Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
válasz
üzenetére
Mivel haditechnikai olvasottságod/lexikai tudásod messze megelőzi az enyémet, ezért egy pillanatig sem kételkedtem abban amit írtál, csak gondoltam kiprovokálom valamivel a részletekbe menő választ..

Úgy hallottam (aztán ki tudja igaz-e), hogy a légibemutatókon történtek - különösen egy-két rendkívül alacsony és késői katapultálás, melyeket a pilóták túléltek - azért felkeltette a nyugati szakértők figyelmét is. De arra már nem emlékszem mikor is volt ez.. Azóta biztosan a katapultülések is sokat fejlődtek/változtak.
"Most persze lehet jönni azzal, hogy a MiG-29 mennyivel jobban repül, mint az F-16, mert a bemutatókon... Ez megintcsak nem bizonyít semmit, a valóságban eddig mindig alúlmaradt a MiG-29, leszámítva a Cessna-k elleni légiharcot"
Én nem hozakodtam elő ilyesmivel
Nem ismerem a NATO légiharc gyakorlatok statisztikáit, melyekben ez a két típus küzdött meg egymással. Ahogy azt sem tudom, melyik gép a fordulékonyabb..
(Egyébként nekem Kecskeméten az F-16-os repülések jobban tetszettek
)
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- Disney gyerek elefántos falióra
- Cascade Bora klíma AKCIÓ
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem ismerem a NATO légiharc gyakorlatok statisztikáit, melyekben ez a két típus küzdött meg egymással. Ahogy azt sem tudom, melyik gép a fordulékonyabb..
)