- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danniel
tag
Sziasztok!
Megjött ma a w8. Szuper jó is lenne, viszont találtam 3 (nem is annyira)kis pöttyöt, amik marhára zavarnak. Látszanak akkor is, ha ki van kapcsolva a telefon. Olyan, mintha ott sérült lenne a kijelző. Találkozott valaki ilyesmivel? Leszedtem a gyárilag rajta lévő fóliát. Még van rajta valami átlátszó cucc, de azt gondolom rajta kellene hagyni, mert nemigen akarna lejönni...
[link] -
bteebi
veterán
Sziasztok!
THL W8 vásárlásán gondolkozom, nagyon erősen
. Legjobban persze a W8S tetszik, de nem vagyok benne biztos, hogy van-e számomra értelme a legdrágább verziónak; elsősorban a 2 GB RAM miatt szeretném a W8S-t. A nagyobb belső ROM - amennyiben az >4 GB - különösebben nem érdekel, mert van 32 GB-os microSD kártyám. Négy kérdésem lenne.
1. Volt már bárkinek "gondja" az 1 GB RAM-mal? Van az a valós körülmény, hogy kevés legyen? Netezés közben szeretek elég sok lapot (5-6+; nem tudom, hogy egy normálisabb böngésző mennyit bír/hagy
) megnyitni, és azokat gyakran nem is zárom be, hanem a háttérben nyitva hagyom; úgy gondolom, hogy az egy ilyen telefonnak már ez se jelenthet problémát.
2.A Full HD kijelzővel kényelmesen elboldogul az SGX544? Nem lagol miatta? (A eddigi hsz-ek alapján úgy tűnik, hogy nem.) Nem vagyok valami nagy játékos, de azért érdekelne, hogy az "átlagos" játékokkal elboldogul-e - nem olvastam végig az összes hsz-t, de úgy tűnik, hogy erre is igen a válasz.
3. A legtöbb helyen úgy láttam, hogy 2.0-ás Bluetooth van benne, viszont itt 4.0-t írnak a W8S-re. Ez vajon téves infó?
4. Pár helyen láttam egy Root-os checkbox-ot $5-ért. Ha rootolni szeretném, akkor ez is kell hozzá? Vagy ez csak annyit jelent, hogy gyárilag rootolt?Előre is köszönöm a segítségeteket, a hasznos tanácsaitokat!
-
SUPREME7
őstag
Szerintem ezzel a kérdéssel itt próbálkozz:
[Android DUAL SIM (két SIM) okostelefonok topikja]
Egyébként ezeket a kérdéseket sose értettem, elsorolod a különbségeket-érveket és más döntsön helyetted? Legyen az 5" mert azon már élvezhetően lehet böngészni. Ja hogy nekem lapát kezem van, nekem ez ideális, te meg lehet, hogy át se tudod fogni és rám köpködsz mert rábeszéltelek. Érted a lényeget? Mindenkinek más az elvárása, neked kell eldöntened mi a fontos, melyikben van számodra a legtöbb pozitív.
-
bupemko
senior tag
Nekem ThL W8 16GB van. Ha jól láttam az utóbbi hozzászólásokat, akkor már csak 4GB-osat lehet kapni.
Nekem bevált a W8, gyári ROM is tud magyarul és elég a 2x2000mAh akku.Én elsősorban azért ezt választottam, mert megszoktam a Samsung telefonokon is megtalálható fizikai home gombot és ezen van. Az már utólag derült ki, hogy sajnos felébreszteni nem lehet vele a készüléket megbízhatóan, de valahogy megpróbálok együtt élni vele.
Most kivettem pár nap szabit, úgyhogy tervezem pár ROM tesztelést (Lewa meg az olasz S4-szerű ROM-ot akarom megnézni) - majd megírom a tapasztalatokat.
W100-zal G3S-sel nem találkoztam, így azokról nem tudok írni. Javaslom, hogy a dual sim-es topikban nézz körül.
-
nimfas
addikt
Hali mindenki!
Dilemma előtt állok, asszonynak nézek telelfont és 3 jelölt van.
THL W8
THL W100
JIAYU G3Sa W8 5"-os a másik kettő 4,5" prociban ugyanaz, a W8-ból van 4 ill 8 GB-Rom-os verzió, a másik 2 teló 4GB-os, a G3S-nek van a legnagyobb akksija 2750mAh a másik kettő 1800 és 2000 mAh.
Ki melyiket választaná és miért?
Magyar nyelv mindenképp kéne, vagy alapból, vagy némi mókolás után.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
-
hippo0315
senior tag
GravityBox frissítés: GravityBox v2.0.0.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Danniel #3388 üzenetére
Reggel 8 után hívhatod a posta üfsz-t (0640-464646) és meg tudják mondani a tracking alapján, hogy a kézbesítő postán van-e, ők látják pontosan merre jár. Ha igen akkor személyi+lakcím kombóval benavigálsz, esetleg a trackinget is felírhatod és megmondod, hogy elvinnéd a csomagod, telefonáltál és itt van a csomagod. Megkeresik és kiadják. Én is így szoktam ha tudom, hogy nem leszek otthon napközbe, ne hurcolja a postás egész nap.
-
Danniel
tag
Már vámkezelve van a telefonom. Tudom, hogy változó, de innen mennyi idő szokott lenni, míg megérkezik az értesítő a küldeményről? Péntek este elutazunk, szerintetek addig megjöhet? Az lenne jó, ha fel lehetne úgy venni, hogy nem várom meg a postás érkezését, hanem a postán maradna és mehetnék érte, mert akkor egy körrel kevesebb lenne, de gondolom ez elképzelhetetlen, hiszen akkor nem lenne értesítőm, ami meg kell a csomagfelvételhez...
-
darthsmoke
Korrektor
Tárgytalan, bocs.
-
törölt tag
Rendeltem ilyen tokot, kérdezte valaki, hogy mennyire passzos:
Egyébként nem tetszik annyira, sosem volt ilyen tokom és nem nagyon sikerül megszokni, úgyhogy eladó. A másik szín kék akar lenni. Nem egészen olyat küldött a kínai mint a képen. Bocsi a minőségért csak egy régi monte volt itthon..
-
Cxgrav
aktív tag
Srácok csak én nem látom már minideal-en az 1/4 típust 189.99$ -ért?
Levették az oldalról, az 1/16 pedig out of stock
-
vadeger
csendes tag
válasz
eladogeppc #3373 üzenetére
No most ezt nem vágom!
Fikázás???? -
vadeger
csendes tag
válasz
eladogeppc #3349 üzenetére
"Feltoltam egy ingyenes Sygic-ot, .............."
Egy biztos, elképesztő! Nem is hinné az ember, egy program mennyivel jobb, ugyanolyan GPS vevő alatt.
Kössz a tippet! -
SUPREME7
őstag
Ha esetleg valakinek nincs szüksége a szürke flip tokjára, de kéne neki egy szintén szürke sima hátlap, akkor keressen meg. Ma sikeresen pofára ejtettem a telót, baja csak a flip toknak lett, konkrétan kitört a hátlapból egy darab
De még olcsón megúsztam. A sima hátlapot sose használtam, tehát makulátlan.
-
rebuilt
tag
válasz
eladogeppc #3368 üzenetére
ugy láttam van itt MIUI is
-
rebuilt
tag
válasz
eladogeppc #3365 üzenetére
itt is van valami
-
bupemko
senior tag
válasz
Nekem még annyit tanácsoltak XDA-n, hogy be lehet kapcsolni YGPS-nél, hogy a háttérben fusson. Tesztelem ha lesz rá lehetőség és megírom, hogy segített-e.
-
Indiant
addikt
válasz
eladogeppc #3360 üzenetére
A mi telónkhoz való lewa a thl- gyári oldalon van.
-
rebuilt
tag
válasz
eladogeppc #3360 üzenetére
esetleg itt is szemezhetsz romok után
-
Karlitosz
tag
Nekem most a GM2 3.0 van fent amibe az 1.4.1 GB van integrálva.
Akkut ugyanannyira eszi mint a gyári.
reggel 5:30kor húztam le a töltőről, 15:00 kor még 83% volt.
Volt egy pár hívás és csinálnom kellett pár fotót most van 20:30 és még 51%on vagyok.
Bár már most lehet csak belém beszéltétek de mintha "stand by"ban sem a gyári sem a GM2 szint nem merül.
De ha használom a telót, akkor lehet hogy a GM2 jobban eszi...Lehet abszolút hülye kérdés lesz:
Számomra is hihetetlen DE lehet összefüggés az akku töltöttségi szintje és az LCD színei között?
Ahogy merülök megint egyre pirosabb a kép...
Annyira idegel hogy megnyitok egy gmail-t és szinte bordó a háttér meg ilyesmik...
De ha max töltöttség közelébe van akkor meg nem tapasztalok ilyet...
Nem értem...Szerk.: Hmmmm, csak auto fényerőnél csinálja, ha "kézi" fényerőre állítom és beállítom középre akkor szépek a színek, pl az említett gmail szép fehér háttérrel jelenik meg nem bordóval. Olyan mintha auto fényerőnél nem csak a fényerővel hanem a a kontrasztal is játszana ezért nem lesz a fehér fehér hanem csak valami ahhoz hasonló fos. De még most sem értem hogy csak az enyém szar? vagy csak engem zavar?
-
rebuilt
tag
-
Norbidin
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik webshop a megbízhatóbb, Antelife vagy Minideal? És postázás szempontjából az SG post vagy a HK post a gyorsabb, vagy nem lehet ezt így egyikre sem rámondani?
Köszi a segítséget! -
rebuilt
tag
Hasznos oldal lehet keresgélni és olvasni Itt
-
hippo0315
senior tag
Van valakinek összehasonlítási alapja a GM2 3.2 rom és a ThLW8_S4Pao_v2.1_aroma rom akku használati idejéről?
Melyik bírja jobban (azonos használat mellett)? -
Indiant
addikt
válasz
eladogeppc #3351 üzenetére
Nem is értem, képeket akartál, beírod a google-be hogy lewaos és látod hogy néz ki.
Letölteni meg le tudod a hozzászólásomból, de felesleges, ha a "buzerált" romok nem kellenek. -
keszo
őstag
válasz
Szia
ezt a gps dolgot én is kipróbálom, mert eddig bármit csináltam, bármelyik progit tettem fel, városban használhatatlan a telefon
konkrétan 30-50 métereket dob arrébb menet közben, (ez meg már egy másik utca is lehet) és onnantól már nem is tud navigálni -
Indiant
addikt
válasz
eladogeppc #3348 üzenetére
Aber ha rákeresel a lewaos-ra....
-
eladogeppc
veterán
TESZTELÉSEIM:
1.) GPS
Na kipróbáltam egy érdekes dolgot.
Eddig úgy voltam vele, hogy GPS ide-oda, én bekapcsolok minden segítséget. EPO, AGPS, minden..
Hát mindent csinált, de nem volt pontos. Volt hogy a google Térképén az út mellé rakott vagy 50 méterrel, de volt hogy foggalma sem volt hol járok.Gondoltam egyet - mivel most van rá időm - és kikapcsoltam az AGPS-t, az EPO-t meg ilyeneket.
Feltoltam egy ingyenes Sygic-ot, feltoltam egy GPS tesztert.Iroda épület legfelső szintjén (2. emelet) ülve az ablakba kiraktam a kicsikét, hogy had szenvedjen.
Töröltem minden adatot a készülékben, MobileUncleToolsban kikapcsoltam minden segedelmet a GPS-hez.
Én nem tudom mi történt, de olyan pontosan belövi a helyet hogy hol vagyok, hogy csodálkozom...
Mindezt AGPS nélkül. Fel is villan a szöveg különben, hogy "AGPS disabled by settings".Szóval mind a Sygic, mind a Maps most jól mutatja hol is ücsörgök.... Ennyit az AGPS-ről.
Fura dolog, hogy a Sygic kb 5mp után feldobja az angol szöveget az AGPS hiányáról, addig a Maps tököl vagy 40 mp-et mire rájön, hogy nincs AGPS....Szóval ezt teszteltem ki gyári ROM-on....
2.) Buttery Smooth érzés
Én vagyok nemkülönben az Örök elégedetlen ember. Ezért is volt egy millió droidos, nem droidos telefonom. Utálom ha szakadozik, laggol a rendszer.
Mint korábban írtam, nekem nem esett le az állam attól, hogy 60fps-t tud a GM széria. Mert sajnos ébredés után azért szépen be tud laggolni vagy 1-2mp-re.Aki Buttery Smooth érzést akar, pakoljon fel nyugodtan egy új launchert, én tesztre most a Nova Launchert
raktam fel (ingyenes változat).
Nagyon butter az egész, és nem kell szétcseszni a gyári ROM-ot. Annyit tettem, hogy természetesen leállítottam a gyári beépített launcherét hogy ne eméssze a RAM-ot, amiből így is sok vanBocsánat a hosszas írásért, de annyira megörültem, hogy a GPS normális is tud lenni
-
Indiant
addikt
válasz
eladogeppc #3346 üzenetére
Nem. Van benne kínai is.
Nincs képem róla.
Egy warez oldalon... -
Indiant
addikt
The new base LEWA 13.08.02 (from August 2, 2013)
Russian Langpack for LEWA from 08.02.2013 (doperevody, changes and new applications)
In this version, the developers Lewa added the ability to activate the keypad in the dialer in the "Set one hand"
Fixed translation errors in formatting the internal storage
Fixed translation errors Superuser
Fixed problems with time zones in Hours Lewa.
Translated application ContactsProvider.apk
Fixed a problem with the Bluetooth-headset (noise in the headphones) - tbc
Updated applications available in the AROMA as additional
Since the new clock Lewa not give the option to change the settings, "How to postpone Service", in smali replaced by 5 minutes for 10 minutes
Play Market from ChelpuS version 4.2.9 (always responsible for the correct license, even with a disabled Internet)
Removed explicit vulgarity in Appendix "Cleaning" and added new jokes
Corrected translation PIM.apk the emergence of the possibility of including options typesetting keyboard for one-handed
In MmsFavoriteProvider.apk slightly corrected base of recommended SMS -
zero977
tag
Nekem a 0425-ös peter76bp féle verzió van fent a 8GB-os átparticionált W8-on.
-
imis
senior tag
válasz
eladogeppc #3341 üzenetére
Stock 0511 ?
nekem a 8Gigás model van átparticionálva, nem tudom mit lehet rá feltenni. -
eladogeppc
veterán
GM 3.0 nekem is eszi az aksit, vissza ment a gyári. Hajam téptem hogy 30 perc Wifizés 20%-omba került.
GM 2.6-ig nekem jó volt az akkuidő. Most Stock 0511-ei van fent, és jó !MIUI-t próbálta már valaki hogy milyen ? Akkuidő ?
-
imis
senior tag
válasz
Indiant #3339 üzenetére
Igaz, egy válaszodra linkeltem, de amolyan költői kérdésnek szántam, mert valami nem stimmel a 3.2 verzióval, csak hát tudni szeretném, hogy a 3.0 jobb lesz-e, mert unom újrarakni a romot és a programokat még a tbackuppal is. ha az olasz romnak nem torzítana a mikrofonja kihangosításkor, akkor azt használnám.
-
rebuilt
tag
angol és kész
-
lexter00
őstag
Nekem ezt a hibát dobja telepités közben
[link] Mitől van ez?THL W100.Cappa féle recovery és természetesen thl w100-hoz való scatter fájlal
-
Indiant
addikt
válasz
hippo0315 #3317 üzenetére
"igazán nagy rom kínálat nincs" - Nincs?
Hidd el jobb is.
Van a Gyári két fajta rom.
Van a Gravitymod2 C3C0 munkája
Van MIUI v5 rom Pante59 munkája
Van a Galaxy S4 rom az olaszoktól
és van a LEWA OS rom Galaxy S4 Pante59 munkája,
valamint az ankadnikov féle gyári lewa rom módosítás...azért ebből már lehet válogatni.
..és vannak még egyéb kínai romok, más telókról átvéve. -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Próbáltatok más mikrofonos / felvevőgombos fülhallgatót a W8-hoz?
Én ma kipróbáltam egy HTC RC E190-nel, és csak akkor működött rendesen, ha lenyomtam a fülesen a gombot. Kipróbáltam anyum Nokia telefonján a W8-hoz kapott fülest, és tökéletesen ment.
Ebből én azt a következtetést vontam le, hogy a W8-as OMTP szabványú jack csatlakozót használ, tehát csak olyan füles jó hozzá, ami a régi Nokia és Sony Ericsson készülékekkel kompatibilis.Nektek mi a tapasztalatotok?
Üdv:
G. -
Karlitosz
tag
Felment a GM2 3.0, ezzel nincs piros uralom az LCD színeiben, határozottan jobb bár így is hagy még kívánnivalót maga után de hát sztem ezért kerül ez ennyibe.
Viszont a ROMot én sokkal pörgősebbnek érzem mint a gyári 4.2-őt.
Csináltam antutut ua. mint a gyári volt. Mindkettő 1315X.
Úgyhogy az antutu tényleg csak egy szám az a lényeg mit érzel...
direkt nem raktam fel sem 3.1 sem 3.2-őt, mert írtátok hogy akku gond van.
Ezzel nincs, full töltve romcseréztem majd két órája nyomkodom és még 83%on vagyok.
A gravity boxtól nem estem hanyatt, lehet csak azért mert a GM2 3.0-ban az 1.4-es GB van integrálva...
GPS úgyanúgy kurv@ soká talál jelet...
Lényeg a színkezelése ennek a ROMnak sokkal jobb, egyébként lehet le sem cseréltem volna a gyárit...
Viszont, a google végre felérte ésszel, hogy nem 160X160 pixel méretben kellene eltárolni a hívóképeket.
Így romcsere esetén megmaradnak az eredeti felbontású képek.
DE már meg a caller app szórakozik velem a kép meg van eredeti felbontásban de ez a gyökér belezoomol, hogy hadd legyen megint pixeles! Na például ezt az újabb GB-ben lehetne beállítani? -
MiZY
tag
A Battery Left-tel (meg egyeb mas programokkal, esetleg kezzel is) lehet kalibralni az akksit, es utana varhatoan jo lesz a visszajelzest! Kozel 3 ev hasznalat mellett nem jelezte tevesen soha a toltottseget!
-
imis
senior tag
válasz
eladogeppc #3311 üzenetére
fent volt az olasz rom, de ha kihangosítva beszéltem a másik fél torzítva hallotta a hangomat, a GB-t hiába tettem rá, a menüje megjelent de nem működtek a beállítások. Egyébként gyors és jó rom volt, visszatettem a GM2 3.2-t, mentésből és baromira gyorsan, fél nap alatt 8%-ra esett az akku, egy program 48%-t használt, töröltem a programot, de most is úgy tűnik, hogy gyorsabban merül.
Arra gondoltam, hogy a GB-ben valami beállítás miatt jobban van használva a telefon. -
Karlitosz
tag
Még mindig LCD téma:
Root megvolt, feldobtam egy bravia engine-t de ez sem segített, még mindig a piros az uralkodó szín.
Most csorog lefele a GM2 3.0 bár sztem ez sem fog változtatni a kijelzőn de hátha...
Nekem erős a gyanúm hogy ez gyárilag ilyen (mert kínai).
Nekem nagyon piszkálja a fantáziám, hogy hagerő le bekapcsal a kínai "factory mode" ban
mit lehetne állítani, lehet ott van LCD/TFT kalibráció csak tudni kéne kínaiul, most próbálok fellelni
neten valamit ami erről a "factory mode"ról szól, hátha volt egy kínai/angol tudású aki legalább angolra lefordított a pontokat.
De még mindig nem értem, csak én kaptam ilyen selejtet? -
hippo0315
senior tag
válasz
eladogeppc #3311 üzenetére
Hát sajnos erre nem tudok mit mondani, mert 4.1 vagy 4.2.1-es gyári romokat alig használtam így összehasonlítási alapom nincs, bocsi ha félrevezettem volna valakit.
Nálam ennek ellenére a GM2 ami bevált.
-
eladogeppc
veterán
3.2-es GravitMod ROM iszonyatosan eszi az akkumulátort, plusz nem lehet beállítani a program menüben az átlátszóságot...
-
Karlitosz
tag
LCD-vel mindenki elégedett? (Nekem piros uralom van)
Amit itt írtam arra vki vmi ötlet? -
MiZY
tag
válasz
Indiant #3304 üzenetére
Viszont en javasolnam, hogy csak a halado (Linux) felhasznalok csinaljak igy, mivel ok tisztaban vannak vele, hogy mit csinalnak! Hiaba van leirva pontosan mit kell beirni, az Ordog nem alszik! En mar jartam meg azzal, hogy rossz helyet adtam meg dd-zeskor, aztan kukaztam az egyik particiomat!
Akkor ennek nyilvan nem orultem ennyire...
Koszonjuk a hasznos infot!
-
Indiant
addikt
válasz
Karlitosz #3303 üzenetére
..én álltam.
Egy másik mód a CWM telepítéshez telóról: C3C0 tollából
Well, if you are already rooted there's another way how ton install cwm recovery.
1) get terminal emulator from play store
2) copy cwm recovery.img to sdcard
3) run terminal emulator app and execute commandsCode:
$ su (allow root access for terminal emulator when asked)
# dd if=/storage/sdcard1/recovery.img of=/dev/recovery
That's it. Turn off phone and turn it on while holding Volume+. Should boot into recovery.
If that doesn;t work, get ADB and use "adb.exe reboot recovery" while phone is turned on.
You must have USB debugging in development options for this to work. -
Karlitosz
tag
GPS:
Tegnap nekem is menet közben kellett vagy 3 perc míg talált jelet (3-4 műholdat) meg pontatlan is volt.
Aztán megálltam, egyből pár másodperc alatt talált 9 műholdat és utána pontos volt. Lehet úgy kell bánni vele mint a 4 éves kínai GPS-emmel anno hogy csak állóhelyben érdemes bekapcsolni, megvárni míg talált jelet aztán lehet használni normálisan. (Pedig én is megcsináltam ezt az EPO-s dolgot)LCD:
Eddig semmi bajom nem volt a telóval (1 hete van meg), tegnap figyeltem fel rá, több telefon hasnolítgatása közben, hogy elég pirosas az LCD-m, minden képen látszik a piros uralom, mostmár egyből észreveszi a szemem és idegesít is! Nincs erre valami mókolás, hogy az RGB-t lehessen állítani? Vagy valami kalibráció vagy ilyesmi? Gyári ROM-on vagyok, még csak nem is root-oltam. A gravity box tudna ilyet ha feltenném?
Előző telómon (Huawei G300) volt ez a bravia-engine vagy mi, azt nem lehet erre is feltolni valahogy?
Ott 2.3.6 andoriod (GB) nem használt braviát, 4.0.4 (ICS) pedig használt bravia engine-t és sokkal szebb is lett a kijelző! Szóval erre a telóra van hasonló haxolás? -
Indiant
addikt
válasz
gipsztigris #3301 üzenetére
Tegnap mikor "kellett" volna, nekem sem fix-ált 3 perc alatt a gps, ez engem is bosszant.
Life's good! -
gipsztigris
addikt
válasz
Indiant #3300 üzenetére
Jövök még én ide szerintem! Tudod, hogy egy-két hónapnál tovább nem marad meg a kezem közt semmilyen telefon.
Most is Ázsiai a kiválasztott, csak egy kicsit keletebbről. LG Optimus 4X HD.
Tegra3-as telefonom még nem volt, kíváncsi vagyok, hogy tényleg olyan jó-e mint amilyennek mondják. Ha nem válik be, megy a "levesbe"!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest