Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

MiZY tag 
- 

MiZY tag válasz  Indiant

üzenetére Indiant

üzenetéreEgyelore ott vagyok, hogy mintha megcsinalna a telepitest, megjelenik a zold karika meg minden, de a hangero fel+bekapcsolo gombra ez nekem nem hoz be CWM-et. Hangero fel+bekapcsolo gombra elindul, 2-3szor ujraindul, majd rendesen elinditja a telefont, CWM meg persze sehol... Mondjuk mar a driver telepitesevel is szivtam 1 sort... 
- 

Indiant addikt gondolom ez kell hozzá: 
 ThL_W8.JB2.HD.EN.COM.8P32_MT6589V1.0.5_20130601 (W8 4GB international)
- 

MiZY tag Megerkezett! Orom bodotta!  
 ThL_W8.JB2.HD.EN.COM.8P32_MT6589V1.0.5_20130601 verzioju Android van rajta.Az 1.0.4-eshez valo CWMet fel tudom rakni az ujabb verziora? 
- 

peter76bp aktív tag Clockworkmod recovery-ből telepíthető, wipe nem kell Changelog 1.5.1 - 15/07/2013 
 - updated Danish translations (thx Mr.Premise)
 - updated French translations (thx ch-vox)
 - added Ukrainian translations (thx alex_glbr)Igazából ahogy nézem csak a nyelvi fájlok frissültek benne 
- 

csoki98 tag Nincs most éppen kupon a w8 hoz minin? 
- 

bodnarzoltan tag Mostanában megint jelez a w8+ -om, hogy van új gm2 frissítés. Mostanában nem nagyon volt szó w8+ hoz való új gm2 verzióról. Nekem 2.6 van fent. Esetleg van újabb? Hol találom a w8+ hoz való frissitéseket. Csak a sima w8 4/8/16 GB osokhoz találom a frissítéseket. 
- 

nexus6 aktív tag beyond-ról vannak már tapasztalatok? már rákérdeztem a w200 és w11 (majomkirály) telókra is... 
 most érdekes, hogy nincs egy eladó készülék sem aprón...
- 

Indiant addikt válasz  mogyorosi55

üzenetére mogyorosi55

üzenetéreJogos, akkor most hogy is van ez?!  
- 

keszo őstag válasz  mogyorosi55

üzenetére mogyorosi55

üzenetéreFura, nekem mindkét kártyával jól működik. 
 ...és ha megcseréled a kártyákat?
- 

Indiant addikt Szívás, bár nem mintha használnám, de mégis. 
- 

Indiant addikt OTG-vel próbálta valaki? 
- 

keszo őstag válasz  mogyorosi55

üzenetére mogyorosi55

üzenetéreBeállítás-SIM-kezelés-Üzenetkezelés-Rákérdezés mindig 
- 

mogyorosi55 csendes tag Mobil net-es beállítás megoldódott Pannon-os beállításokkal érkezett a készülék nem Telenoros-sal  
 De SMS-t még mindig nem tudok küldeni az üzenet központ beállítása ua. mint az 1-es sim-en az működik mindkettő Telenor sim
- 

mogyorosi55 csendes tag Segítség valami beállítási bakiba futottam  a második sim-ről nem akar netezni ill. üzenetet küldeni fogadja az sms-eket a klikk is aktív másik mobilon megy vele a net. A Telenor online-on nem tudom lekérni a beállításokat a második sim-ről nem akar netezni ill. üzenetet küldeni fogadja az sms-eket a klikk is aktív másik mobilon megy vele a net. A Telenor online-on nem tudom lekérni a beállításokat 
- 

linkinke csendes tag egy apró, de lehet hogy fontos kérdésem lehetne?  mi az a gravitymod2 és miért jó ha az van rajta, bocsi ha nagyon tudatlan vagyok csak elég sok hsz-t olvastam már, de az elejét h mi is ez még nem találtam mi az a gravitymod2 és miért jó ha az van rajta, bocsi ha nagyon tudatlan vagyok csak elég sok hsz-t olvastam már, de az elejét h mi is ez még nem találtam 
- 

mogyorosi55 csendes tag az ido beallitasnal hibaval kilep talakozott mar ezzel a hibaval valaki? 
- 

mogyorosi55 csendes tag szomorú mert a flippes tok meg nem az igazi a hangero gombok miatt. 
- 

- 

outsiders aktív tag válasz  hippo0315

üzenetére hippo0315

üzenetérePersze dobok majd fel, kíváncsi vagyok, hogy fog festeni és mennyire lesz strapabíró anyagból. Abban bízok, hogy extra jó értékelésű az eladó és nem lesz ipari hulladék a keménytok  Én valami szilikon / TPU /gel tokot kedvelnék majd a leginkább, de sehol nem láttam még.... Én valami szilikon / TPU /gel tokot kedvelnék majd a leginkább, de sehol nem láttam még....
- 

hippo0315 senior tag Az lenne a kérdés, hogy a data visszatöltése lehetséges-e, ha a cwm-ws mentés a gyári 4.2.1.-ről van és a GM2 3.2-re kéne visszatölteni? 
 Vagy csak azonos romok között működik?
- 

MiZY tag Grat! Remelem nekem is 10 munkanap lesz! Tegnap reggel vamkezeltek, hetfon jo lenne, ha kihoznak.  
- 

mogyorosi55 csendes tag És végre megérkezett  10 nap eddigi rekordjuk. A rendelésnek megfelelő W8 1/16. Hiper bizonságosan becsomagolva a flippes hátlappal együtt. Eddig felülmúlta a vártakat kijelző és szerelési minőségben is 10 nap eddigi rekordjuk. A rendelésnek megfelelő W8 1/16. Hiper bizonságosan becsomagolva a flippes hátlappal együtt. Eddig felülmúlta a vártakat kijelző és szerelési minőségben is 
- 

outsiders aktív tag [link] új fajta kemény tok  Én rendeltem egyet, lehet zsákbamacska, de az eladó azért elég megbízható. A minták iphone tokon vannak, le is írja, hogy másképp néz majd ki (mármint a tok, nem a minta Én rendeltem egyet, lehet zsákbamacska, de az eladó azért elég megbízható. A minták iphone tokon vannak, le is írja, hogy másképp néz majd ki (mármint a tok, nem a minta ). Aki szereti a trónok harcát, annak kötelező darab ). Aki szereti a trónok harcát, annak kötelező darab 
- 

linkinke csendes tag És az általában hány nap? 
- 

linkinke csendes tag Thl w8+ t rendeltem, minidealről, 10 napja, és amit emailben kaptam tracking numbert és ahhoz tartozó linket azon csak annyi van h elhagyta hong kongot, valami részletesebbet nem tudtok hol nézzem meg h merre jár? Egyébként miért volt olyan rossz vétel a w8+ ?:S 
- 

adorjant őstag Én még nem próbáltam ki  
 Van itthon más telefoné,mondjuk hiába 1 amperes,nem tudja kihasználni. Cserébe a lassan csordogált töltést,lassabban is veszíti Ahogy látom,jó választás volt a sima 4GB-os kivitel,mert semmi,de semmi gondom sincs vele,gps is szuper  
 Pedig nagyon viszketett a tenyerem a FHD kivitelnél 
- 

- 

dReFiX senior tag Beyond verzión van THL logó a készülék elején ?  
- 

MiZY tag válasz  mogyorosi55

üzenetére mogyorosi55

üzenetéreNem, is erolkodok... A semmin kivul ugyse tudnanak sokat mondani... Csak az a bosszanto, hogy kinabol hamarabb ideer a cucc, mint amennyi ido alatt a Posta kezbesiti... 
- 

keszo őstag Sziasztok BP.-en tud valaki segíteni ROM frissítésben? 
 Én biztosan nem merek bele fogni.
- 

adrian930420 csendes tag válasz  malisonX

üzenetére malisonX

üzenetéreMég nem kaptam vissza a pénzem. Megbeszéltük, hogy feladom a csomagot nekik, és akkor visszaküldik a pénzt. Jövőhéten postázom. 
 A postaköltséget nekem kell állnom, ami több mint 4000Ft lesz. Megpróbáltam rájuk verni, mondván hogy nem is olyat küldtek amilyet rendeltem, de hiába. Még a paypal is azt írta hogy engem terhel a postaköltség.
 Rohadjanak meg, de ez van.
- 

malisonX aktív tag válasz  adrian930420

üzenetére adrian930420

üzenetéreVisszaadta simán a pénzed a Buyincoins? 
- 

extramex csendes tag Üdv. mindekinek! Eddig nem írtam, de sokat néztem a fórumot és emellett a készülék mellett döntöttem. 
 Pontosabban THL W8 4Gb.
 Gondoltam leírom a tapasztalatom.Itt rendeltem Paypal- al és 6$-os szállítással 192.40 $ volt összesen. Minden rendben zajlott: rendeléstől számítva a 12. napon érkezett meg egyéb költségektől mentesen. Szürkében rendeltem és teljesen jól mutat. Minőségi termék hatása van. Az árát maximálisan megérte. 4.2.1 androiddal érkezett amit magyarra állítva használom ezidáig problémamentesen. Pozitívum, hogy kaptam hozzá tokot és az odaírt 8 és 3 Mpx- helyett 13 és 5 Mpx- es kamerával jött. Bár maximálisan meg vagyok elégedve vele, és rengeteg jót írhatnék, inkább azt írom ami 1 leheletnyivel lehetne jobb és akkor "tökéletes" lenne. Szubjektív vélemény!!! A kijelző: bőven jó, de 1 fokkal lehetne teltebb, kontrasztosabb, na de ennyiért ez is szuper. Kamera: már írták, hogy videók nagyon jók, de a fotók nem annyira. Ezt én is osztom, de még az előzetes várakozásom így is felülmúlta. Talán még a külső hangerő az ami átlagos, de bőven elég és nem halk. De eddig 1.5 hét után nagyon jó döntésnek tartom ezt a telefont, és szerintem nem csalódik az aki ezután dönt emellett. További szép estét! 
- 

outsiders aktív tag 
- 

tibyke tag válasz  mogyorosi55

üzenetére mogyorosi55

üzenetéreld. feljebb: aliexpress t 
- 

tibyke tag jelentem, az en cuccom epsegben megerkezett, azt kaptam, amit rendeltem, minden szepen mukodik, 4.2.1 20130506 verzioval jot a cucc, most probalom frissiteni 20130625-re. (w8 1/16-rol van szo) t 
- 

hippo0315 senior tag De biztos fognak írni mások akinél jó ha egy napot kibír. 
- 

outsiders aktív tag válasz  hippo0315

üzenetére hippo0315

üzenetéreKöszi  Minidealen tegnap 225 dodóért lehetett vinni kuponnal, ezért választottam ebben a verzióban. Remélem nem eszi meg nagyon az aksit a full hd kijelző plusz az erősebb MTK proci. Minidealen tegnap 225 dodóért lehetett vinni kuponnal, ezért választottam ebben a verzióban. Remélem nem eszi meg nagyon az aksit a full hd kijelző plusz az erősebb MTK proci.
 Lenne még egy kérdésem: általában mennyi kijelzőidőt tudtok produkálni a mobillal? Galaxy s2-m volt előtte, az olyan 4 óra körül teljesített (nyomkodás, böngészés, kis játék). Teszem azt feltöltöd csutkára és le akarod meríteni a fent részletezett módon, így meddig húzza? Na ez a kérdésem 
- 

üzenetére mogyorosi55

üzenetéreerdekes modon nekem elobb jott a vamkezelve statusz, es csak masnap reggel lattam (nyilvan visszamenoleg) a vamkezeles alatt statuszt. es amit most latok: Küldemény információ: 
 Postán átvehetőt 
- 

- 

anzo senior tag válasz  adrian930420

üzenetére adrian930420

üzenetéreAz igaz, hogy a gyári és a módolt romok többsége laggol ez engem is nagyon idegesített és egészen addig mókolgattam, hogy most már semmi akadás nincsen egyik launchernél sem. 
 A THL az optimalizálást szúrta el pl ha egy Zopo C2-es vagy egy Jiagu G4-es romot portoltam akkor érdekes módon eltünt minden laggolás. Igaz egyenlőre olyan dolgokról le kellett mondani mint a szenzor kalibrálás. De ezt eddig sem használtam soha, csak addig ameddig megnéztem mi is az. 
- 

üzenetére mogyorosi55

üzenetérealiexpress-tol. ugyanattol az embertol, akitol en is, ezert aggodom kicsit, bar en egy hettel korabban rendeltem. t 
- 

tibyke tag válasz  adrian930420

üzenetére adrian930420

üzenetéreigen, valojaban csak az a "T" a kulonbseg  en is ezert valasztottam inkabb a W8 1/16-ot apropo: egyik haver ma kapta meg, de w8 1/16 helyett w8 1/4-et kapott :/ t 
- 

tibyke tag válasz  adrian930420

üzenetére adrian930420

üzenetéremiert nem? a beyond is majdnem ua. t 
- 

hippo0315 senior tag válasz  adrian930420

üzenetére adrian930420

üzenetéreÉn 2 db 4GB-set vettem és eddig nagyon beváltak. 
- 

hippo0315 senior tag válasz  adrian930420

üzenetére adrian930420

üzenetéreSorry  
- 

outsiders aktív tag Sziasztok, hamarosan csatlakozom a klubhoz szürke W8 Beyond megrendelve minidealről  Van amire érdemes odafigyelni, vmi bug a gyári szoftverben, ilyesmi? Van amire érdemes odafigyelni, vmi bug a gyári szoftverben, ilyesmi?
- 

Indiant addikt THL W8 Beyond CWM Recovery C3C076 munkája ATTENTION: this one has slightly different installation instructions. 
 Read carefully HOWTO.pdf included in the ZIP file.
 ThL_W8_beyond.JB2.FHD.EN.COM.8P128_MT6589TV1.0.1_2 0130618
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

10 nap eddigi rekordjuk. A rendelésnek megfelelő W8 1/16. Hiper bizonságosan becsomagolva a flippes hátlappal együtt. Eddig felülmúlta a vártakat kijelző és szerelési minőségben is
 10 nap eddigi rekordjuk. A rendelésnek megfelelő W8 1/16. Hiper bizonságosan becsomagolva a flippes hátlappal együtt. Eddig felülmúlta a vártakat kijelző és szerelési minőségben is 

Battery statban nincs olyan, hogy a fogyasztásnál feltünteti a kijelzőt, és ha belemész mutatja mennyit volt bekapcsolva?
 Battery statban nincs olyan, hogy a fogyasztásnál feltünteti a kijelzőt, és ha belemész mutatja mennyit volt bekapcsolva?