- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiZY
tag
-
MiZY
tag
válasz
Indiant #2998 üzenetére
Egyelore ott vagyok, hogy mintha megcsinalna a telepitest, megjelenik a zold karika meg minden, de a hangero fel+bekapcsolo gombra ez nekem nem hoz be CWM-et. Hangero fel+bekapcsolo gombra elindul, 2-3szor ujraindul, majd rendesen elinditja a telefont, CWM meg persze sehol... Mondjuk mar a driver telepitesevel is szivtam 1 sort...
-
Indiant
addikt
gondolom ez kell hozzá:
ThL_W8.JB2.HD.EN.COM.8P32_MT6589V1.0.5_20130601 (W8 4GB international) -
MiZY
tag
Megerkezett! Orom bodotta!
ThL_W8.JB2.HD.EN.COM.8P32_MT6589V1.0.5_20130601 verzioju Android van rajta.Az 1.0.4-eshez valo CWMet fel tudom rakni az ujabb verziora?
-
peter76bp
aktív tag
Clockworkmod recovery-ből telepíthető, wipe nem kell
Changelog 1.5.1 - 15/07/2013
- updated Danish translations (thx Mr.Premise)
- updated French translations (thx ch-vox)
- added Ukrainian translations (thx alex_glbr)Igazából ahogy nézem csak a nyelvi fájlok frissültek benne
-
csoki98
tag
Nincs most éppen kupon a w8 hoz minin?
-
bodnarzoltan
tag
Mostanában megint jelez a w8+ -om, hogy van új gm2 frissítés. Mostanában nem nagyon volt szó w8+ hoz való új gm2 verzióról. Nekem 2.6 van fent. Esetleg van újabb? Hol találom a w8+ hoz való frissitéseket. Csak a sima w8 4/8/16 GB osokhoz találom a frissítéseket.
-
nexus6
aktív tag
beyond-ról vannak már tapasztalatok? már rákérdeztem a w200 és w11 (majomkirály) telókra is...
most érdekes, hogy nincs egy eladó készülék sem aprón... -
Indiant
addikt
válasz
mogyorosi55 #2988 üzenetére
Jogos, akkor most hogy is van ez?!
-
keszo
őstag
válasz
mogyorosi55 #2981 üzenetére
Fura, nekem mindkét kártyával jól működik.
...és ha megcseréled a kártyákat? -
Indiant
addikt
Szívás, bár nem mintha használnám, de mégis.
-
Indiant
addikt
OTG-vel próbálta valaki?
-
keszo
őstag
válasz
mogyorosi55 #2979 üzenetére
Beállítás-SIM-kezelés-Üzenetkezelés-Rákérdezés mindig
-
mogyorosi55
csendes tag
Mobil net-es beállítás megoldódott Pannon-os beállításokkal érkezett a készülék nem Telenoros-sal
De SMS-t még mindig nem tudok küldeni az üzenet központ beállítása ua. mint az 1-es sim-en az működik mindkettő Telenor sim -
mogyorosi55
csendes tag
Segítség valami beállítási bakiba futottam
a második sim-ről nem akar netezni ill. üzenetet küldeni fogadja az sms-eket a klikk is aktív másik mobilon megy vele a net. A Telenor online-on nem tudom lekérni a beállításokat
-
linkinke
csendes tag
egy apró, de lehet hogy fontos kérdésem lehetne?
mi az a gravitymod2 és miért jó ha az van rajta, bocsi ha nagyon tudatlan vagyok csak elég sok hsz-t olvastam már, de az elejét h mi is ez még nem találtam
-
mogyorosi55
csendes tag
az ido beallitasnal hibaval kilep talakozott mar ezzel a hibaval valaki?
-
mogyorosi55
csendes tag
szomorú mert a flippes tok meg nem az igazi a hangero gombok miatt.
-
-
outsiders
aktív tag
válasz
hippo0315 #2964 üzenetére
Persze dobok majd fel, kíváncsi vagyok, hogy fog festeni és mennyire lesz strapabíró anyagból. Abban bízok, hogy extra jó értékelésű az eladó és nem lesz ipari hulladék a keménytok
Én valami szilikon / TPU /gel tokot kedvelnék majd a leginkább, de sehol nem láttam még....
-
hippo0315
senior tag
Az lenne a kérdés, hogy a data visszatöltése lehetséges-e, ha a cwm-ws mentés a gyári 4.2.1.-ről van és a GM2 3.2-re kéne visszatölteni?
Vagy csak azonos romok között működik? -
MiZY
tag
Grat! Remelem nekem is 10 munkanap lesz! Tegnap reggel vamkezeltek, hetfon jo lenne, ha kihoznak.
-
mogyorosi55
csendes tag
És végre megérkezett
10 nap eddigi rekordjuk. A rendelésnek megfelelő W8 1/16. Hiper bizonságosan becsomagolva a flippes hátlappal együtt. Eddig felülmúlta a vártakat kijelző és szerelési minőségben is
-
outsiders
aktív tag
[link] új fajta kemény tok
Én rendeltem egyet, lehet zsákbamacska, de az eladó azért elég megbízható. A minták iphone tokon vannak, le is írja, hogy másképp néz majd ki (mármint a tok, nem a minta
). Aki szereti a trónok harcát, annak kötelező darab
-
linkinke
csendes tag
És az általában hány nap?
-
linkinke
csendes tag
Thl w8+ t rendeltem, minidealről, 10 napja, és amit emailben kaptam tracking numbert és ahhoz tartozó linket azon csak annyi van h elhagyta hong kongot, valami részletesebbet nem tudtok hol nézzem meg h merre jár?
Egyébként miért volt olyan rossz vétel a w8+ ?:S
-
adorjant
őstag
Én még nem próbáltam ki
Van itthon más telefoné,mondjuk hiába 1 amperes,nem tudja kihasználni. Cserébe a lassan csordogált töltést,lassabban is veszítiAhogy látom,jó választás volt a sima 4GB-os kivitel,mert semmi,de semmi gondom sincs vele,gps is szuper
Pedig nagyon viszketett a tenyerem a FHD kivitelnél -
-
dReFiX
senior tag
Beyond verzión van THL logó a készülék elején ?
-
MiZY
tag
válasz
mogyorosi55 #2939 üzenetére
Nem, is erolkodok... A semmin kivul ugyse tudnanak sokat mondani... Csak az a bosszanto, hogy kinabol hamarabb ideer a cucc, mint amennyi ido alatt a Posta kezbesiti...
-
keszo
őstag
Sziasztok
BP.-en tud valaki segíteni ROM frissítésben?
Én biztosan nem merek bele fogni. -
adrian930420
csendes tag
válasz
malisonX #2935 üzenetére
Még nem kaptam vissza a pénzem. Megbeszéltük, hogy feladom a csomagot nekik, és akkor visszaküldik a pénzt. Jövőhéten postázom.
A postaköltséget nekem kell állnom, ami több mint 4000Ft lesz. Megpróbáltam rájuk verni, mondván hogy nem is olyat küldtek amilyet rendeltem, de hiába. Még a paypal is azt írta hogy engem terhel a postaköltség.
Rohadjanak meg, de ez van. -
malisonX
aktív tag
válasz
adrian930420 #2912 üzenetére
Visszaadta simán a pénzed a Buyincoins?
-
extramex
csendes tag
Üdv. mindekinek!
Eddig nem írtam, de sokat néztem a fórumot és emellett a készülék mellett döntöttem.
Pontosabban THL W8 4Gb.
Gondoltam leírom a tapasztalatom.Itt rendeltem Paypal- al és 6$-os szállítással 192.40 $ volt összesen.
Minden rendben zajlott: rendeléstől számítva a 12. napon érkezett meg egyéb költségektől mentesen.
Szürkében rendeltem és teljesen jól mutat. Minőségi termék hatása van.
Az árát maximálisan megérte. 4.2.1 androiddal érkezett amit magyarra állítva használom ezidáig problémamentesen. Pozitívum, hogy kaptam hozzá tokot és az odaírt 8 és 3 Mpx- helyett 13 és 5 Mpx- es kamerával jött.
Bár maximálisan meg vagyok elégedve vele, és rengeteg jót írhatnék, inkább azt írom ami 1 leheletnyivel lehetne jobb és akkor "tökéletes" lenne.
Szubjektív vélemény!!!
A kijelző: bőven jó, de 1 fokkal lehetne teltebb, kontrasztosabb, na de ennyiért ez is szuper.
Kamera: már írták, hogy videók nagyon jók, de a fotók nem annyira. Ezt én is osztom, de még az előzetes várakozásom így is felülmúlta.
Talán még a külső hangerő az ami átlagos, de bőven elég és nem halk.
De eddig 1.5 hét után nagyon jó döntésnek tartom ezt a telefont, és szerintem nem csalódik az aki ezután dönt emellett.
További szép estét!
-
outsiders
aktív tag
-
tibyke
tag
válasz
mogyorosi55 #2929 üzenetére
ld. feljebb: aliexpress
t
-
tibyke
tag
jelentem, az en cuccom epsegben megerkezett, azt kaptam, amit rendeltem, minden szepen mukodik, 4.2.1 20130506 verzioval jot a cucc, most probalom frissiteni 20130625-re. (w8 1/16-rol van szo)
t
-
hippo0315
senior tag
De biztos fognak írni mások akinél jó ha egy napot kibír.
-
outsiders
aktív tag
válasz
hippo0315 #2909 üzenetére
Köszi
Minidealen tegnap 225 dodóért lehetett vinni kuponnal, ezért választottam ebben a verzióban. Remélem nem eszi meg nagyon az aksit a full hd kijelző plusz az erősebb MTK proci.
Lenne még egy kérdésem: általában mennyi kijelzőidőt tudtok produkálni a mobillal? Galaxy s2-m volt előtte, az olyan 4 óra körül teljesített (nyomkodás, böngészés, kis játék). Teszem azt feltöltöd csutkára és le akarod meríteni a fent részletezett módon, így meddig húzza? Na ez a kérdésem -
tibyke
tag
válasz
mogyorosi55 #2921 üzenetére
erdekes modon nekem elobb jott a vamkezelve statusz, es csak masnap reggel lattam (nyilvan visszamenoleg) a vamkezeles alatt statuszt. es amit most latok:
Küldemény információ:
Postán átvehetőt
-
-
anzo
senior tag
válasz
adrian930420 #2916 üzenetére
Az igaz, hogy a gyári és a módolt romok többsége laggol ez engem is nagyon idegesített és egészen addig mókolgattam, hogy most már semmi akadás nincsen egyik launchernél sem.
A THL az optimalizálást szúrta el pl ha egy Zopo C2-es vagy egy Jiagu G4-es romot portoltam akkor érdekes módon eltünt minden laggolás. Igaz egyenlőre olyan dolgokról le kellett mondani mint a szenzor kalibrálás. De ezt eddig sem használtam soha, csak addig ameddig megnéztem mi is az. -
tibyke
tag
válasz
mogyorosi55 #2918 üzenetére
aliexpress-tol. ugyanattol az embertol, akitol en is, ezert aggodom kicsit, bar en egy hettel korabban rendeltem.
t
-
tibyke
tag
válasz
adrian930420 #2916 üzenetére
igen, valojaban csak az a "T" a kulonbseg
en is ezert valasztottam inkabb a W8 1/16-ot
apropo: egyik haver ma kapta meg, de w8 1/16 helyett w8 1/4-et kapott :/
t
-
tibyke
tag
válasz
miert nem? a beyond is majdnem ua.
t
-
hippo0315
senior tag
válasz
Én 2 db 4GB-set vettem és eddig nagyon beváltak.
-
hippo0315
senior tag
válasz
adrian930420 #2910 üzenetére
Sorry
-
outsiders
aktív tag
Sziasztok, hamarosan csatlakozom a klubhoz szürke W8 Beyond megrendelve minidealről
Van amire érdemes odafigyelni, vmi bug a gyári szoftverben, ilyesmi?
-
Indiant
addikt
THL W8 Beyond CWM Recovery C3C076 munkája
ATTENTION: this one has slightly different installation instructions.
Read carefully HOWTO.pdf included in the ZIP file.
ThL_W8_beyond.JB2.FHD.EN.COM.8P128_MT6589TV1.0.1_2 0130618
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest