél felfelé , mert az ilyen sört fogyasztani csak úgy lehet ,hogy élvezzük az ízeket de azt csak közösen egy ívóban lehet ,amolyan békebeliben ahol ott fetrengsz néha enyhény részegen ,de nem túl ittasan ,hogy a jövőben tudd mondani HEEY testvérem ilyet is ittam !! De nem keveset mert az nem élmény a jóból nem lehet eleget ! Kötelező néha vedelni ,hogy másnap sörszagúan az asszonyfelé fordulva tudjunk vmit mekegni arról ,hogy hol is voltunk ? Mit szépet s rosszat csináltunk ? Éshogy az élet habos oldala ha jön a söröm mert az egy öröm az életben , mert a sörivónak az egyetlen célja ,hogy megteljen a kupája és hiányt sörből sose lásson , orvost is csak a vég esetén mikor már nincs mit tenni , bezárt a bazár és vele vége 600 ennyi , mikor már a kőbányai az úr és már csak a habja , Mr Dreher Anti is már rég feladta, mert sorban bezártak a boltok eme szent lelőhelyek , már a nonstop is alszik ez ám nem remek !!! Lassan hajnal és feldobom a talpam és azt mondom az út szélén ÉN ,hogy VIZET??????????? Valami nagy baj van !

Fórumtársak segítsetek !!! Mert vizet inni méreg s ettől kissé félek !!! Bár a sörnek is van víztartalma amit valahogyan még értek ,de hála a magasságosnak van benne maláta ami jó meg komló az is csudijó , és némi alkohol is ami nem vész kárba, hasznosul mint búfelejtő , víg kedélyre derítő mert mi csakis sört iszunk nem vizet ,de abból sem az akármilyet !!! Bár kilengünk néha mint én annó vala , a TS el és színvonalbéli testvérével Budget-tel melyekre nem vagyok túl büsze ,mint a csúnyanőkre kiket az ember joggal takargat,de az ember olynkor bele lép egy egy ilyenbe amiből a gyógyúlás lehet többféle ,én csak egyet mondok Draak és ezzel a mesémnek majdnem vége .

Tanúság belőle az ...inni lehet...sört ,sok sört ,többsört ,pilseni sört, barnasört, apát sört, abból sok sört , vizet csak elvétve mert higítja a sörtartalmad melynek kórós a vége !!!
Tanúság még egy :
A sör akkor jó ha nedves és hideg , és van belőle legalább még egy !!!
Mert sok sörrel is elbírsz ami nem biztos ,hogy káros ellentétben a sok nőkkel minek a vége lehet elég rázós !!! Bár lehet a nőkkel sörözni ..ahogy sakkozni meg römizni meg még a jóég tudja ,hogy még mit nem ?

1 szónak is 100 a vége ..sört sörrel ígyál és nem lesz rossz vége !

Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.