Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
a man
tag
Javaslom, hogy a készülékez kapott USB adatkábelt ellenőrizzétek le! Nálam ui. szakadt, pedig csak most csomagoltam ki a GravityMod2 felpakolásához. - Előtte nem is csatlakoztattam a W8-at PC-hez, kábelen.
Sajnos azt írta ki a gépem, hogy nem sikerült felismernie az eszközt. Aztán egyszer csak rendbe lett minden. El is kezdtem lementeni a készüléken lévő tartalmakat a PC-re, amikor megszűnt a kapcsolat.
Ekkor előkaptam egy gyári Samsung kábelt, amivel aztán már nem volt ilyen gondom. -
slezakimi
senior tag
válasz
adrian930420 #1292 üzenetére
A másik videón a sötétebb az anyuka -
hippo0315
senior tag
Jobbnál jobb képek és videók készülnek.
-
minmax
csendes tag
Szerintetek ez mi a tök?
[link] -
slezakimi
senior tag
Sziasztok.
Lőttem gyorsan 3 képet,meg 2 videót.Minden alapon, borus idő,és nem vagyok nagy mágus
IttGravity2 van fenn.
-
hippo0315
senior tag
válasz
adrian930420 #1284 üzenetére
Brutális a különbség.
-
hippo0315
senior tag
Az öregek tudjátok mit mondanának ilyenkor?
"Dobj be egy kupica pálinkát, majd nem fog remegni a kezed!"
-
mrkatona
tag
Kipròbáltam a w8-
on a procapture alkalmazást de nekem ezzel is pirosas a kép. Melyik program vált be fotòzáshoz nektek? -
peter76bp
aktív tag
válasz
adrian930420 #1271 üzenetére
Na ne szórakozz
Ez brutál jó.
Most úgy érzem magam mint egy alkoholista ... vagy Te vagy mesterlövész. Hát basszus nekem úgy remeg a kép a videókon mint a franc, pedig nem is érzem hogy a kezem remegne ...
-
madrac
senior tag
válasz
peter76bp #1259 üzenetére
Az első hozzászólásomba írtam, hogy 16GB-os W8. Ha + lett volna akkor nem írtam volna ki azt se, hogy 16GB-os és W8+-ként írtam volna. Hisz azért 2 külön típusról beszélünk, vagy más változatról.
Ezért is írtam, hogy én már 4.2.1-el kaptam. Amíg nem biztos, hogy minden jól működik vele, biztos nem fogok másik romot ráhegeszteni, a gari miatt.Érdekes, a másik akksit meg tölti... most azt nem tudom még, hogy egyszerűen az első akksi volt csak szar, vagy a telefon töltő részével van valami, és ha ezt is 1%-ra merítem, akkor is felfogja-e tölteni. Ebben a másik akksiban kb. 50% töltöttség volt mikor beraktam.
-
hippo0315
senior tag
válasz
adrian930420 #1271 üzenetére
meg kell vallani a GM2 nagyon jót tett a kamerának
-
adrian930420
csendes tag
Csináltam egy tesztvideót, innen le tudjátok tölteni.
GravityMod2 ROM van fent, gyári videóbeállításokkal készült.
Nem tanyán lakunk, csak sok az állat -
balazs1022
őstag
áhhhh újabb képek!
ezek is nagyon jók lettek, nagyon tetszik a színvilága. TETSZIK!
-
hippo0315
senior tag
Help!
Hol lehet, hol érdemes normális tokot venni a W8-hoz?
-
faresz5
aktív tag
Nem tudok válaszolni ízért így írok, válasz gombra a bejelentkezési ablak ugrik be
Indiant: 142Cm egészen pontosan a fali töltő, az autós töltőt nem tudom, de bőven elég a szélvédőn levő tartóhoz.
Tölt mindkettő, kipróbáltam, fali töltővel már 2x töltöttem kb ugyanannyi idő alatt tölti fel mint az eredeti samsung töltő, nem melegszik rendben van vele minden. Az autós töltő meg még világít is képen, jelzi,ha tölt. Igaz htc felirat, de kit érdekel.
-
hippo0315
senior tag
tessék, egy gyors fénykép és videó próba.
-
Indiant
addikt
-
peter76bp
aktív tag
azért írtam ki direkt, hogy az "újabb" 16GB-os.
Ezt hova írtad ki direkt? Mert amire reagáltam, abban csak ennyi van: "Csatlakoztam én is egy 16GB-s W8-al" És sokan a +-os telót is simának írják. Nem kötözködésből kérdeztem, hanem amiatt, mert a sima 16-oshoz viszont még semmilyen ROM nincs, se gyári se mentés. Ahhoz még a GravityMod2 sincs kipróbálva, most láttam, hogy tesztelőt keres a fejlesztő.
Próbáld ki a másik akksit, hogy azt tölti-e. De gyanítom, hogy rossz az USB kábeled. Kikapcsolt állapotban is kellene töltenie, akkor egy bazi nagy animált akku ikon jelenik meg a kijelzőn egy ideig, de a piros LED világít töltés közben.
-
madrac
senior tag
Máris megvan az első komoly probléma. Egyelőre úgy néz ki hogy nem tölt a telefon. Se a saját adapterével, se úgy hogy számítógépre kötöm. 1%-on áll, és azt is írja az akkunál hogy nem töltődik. Kikapcs-bekapcs, akksi ki-be már volt. Gondolom kikapcsolt állapotban is kéne töltenie. Megpróbálom megnézni majd egy másik kábellel.
-
madrac
senior tag
válasz
peter76bp #1254 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat! Apránként leszeretnék mindent tesztelni.
Sima HD, azért írtam ki direkt, hogy az "újabb" 16GB-os. +-ból nincs is más szerintem, annak nem lenne információ értéke.
Így alakul az akksi használat:
cella készenlét 44%
telefon tétlen 38%
képernyő 11%
wifi 6%A görbén van egy helyen egy hirtelen brutális csökkenés.
Érdekes menüpont: beállítások/megjelenítés/álmodozás... nem tudom ki fordította... ami még érdekes ilyen szempontból, hogy vannak dolgok amik magyarul nem férnek ki egy sorba, ezért levágja a szöveg végét és nem is lehet megnézni. Lehet hogy kis betűméretben is gond nincs, de azért mégis na.. Ilyen a hivatalos androidban? De ez legyen a legnagyobb gond
Nem csak hogy nem baj, hanem egyenesen nagyon pozitív hogy letesztelték küldés előtt, csak meglepett hogy benne maradt a nyoma. Én nem olvastam másoktól, hogy más is talált ilyesmit az új készülékében. Szóval ezért nincs sincs gond a minideal-es telókkal.
-
peter76bp
aktív tag
Sima HD-s vagy FullHD-s W8+?
Az nem baj, ha látod hogy tesztelték. Időnként még fotót is találnak páran amit a kamerával csináltak.
Nem tudom mikor kaptad meg, de ha nyomkodtad, nézegetted, próbálgattad az azt feltételezi szinte folyamatosan ment a kijelző. Ahhoz képest a 31% szerintem jónak mondható. Főleg, hogy 31%-ról 0-ra meríteni sem 5 perc lesz, mivel az akku (nálam legalább is) a végsókig húzza és nem hirtelen ugrik le 7-8%-okat a végén.
Mobilnetet mindenképp próbáld ki, fotózz, teszteld a GPS-t meg ha tudod akkor a BT-t is, illetve a vezetékes headsettel is tesztelt le a hívásokat, meg a zene illetve film hangját is. Pakold tele mindennel amit használnál, vagy használtál az előző telefonodon. Bírnia kell, hely is van bőven, úgyhogy nem kell kímélni ;-)
Hangerő növelésre itt van leírás.
-
madrac
senior tag
Csatlakoztam én is egy 16GB-s W8-al
Gyárilag 4.2.1 van rajta és látszott hogy hozzányúltak, tesztelték, szoftvert frissítettek rajta vagy nem tudom. Mutatott némi wifi-s adatforgalmat és volt egy pár számjegyes hívott telefonszám is benne. Alapból angol nyelvvel indult, semmi első indulásos beállító varázsló nem volt azt hiszem. Amit beleraktam akksit majdnem fullon volt, de elég hamar merül úgy érzésem szerint, pedig nem olyan sokat buziztam. Teszt hívás, nézegetés, kis wifi-vel, most estére 31%-on van.
A teszt hívásnál a másik fél hangja elég halk még itthon a lakásban is max hangerőn, de érthető amit mond.
A memória valahogy úgy van partícionálva, hogy belső telefon memória 8GB, sd kártya: 6GB.
Körömmel nem sikerült lefejteni a hátlapot sehogyse, de egy régi bankkártyával hamar ment. Egyelőre a flipes hátlapot raktam rá, de ha az ember használja, nyomogatja a telót, azért zavaró tud lenni.
Le kellene tesztelni a többi részét is hogy minden megy-e jól. -
-
hunaqua
addikt
Amióta van a Gravity2,azóta mondom,hogy rakjátok mert nagyon jó!
..de süket fülek -
peter76bp
aktív tag
válasz
Mittu88 #1239 üzenetére
Adtam egy linket (nem véletlenül), ott részletesen le van írva
"Teljes alap telepítő 1.5 verzióig THL W8+ (16GB):
Telepítőkészlet SP Flash Tool-hoz (MD5: aa107cc39be93163efd3a067c95ab34d)
Utólagos egyedi frissítések (CWM alóli telepítéshez)
Ezeket a frissítéseket csakis egymás után egyesével CWM alól install zip menüponttal teheted fel. Minden ilyen zip frissítés telepítése előtt futtasd le a wipe cache és advanced / wipe dalvik cache törléseket
A név mutatja, hogy hányas verzióról hányas verzióra frissít"
-
slezakimi
senior tag
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Mittu88 #1236 üzenetére
Hát nem tudom a tabletednél hogy volt. A W8+-nál választhatsz GravityMod2-t vagy a GravityMod2 spanyolok által buherált változatát, ami semmivel sem jobb szerintem, de legalább nem tudjuk hogyan működik.
Ebből kifolyólag azt javaslom indulj el innen.
Bár hozzáteszem, azt hiszem kinézetben minimálisan tér el a gyári ROM-tól, de ezt majd a többiek ecsetelik
-
Mittu88
senior tag
-
peter76bp
aktív tag
válasz
adrian930420 #1234 üzenetére
Ha meg nagyobb baj lesz, akkor újraflasheled ...
-
peter76bp
aktív tag
válasz
adrian930420 #1231 üzenetére
Sajnos X-akta. Nem tudni mi van ezekkel, hogy miért nem lépnek be (XDA-n se tudják). Ezek szerint az lehet, hogy az volt az egyedi eset, amit épp én csináltam, mert az meggyógyult és szerintem azóta is indítható gombokkal CWM módba.
-
slezakimi
senior tag
válasz
adrian930420 #1231 üzenetére
Gondolom ennél jobban el volt csúszva.
Nem szólsz észre se veszem -
peter76bp
aktív tag
válasz
Mittu88 #1227 üzenetére
Nincs, de teljesen fölösleges. Ha custom ROM-ot akarsz feltenni akkor amit most lementesz azt utána úgyse tudod visszatenni . Viszont a Te telódhoz elérhető a gyári flashelhető ROM, így nem igazán kell ROM mentést csinálnod. Elvileg a GravityMod2 telepítés után be tudsz majd lépni a CWM-be. Gyakorlatilag egy emberről tudok akinek ez megoldotta a CWM-be lépést és egyről akinek nem.
-
slezakimi
senior tag
válasz
adrian930420 #1226 üzenetére
Annyira nekem is jobbra van.
De fel se tünt.Kárpótol a rom -
Mittu88
senior tag
Na azt hiszem hivatalosan is meghalt a recovery mode-om. MobileUncle nevű app-pal sem tud recovery mode-ban rebootolni. CWM Recovery-t feltettem, zöld karika megjelent. Mi lehet a gond? Rootolva van már a készülék. Van más módszer, hogy biztonsági mentést készítsek az egész rendszerről?
-
slezakimi
senior tag
válasz
adrian930420 #1224 üzenetére
Ötletem sincs.
Mennyire nincs középen? -
slezakimi
senior tag
válasz
adrian930420 #1222 üzenetére
Próbálj előtte egy wipe cache, advanced / wipe dalvik cache.
Azzal még marad minden
Hátha segít. -
slezakimi
senior tag
válasz
adrian930420 #1220 üzenetére
Szia.
Nekem középen van.
Szintén 1.8 de 1.7 alatt is ott volt. -
adrian930420
csendes tag
válasz
Mittu88 #1219 üzenetére
Annyira nem vagyok még benne a témában, de örülök hogy segítettem.
Más:
Felraktam a GravityMod2-t, vele a frissítéseket, viszont a lezárt képernyőn a lakat nincs középen. Valamit elronthattam? Ezt a hibát az 1.6-os frissítéssel javították. Ha belemegyek a telefon adataiba, ott azt írja hogy 1.8 van fent.
Valaki volt már hasonló helyzetben?
Lehet ezzel valamit csinálni? Így egy kicsit zavaró használni.
Köszi előre is! -
Mittu88
senior tag
válasz
adrian930420 #1217 üzenetére
Érdekes, így simán rootoltam
Köszi szépen! Már csak a CWM Recoveryt nem tudom beizzítani, meg biztonsági mentést nem tudok csinálni. De most pihenek egyet, nincs türelmem.
-
Mittu88
senior tag
válasz
adrian930420 #1215 üzenetére
Nem tudom recovery-be indítani, mert ahhoz root jog kéne. Azt meg recoveryben akarom telepíteni. Vagy lehet máshogy?
u.i.: még egy friss info. Factory módban indul, csak recovery-ben nem.
-
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
Valaki segítsen legyen kedves. CWM-et telepítettem a W8+-ra, de nem indul recovery üzemben (hangerő fel + power). Van valami különleges technikája, vagy mi a k...a anyja van? Ha recoveryben megpróbálom, utána már simán se kapcsol be, csak ha kiveszem az akkut és visszarakom.
u.i.: a Flash Tools-os kezelés rendben lement, annyi extrával, hogy újra csatlakoztatás után be kellett tennem az akkut, hogy "beröffenjen".
-
hippo0315
senior tag
Valaki tenne fel a GM2-ről képeket?
Keresem de nem találom sehol és mivel nem bírom a nyüves kinai gyári romot magyarra bírni, jó lenne látni, hogy néz ki a GM2 mielőtt telepítem.
-
adakiller
senior tag
válasz
bodnarzoltan #1202 üzenetére
csak???
ennél részletesebb és szájbarágósabb leírást nem lesz könnyű találnod, készüléktől függetlenül...
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Hát a "csak" részét nem igazán értem. Itt van minden szükséges fájl linkelve és komplett helyenként még túl is magyarázott leírás, illetve link az eredeti angol nyelvű fórumra, ahol viszont már nincs meg minden hozzá való fájl
Ha az SP Flash Tools használata nem tiszta ahhoz meg a cikk előző két oldalán vannak képek.
Ha meg valami nem megy akkor beírod ide és segít aki tud
-
slezakimi
senior tag
válasz
Szia.
Én az alapján raktam fel.
10 perc se volt,és hibátlanul teszi a dolgát igy 2 nap tapasztalat és nyomkodás után.
Szerintem ott mindent megtalálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest