- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
Flash via clockworkmod recovery. No wipes needed.
Nothing special, just couple of fixes and improvements made by @bgcngm
+ updated translationsChangelog 2.2.2 - 02/09/2013
- removed phone specific preferences on tablet devices (thanks to bgcngm)
- reboot strings updated for tablets (thanks to bgcngm)
- removed preferences not needed for ZTE V987 (thanks to bgcngm)
- fixed statusbar colors for non-Gemini devices (thanks to bgcngm)
- added option to reboot to bootloader for non-MTK devices (thanks to bgcngm)
- improved clock hiding option to obey lockscreen clock widget policy (hides clock when lockscreen clock widget is present)
- fixed AM/PM hiding option
- added AM/PM hiding support also for notification panel clock
- implemented brightness settings master switch
--- allows devices not using standard Android brightness support to completely disable brightness tweaks to avoid
issues like blank screen, etc.
- other small compatibility fixes
- updated Russian translations (thanks to romashko)
- updated Polish translations (thanks to xtrem007)
- updated Hungarian translations (thanks to benjoe1) -
vadeger
csendes tag
válasz
nagual73 #3696 üzenetére
FasterGPS-Kontinens:Európa
-Régió:Magyarország
-Szerver:hu.pool.ntp.org
Ezzel beállítod a legközelebbi szervert.
NTPSync -ez szinkronizálja az időt a szerverhez
MUTools-mérnöki mód MTK-Location-Location Based Service-EPO-EPO(IDLE)- letölti a kalkulált műhold helyzetet egy hónapra előre. Ha legközelebb nincs neted, akkor is fixál, de futtatni kell előtte az YGPS-t.
YGPS-sok piros pötty, majd bezöldülnek, ekkor kilépsz a MUTool-sból
Elindítod a navit. -
peter76bp
aktív tag
válasz
Enszuke #3697 üzenetére
Nézőpont kérdése az FHD értelme. Nálam meg egy Zopo ZP980 volt, méghozzá a 2GB / 32GB verzió és hát bizony a Real Racing 3 mondjuk még némi jóindulattal mondva tűrhetően ment rajta az Iron Man 3 alatt viszont teljesen megzuhant. Ezt leszámítva alapfelhasználásnál villámgyors, sehol nem akadt meg még csak egy pillanatra sem, Szóval aki nem akar játszani, annak jó, de a komolyabb grafikai igényű játékokat nem bírja még a 6589T sem. Legalább is eddig minden FHD telónál azt láttam, hogy a komolyabb játékokkal már nem bírnak az FHD miatt.
-
nagual73
csendes tag
Feltettem a Faster GPS-t is, de ennek ellenére se talál műholdat...
Tudtok segíteni mi lehet a gondja a W8S-nek? Hogyan lehetne életre hívni?
A gps status appal volt hogy már látott 3 műholdat, de azokat se használta...csak látta... -
törölt tag
hétvégén letesztelten a navit hárombetűssel, előtte faster gps, nyugodtan kijelenthetem hogy tökéletes, méter pontosan, másfél órás úton kb 15% ot merült full fényerőn, 2 perc alatt fixál hidegen. W8 4gb
-
nagual73
csendes tag
válasz
BullZeye #3671 üzenetére
Igen sajnos nekem is a ébresztés a homegombbal nem jött be..ez az 5-6x nyomkodás
van...
Viszont megtennéd elmondod melyik az a primo? mert a gps az egyáltalán nem akar működni...gps teszt progit tettem fel 3 műholdat nagy nehezen látott de használni 0-t használt és így se mentek a progik vele...
-
MiZY
tag
Talalkozott mar valaki olyan jelenseggel, hogy a telefon fogja magat es kikapcsol magatol? Van hogy minden mukodik szepen, de van amikor bekapcsolas utan azonnal kikapcsol, es eljatsza joparszor egymas utan. Marmint azutan kapcsol ki, miutan elindult a rendszer.
Mi lehet a gond? -
vadeger
csendes tag
A guruktól kérdezem, mit kell mahinálnom, hogy a Viber és a Skype hangja ne akadozzon, torzuljon?
WIFI-n is csinálja. Már azt is megállapítottam nálam van gond. -
imis
senior tag
Mitől lehet az amikor a vérnyomás napló progit telepíteni akarom, azt írja ki, hogy nincs hely, minden mást meg telepít (eddig működött)
-
mycsu29
tag
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy a W8-ban csak A-GPS van? (kell net hogy működjön a navigáció?)
-
MiZY
tag
Elado 1db GALAXY S4 / ZOPO ZP980 C2 / ThL W8 W8+ / UMI S1 tok barna szinben. Hasznalva nem volt.
Ar: 1200Ft postakoltseggelAz ar atutalasa utan azonnal postazom! Akit erdekel, privatban keressen meg!
-
hippo0315
senior tag
Tudom, hogy egy CWM-s backup-ból visszalehet tölteni a data-t külön is, kérdésem az lenne, hogy csak a data-t menteni lehetséges-e?
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Dyingsoul #3677 üzenetére
Itt az eredeti leírás, abban találsz W8S-re valót, csak nincs időm mindig frissítgetni a cikket
-
Dyingsoul
veterán
válasz
peter76bp #3676 üzenetére
Ezt olvastam de az a gáz, hogy itt azt írja, hogy már a rom mentés is téglásodáshoz vezethet?
Vagy rosszul raktam össze a mondatot és csak a flashelés/új rom rárakása vezethet ahhoz?
Szerk: W8S CWM recoveryt meg nem is látok az itteni listában. Vagy az nem is kell mert az maga a mentés lenne?
-
Dyingsoul
veterán
válasz
peter76bp #3674 üzenetére
Köszi ezt megtaláltam igy már működik. Viszont csak az egyik meghajtót érem el így is, a másikat nem (gondolom az valami ?rendszer-háttértár?). Megtaláltam rajta a felvett videót ilyesmi szóval megvan amit kerestem.
Viszont valamiféle biztonsági mentést tudok ezen végrehajtani? Azért érdekelne, mert tuti fogom romolni vagy ilyesmi ha megismerkedem a rendszerrel és szeretném elkerülni mindenképp hogy esetleg tégla legyen belőle. Ez ellen van tuti vagy féltuti módszer? (gondolom bizt. mentés az lenne.)
Más: azt még mindig nem találtam meg, hogy van-e rootolva a készülék.
-
Dyingsoul
veterán
Most kaptam meg a Thl W8S készülékemet. Hogyan csatlakoztathatom a géphez? Már feltettem két drivert és bár a windows intézőben megjelent két újabb meghajtó, nem lehet elérni őket (kérem helyezze be a lemezt ) Ezt kellene megoldani, valamint mielőtt bármit csinálnék, szeretnék egy biztonsági mentést készíteni a telefonról. Ebben kérnék némi helpet.
Ezt meg ezt telepítettem eddig. -
hippo0315
senior tag
Mostanság valahogy nagyon nagy a csend a W8 romok körül, nem fejlesztik már őket vagy már a 4.3-ra váltással foglalkoznak a fejlesztők?
-
BullZeye
veterán
válasz
nagual73 #3670 üzenetére
Ezt kb 80x leírták, nem működik deepsleepből élesztésnél, vagy 5-6x kell megnyomni olyankor, hogy feléledjen.
BTW GPS -es dolog.
Felraktam egy primót 1 hónapja, eldobálta a jelet, nem találta a műhöldakat, zsebbe raktam eldobta jelet stb.
Most felraktam egy másik verziót, tartja, ha kinyomom deepsleepbe, akkor is 2-3 secen belül folytatja az utat. Szóval nem feltétlenül szar a GPS benne, lehet, hogy csak szar verziós a primo -
nagual73
csendes tag
HOME gomb felébressze a telefont - W8 széria:
Engem nagyon zavart, hogy alapból a telefon csak az oldalsó gombbal ébred, a képernyő alatti home gombra pedig nem reagál. Megtaláltam a megoldás, emiatt kellett a korábban említett root is. Ami hála lipike008 leírásának, simán lefutott végül. Már megcsináltam Beyond és W8S-en is.
Szóval a metód a következő:
Rootolás után:
1. telefonodon lévő file browser-el navigálj ebbe a mappába: / system / user / keylayuout
2. Ott találsz egy mtk-kpd.kl nevü file-t, amit ha megnyitsz egy text editorral akkor keresd meg ezt a sort: "key 102 HOME"
3. add hozzá egy space kihagyással a WAKE szót, majd ezután így kell kinéznie: " key 102 HOME WAKE "
4. mentés, reboot...profit.Rootolás után én feltettem egy ingyenes "root browser" appot, és azzal szerkesztettem a filet.
-
Indiant
addikt
Gyerekek!
A DX-el levelezek, garancia ügyben.
Minden cuccot Angliába kell küldeni, kivéve a telefonokat.
Megírta a csaj a Hong Kong-i címet ahová küldjem a teljes csomagot.
Meg nyomtassam ki az RMA kódokat...
Mondanom sem kell, azon Angol cím van....
..pedig már majdnem elküldtem. -
Emirabdul
tag
W8 ra valakinek nincs eladó hátlapja?
-
rebuilt
tag
válasz
nagual73 #3656 üzenetére
W8s Root esetleg Eroot_V1.3.4
nagual73 nézd meg ezt w8s root
A SuperSu t se felejtsd el telepités után
-
lipike008
csendes tag
válasz
nagual73 #3661 üzenetére
Esetleg próbáld meg az All device-szel, akkor több reboot is lesz. Arra figyelj, hogy ne Superusert, hanem SU-t válassz.
Az All Device-es esetben lesz majd egy rendszer-helyreállítás, azt csináld bátran, úgy is rootolható, és nem veszítesz adatot.
Ellenőrizd Titanium Backup telepítéssel.
-
nagual73
csendes tag
válasz
lipike008 #3657 üzenetére
Próbálgatom...de mindig failed lesz. A program látja a telefont, többször újra indítja szépen, majd mindig azt kéri 1 percet várjak, majd nyomjak a OK gombra a PC-n.
"
----= Start Rooting Process.. Please Wait =----14:14:24 [+] Testing exploit: root3 (Please wait some minutes)
14:14:24 [+] Executing root3 exploit Failed. (Root Error: 0)
14:14:24 [+] Installing exploit: root3c (Please wait...)
14:22:10 [+] Select 'FRODO' or 'ARAGORN' or 'LEGOLAS' on your device, then click OK
14:22:20 [+] Removing Exploit.. Please Wait..
14:22:28 [+] Analysing Results...14:22:28 [+] Root Failed: Resume Exploit 4.
14:22:28 [+] Testing exploit: root4 (please wait..)
14:22:31 [+] Device Reboot #1 (Wait till it's started)
14:24:53 [+] Device Reboot #2 (Wait till it's started)
14:26:32 [+] Executing root4 exploit Failed. (Root Error: 0)
14:26:32 [+] Testing exploit: root4b (please wait..)
14:26:38 [+] Device Reboot #1 (Wait till it's started)
14:29:38 [+] Device Reboot #2 (Wait till it's started)
14:31:21 [+] Testing exploit: root5 (please wait..)
14:31:22 [+] Unlock your device screen, it should bring up restore mode.
14:32:00 [+] Press RESTORE button on device NOW! then wait...
14:32:37 [+] Device Reboot #1 (Wait till it's started)
14:33:58 [+] Executing root5 exploit Failed. (Root Error: 0)14:33:58 Auto Root Failed on this device.
14:33:58 Rebooting Device and try again... "
Szóval itt elakadtam...láttatok már ilyet?
Külső progi használat bekapcsolva. usb debuging meg van, hiszen akkor a program se látná.
-
lipike008
csendes tag
válasz
nagual73 #3656 üzenetére
Szia! Rootolható, leírom, hogyan:
THL W8s root:
Szükséges programok:
- USB driverek
- SRSroot for Android letöltésA fenti programokat feltelepíted, aztán csatlakoztatod a telefont a számítógéphez. Ne feledd, hogy a "USB Hibakeresés"-nek, és az "Ismeretlen források"-nak bekapcsoltnak kell lenniük.
1,Elindítod az SRSroot-ot, és kiválasztod: ROOT DEVICE (SmartRoot)
2,A telefonon felbukkanó programban válasszuk ki az Install SU lehetőséget, majd nyomjunk a Boromir feliratra. A párbeszédablakot okézzuk le.
3.A számítógépen időközben megjelent ablakban kattintsunk az OK-ra.
4,Kibontjuk a jó előre bekészített pezsgőt, hiszen a beszerzett THL W8s "rútolódott"Élvezzük ki!
-
nagual73
csendes tag
Nekem is megérkezett pár napja a W8S a feleségemnek meg Beyond van, mindkettővel nagyon elégedett vagyok eddig.
Viszont a W8S-t szivesen rootolnám, ha van tapasztalat, leírás akkor kérlek osszátok meg.KÉRDÉS:
- csak rootal oldható meg, hogy a HOME gomb felébressze a telefont? Kicsit zavar, hogy csak az oldalán tudom. Ötlet, tapasztalat? Köszi előre is.
-
Botigta
aktív tag
válasz
mogyorosi55 #3654 üzenetére
Hát igen, pedig úgy vigyázok minden telómra, ez is karcmentes egyébként...
És az oldalsó króm csík nem kapható külön? Mert azt is jól lenne lecserélni, de nem találok sehol... -
mogyorosi55
csendes tag
válasz
Botigta #3653 üzenetére
[Display]
[digitizer]
[digitizer]
[Display]
[Display]
[touch screen broken - reparar pantalla rota thl w3]
Sajnos melegítős megoldás van
Kár érte -
Botigta
aktív tag
Ja, és tud-e valaki beszerzési helyet a krómkeretre, mert az is sérült...
-
Botigta
aktív tag
Sziasztok,
Sürgős segítséget szeretnék kérni, ha valaki szedte már szét a W8-át. 5 perce leejtettem, és a jobb felső egyharmadában északró keletre átlósan elrepedt. Minden működik rajta tökéletesen, így azt sem tudom eldönteni, hogy digitizer, vagy LCD. Az a kérdésem, hogy külön lehet-e könnyen választani az LCD-t a digitizertől, vagy nagyszopás (melegítés), és soha nem lehet tökéletesen összeragasztani, meg úgy általában mennyire szívás szétszedni a telót?
Köszi -
peter76bp
aktív tag
válasz
levi.hungary #3649 üzenetére
Ebben az a fura, hogy nálam lejátssza a DTS-t is. 1080p-s mkv fájl 6 csatornás DTS hangsávval és szól rendesen. A kép az nem teljesen folyamatos, de ha nem 1080p-s lenne akkor gond nélkül menne.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
levi.hungary #3647 üzenetére
Állítsd át szoftveres kódolásra az MX Playert
-
levi.hungary
tag
AC3/dts hangú filmet hogy lehet lejátszani? Hang nincs sem az Archos, sem az MX player alatt.
-
adam08
csendes tag
-
imis
senior tag
nekem a Globalsat bt-338 és Bluetooth GPS tökéletesen műkszik.
-
SUPREME7
őstag
Csinálni kéne egy wipe cache/dalvik cache-t, wipe battery stat-ot CWM recovery-ben, hátha csak az akksi adatok rosszak, és nem is merül annyit. Képtelenség, hogy gyári rommal ennyit zabáljon.
De lehet, hogy elég lesz első körben csak a battery stat wipe. Itt van egy howto:
-
keszo
őstag
válasz
bodnarzoltan #3630 üzenetére
Megbízható bluetooth gps vevő márkák, de természetesen van még 1000 féle-fajta
nekem a második van, teljesen megbízhatóan működik mindenféle androidos eszközzel
de kell még hozzá egy kiegészítő alkalmazás is.
Bluetooth GPS vagy
Bluetooth GPS Provider -
adorjant
őstag
válasz
bodnarzoltan #3630 üzenetére
nekem van egy bt gps vevőm,ha érdekel
-
bodnarzoltan
tag
Szeretnék venni egy bluetooth-os GPS vevőt a w8+ hoz. Van valami amire figyelnem kell? Bármelyik eszköz tud kommunikálni androidos telefonnal? Esetleg tudnátok 1-2 tipust ajánlani. Lehet hogy ebay ról rendelnék egyet. köszi!
-
adam08
csendes tag
Még új a telefonom, de nagyon gyorsan merül az aksim, egy éjszaka alatt 80%-ot, most töltöm 4 óra alatt 30%-ot töltött fel!
Gsam batterybe 32,7%-ot ír a rádió részre, és 32,5%-ot a kernelre, ezek nem tűnnek jó adatoknak...
ROM:
ThL_W8.JB2.HD.EN.COM.8P32_MT6589V1.0.5_20130601
Valaki valami ötlet?! -
lipike008
csendes tag
Valakinek sikerült már THL W8s-t rootolnia?
-
Dyingsoul
veterán
Pár poszttal ezelőtt írtam, hogy megrendeltem szerdán a W8S-t. Elméletileg jövő héten pénteken itt lesz, addig is egy kis blogot már beizzítottam, itt fogom megosztani a felhasználói tapasztalatokat is, készítek majd pár videót a telefonról, de azért ezt a fórumot is követem majd.
Ha érdekel titeket időnként nézzetek majd be, jó lenne látni hogy nem csak magamnak motyogok a blogomon.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Indiant #3623 üzenetére
Nagykirály
Azt hiszem rendelem is a tokot
Megrendelve
Bár inkább tőle rendeltem, kicsit több értékelése/eladása van mint amit korábban linkeltél
-
Indiant
addikt
válasz
Indiant #3622 üzenetére
Vagy pl. ez: S View - Hatroid
..működik -
Indiant
addikt
válasz
bodnarzoltan #3617 üzenetére
Ok, én hiszek neked. Akkor a W8S is ajánlott.
Engem nem a progi aggaszt, mert azt az S4-ből át lehet emelni.(szvsz)
Inkább, hogy a teló hátlapjához egy kis kétoldalú ragasztóval csatlakozik.
De ránézésre szuper minőség. -
SUPREME7
őstag
válasz
BullZeye #3619 üzenetére
Az rendben van, hogy smart cover progi ami figyeli a nyitogatást, de van THL féle telepíthető program ami képes ezzel a tokkal úgy működni mint a galaxy s4-nél a smart cover? Tehát jelzi az időt, elmulasztott hívások stb? Google play-en én nem nagyon találok ilyet ami tudná ezt a samsung féle okosságot.
-
bodnarzoltan
tag
válasz
Indiant #3613 üzenetére
Nekem w8+ van, és semmi gondom a full hd kijelzővel. Soha nem akadozik. Igaz sosem játszok rajta. Az akksi 3 nappalt bír, éjszakánként 8 órára, amíg alszom kikapcsolom. Ha keményen nyúzom akkor mundjuk 1 nap alatt is lemeríthető. Gm2 3.0 van rajta. Semmi gond nem volt még vele. (Remélem nem szóltam el) Egyedül a gps hagy némi kívánnivalót maga után, de az sem vészes. Ár érték arányban csillagos 5-ös!
-
Indiant
addikt
Kiadták a betekintős covert: [link]
-
linkinke
csendes tag
na nekem totál beszart a hangszórója a telónak... gsm ben megtudják csinálni vajon? ha igen mennyibe fog fájni kb. előre is köszi a válaszokat
-
imis
senior tag
nekem március végén jött meg,
egy darabig gyári rom + root, aztán GM, de 3-as után az akkuhasználat miatt cseréltem az olasz romra szóval csak dicsérhetem, minőségi fotózásra inkább dslr-t használok, egyébként hosszabb navigálásra meg külső gps-t (tovább bírja az akku)
én még 235-ért vettem (1/8GB-s) + vettem egy 32GB-s sd-t hozzá.
szerintem jó élménytnyújt és kezeli a netes sim-et (eleve azért vettem, 2 kártya miatt)
szóval ez a telefon ajánlott kategória
(ha Magyarországon kell garanciát érvényesíteni egy vidéki használónak, ott sem olcsó és egyszerű a posta, nem is beszélve arról, hogy elücsörögnek a szervizben a készüléken) -
Mr.Rain
senior tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek? Esetleg valakinek pont ugyanez a készülék?
ThL W8s Smartphone 2GB/32GB MTK6589T 1.5GHZ
Nagyon gondolkodom egy kínai telón,ez lenne az első ilyenem.
A GPS kérdés aggaszt kicsit,mert sokat használom a DEFY-met is erre a célra... De összességében tetszik a teló.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
mycsu29 #3606 üzenetére
Azért azt is vedd számításba, hogy az emberek töredéke jár a fórumokra örömködni. A legtöbben akkor jönnek, ha nyűgjük van, így inkább olvasod azt, hogy ez vagy az nem megy segítsetek, minthogy tök jó, hónapok óta van W8-am és minden fasza. Most ezt minek irkálja be mindenki ide
Nekem is ugye a cikk írása óta megvan és az ég világon semmi bajom nincs vele. Volt a pirosas fotó az első gyári ROM-ban, de még azzal együtt is egy nagyon jól használható pofás készülékről van szó az ilyen tudású nagyobb márkák árának töredékéért. Nézz be a HTC One fórumába. 200 ezer feletti teló és volt egy időszak mikor csak az őrjöngés ment, mert sorjás, gyári hibás készülékeket kapott egy rakat ember. Oldalakon keresztül az volt a téma, hogy hányadik bolt hányadik készüléke volt olyan hogy megfelelt.
-
rebuilt
tag
THL
THL W8 Gray MTK6589 185 $THL W8 White MTK6589 185 $
THL W7S MTK6589 199 $
THL W200 MTK6589T 185 $ (14.99 $ kedvezmény: 12eas ) THL W100 MTK6589 148 $ (11.99 $ kedvezmény kódja: 44ABED )
Minideal
-
adorjant
őstag
válasz
mycsu29 #3606 üzenetére
Nekem május közepe óta van meg,semmi,de semmi probléma nem volt soha.Minőségre sincs panaszom,bármilyen márkajelzés lenne rajta,elhinném
Gyári 4.1 és 4.2-vel használtam-használom,1,5-2 napot megy átlagosan,két SIM kártyával,nincs kifogásom egyáltalán egy porcikájával kapcsolatban sem.És bár ez szubjektív,de ha baja is lenne,bakker,harmadába kerül egy hasonló tudású,itthoni készüléknek...
-
mycsu29
tag
-
imrus72
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Drive Edition 825GB dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Canon 700D kamera váz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest