Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
#65675776 #5387 üzenetére
Ne haragudj de ez inkább tűnik hisztinek, a PWM-en elég méretes borda van, nem sok hőt fog a chipsetre tolni, ami amúgy sem melegszik. Nyilvánvaló marketing okai vannak a megoldásnak, kénytelenek követni a divatot, hozzáértő vevők így is inkább fognak valami ANUS-t venni, hát még ha "normális" hűtés sem lenne rajta.
Ezt sem igazán értem, az "kolbász" mindenhol útban van, ha magasabbra teszik a csatlakozót akkor meg a ház felső részébe kell begyűrni az egészet, az sem kényelmes.
-
Oliverda
félisten
válasz
#65675776 #5387 üzenetére
Húgom gépében is 690-es lap van, én is tapasztaltam már hogy milyen.
szerintem két jól megtervezett külön borda kellene a déli és északi hidakra, és egy izmosabb a PWM-re. Jelen esetben szerintem ezeknél a lapoknál a PWM fogja a legtöbb hőt termelni, így majd még onnan jön át a meleg az északi és adott esetben déli hidakra a HP-n keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest