- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Épp ezért zavar ez a hűtés. AN8 v2 esetén valóban kellett és jól is volt megvalósítva. De nemrég volt nálam egy AMD 690-es lap, amin olyan szemtelenül kicsi borda volt az IGP ellenére (és nem is melegedett számottevően), hogy nem kicsit meghökkentem. Le kellene már vetkőzni ezt a minél hosszabb a HP annál jobb a lap hozzáállást. Ha van a háttérben nV + HP gyártó kartell, akkor azt meg ki kell vizsgálni!
Az ATX tápcsatlakozóval meg az a probléma ott, hogy feleslegesen messze van a tápegységtől, és azt a vastag kolbászt el kell vinni odáig (még ha le is van spirálozva/harisnyázva, akkor is vastag). A KT7-nél értelmesebb elrendezésű lapot a mai napig nem láttam, bár azon nem volt semmi integrálva. Ez viszont nem mentség, akaraterő kérdése lenne megvalósítani (persze tudom, PCB kapacitás és egyéb paraziták, de azért Ők a mérnökök, hogy ezeket megoldják).
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest