Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Gyantusz #2909 üzenetére

Megtalálom, lévén az F-16-ok alatti linkről indultam. Van annak az oldalnak menüje... Szóval csak akaraterő kérdése. Egyébként meg Te voltál az, aki csak a levegőbe beszélt a konzerválás módjáról, ezt egyértelműen bizonyítja a

"Műanyag fóliákat "hőráfúvással" (nem tudom a szaknevét) ráolvasztanaka felületre, toldásnál normális módon összehegesztik, szintén hőolvasztással - ilyet csinlának az ép.iparosok is/vízszigetelők, technológiailag nem tétel). Oda se a por, se a pára, se a nap nem megy be. A többi liket-lukat meg szakszerűen lezsírozzák, lekezelik, lezárják."

szöveged a #2896-ban. Forrást nem adtál rá, sőt most bebítonyítottad Te magad, hogy a saját linkedről kiindulva megtalálni sem voltál képes (gondolom nem is kerested).

Egyébként meg nem vagy abban a helyzetben, hogy bárkit is felszólítgass bármire.

Szerinted a szalag miből van? Csak nem fóliából?

Amit Te írsz, az nem hegesztés. Már többször bizonyítottad, hogy technológiai szempontból meglehetősen hiányosak az ismereteid (lásd fémöntés, bár ez nem nyilvános vita volt). A műanyagos könyveimet egyébként mikor adod már vissza?

4. bekezdés: ha tudod hogy késni fogsz, akkor vedd már a fáradtságot, hogy felhívod az embert. Vagy eleve nem kellene irreális időpontokat megadni. És esetleg időben felkelni, nem a vonat indulása előtt 5'-cel, akkor is csak azért mert rádcsörög valaki. Nem posztokról és a klubról van szó, hanem általánosságban.

Amire nem emlékszel az a "Jössz klubni?" kérdés volt. Sima eldöntendő kérdés...

C+D: szelektált. Ez az alapvető probléma vele. 90,09MiB, mennyit is fényképeztél tele? ~600MiB-ot ha jól emlékszem. Van némi eltérés.

Részemről téma lezárva.

S W A T: Az első sorozatgyártott F-16 1978. augusztus 18-an került ki a gyárból és szeptember 6-án érkezett meg az Edwards AFB-re. Az első európai példányt a belgák készítették el 1979. január 26-án. Az első részben hadrafogható egység 1980. október 25-én a USAF állományában volt. Az első teljesen hadrafogható század a belga 349. század volt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés