- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
faresz5
aktív tag
Olvasgatom a leírásokat, akkor ezek szerint senkinek nem sikerült Windows 8 64bit alatt cw,-t ill rootot felrakni a W8-ra?
-
peter76bp
aktív tag
Gyári headset helyett ezt az AWEI ES-900i-t ajánlották itt nekem nagyon
Jól megkérték a műbőr tok árát
De végül is mindegy, ha tetszik meg beválik, csak legyen neki valami védelme
-
peter76bp
aktív tag
Hirtelen jött ötlet volt, GD hozta a flashelhető ROM-ot aztán miután a recoverybe se tudtunk belépni így felraktuk. Amikkel gondja volt azt leteszteltük, és nem akadt ki a teló semmire, úgyhogy bízunk benne ezután sem lesz vele semmi.
Thl W8+ vs ThL W8
FHD kijelző egyébként nekem ott kipróbálva nem tűnt sem világosabbnak sem szebbnek mint a sima HD. Azt hittem majd szemkinyomás effekt lesz, hogy hűűűűűű de nagyon jó. De a normál nappali fénynél mindkét telót full fényerrőre állítva nem láttam semmi fényerőbeni különbséget. Viszont nem is lassabb attól, hogy FHD. Nem akad nincs ilyen gondja. Mondjuk játékot nem próbáltam majd valaki felteszi mondjuk a Real Racing 3-at aztán megmondja akadozik vagy simán fut. Meg esetleg egy AnTuTu-t lehet rajta futtatni.
Annyi eltérést azonban tapasztaltam, hogy picit más a kijelző árnyalata, próbáltam pár képet csinálni ugyanazokkal a fotókkal a kijelzőn, de hát a tükröződés ... viszont most a képeket jobban nézve azért látható némi különbség a W8+ javára (most vettem észre azt is hogy az fordítva raktam egymás mellé őket
). Kicsit mintha részletgazdagabb lenne, de döntsön mindenki maga. Itt vannak a fotók, a ThL logós a W8+
Ja!
Meg a CWM is alkalmazkodik a Full HD-hoz szóval gúvadt a szemem, hogy hova mi van írva
-
faresz5
aktív tag
Nah megjött az én telefonom is (W8 4gb-s ), gyorsan rá is raktam a samsung töltőre, mert ez a gyári nem nagyon bizalomgerjesztő
-
peter76bp
aktív tag
Mindegyik hiba szoftveres volt. Recoverybe sem lehetett belépni. Felraktam a flashelhető Gravity ROM-ot és az említett hibáknak nyoma sincs és így van CWM meg root is. A letölthető USB driver lett feltéve Win7 64bit-re ami először nyűgösködött de noti reboot után hibátlanul végigment a flash.
Úgyhogy most már GD-nek is hibátlan készüléke van.
-
peter76bp
aktív tag
Gyanús nekem az a telefon. Most kipróbáltam a hangerő fel és le nekem simán szundiba teszi az ébresztőt és nem sötétedik el a képernyő. És nekem a W8+-ról áthozott 4.2.1 ROM van fent
A bekapcs gomb pedig csak elsötétíti a kijelzőt és tovább ébreszt, de ha újra benyomom, akkor feléled a kijelző, vagy ha hangerőre nyomok szundiba teszi.
-
GD
őstag
és mennyit szívtál a costum rom-ok miatt? :-) vagy sportszerűen űzöd a frissítést hetente?
sosem értettem az a software evolúciót, amikor egy hibát kijavítanak, viszont jön helyette kettő másik.. never ending story.. azt gondolná az ember, hogy minden verzióval jobb lesz -
GD
őstag
köszi, sosem használtam még nem gyári rom-okat, kicsit félek tőlük.. én brand telefonon szocializálódtam, ahol a windows-os updater intézett mindent helyettem a telefon frissítése ügyében
még megpróbálok együtt élni ezzel a két apró hibával és nem elrontani az új telefon fölött érzett örömöm, aztán ha előkerül még valami, akkor jön a hardcore és jövök ide hülye kérdésekkel -
GD
őstag
ez itt egy legújabb firmware lehet? vajon jó a + kiadáshoz is?
http://en.thl.com.cn/Download/detail_104.html
dokumentációt nem vitték túlzásba a srácok :-) -
GD
őstag
mai újabb bug: ébresztőórától szintén örökre elalszik a képernyő.. asszem nem akarok 4.2-es androidot, ugye van a fullhd-sra 4.1-es és az nem ilyen bughalmaz?
-
hippo0315
senior tag
system.img-be hogy lehet belenézni, hátha látszik milyen nyelveket tud a rom?
-
rebuilt
tag
[link] ez egy ujabb frissités a 4 Gigásokhoz?
-
bodnarzoltan
tag
válasz
bodnarzoltan #561 üzenetére
Végül megrendeltem a w8+-t a minideal-ről! Levonta a 20$-t így 254$ volt az ára. Forintosítva még 60e Ft sem volt! Remélem minden ok lesz a postázással, meg a készülékkel is! Köszönöm a sok hasznos infót! Biztosan lesz még kérdésem, ha megjön a telefon, de addig is olvasgatok szorgalmasan! Szép napot!
-
faresz5
aktív tag
válasz
hippo0315 #559 üzenetére
26-án postázták minideal-ről, és múlt csütörtökön érkezett be az országba, pénteken meg volt a vám, és még nincsen nálam a telefon. Szóval szerencséd,volt,hogy 2 nappal előtte rendelted/adták postára. Jó páran akiknek 26 után került postázásra a csomagja, még mindig nem kapták meg.(minideal+sg post.)
-
hippo0315
senior tag
Köszi az infókat mindenkinek
Mindeal-től nekem 15 nap volt az előző W8, azért érdeklődtem, hátha vannak más tapasztalatok is és látom van bőven.
No akkor neki állok rendelni. -
faresz5
aktív tag
válasz
hippo0315 #555 üzenetére
Sokan kérdezték, honnan mit érdemes,ezért összegyűjtöttem a tapasztalataimat hátha valakinek segítségére lehet: (ezek a mai, 2013.05.13-s állapotok, amik változhatnak!)
Thl w8 4gb-s
legolcsóbban,2hét alatt itt van általában :
[link]
kupon:
2%: 2dropper2013
5% 1x: lehet : 5%THANKS
5%: 2x: 5FeBay2013
5% :2x:: KEXERJOE
Minden új regisztrált 5% kedvezményt kap, megbízható társaság, 2 tabletet gariztattam már náluk, 1hónap alatt, rekord sebességgel, újat kaptam a rossz helyett, nem javítgattak.Thl w8 16gb fekete,idáig csak itt találtam:
[link]Thl W8 16gb-s legolcsóbban:
minideal.net csak fehér szín:
[link]THL W8 4gb
SG postal minidela.net (általában 1hét 90%-ban,de mostanában 2-3hét is lehet,)THL W8+ full hd kijelző+16gb
Buyincoins: (fent a cuponok, jóval olcsóbb így)
[link]THL W8+ minidel.net (fekete+ fehér is van)
cupon: 20$ Discount code 29ABED
[link] -
hippo0315
senior tag
Hát nézegetem, hol vegyek telefont magamnak, de a minideal tűnik a legjobbnak.
Esetleg ötletek a tulajoktól egy volt tulajnak? -
peter76bp
aktív tag
Ki emlékszik már mindenre ... azt tudom, hogy mondtam mi hol van, de arra már nem emlékeztem, hogy ez a trackeléshez kellett
Akkor ennyi. Csak egy kósza ötlet volt. De így akkor az az egy progi marad ami ki lett próbálva és működik, aztán marad a várakozás, hogy a frissítéseket már úgy csinálják, hogy működjön ezen a SoC-on is
-
Doki16
addikt
válasz
peter76bp #544 üzenetére
Természetesen meg volt a kalibrálás is. Műholdat kb. 30 másodperc alatt talált. Mobilnet és bekapcsolt EPO illetve A-GPS mellett nagyon pontos volt. Konkrétan egy acélszerkezetes üzemben 3 méteres pontosságot produkált a GPS test programban. Maga a tracking programok nem szeretik a MT6589-et.
-
Doki16
addikt
válasz
peter76bp #537 üzenetére
Endomondo, Mytrack, Open GPS Tracker és az előbb említett Sportracker nem volt jó. Egyedül ez a Runkeeper mutatott hasonlót mint a bringakomputer, de ez is jó program erre, ha valakinek jobb kell akkor bizony Garmint kell vennie.
Még két napig tesztelem ezt az átportolt romot, hogy jó lesz-e fix fényerővel a zárképernyő. Wifit nálam is kikapcsolja, de szerintem csak valami készenléti üzemmód lehet, mert amint megnyomom a képernyő feloldó gombot egy pillanat alatt csatlakozik.
(#542) Emirabdul: Ezt szedd le biztosan jó lesz.
-
mert2011
csendes tag
Na sikerült feltennem a twrp-2.5.0.0.img-ra a flashelhető CWM-et.
A ClockworkMod 6.0.3.2 recoveryt.
Csak úgy tudtam,hogy nem vettem ki az aksit,vagyis telefon kikapcsolva,megvárva a rezgést is és így dugtam a számítógépre,ez működött.
Köszönöm a segítséget hunaqua-nak és peter76bp-nak meg nektek fórumozók.
ui: hippo0315 megmondanád nekem is a jó camera soft.nevét?
köszi -
Doki16
addikt
Teszteltem a tracker progikat egész hétvégén és csak a Runkeeper-rel hajlandó együttműködni. Viszonylag jó program és jól is mért.
Viszont amióta felraktam a 4.2.1-et nekem is elkezdte játszani azt, hogy amikor fel akarom oldani a kijelzőt nem történik semmi csak fekete képernyő. Automata fényerőn volt, ezt levettem fixre és úgy kb. 6 órája nincs vele gond. Remélem csak ennyi volt a hiba.
-
-
-
peter76bp
aktív tag
Akku használat:
Sajnos betegácsiban vagyok és így nem nyomkodom annyit a telót, de azért a leveleket meg a fórumot sokszor ezen intézem, Wi-Fi állandóan be van kapcsolva, szinkronizálások ugyanúgy mennek, meg telefonálni kb ugyanannyit szoktam napi szinten mint egyébként, néha még a BT-s zenehallgatás is be van lőve, illetve most a GPS is ment egy ideig, éjjelente van repülőgépes üzemmódban 6-8 órát. Nos így ebben a könnyített használatban most közel 4 napot bírt ki a teló
Ami meglepő, hogy ahogy nézem a 4.2.1 lekapcsolgatja a WiFi-t a gyári 4.1.2 az nem piszkálta emlékeim szerint. Ha bekapcsoltam, akkor ment folyamatosan. Íme az akkuhasználati diagramm.
-
Emirabdul
tag
Ez a Tracker dolog tényleg érdekes...
Sports Trackert használtam ma a kerékpározáshoz.
Otthonról a melóhelyemig. Ez keményen 3,4 km alapesetben.
Ehelyett miután beértem a melóba láttam hogy 12,43 km volt az útátlag sebesség 53,6km/h
és 13 perc ... Ebből az idő frankó csak ...
valakinek valami ötlet? -
peter76bp
aktív tag
Gyerekek ezt a három betűt kerüljük már mert seggberúgás jár érte
Örülök, hogy tetszik. Nekem elsőre nem volt gondom a fülessel, max az hogy baromi hangereje van. De csak backup füles ha a BT-sem lemerül. Mondjuk a második készülékemhez jobb minőségűt kaptam mint az elsőhöz.
Nem akarok ebbe bele menni se vitát indítani de legálisan nem létezik Androidra, ezért nem ajánlott már az említése sem. Nem engem zavar, sőt engem nem érdekel, de a modik harapnak érte
-
GD
őstag
szóval ahogy én kaptam: eu-us töltő, usb kábellel, +tok hosszabbik élen ráfordítós képernyővédővel egyben, fólia, természetesen két akku, fehér agybadugós füles (borzasztó minőségű hangzással)
2 óra nyomkodás után maximális elégedettség, még az igo-val küzdök, de hippo kolléga támogat :-)jah egy érdekesség, mióta képernyőzár pin-t állatottam be, azt nem tudom feloldani, sötét a képernyő bármit nyomok..
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #515 üzenetére
Én a W3+ második akksiját se használtam. Nem létezik, hogy olyan hosszú időre elmenjek olyan helyre ahol se áram se PC se egy autó nincs a közelben. Vagy ha ilyenen gondolkodnék akkor ott már térerő se lesz és kár a gőzért.
Egyébként meg lehet érdemesebb egy Power Bankot venni és az már bármilyen telóhoz meg tablethez jó lesz bármikor.
-
hippo0315
senior tag
Na volt egy ThL W8-am.
Gyerek lenyúlta, most rendelhetek újat.
-
GD
őstag
köszi, már elkezdtem belakni
-
GD
őstag
gondolom valami hangzás beállítás miatt a zene a saját lejátszóval és winamp-al is nagyon fura, a háttér erős.. mit kell beállítani hogy "normális" hangzás legyen?
-
peter76bp
aktív tag
Gratulálok
Szerintem benne van a cikkben ...de lehet, hogy csak valamelyik fórumon írtam
Mindegy. Ha magad felé tartod a kijelzőt, akkor a jobb alsó sarokban van egy mélyedés. Azt picit megemeled és a körmöd vagy egy bankkártyát körbehúzol a peremen, hogy a pici fülek engedjenek a hátlapon és így könnyedén leemelhető.
Durvább módszer, hogy megemeled ennél a peremnél fogva és lerántod, de ezt a módszert nem szeretem mert eltörhetnek a tartó fülek.
-
GD
őstag
megjött!!!
első kérdés: hogy a bánatba kell levenni a hátsó fedlapot..nem akarom elrepeszteni/törni..
-
hippo0315
senior tag
válasz
peter76bp #500 üzenetére
Persze, de ezzel úgy vagyok, sose tudni mikor hova kell mennem, volt hogy nem volt időm már térképeket telepítgetni, a rendes navi a kocsimban maradt, így egész európát magammal cipelem, ha kell, hanem.
Mondjuk 32 GB-n el fogok férni navistól, meg az szükséges anyagokkal egyetemben.Más
Megnéztem, a készülék szoftvere a front kamerát jól kezeli, ott nem jelentkezik a piros árnyalat, csak a hátlapi kameránál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest