Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
válasz
üzenetére
Akkor en tevedesben vagyok!

Melyik volt akkor az az utos II.vh-us orosz vadaszgep?/egymotoros/
A sportgepek teljesitmeny adatait a temaban tett suru levelezesem /B.Peter,Polgari Repulesi Felugyelet-lehet,hogy nem ez a pontos neve,de a fene sem emlekezik mar ra...ennek a Felugyeletnek a Fopilotaja,Szhalmi Onkormanyzat..valami sportrepulo szovetseg,vagy mi -Ok valaszra sem meltattak!/alapjan kaptam?!/Ezek szerint nem pontos az adat! De B.Peter azt irta,hogy O nem tokolon gyakorol!...valaki megis ott orjongott hetente 2x-3x...orakon keresztul!
A 2000m-es magassagot csak megsaccoltam,nem ultem benne!
A kockarol,amit irtal-tudok- es ha tudtam volna,hogy a csirkefogo nem szorakozasbol zuhanobombazik,akkor nem duhitett volna fel annyira,de a hangnyomas akkor is elviselhetetlen volt! /Nem viccelek...de Szhalmon volt egy csoka,aki mar valami repteri epulet felgyujtasat tervezgette,egy masik pedig a kifutopalyara valo *kifekveshez*gyujtott tarsakat!
A repterek zaj-hatarerteket tudom,hogy torveny szabalyozza,de az az egeszben a felhaborito,es cinikus,hogy tudvan tudja mindenki,hogy ez a torveny* ruszki nyomasra*szuletett az elozo,antidemokratikus,onkenyes,komcsi rendorallamban
ami az itt allomasozo MIG-ek hasznalatahoz *kellett*.Ezert ilyen hallatlanul magas hatarertekek vannak megengedve!
/Ugy tudom,hogy most,majusban fogjak a torvenyt ujrafogalmazni,a mai,modern kor szuksegleteinek megfeleloen,tartok tole azonban,hogy ebben egy sor sem lesz az allampolgarok jogairol-a piheneshez valo alkotmanyos jog!- sokkal valoszinubbnek tartom,hogy a mostani demokratikus allamunkban
a nagyobb reptereket sorra felvasarolgato kulfoldi hienaknak fog torvenyes tamogatast nyujtani,hogy gy.k. teljesen szabad kezet kapjanak!
/De-gondolom-Teged a dolognak ez a resze nem erdekel.../
Csak meg annyit fuznek hozza,hogy amikor az a derek sportember II.vh.-us filinget keltett
a zuhanorepulesevel,vagy a sportgepek tanulokorozese folyt a varos haztetoi felett...
bementem a haz legbelso szobajaba,az ablakok hangszigeteltek voltak,feltekertem
a CD-lejatszot maxra,de meg igy is elnyomta a duborges!

Na mindegy!...Hibaztam,megszivattak,buktam rajta anyagilag,meg idegileg,de vegre sikerult onnan elkoltoznom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Revolut
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ami az itt allomasozo MIG-ek hasznalatahoz *kellett*.Ezert ilyen hallatlanul magas hatarertekek vannak megengedve!
/De-gondolom-Teged a dolognak ez a resze nem erdekel.../