- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
adakiller
senior tag
w8+ új 4.2.1 alá ugyanúgy telepíthető a CWM + SUPERSU?
-
hippo0315
senior tag
válasz
adrian930420 #1497 üzenetére
Fehér köríven választható, miként oldja fel, a lehetőségek nem állíthatóak, balra fényképező, felfelé telefon jobbra sima feloldás.
-
hippo0315
senior tag
válasz
adrian930420 #1495 üzenetére
Ok, csak előbb belakom
Amugy ennél már nincs piros behatás.
-
hippo0315
senior tag
4.2.1. magyar rom sikeresen átültetve másik telóra
-
hippo0315
senior tag
Indiant! Peter76bp! Köszi a segítséget van CWM és mentve a magyar 4.2.1.
-
SUPREME7
őstag
Nézz körbe itt:
-
Mittu88
senior tag
Tudna valaki autós tartót ajánlani, lehetőleg linkkel együtt (hogy hol lehet megvenni)? A lényeg, hogy (akár kis gányolással is, de) masszívan tartsa a W8+-t és a kamerája az útra legyen irányítható. Nyílt titok, hogy autós kameraként is használnám a telefont. Lehet kínai/ebay-es link is, 2-3 hetet tudok várni.
-
madrac
senior tag
válasz
hippo0315 #1433 üzenetére
Én azt értem, meg is néztem a play-en, de ott rögtön írja hogy root-olt teló kell hozzá.
Láttam mi a legegyszerűbb root metódus, de arról már nem írt senki, hogy vajon nyomtalanul vissza is lehet-e csinálni. Vagy mondjuk ilyenkor csak az a megoldás marad-e, hogy újra kell húzni egy romot. Egyelőre nem vagyok járatos a témában. -
hippo0315
senior tag
Ja igen, ehhez a készülékhez is jött flip-es hátlap, valamint egy felrakott fólia a +fólián túl és THL emblémás az előlapja és full kinai dobozban.
Valamint kis türelmet kérek, Indiant-al kb 4 óra magasságában állunk neki lementeni a rom-ot, hogy mindenki hozzáférhessen.
-
adorjant
őstag
Örömmel látom a ROM-mozgolódást,bár nekem a gyári 4.1 is megfelel,pedig nagy romcserélő voltam eddig (Blade,Google Nexus S...)
De ha már van CWM,akkor miért neMa vettem tokot a telefonhoz,Note belebújós lett,hát nem találtam könnyen. Konkrétan egy bizsubolt kirakatában láttam meg véletlenül
Picit nagy,de annyi baj legyen -
peter76bp
aktív tag
Akkor egy kis friss anyag:
A 4GB-os verzióra letölthető 20130511-i kiadású 4.2 verziójú flashelhető ROM-hoz általam kreált magyarító update.zip innen tölthető. SD kártyára kell tenni és CWM alól telepíthető, előtte wipe cache és advanced / wipe dalvik cache futtatandó. Nem ad egyenlőre 100%-os magyar felületet, így ami nem magyar az angol benne, de hosszas küzdelem után ennyit sikerült összehozni. Viszont a semminél talán jobb. Innentől a kettővel lentebb említett custom ROM kinézete látható, de ugyanennyire lesz magyar ettől az update-től a gyári CN ROM is.
Thl_W8_Lewa_130511+rus.v4_by_kadan
Orosz barátaink sem lustálkodtak egyébként, és készítettek a 20130511-es ROM felhasználásával egy custom romot, ami orosz angol, kínai nyelven tud alapból és innen elérhető. Ez a 4GB és 8GB verziókra telepíthető, illetve ezeken lett kipróbálva, 16GB-sen még nem nézte senki, nem kizárt, hogy azon is működne. Telepítése előtt csinálj factory reset-et (wipe data, wipe cache, advanced / wipe dalvik cache) és ha ez megvan utána telepítsd a letöltött zipet. Az orosz verzió lecseréli a CWM-et TWRP-re !
Thl_W8_Lewa_130511+rus.v5_by_kadan +hun_v1_by_peter76bp
Ezen orosz ROM felhasználásával és a frissítése integrálásával csináltam egy magyar verziót, amiből kiszedtem a TWRP-t így az meg fogja hagyni a CWM-et és immáron túlnyomórészt magyar nyelven fog kommunikálni. A telepítésről és a kinézetről csináltam egy videót amit itt lehet megnézni a telepítő zip-et pedig innen lehet leszedni. Telepítés előtt mindenképp csinálj biztonsági mentést. A telefon belső tárhelyén tárolt anyagodról és az SD kártyáról is érdemes a PC-re menteni mindent és az SD-t törölni vagy formázni. Aztán csinálj factory reset-et (wipe data, wipe cache, advanced / wipe dalvik cache) és ha ez megvan utána telepítsd a letöltött zipet.
-
Indiant
addikt
válasz
hippo0315 #1470 üzenetére
Mindenképp mentsd le, de jó lenne a gyári recovery-t is. Szóval más módszerrel. Esetleg adb-n.
http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-backup-your-android-phones-boot-recovery-and-system-partition-images/(#1471) peter76bp: várjuk, de ezentúl jó lesz ha egyeztetünk, hogy senki ne dolgozzon hiába.
(#1473) hunaqua : köszi
-
hippo0315
senior tag
Most jön a poén.
4.2.1. full magyar rommal jött, csak a recovery nem elérhető, valahogy le kell ügyeskedni a romot hogy közpréda lehessen
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #1452 üzenetére
Ne vitatkozzatok már hülyeségeken
Speedshopnak 3 boltja van, nem tudjuk hippo0315 hol volt. De célszerű eleve úgy menni, hogy előtte telefonálni vagy akár neten előrendelni az átvételi hely megadásával és majd telefonálnak ha mehetsz érte
Azt meg valóban leírtam anno szerintem én is hogy a Note II mérete jó neki de mindegy, rég volt
-
hippo0315
senior tag
-
-
Indiant
addikt
válasz
adakiller #1441 üzenetére
Abszolút off: (de hátha valakit érdekel)
időrendben:
Order Date: Wednesday, 15 May 2013 02:06May 24, 2013 2:18:24 AM EST
Yarina: Now your item 196106 is available, we have just got it restocked on 5/23/2013 5:17:32 AM ,I will request our related staff to expedite your order and urge our warehouse staff to send out your available items promptly. You will receive an email confirmation when your order is shipped out.May 25, 2013 2:16:18 AM EST
Alfred: I have sped up your order to the highest level, your order is estimated to be sent out in the next days from now,please just wait for the shipping notification e-mailMay 27, 2013 3:57:25 AM EST
Marina: 196106
Marina: we r waiting for the restock
Marina: you like to have replace or cancel? -
adakiller
senior tag
válasz
Indiant #1439 üzenetére
én tuti feladnám, mert majd (talán) elküldik mondjuk a 30. napon, azt mire ideér kifutsz a 45 napból is, és ha ezt mondjuk egy szar készülékkel csinálják meg veled, akkor még szívhatsz a gariztatással is...
de nyilván ezt neked kell mérlegelned, és eldöntened, mindenesetre nem irigyellek egy cseppet sem még a kedvező ár ellenére sem.
-
Indiant
addikt
Gyerekek, engem szét sz@patnak a dx-esek. Mikor kaptak telót akkor sem küldték el az enyémet, szóval várjak míg kapnak.....
Szóval a DX-nél NE vegyetek telót! -
GD
őstag
ha a 2-es sim helyre egy mobilnet kártyát teszek és hozzá rendelem az adatforgalmat, valamiért csak 192 kbp-t mérek speedtest alól és érezhetően is baromi lassú a net vele, ennek mi lehet az oka? a kártya okés amúgy
-
hunaqua
addikt
válasz
adrian930420 #1428 üzenetére
-
madrac
senior tag
válasz
peter76bp #1419 üzenetére
Azt hiszem én is kipróbálom majd, mert van a háztartásban 700-as, 2000-es, de van egy olyan gyanúm, hogy 500-nál is kevesebbre van lekorlátozva a telefonban vagy annak szoftverében, akkor pedig sajnos teljesen mindegy mennyivel nagyobb töltőre rakja az ember.
faresz5: Minden kínai gyártású ez nem új információ. Én úgy értettem, hogy belsőleg se biztos, hogy ugyanaz-e mint a samsung eredeti töltője, és nem mondjuk valami házi gyártmány. Ahogy telefon akksiból se tudtam még olyat venni ebay-en kínából ami hozta volna a gyári kapacitását, hiába az volt rá írva, és tök úgy néz ki mint az eredeti. Jó ha a felét hozza. De, ha gyorsabban tölt ez a töltő, akkor megéri, viszont ha nem, akkor már kérdéses hogy megér-e ennyit is, hogy legyen az embernek 2 töltője ami ugyanolyan gyorsan tölt. Azt leszámítva hogy komolyabb a kinézete
Próbálgattam a GPS-t szabad ég alatt, de elég vegyes és hektikus eredményeket kaptam, hogy melyik program mennyi idő alatt tud fixálni. Többször futattam mindegyik appot. (minden bekapcsolva, gsm adatkapcsolat és wifi nélkül) A legrosszabb a GPS státusz nevű app. Nem ritka hogy percekig próbálkozik, de képtelen fixálni. A GPS test elég hamar fixál, de van hogy fél-egy percig az is elbogarászik. A leggyorsabb a Mobiluncle tools-ban lévő YGPS.
-
madrac
senior tag
válasz
faresz5 #1414 üzenetére
Utángyártott kínai gondolom, attól függetlenül hogy komolyabb a kinézete.
Az lenne az érdekes, hogy a W8-at mennyi idő alatt tölti fel, vagy mennyivel gyorsabban. Más telefon nem mérvadó, mivel az kontrollálja a töltést, nem pedig a töltő. Van egy olyan gyanúm, hogy valamiért ez a W8-nál szoftveresen nagyon le van korlátozva. Akkor pedig hiába rak rá az ember akár 2A-es töltőt is, nem fog sajnos gyorsabban tölteni, ha mondjuk valószínűleg még 500mAh-t se vesz fel.
Egyébként utánanéztem, és azt olvasom, hogy a PC USB 2-es portja is 500mAh áramot tud biztosítani, vagyis annyit mint a fali töltő. -
madrac
senior tag
válasz
faresz5 #1412 üzenetére
Köszi! Lehet hogy azért nem néztem meg eddig mert a saját hozzászólásodra írtad válaszként
Azt nem tudom, hogy mennyire érdemes a gyári helyett egy másik kínai töltőt venni, ami csak 200mAh-val tud több áramot leadni. Ezzel mennyivel tölt gyorsabban?Írtam akksi ügyben még pénteken egyébként a minideal-nek, de még nem jött válasz. Majd megírom még nekik ma, hogy a másik akksit feltöltötte jól. Remélem annyi lesz, hogy akkor küldenek egy jót, és nekem nem kell több ezerért a sz*rt visszapostázni.
Fura, hogy a bejelentkezés után nincs a honlapjukon külön hibabejelentő rész, úgy lehet üzenetet hagyni nekik mint egy külső érdeklődő..
Ahogy olvasom csak 6 hónap garanciát adnak -
a man
tag
válasz
slezakimi #1357 üzenetére
A gyári JB (4.1.2 ) alatt ilyen volt az akku terhelési teszt eredménye;
a GravityMod2 (v1.8) felrakása után pedig így alakult.Míg az első esetben 1,5 - 2 napot tudtam használni a készüléket egy feltöltéssel, most alig bír többet egy napnál, ugyanolyan használat mellett. - Nem azért írom ezt, mert hú de elégedetlen vagyok! Csak, hogy azok is lássák, hogy mire számíthatnak, akik még nem cserélték le a ROM-ot, de fontolgatják.
Nekem bőven megérte az, hogy a kamera szép képeket készít azzal a kis kellemetlenséggel szemben, hogy gyorsabban merül (még most) az akku. - Előbb-utóbb szerintem erre is lesz megoldás.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #855 üzenetére
"a hívás után a fejegységet "calling" állásban tartja"
Kipróbáltam valamelyik nap a portolt romot a Dension BT Gateway-el. Hívás után visszaadja a zenét hibátlanul. És a SONY MW-600 BT fülessel is ugyanígy cselekszik.
A GravityMod2-vel próbáltad már, azzal is kiakasztja az autós rendszeredet?
-
hunaqua
addikt
válasz
adrian930420 #1385 üzenetére
Van az elején is ThL logo, nem csak a hátulján,és 4GB ?
Akkor a sárga összekeverte a szezont a fazonnal
Hivatalosan csak a W8+ változaton van!
-
SUPREME7
őstag
válasz
hippo0315 #1398 üzenetére
Én most ezt néztem ki, ha esetleg nem lenne a pakkban flip tok:
[ New PU Leather Case Cover For THL W8 Cell Phone ]
Tetszik nagyon, hasonló tokom volt 7"-os tablethez, de félek, hogy ezzel telefonálni érdekes mutatvány lehet. A telefon is széles, és még a tokot is átfogni ... kivenni meg gáz minden telefonálásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Update 08.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest