Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
válasz
üzenetére
Akkor en tevedesben vagyok!

Melyik volt akkor az az utos II.vh-us orosz vadaszgep?/egymotoros/
A sportgepek teljesitmeny adatait a temaban tett suru levelezesem /B.Peter,Polgari Repulesi Felugyelet-lehet,hogy nem ez a pontos neve,de a fene sem emlekezik mar ra...ennek a Felugyeletnek a Fopilotaja,Szhalmi Onkormanyzat..valami sportrepulo szovetseg,vagy mi -Ok valaszra sem meltattak!/alapjan kaptam?!/Ezek szerint nem pontos az adat! De B.Peter azt irta,hogy O nem tokolon gyakorol!...valaki megis ott orjongott hetente 2x-3x...orakon keresztul!
A 2000m-es magassagot csak megsaccoltam,nem ultem benne!
A kockarol,amit irtal-tudok- es ha tudtam volna,hogy a csirkefogo nem szorakozasbol zuhanobombazik,akkor nem duhitett volna fel annyira,de a hangnyomas akkor is elviselhetetlen volt! /Nem viccelek...de Szhalmon volt egy csoka,aki mar valami repteri epulet felgyujtasat tervezgette,egy masik pedig a kifutopalyara valo *kifekveshez*gyujtott tarsakat!
A repterek zaj-hatarerteket tudom,hogy torveny szabalyozza,de az az egeszben a felhaborito,es cinikus,hogy tudvan tudja mindenki,hogy ez a torveny* ruszki nyomasra*szuletett az elozo,antidemokratikus,onkenyes,komcsi rendorallamban
ami az itt allomasozo MIG-ek hasznalatahoz *kellett*.Ezert ilyen hallatlanul magas hatarertekek vannak megengedve!
/Ugy tudom,hogy most,majusban fogjak a torvenyt ujrafogalmazni,a mai,modern kor szuksegleteinek megfeleloen,tartok tole azonban,hogy ebben egy sor sem lesz az allampolgarok jogairol-a piheneshez valo alkotmanyos jog!- sokkal valoszinubbnek tartom,hogy a mostani demokratikus allamunkban
a nagyobb reptereket sorra felvasarolgato kulfoldi hienaknak fog torvenyes tamogatast nyujtani,hogy gy.k. teljesen szabad kezet kapjanak!
/De-gondolom-Teged a dolognak ez a resze nem erdekel.../
Csak meg annyit fuznek hozza,hogy amikor az a derek sportember II.vh.-us filinget keltett
a zuhanorepulesevel,vagy a sportgepek tanulokorozese folyt a varos haztetoi felett...
bementem a haz legbelso szobajaba,az ablakok hangszigeteltek voltak,feltekertem
a CD-lejatszot maxra,de meg igy is elnyomta a duborges!

Na mindegy!...Hibaztam,megszivattak,buktam rajta anyagilag,meg idegileg,de vegre sikerult onnan elkoltoznom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- VPS - Melyik szolgáltatót?
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ami az itt allomasozo MIG-ek hasznalatahoz *kellett*.Ezert ilyen hallatlanul magas hatarertekek vannak megengedve!
/De-gondolom-Teged a dolognak ez a resze nem erdekel.../