- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
imrus72 #1698 üzenetére
Nekem egy SONY MW-600-ason van, amit azért szeretek, mert lényegében bármilyen fülest hozzá tudok rakni ha a gyárival lesz valami. Megvan már vagy 6-7 éve szerintem. Eddig minden telómmal tökéletesen működött a K750i K800 Sonytól kezdve HTC SAMSUNG ThL eddig nem volt olyan teló amihez ne lehetett volna jól használni. Sokhoz csak teszt jelleggel is csatlakoztatva lett. Bringával is ment úgy hogy a hátizsákban volt a teló, hogy ne sérüljön. Semmi szakadás nem volt. De persze akit nem zavar a zsinór annak fölös kiadás lehet egy ilyen.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
imrus72 #1696 üzenetére
Ehhez nem kell kínai telefon buherátor azt hiszem pl a Sony-nak is két saját típusa sem mindig kompatibilis egymással headset ügyileg. Csak annyi kell, hogy a forasztgatás meg csatlakozó bontás ne hozza zavarba.
Én mondjuk BT headset párti vagyok, nem szeretem ha hozzá vagyok drótozva a telóhoz, időnként igen macerás tud lenni. Annyi hogy így a headsetet is tölteni kell időnként, de ha pont útközben merül le, akkor ott van a zsinóros tartaléknak
-
imrus72
tag
válasz
peter76bp #1695 üzenetére
Köszönöm a fogadtatást,mindenkinek!
A haverom nagy telefonbuherátor,nem egy kínai telefonja volt már,majd megkérdem tud e segíteni a forrasztásban,meg keresgetek is mi lenne a jó.Az itthoni sima sony fülhallgatómmal gyönyörűen szól!
Addig marad az...
Ja amikor nála volt egy Zopo 810-es,azzal tökéletesen szólt. -
peter76bp
aktív tag
válasz
imrus72 #1693 üzenetére
Használd egészséggel
Headsethez ez segíthet vagy ha nem akarsz forrasztgatni lehet elvileg kapni ilyen átalakítót, vagy másik headsetbe kell beruházni.
-
imrus72
tag
válasz
hippo0315 #1692 üzenetére
Sziasztok!
Én is csatlakozom a THL tulajok elégedett táborához.
Egy W8 4gb-osat rendeltünk múlt hét kedden,és csütörtökön hozta a postás (minideal) .
47,5 pénzembe került.
Mindennel meg vagyok elégedve,gyári rendszer kb fél óráig volt rajta.
GravityMod figyel rajta.
Ami egy kis negatívum,hogy a Jays headsetemet nem szereti,tiszta vízhangos vele,pedig szemre megegyezik a lábkiosztás. A gyáriról inkább nem nyilatkozom,én sok zenét hallgatok,ezért nekem elég fontos,ezért bármilyen ötletet meghallgatok.
A másik.. a gravity-re nem lehet valahogy félig átlátszó statusbart varázsolni valahogy fotókon látom,hogy van.
Igyekszem majd én is segíteni amiben tudok.
A lassú töltéshez annyit szólnék hozzá,hogy amíg valaki nem piszkál bele a kernelbe jelentősen,addig nem fog változni a gyorsaság,mert az vezérli,de ezt gondolom tudjátok,azt hiszem már volt is beszélve.
Valószínűleg az akku védelme miatt vették le az értékeket.
Galaxy S3-ról váltottam,és nagyon nem bántam meg. -
hippo0315
senior tag
válasz
adrian930420 #1689 üzenetére
Sikerült egy átlátszó hátterű ThL logo-t összehozni (igaz psd azaz PhotoShop file), ha van rá igény, megkérem peter76bp-t tegye közzé.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
adrian930420 #1687 üzenetére
Bezony, ezt ki is emelte a chnagelogban
-
adrian930420
csendes tag
És nem igaz, a lakat végre középen van a 2.0-s frissítéssel.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
SUPREME7 #1682 üzenetére
Közben belenéztem már, mert bosszant, hogy megy a nyűglődést rajta
Szóval fel sem kell írni az értékeket, mert ami ebben a leírásban van, azok a gyári értékek úgy látom.
Szóval a teendők:
1. Tárcsázóba beírod a következő kódot: *#*#3646633#*#*
2. Megjelenő Engineer Mode ablakban kettőt jobbra lapozol, hogy a fejlécben Hardware Testing legyen és a legelső Audio pontra böksz
3. A Max. Vol értéket kell állítgatni, mert a Level 0-6 és az alatta lévő Value az a hangosítási szintek értékei lehetnek, vagyis hogy az adott intervallumon belül egy-egy lépés mekkora eltérést eredményezzen, de ez nem befolyásolja a max hangerőt.Első körben a Normal mode sip max értéket venném mondjuk 10-10 pontokkal feljebb, hogy mennyit változik a dolog. A Normalon belül már csak a media max értéke állítható. A headset mode az a headsetes audio értékekre vonatkozik. A loudspeaker mode az a hnagszóró mód, vagyis szerintem a kihangosítás akarna lenni. A speach enhancementbe lehet még benézni, de nem igazán értem, mert nem növekvő értékek tartoznak az egyes szintekhez, így lövésem sincs melyik mit állít.
Ettől konkrétabb infot azért nem tudok adni, mert nekem semmi bajom a hangerővel. Sok esetben halkítanom kell a telefonon, mert üvölt a túloldal hangja.
-
SUPREME7
őstag
válasz
hunaqua #1684 üzenetére
Kicsit körbenéztem és találtam Zopo C2-höz leírást, de tökéletesen jó nekünk is. Esetleg be lehetne dobni a leírásba is:
Tárcsázóba:
*#*#3646633#*#*
Hardware testing fül / Audio / Normal mode
Type = > Sph
Level = > 0
Value = > 160 (Ez a maximum - (gyári beállítás a 40))Nagyon nagyot dob a hangerőn, végre nem olyan mintha 3méterről beszélne a partner.
-
hunaqua
addikt
Esetleg akinek sikerült jól beállítgatni,az felteheti a javított értékeket.
-
SUPREME7
őstag
Valaki tud valamilyen megoldást arra, hogy egy kicsit hangosabbra tudjam venni a telefonálás közben a hangerőt? Egyedül ezzel nem vagyok egyelőre megelégedve, picit halk. Láttam ezt az "engineering mode"-ot, de nem szeretnék belekókányolni
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Indiant #1680 üzenetére
Nem tudom, én úgy látom a gyáriból van 1.0.5. Az Eastcom W1 1.0.1 volt a GM 1.0-ban 1.0.2 az 1.1-ben, és 1.0.3 az 1.9-ben. Illetve abban update kernelt írt most meg system rebased-et. Most akkor miért is fejlődünk visszafelé?
De egyébként meg meg kell tőle kérdezni, ha ennyire érdekelnek a részletek
-
Adryen
csendes tag
Hamarosan jön az android 4.3-as verzió. Kicsit gyors a tempó, meglátjuk mi lesz belőle. Lehet hogy volt már róla szó, de ezekre a telefonokra létezik valami normális vírusirtó?
-
peter76bp
aktív tag
GravityMod2 (v1.9 -> v2.0) frissítés - mindkét modellhez - W8/W8+
(MD5: 281ec55fedd6d04855188856b77efe2b)Changelog 2.0 - 01/06/2013
W8 models:
- system rebased on the latest Eastcom W1 official FW (1.0.3)
- fixed missing permission on cpu_num_limit device nodeW8+ models:
- system rebased on the latest official THL FW (20130517)
- added init.d support (sysinit)
- updated APN list
- added support for VoIP (SIP) calls in native Phone appBoth models:
- fixed center position of unlock ring
- tweaked autobrightness levels to eliminate flickering on small ambient light changes -
betyarr
veterán
valamelyik tulaj megtenné,hogy leméri az akku méretét?
előre is köszi! -
peter76bp
aktív tag
Befejeződött a teszt, C3C0 kiírta, hogy a sima HD-s 16GB-s W8-ra is tökéletes a GravityMod2 4 és 8 GB-sre való verziója.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Indiant #1668 üzenetére
Így oldottam meg
http://prohardver.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja/hsz_30623-30623.html
Nem túl elegáns, de itthon elmegy
-
SUPREME7
őstag
válasz
peter76bp #1666 üzenetére
Oké meglett, köszönöm. Ha esetleg valakinek szüksége lenne rá:
Beállítások/továbbiak - 3G szolgáltatás (Engedélyezésnél az adatkapcsolattal rendelkező kártyát kell beállítani)
Gondolom aki egy kártyával használja annak azt rakta be automatikusan
Ja és közben felment a GM2 is a frissítésekkel, gond nélkül. Köszönöm a részletes leírást. Profi.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
SUPREME7 #1665 üzenetére
Beállítás kérdése. Dual SIM-es topikban volt valahol leírva úgy emlékszem
Tessék itt vannak az elvileg pontos APN beállítások illetve innen lehet letölteni egy APN lista frissítő csomagot, ami univerzális a leírás alapján.
-
hippo0315
senior tag
Üdv a társaságban és gratulálok a telóhoz.
-
SUPREME7
őstag
Csatlakoztam én is a W8 tulajokhoz
Már fent a CWM, már várom, hogy lesuhanjon a GM2 végre.
Kaptam hozzá flip tokot is, úgyhogy örömésboldogság, nem kell külön venni
Viszont amit az androidos topikban említettem külön akksi töltőt, azzal ráfaragtam. Túl széles a W8 akksija, nem lehet beletenni, de még lehet, hogy szétkapom és megoldom valahogy,
Ja és bitangjó a telefon, nagyon tetszik és örülök, hogy peter76bp végülis akarva-akaratlanul de meggyőzött, hogy ezt válasszam.
-
adorjant
őstag
A hangszóró hangerején (telefonálás közben) pontosan mit kell állítani az mtk toolsban?
Egy fokkal feljebb venném,ha lehetséges,és egészséges a megoldás. -
Adryen
csendes tag
Ma vettem egy 4Gb-os w8-at a minideal-nél.
Ha megérkezett akkor elég ha megcsinálom a cikkben megírt frissítéseket? Vagy vannak azóta újabb fejlemények? Milyen hibák léphetnek fel a frissítés után? A fórumot már el kezdtem olvasgatni, de sajnos idő hiányában lassan rágom át magam rajta. Köszi a segítséget -
madrac
senior tag
válasz
toth.zsolt20 #1630 üzenetére
Ezért nem tudtam én se semmit se kezdeni vele, mert az nincs leírva, hogy a telefonhívás hangerő növeléshez mit mire kellene állítani. Nálam 4.2.1 android van rajta gyárilag, de ez se valami hangos.
Amit még észrevettem hang ügyileg, hogy alkalmazásokban a hangerőt állítva ,15-20%-nál van egy nagy ugrás. Nem tudom hogy ezt az újabb szoftverekben javították-e már. -
peter76bp
aktív tag
Újraindítás recovery módban root nélkül
Mivel többeknél nem indul a telefon recovery módban és ilyenkor még root sincs, ami a Mobileuncle MTK Tools-hoz kellene ezért egy olyan kerülőutat javaslok, amihez nem kell semmi extra dolog.
Letöltöd ezt a zip fájlt és kicsomagolod lehetőleg valamelyik meghajtód gyökérkönyvtárába (teheted máshová is csak ha hibát ad akkor az az ékezetes karakteres vagy túl hosszú útvonal miatt is lehet). A kapott adb mappába belépve elindítod a reboot.bat fájlt és követed a képernyőre kiírtakat. USB driver kell legyen telepítve hozzá és bekapcsolt USB hibakaresés mód a telefonon. Ennyi.
Most próbáltuk ki egy root nélküli készüléken aminél nem lehetett belépni recoverybe és ezzel működött.
Egyébként az adb-vel lehet még PC-ről apk fájlokat telepíteni a telefonra, illetve fájlokat másolni oda-vissza parancssoros módban, akit bővebben érdekel a téma keressen rá az adb használatára googleben
-
Doki16
addikt
válasz
Emirabdul #1651 üzenetére
Nálam is ugyanez volt. A Runkeeper-t amikor kipróbáltam pontosan mért és a nyomvonal is helyes volt. Azóta többször használtam már a trackert, és még bringakomputerrel is összehasonlítottam. Kb. 150 m eltérés volt 7 km-en, tehát jól mért a telefon.
Ez a Mytrack nem jó.
-
Emirabdul
tag
3,5 km a táv kb a melóm és a kecó közt.
Bekapcsolom pl sportstrackert gps jel meg van elindulok zsebbe be a teló.
Majd amikor a finishez érek kiírja hogy 6,7 km a táv max sebesség 167km/h
A térképen meg azt mutatja hogy szinte 100-200 méterenként áttérek a körút másik oldalára
A lenti képet pl sétálva tettem megkb 20 métert talán
ha sétáltam ... -
peter76bp
aktív tag
6.0.3.3 ClockworkMod Recovery THL W8/W8+ (MTK6589) készülékekhez
ThL_W8.JB.HD.EN.COM.8P32_MT6589V1.0.4_20130328 (W8 4GB multi)
ThL_W8.JB2.HD.CN.COM.8P32_MT6589V1.0.9_20130418 (W8 4GB kínai)
ThL_W8.JB2.HD.EN.COM.8P32_MT6589V1.0.3_20130420 (W8 4GB multi)
ThL_W8.JB2.HD.CN.COM.8P32_MT6589V1.0.3_20130508 (W8 4GB kínai Lewa)ThL_W8.JB.HD.EN.COM.8P64_MT6589V1.0.13_20130312 (W8 8GB multi)
ThL_W8.JB2.HD.EN.COM.8P128_MT6589V1.0.1_20130506 (W8 16GB multi)
ThL_W8.JB2.FHD.EN.COM.8P128_MT6589V1.0.3_20130425 (W8+ 16GB multi)
ThL_W8.JB2.FHD.EN.COM.8P128_MT6589V1.0.4_20130515 (W8+ 16GB multi)A cikkben is frissítettem a linkeket, felrakás SP Flash Tools-al
-
peter76bp
aktív tag
válasz
toth.zsolt20 #1646 üzenetére
Azzal lett lementve és azért írtam azt. De utólag ki lett próbálva, hogy az új 6.0.3.3 is szépen visszateszi a mentést, úgyhogy nyugodtan teheted azt ami a mostani ROM-odhoz való.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
toth.zsolt20 #1644 üzenetére
Itt van a hozzá való CWM:
-
peter76bp
aktív tag
válasz
toth.zsolt20 #1642 üzenetére
Igen, új recovery van és a régieket törölte C3C0 úgy látom.
Kellene nekem hogy mikori dátumú és milyen ROM van a telódon. Gondolom 4GB-s verzió, ha ezt a CWM mentést akarod feltenni.
Beállítások --> A telefonról részen találod
-
peter76bp
aktív tag
válasz
toth.zsolt20 #1640 üzenetére
Pontosan hol és melyik link? Meg melyik CWM kellene neked?
-
toth.zsolt20
csendes tag
Sziasztok!
A 4.2 telepítésnél a CWM letöltésnél a linken azt írja ki, nem találja a fájlt.
The file you requested was not found
honnan lehet megszerezni, letölteni?
segítsetek kérlek!
-
adorjant
őstag
válasz
toth.zsolt20 #1634 üzenetére
Igen,én is ezt raktam fel.
Az akku az elején gyengébbnek tűnik,de az első töltés után már visszaállt a 4.1nél megszokottra.
Fényképező képességeit nem néztem,annyira nem fontos számomra -
toth.zsolt20
csendes tag
válasz
adorjant #1632 üzenetére
Köszi a tanácsot!
Nekem is 4.1-el jött 1 hete a telefon.
Erre a telepítésre gondolsz?
ThL W8 4GB gyári többnyelvű 4.2.1 ROM CWM BackUp
Még soha nem csináltam ilyet. A leírás alapján biztosan menni fog, megpróbálom.
Azt mondod, hogy ezzel a rommal javult a hangerő? A képek minősége is jobb lesz ezzel?
Remélem az akkuidő nem csökken, mert a mostani megfelelő.
-
Emirabdul
tag
Már minden létező fórumon megnéztem hogy mit tudok kezdeni a tracker programokkal de semmi ... Mondom akkor a ceges teloval majd... Samsung galaxy s es ugyanazt csinalja..
-
adorjant
őstag
válasz
toth.zsolt20 #1630 üzenetére
Üdv a klubban!
Nekem a 4.1->4.2 váltás után sokkal hangosabb,szerintem próbáld ki.
-
hunaqua
addikt
Szerintem nem így van.
4GB: 200usd.-
16GB 220usd.-
FHD 16GB 250usd.-
FHD 2/32GB 300usd.-Az szerintem,hogy a 4GB verziónak jelentősen csökkenjen már az ára az már nem valószínű.
Akkor pedig a következő lépcsők teljesen arányosak.50usd= majd 12.000.-huf
...az pedig elég sok pénz. -
toth.zsolt20
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég lettem W8 tulaj. Olvastam, hogy lehet módosítani a hangerőt a telefonon, de nekem az a leírás és az a sok érték nem sokat mond.
Valaki, aki ezt már beállította magának egy jó értékre, hogy elég hangos legyen a telefon hívásnál, kihangosításnál, zenelejátszásnál stb. leírná nekem az ő beállított értékeit? Nagyon jó lenne!
Előre is köszönöm!
-
fujifilm1
senior tag
van tv out a w8+on? usb csatin?
usb otg működik?
kössz előre is. -
hunaqua
addikt
válasz
adrian930420 #1626 üzenetére
Én kíváncsi leszek az Antelife 230usd árú W8+ telefonra is.Ezt már eljátszották a Lenovo P770-el is,hogy szuper áron van.Két hét után visszaküldték a pénzt.
.. lehet,hogy 2-3 darabot kiküldenek ennyiért,de szerintem kamu.Mindenhol 255-270usd. -
-
Tomotheus
csendes tag
-
slezakimi
senior tag
1 nap után nagy következtetést nem tudok levonni.
De lényegesen jobbnak tünik az akkukezelés a Gravity1.8>>1.9 után.
71 százalékon van az akksim .
Reggel fél 6.-kor vettem le a töltőröl.Egész nap 3g folyamatos szinkron 2 mailre,mikor jön azt megnézem,igy a kijelző használva van rendesen.10-15 perc telefon ugyannyi netezés mobilneten.
5-6 perc videófelvétel.
Itt tartunk most.Szerintem 2 nap tuti.Nekem teljesen megfelel. -
mrkatona
tag
Felraktam én is a GM2 frissitést és most már én is be tudok lépni recoverybe gomb kombinációval.
-
imis
senior tag
1.8-1.9 között kell wipe és factory reset?
-
Adryen
csendes tag
Sziasztok! Egyik ismerősöm mondta hogy még áprilisban vett az ebay-en w8+-t, 40.000 Ft-ért. Én viszont hiába nézegettem mindenhol, közel sem találom hasonló árban ezt a telefont. Ezek szerint feljebb viszik az árakat? Ennek van értelme? Amit most rendelnék w8+-t, 53.000 Ft. Érdemes még várni a rendeléssel?
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Megrendeltem a W8+-t
Antelife 230.90USD "fullhd" kuppon koddal.
SKU:MP0344W
ThL W8+ 5.0 Inch 1080P FHD Screen Smart Phone Android 4.2 MTK6589 Quad Core 16G Gray
Color WhiteA másik árát, (UMI X2) - visszakaptam... (Igérgetik csak.
Ki tudja mikor jön és legfőképp milyen lesz a kamerája...)Várok a track számra...
Milyen tokot ajánlotok? - (Lánynak lesz. )
És egyébb kiegészitőt, és -hol szoktatok venni?
Üdv.
R
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crypto Trade
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Java programozás
- További aktív témák...
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest