Új hozzászólás Aktív témák

• Gyantusz

tag

válasz S W A T #2521 üzenetére

"Bár megnyugtat a tudat hogy életfogytiglant fogtok kapni."

Áá, azt ne hidd. Ha kinyúvasztunk, annyit kapunk érted - 15 évet - mint egy normális emberért! :K :P
    Viszont én a tömlöcben daa-raa-t addig fogom cukkolni, amíg tetlegességhez nem fog folyamodni és megy magánzárkába. :DDD

"Apropó előjegyeztem m agam egy 74-8-ra :DDD Azt m ondták én kapoom az elsőt, és rá irják a nevem :C"

Nem mindegy, melyik részére, mert ha a kerék futófelületére, lehet nem jársz túl jól... :O :C

"Azokat nem olvastam.... :U"
    Szégyeld magad össze-vissza!
    Légibalesetek:
    airdisaster.com
    airlinesafety.com
    aviation-safety.net
    baaa-acro.com
    ntsb.gov - National Transportation Safety Board

Eltérő típusok üzemeltetése:
    Azért szükséges, mert tapasztalatokat szerezhetnek több gyár termékének üzemeltetése során (másrészt a nyílt ipari kémkedés melegágya...). Természetesen logisztikailag nem túl előnyös, de célszerű nagyban gondolkodni, nem 2-3 db-os megrendelésekben, mert az nem rentábilis (kifizetődő). Az is előfordul, hogy egy-egy járatra nincs a Boeing-nek ideális típusa, ezeket az űröket próbálják kitömni a többiek (Airbus, Emraer stb.). Na és persze nem utolsó sorban a reklám és a kenőpénz is dominálhat, ugyanis ha egy légitársaság a flottáját csak egy gyártó termékeivel építi fel, fennál a korrupció veszélye is, viszont logisztikailag a legelőnyösebb.
    Kiváló példa erre a Southwest Airlines, aki egymagában 524 db B 737-et üzemeltet (az en.wiki szerint, elég friss adat, március 7-ei)! (a legyártott darabszám közel 10 %-át)

Új hozzászólás Aktív témák