Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• degu

senior tag

válasz #65675776 #1096 üzenetére

Akkor en tevedesben vagyok! :R
    Melyik volt akkor az az utos II.vh-us orosz vadaszgep?/egymotoros/
    A sportgepek teljesitmeny adatait a temaban tett suru levelezesem /B.Peter,Polgari Repulesi Felugyelet-lehet,hogy nem ez a pontos neve,de a fene sem emlekezik mar ra...ennek a Felugyeletnek a Fopilotaja,Szhalmi Onkormanyzat..valami sportrepulo szovetseg,vagy mi -Ok valaszra sem meltattak!/alapjan kaptam?!/Ezek szerint nem pontos az adat! De B.Peter azt irta,hogy O nem tokolon gyakorol!...valaki megis ott orjongott hetente 2x-3x...orakon keresztul!
    A 2000m-es magassagot csak megsaccoltam,nem ultem benne! :DDD
    A kockarol,amit irtal-tudok- es ha tudtam volna,hogy a csirkefogo nem szorakozasbol zuhanobombazik,akkor nem duhitett volna fel annyira,de a hangnyomas akkor is elviselhetetlen volt! /Nem viccelek...de Szhalmon volt egy csoka,aki mar valami repteri epulet felgyujtasat tervezgette,egy masik pedig a kifutopalyara valo *kifekveshez*gyujtott tarsakat!
    A repterek zaj-hatarerteket tudom,hogy torveny szabalyozza,de az az egeszben a felhaborito,es cinikus,hogy tudvan tudja mindenki,hogy ez a torveny* ruszki nyomasra*szuletett az elozo,antidemokratikus,onkenyes,komcsi rendorallamban :C ami az itt allomasozo MIG-ek hasznalatahoz *kellett*.Ezert ilyen hallatlanul magas hatarertekek vannak megengedve!
    /Ugy tudom,hogy most,majusban fogjak a torvenyt ujrafogalmazni,a mai,modern kor szuksegleteinek megfeleloen,tartok tole azonban,hogy ebben egy sor sem lesz az allampolgarok jogairol-a piheneshez valo alkotmanyos jog!- sokkal valoszinubbnek tartom,hogy a mostani demokratikus allamunkban :C a nagyobb reptereket sorra felvasarolgato kulfoldi hienaknak fog torvenyes tamogatast nyujtani,hogy gy.k. teljesen szabad kezet kapjanak! :Y /De-gondolom-Teged a dolognak ez a resze nem erdekel.../
    Csak meg annyit fuznek hozza,hogy amikor az a derek sportember II.vh.-us filinget keltett
    a zuhanorepulesevel,vagy a sportgepek tanulokorozese folyt a varos haztetoi felett...
    bementem a haz legbelso szobajaba,az ablakok hangszigeteltek voltak,feltekertem
    a CD-lejatszot maxra,de meg igy is elnyomta a duborges! :( :((
    Na mindegy!...Hibaztam,megszivattak,buktam rajta anyagilag,meg idegileg,de vegre sikerult onnan elkoltoznom! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés