Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
-
Karlitosz
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ilyen telót, Vodás vagyok.
Én nem értek ehhez a frekvenciás dolgokhoz, hiába tüntetik fel.
Nincs gáz a térerővel / internettel ?Köszönöm Szépen!
-
Indiant
addikt
válasz
hippo0315 #2894 üzenetére
Vicces a dologban, hogy ha engem megkérdez bárki, én is pont ezt és pont így válaszolom:
"...szerintem, telóval igazán jó képet sosem lehet készíteni."Gipsztigris: Olyan elmosott képek a kültériek is. Főleg azért bosszant mert a videó meg tű éles...
Ezért gondolom, hogy tud ez jobbat is. (meg talán láttam jó képeket, másoknál)..svox update: gondoltam belerakom a romba.
Classic fenn van, Mari be kerül a data/apps-ba de nincs a progik között és nem is települ.. -
gipsztigris
addikt
válasz
Indiant #2893 üzenetére
Mi a baj a fényképekkel? Mármint mi nem tetszik benne? Eléggé igényesnek tartom magam a Sony után, de nem találok nagy különbséget a Sony képei és ezek között. Persze, a beltéri és szürkületi képek nem túl jók, de azok egyik gépen sem jók. Láttad volna a ZTE V970-es képeit!
-
Indiant
addikt
Én is kérdezek:
Tud valaki valami trükköt, amivel jó képeket lehet csinálni a telóval?
A csoda progikat már kipróbáltam, de nem tetszenek a képek.
A videó az zseniális minőségű. -
keszo
őstag
Szia
1. lehet kapni tokot, itt az előzőekben már linkeltek hozzá2.a gps-nél én is segítséget kértem, peter76bp fórumtárs segített a beállításokban hátha neked is megoldja a gondodat: 446
3. próbáld ki egy 10W-os töltővel (5V, 2A), mert a sajátja elég gyenge már csak a méretéből adódóan sem lehet több 1A-nál vagy még annyi se
-
szabz
tag
üdv mindenki!
nekem is ilyen telóm van (thl w8) és szeretem
3dologra keresek megoldást 1enlőre
1. nagyon kéne vmi durva, strapabíró szilikontok, most 7végén itt volt haverom az s3 jával és azon láttam xal az érdekelne h ez a teló méretben melyik másikkal azonos... note2? esetleg? nemtom nem értek hozzá
ja és tokhoz járt kijelző védő is, (nem csak a folia), meg a csatlakozóknak is volt burkolata lelehetett dugózni vízállóra
2 a gps rendszeresen szopat, de durván, félre dob nem talál pozíciót ilyenek..... lassú is,
3 sztem lassan tölt ez mondjuk nem biztos h gond csak ha a wifi be van kapcsolva akkor alig alig töltődik, kb óránként 10% ot
-
Indiant
addikt
Nagy itt a kussolás...
Gipsz: találtam valamit.... megint.
A sejtésem kezd beigazolódni.
A system\etc\preferred-apps\ -ban van egy google.xml, amiben a maps-ra rákeresve
a saját térképüket favorizálják.
Szerintem ez lehet a felelős az előnyben részesítésért.
(csak a régebbi appok még nem kezelik ezt a funkciót)
..de akár tévedhetek is. -
hippo0315
senior tag
Frissült a GravityBox : 1.5.0
-
benjano
csendes tag
Több mint 1 hónapnyi GM2 használat után telepítettem az olasz S4Pao 1.6.1-et.
Eddig ez is kiválóan működik. A GM2 2.6-hoz viszonyítva van benne „Hangalapú keresés” és „Szövegfelolvasó kimenet” de az SVOX-ot ez sem engedi bekapcsolni.
Az internetes hívás lehetősége ugyanúgy hiányzik belőle mint a gyári 4.2.1-ből de működik a Sipdroid Neophone-nal(!!). Ezt eddig egyetlen JB-es főzött ROM-mal sem sikerült elérnem (más készülékeken CM 10 vagy 10.1-el sem).
Az aksit ugyanolyan kíméletesen fogyasztja mint a GM2: 2% wifi nélkül éjszaka.SVOX-ot valakinek valamelyik ROM-mal sikerült már működésre bírni?
-
-
Indiant
addikt
Elgondolkoztatott ez a kép: (adb shell és df parancs)
..nem lehetne a sárgákon helyet nyerni???
-
gretzky77
veterán
Ha esetleg érdekel valakit eladó lett egy fehér példàny makulàtlan állapotban! Kicsit kissebbet szeretnék amúgy egy brutàl jó készülék!
-
Indiant
addikt
Egyébként, azt olvastam, hogy a ThL "nagy" márka kínában.
..de nekem úgy tűnik sehol nem ismerik...a kínaiak -
Indiant
addikt
Van egy új rom, ZTE V987 --> Zopo ZP950+/ZP950H Leader Max --> ThL W8 (szóval hasonló mint a Samu)
Lewa-s , Angol, Kínai, Orosz és Olasz. -
peter76bp
aktív tag
válasz
Indiant #2854 üzenetére
Csak most, csak neked
meg akinek kell
Thl_W8_4.2.1_Lewa_130511+rus.v5_full_by_kadan_+hun.v1_mod_by_peter76bp
-
peter76bp
aktív tag
válasz
zero977 #2835 üzenetére
Az általam megpiszkált W8+-ról portolt 8GB-s W8 ROM neve ez:
ThL_W8.JB2.HD.EN_MT6589V1.0.3_20130425_mod_by_peter76bp.zip én azóta nem csináltam másikat az biztos, meg elvileg gyárillag sem jött wi 4.2 ROM a sima 8GB-s verzióra, ami állandóan frissül az a GravityMod2Indiant Gondolom nagy volt a kereslet rá és a szolgáltató törölte, ne foglalja a helyet. Kivettem a leírásból, nem hiszem, hogy hiányozna bárkinek is.
-
Indiant
addikt
válasz
gipsztigris #2847 üzenetére
Igen, az.
peter76bp: Thl_W8_Lewa_130511+rus.v5_by_kadan +hun_v1_by_peter76bp --> File not found
-
hippo0315
senior tag
válasz
gipsztigris #2817 üzenetére
Írtam Sony-nak, hátha tudnak megoldást, ha nem akkor a fejegység repül.
-
Indiant
addikt
Gyerekek!
Nekem ilyen kell:
..amelyik a tetején fekszik -
MiZY
tag
válasz
mogyorosi55 #2841 üzenetére
Ha ezt tudom, akkor nem rendelek.
-
MiZY
tag
válasz
SUPREME7 #2840 üzenetére
Lehet megszunt, ennek ellenere mind a Gmail feluleten, mind a mobilos verzioban meg mindig azt hasznalom. Ugyanaz a bajom vele, mint mindenkinek: nem lehet vele latni, hogy ki, mikor online. (Bar ezt a "featuret" lehet mar javitottak.
)
Jelenleg Defy+ telom van, rajta Quarx2k-fele CM10, aminel automatikusan nem csereli, csak a Playben ertesit, hogy van frissites, helyesebben cserealkalmazas. Az is igaz, hogy a CMben alapbol nincsenek Google alkalmazasok, hanem CWMbol kulon kell telepiteni, igy gyakorlatilag barmikor visszarakhato egy regebbi kiadasu Google csomag. Jarhato ut lehet ez a megoldas THL W8 eseten is? -
mogyorosi55
csendes tag
sziasztok!
Van 2 db THL W8 fóliám eladó ha valakit érdekel írjon privátot. 1000/db-postával ajánlva. -
MiZY
tag
Igaz meg nincs meg a telefonom, de azert kerdezek.
Ahogy latom, Gravitymod2 2.6nal a Gtalkot lecsereltek Hangoutsra, amit en annyira nem kedvelek. Van lehetoseg visszarakni a Gtalkot? -
gretzky77
veterán
Más : Néhány droidos eszköznél megoldott,hogy a wpa suplician fájl módositásával elérhető hogy tudjon ad hoc wifihez csatlakozni,esetleg a W8-nál nem megoldható? Köszi
-
zero977
tag
Kicsit lemaradtam, de a ThL_W8.JB2.FHD.EN.COM.8P128_MT6589V1.0.3_20130425_mod_by_peter76b
ROM-nál van újabb? (W8 8GB nemzetközi) -
hippo0315
senior tag
válasz
gipsztigris #2829 üzenetére
Én 3 hete várom a csomagot ezügyben.
-
hippo0315
senior tag
-
SUPREME7
őstag
Még egyszer kérdezném hátha azóta többen látogatnak ide. Valakinek ha van felesleges fóliája W8-hoz és eladná az dobjon egy privit. Budapest vagy posta is oké, fizetem természetesen.
-
gretzky77
veterán
válasz
gretzky77 #2820 üzenetére
Ezt a progi tippet kaptam arra,hogy a tok kinyitására feloldja becsukására lezárja a kijelzöt! Ha lezárom a gombbal a kijelzőt akkor amikor kinyitom a tokot feloldja a kijelzőt de amikor becsukom nem zárja le,namár most ha feloldani fel tudja akkor a lezárásnak is mennie kéne nem!?
Illetve a programon belül van olyan beállitàs,hogy screen off meg screen on by proximity,tehát a proximity szenzort használja akkor viszont le is kéne zárni! Valaki akinek müködik rendesen leirná a beállitásait!? köszi
-
hippo0315
senior tag
válasz
gipsztigris #2821 üzenetére
Elixir 2 szerint nincs benne.
-
gretzky77
veterán
Sziasztok letöltöttem a gravity sensor screen off pro progit, valaki meg tudnà mondani pontosan,hogy kell beállitani mert az a gondom ha lezárom a fizikai gombbal ès kinyitom a tokot akkor feloldja a kijelzöt viszont ha visszacsukom nem zàrja le a kijelzöt egyàltalán! A beállitásoknál be van pipálva a screen on off is xe csak a lezárás megy! Köszi
-
keszo
őstag
Sziasztok
Mit lehet kezdeni, ha G-sensor kalibrálásánál a függőleges buborék ellenkező irányba mozog.
Valamint a beállításoknál az órát se lehet állítani mert az alkalmazás állandóan leáll.
-
hippo0315
senior tag
válasz
gipsztigris #2815 üzenetére
Akkor a gyereké is ugyan úgy hibás vajon? Ő gyári romot használ.
Az is dettó ugyan ezt adja elő. Nem értem.
És a legszebb, hogy nem csak a kocsimban lévő Sony EX-BT3900U csinálja, hanem az 1 éves Fiestájában lévő gyári fejegységgel is.
Pedig már ott tartottam hogy fejegységet cserélek a kocsimban, de így minek?.Most valahogy elment a kedvem a telótól.
-
hippo0315
senior tag
válasz
gretzky77 #2813 üzenetére
Na most van tele a t---köm, de nagyon.
Valami nem kóser a W8 BT kezelésével.
Ma benn voltam egy Hifi szaküzletben és végig probálgattunk az eladó sráccal vagy 15 fejegységet (SONY, JVC, PIONEER, DENSION, KENWOOD, CLARION), és a 4.2.1.-es romok egytől egyig kiakasztották a fejegységeket, a hívás végén tartásba tette a fejegységeket és nem fejezte be a hívást (persze a telefon alap állapotba állt).
A 4.1.2. gyári rommal nem volt gond, de próbáltuk a gyári 4.2.1.-et, a GM2 3.2-t az olasz 1.6.1. romot is, mindegyikkel azonos eredmény.
Mi lehet elbaltázva a 4.2.1.-ben? -
Thewi
tag
Az olasz ROM 4.2.2 CWM-el telepíthető? Magyar nyelvet tartalmaz?
-
csoki98
tag
Úúúúúúú én is akarok ilyet
-
Indiant
addikt
Egy kis manual, ha már kikísérleteztem.
A W8卡刷升级包20130609(FH4).rar -t ha valaki fel akarja tenni. azaz a 0609-es LEWA OS frissítést.
A rar-ból ki kell csomagolni a ThL_W8(tangdou).JB2.HD.CN.COM.8P32_MT6589V1.0.7_13.06.09.16(Card).zip
fájlt. Ezt be kell másolni az SD kártya \LEWA\ota\updater\ mappába. Lewa OS-alól lehet frissíteni, tehát pl. a 0605-ről. Célszerű visszarakni (mert csak úgy működik!) a 0605-höz csomagolt recovery-t.
Majd a programok közül az Updater-t elindítani. Majd a bal gombot megnyomni (három vonalas) és a "Install from sdcard"-ot kiválasztani és utána a zip fájlra bökni és Upgrade now. OK. (Ha nem kapcsol be, bekapcsolni a telót és indul a frissítés. Amint lement az új 0609-es os fogad. -
törölt tag
Megszereztem XDA-ról az eredeti 1.5-2.6 ig a flashelhető GM2-t. Akinek esetleg kellene (nekem speciel szarakodott a 3.2) ittvannak. Vagy esetleg visszarakni még a leírásba, bár nem ezzel a linkkel nemtudom meddig marad fent.
4 és 8GB-hez való elvileg, nem próbáltam még ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest