- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
-
bupemko
senior tag
válasz
Indiant #2794 üzenetére
Én most vettem a korábban linkelt TS8-as Pierre Cardin-t, nekem eddig tetszik. 1990 Ft-ot megért
Várok még külföldről egyet a szintén korábban linkelt pénztárcával egybeépített tokból, majd ha megjött, akkor készítek pár képet meg leírom a tapasztalatokat. Nekem a flip-es hátlap nem jött be, mert a hangerő gombok miatt nagyon eláll az elejétől, nem csukódik be normálisan, meg mindig útban voltAgyalok még az Iron Man-es hátlapon, csak kicsit drágállom... Valami jó kis stand hiányzik nagyon
-
Indiant
addikt
válasz
gipsztigris #2793 üzenetére
Beszer áron én is tudok rá 2 vevőt is!
(#2784) peter76bp : nekem bejön, bár a fényképezés körülményes vele, pláne hogy nálam úgy működik, hogy amikor becsukom, akkor lekapcsolja a képernyőt és ha kihajtom felkapcsolja., így ha a szenzorok elé kerül az ujjam, akkor lekapcsol....
Egy bebújós tokba még lehet beletenném az egészet. -
gipsztigris
addikt
válasz
Elektrosokk #2792 üzenetére
Annyira nem vészes a dolog......de nyilván nem is a 200USD-s ár. Akinek annyiért kell, az rendeljen magának Kínából és várjon rá akár három hetet is.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
gipsztigris #2791 üzenetére
van az az ár mi ?
-
gipsztigris
addikt
válasz
Elektrosokk #2788 üzenetére
Akár azt is eladom...
-
Elektrosokk
veterán
válasz
mogyorosi55 #2789 üzenetére
köszönöm...
-
mogyorosi55
csendes tag
válasz
Elektrosokk #2788 üzenetére
Helló!
Az egyik ismerősöm gondolkodik, rajta hogy lecseréli. De a héten nyaralni van. Ha haza ér rákérdezek. -
Elektrosokk
veterán
válasz
gipsztigris #2787 üzenetére
köszi, a telóra gondoltam...
-
gipsztigris
addikt
válasz
Elektrosokk #2786 üzenetére
Egy szürke flipes hátlap van eladó.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Indiant #2783 üzenetére
Így hogy nem tudom folyamatosan követni a fórumot, ez elég mókás komment így önmagában.
Persze az előzményt megnézve értelmet kap, de nagyon komoly.
Egyébként mennyire válik be a flipes védőtok? Voltak itt olyan előrejelzések, hogy biztos nagyon megnehezíti majd a használatot, ezt most is tartjátok így a "bekoszolódási időszakon" túl?
-
Elektrosokk
veterán
elképesztően tartalmas és alapos cikk lett. köszi!!!
-
benjano
csendes tag
GM2 2.6-ban nem találom a „Nyelv és bevitel”-nél a „Hangalpú keresés” és a „Szövegfelolvasó kimenet” opciókat. Így a beszédfelimerés csak bekapcsolt net-tel működik és (SVox) Mariskát sem lehet szóra bírni.
Van olyan ROM amelyikben ezek a funkciók működnek? -
SUPREME7
őstag
válasz
gipsztigris #2775 üzenetére
Ő felhasználói fiókra gondol, mint mondjuk asztali oprendszerek esetén
[ How to Set Up Multiple Users on Your Android Jelly Bean 4.2 Tablet ]
-
gretzky77
veterán
Sziasztok ma tulajdonosa lettem egy ilyen készüléknek,az lenne a kérdés hogy valahol be lehet állitani olyat,hogy hivásvárakoztatás,hivásátirányitás illetve hol tudom beállitani,hogy kijelezze a hivószámomat vagy ne? Elöre is köszi
-
hippo0315
senior tag
Na, visszafaroltam a 2.6-ra, a 3.2-nél sem okés a kamera kezelés, galériából való törlés után a kamera progi jön be és alig lehet kilépni belőle.
-
peter76bp
aktív tag
GravityMod2 (v3.1 -> v3.2) frissítés - CSAK A W8 4GB és 8GB MODELLEKHEZ
(MD5: d34c95bd5ff50935096a6a9c49f5d7d4)Changelog 3.2 - 01/07/2013
For W8 4GB/8GB
- Hotfix for front camera resolution
IMPORTANT: if camera crashes after update
it is necessary to clear data for Gallery
(Settings / Apps / Gallery -> Clear data) -
MiZY
tag
válasz
linkinke #2761 üzenetére
Paypallal az Unverified statusz ellenere is tudsz vasarolni. A bankszamlakivonatodon meg fog jelenni egy kod, amit a Paypalra regisztralaskor kaptal, es azzal a koddal fogod tudni Verified statuszba rakni a profilod. Banktol fuggoen 3-4 nap is lehet mire lekonyvelik, es megjelenik az online feluleten a lekonyvelt tetel.
A csomag allapotarol a minideal honlapjan, a rendeleseknel tudsz tajekozodni, illetve (gondolom) e-mailben is kapsz ertesitest. Az ertesites arra vonatkozik, hogy feladtak a csomagot, onnantol a megadott tracking numberrel tudod a csomag allapotat, es helyet nyomonkovetni.
-
Emirabdul
tag
Fehér flip tokot vajon hogy lehet kimosni? Elég rendesen koszolódik
-
linkinke
csendes tag
Sziasztok, az a kérdésem lenne h ma reggel rendeltem egy Thl w8+ t minidealről, és utána néztem hogy a paypal Status: Unverified, nem vettem észre hogy azt is meg kell csinálni.. okoz-e ez valami problémát majd a rendelésnél? ( mert a pénz már elment ). Meg a csomag állapotáról majd hol kapok infót ?
Előre is köszi -
gipsztigris
addikt
válasz
Indiant #2758 üzenetére
Éjszakaaaa? Éjszaka nem a töltőn tartod a telefont?
Szerintem az éjszaka arra (is) való, hogy a telefon akksiját töltsük. A líthiumos akkumulátorokat nem lehet túltölteni, ergo teljesen mindegy mennyi ideig vannak a töltőn.
Akku teljesítményéről annyit tudok elmondani, hogy szerencsére "beállt" az akku üzemideje úgy két hét után.Reggel hatkor töltőről le, majd egész nap a normál használat és este 10-11 órára leesik 40% környékére. Ez szerintem teljesen rendben van. -
Indiant
addikt
Kinek, milyen rommal mennyit esik egy éjszaka az akksi szintje?
(wifi és telefon be van-e kapcsolva?)Nekem, 0605-ös Lewa rommal, wifi és teló be -10%.
-
Indiant
addikt
Incremental update v3.0->v3.1
MD5: a04df439bcd58983999108d89dff7e32
Changelog 3.1 01/07/2013
--------------------------------------------
- fixed problems with default write disk settings -
-
bupemko
senior tag
Én mostanában rendeltem (még a szmog előtt), egyik 10 nap alatt ért ide, a másik 16 nap alatt. Érdekes módon, amit hamarabb rendeltem 5 nappal az ért ide 1 nappal később... Dual SIM topik táblázatba most toltam fel a főbb adatokat, ott vannak pontos shipping/rendelés dátumok is a megjegyzés rovatban ha érdekel.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
gipsztigris #2740 üzenetére
Csak annyira spec, hogy C3C0 féle CWM legyen, amit a 6589 SoC-hoz csinált.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
mogyorosi55 #2737 üzenetére
Az UHS-1 (UltraHighSpeed) Class10-es is egyben, csak már rá van írva az új sebességjelölés is . Bátran vehetsz ilyet, jó lesz bele, én is ilyennel használom.
-
mogyorosi55
csendes tag
A W8 1/16-ba szeretnék memória kártyát vásárolni. Csak nem tudom, hogy mit válasszak. 2 kártya között vacillálok a sebességük miatt, class10 ill. UHS-I. Melyiket ajánlanátok amit a telefon is használni tud?
-
peter76bp
aktív tag
válasz
peter76bp #2735 üzenetére
Mielőtt valaki félreértelmezné a dolgot. Ezek full telepítő csomagok és nem frissítések, azaz telepítés után egy új mondhatni üres rendszer fogad majd. Szóval semmiképp se feledje el senki a CWM Backup-ot telepítés előtt!
Elméletileg a backup-ból csak a data rész visszaállítható lesz, akkor az SD-t nem kell lepucolni, de ezt most nem tudom kipróbálni kissé nagyon el vagyok havazva egyéb dolgokkal, fórumozni sincs nagyon időm ...
Akinek nem gond az újra belakás, az szépen takarítsa le az SD-t is telepítés előtt, hogy ne legyenek ROM maradványok az előző verzióból.
-
peter76bp
aktív tag
GravityMod2 v3.0 CWM telepítőcsomagok sima HD verziókhoz
CSAK A W8 4GB 8GB ÉS 16GB MODELLEKHEZThL W8 4GB/8GB telepítő (MD5: bad6e080d7b1865015ae8ca395093482)
ThL W8 16GB telepítő (MD5: 18d58581ae211724550d31dddbb03640)Changelog 3.0 - 01/07/2013
For W8 4GB/8GB
- updated system files from the latest official THL W8 FW
- updated GravityBox 1.4.1
- updated Google apps
- updated SuperuserFor W8 16GB
- completely rebased on the latest official THL W8 FW
- fixes blank screen issues
- fixes front camera issues
- fixes CPU frequency scaling issues
- additional languages ported from Eastcom W1 rom
- updated GravityBox 1.4.1
- updated Google apps
- updated Superuser- GravityBox - centralized app for additional customizations
--- Status bar tweaks (QuickSettings tiles, additional tiles, background color and transparency, ...)
--- Lockscreen tweaks (custom background, maximized widgets, ...)
--- Power tweaks (advanced power-off menu, low battery warning policy)
--- Other miscellaneous tweaks
--- General MTK6589 fixesTelepítése a CWM telepítési leírás szerint:
1) Töltsd le a készülékednek megfelelő telepítő ZIP csomagot és tedd az SD kártyád gyökerébe
2) Indítsd újra a telefonod recovery módban.
3) Mentsd el a jelenlegi ROM-odat
4) Csinálj factory reset-et (wipe data, wipe cache, advanced / wipe dalvik cache)
5) Telepítsd az első lépésben letöltött ZIP csomagot
6) Indítsd újra a telefont
-
Emirabdul
tag
Végre működik a tracking
-
MiZY
tag
Minidealtol rendelnek telot, es lehet hulye kerdes, de mennyi ido mostansag mire megjon? Kell valamire konkretan figyelni a rendelesnel? Giftkent kuldik 20$os ertekhatarral, vagy szolni kell nekik kulon?
Elore is koszonom!
-
imrus72
tag
Nos kicsomagolva a zippet ellenőriztem a nod antivírussal,és ezt írta ki:
thlw8-4GB-8GB-gravitymod2-3.0-recovery\system\mobile_toolkit\iAmCdRom.iso = ISO = MTKDROID.ZIP = ZIP = files/zR - Android/Exploit.Lotoor.DH trójai
Okés megfejtve.
Az mtk droid tools-ban talált trójait,mégpedig a szokásos zegrusht.
Igazából nem értem minek csomagolt a telepítőbe egy iso fájlt,ami hasznos kiegészítőket tartalmaz,de pc-s kiegészítőket.
Na mindegy,mielőtt elkezditek letölteni kapcsoljátok ki a vírusirtót,ha van a gépeteken. -
Emirabdul
tag
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=43137870&postcount=1016
3.0 gravity.
-
Indiant
addikt
Nekem eddig nem volt gondom az akksival.
Tegnap előtt használtam a kamerát és úgy hagytam.
Másnap konstatáltam hogy full lemerült.
Pc-ról nem kezdett el tölteni csak falról.
Feltöltöttem 100%-ra és est úgy mentem aludni.
Reggel 90%-on volt. Most 87%-on van.
Lehet ennél is ki kell kapcsolni a wifit... -
fujifilm1
senior tag
válasz
Indiant #2714 üzenetére
Nagyon szivesen.
A galéria linkje a lap kozepén kulon letoltheto ezt keresd : SGS4_Photosphere_Gallery.apk
Ezt simán installálni kell a kamerát viszont CWM-bol kell elotte backupot javasol.
1. Download the Photosphere Camera app from Galaxy S4 Google Edition: PhotosphereGS4GE.zip
2. Copy the zip to your phone’s internal or external SD card.
3. Turn off your device and boot it into recovery mode.
4. First of all, backup your current ROM so that you might restore it later in case you do not like the camera and gallery apps or get a bootloop.
5. Then “wipe dalvik cache” from “advanced” option.
6. Install the “PhotosphereGS4GE.zip“ file.
7. Reboot your phone.A boot után installáltam az SGS4_Photosphere_Gallery.apk-t. Igy mukodik mindketto... Lecserélte a kamerát és galériat az S4-re...
-
fujifilm1
senior tag
Dupla bocs.
-
fujifilm1
senior tag
Samu S4 kamera és galeria letölthető! [link]
Kipróbáltam működik a THL W8+on!
-
fujifilm1
senior tag
válasz
bodnarzoltan #2698 üzenetére
Köszi szépen, de sajnos semmi különbség nincs a két konfig között...
-
benjano
csendes tag
válasz
gipsztigris #2707 üzenetére
-
gipsztigris
addikt
Érdekes, hogy a CWM Recoveryből-ből kimaradt a Wipe Battery Stats menüpont. Pedig szerintem ROM csere után az egyik kötelező feladat.....lenne.
-
madrac
senior tag
Na! Hirtelen mindenkinek problémája lett az aksikkal/töltéssel? Azt hittem e téren is csak én voltam az a szerencsés aki megjárta. Ezért írtam régebben, hogy nézze meg mindenki kapásból mindkét akkut, hogy (jól) tölti-e, mikor megkapja a készüléket. Azt hiszem nálam is az volt, hogy a készülék jelezte hogy valami rá lett dugva, de a menüben a beállítások/akksi résznél azt írta hogy nincs töltés. Ill. kikapcsolt állapotban nem csinált semmit 1 óra múltán se. Akinek töltési gondja van, az erősen gyanakodhat az akksira, persze más hiba se zárható azért ki. Érdemes lehet megnézni másik kábellel is. Rom hiba szerintem kizárható, hisz mindenki ugyanazt kapja, és a többieknél működik.
Minideal garanciával kapcsolatban tudok nyilatkozni, ahol Tony először azt akarta Skype-on, hogy küldjem vissza a rosszat nekik, ami azért alsó hangon is vagy 750 ft lett volna, ami már elég szép hányada egy új akkunak, nem is beszélve a plusz időről amíg megkapják. Aztán sikerült elérni, hogy ne kelljen visszaküldeni, hanem küldjenek egy másikat. Ehhez kért egy fotót a rosszról. Gondolom a gyártási idő érdekelte őket. Ez 201303030001 volt ebben az esetben. Ez a procedúra majdnem 1 hónap volt. Nehéz velük zöld ágra vergődni kommunikáció terén, meg nem küldik, nem informálnak stb. -
Villy
tag
Én is hasonló cipőben járok az akkukkal kapcsolatban. Pénteken amikor megjött a telefon 15% környékén felraktam töltőre, de nekem sem kezdte el tölteni. Az állapotsávon jelezte, hogy csatlakoztatva van, de nem indult el töltés. Most a másik akkut használom, szerencsére azzal eddig nem tapasztaltam ilyen hibát.
-
Indiant
addikt
Ez milyen jó lenne a telóhoz, ha nem fent lenne a lyukja....
-
Indiant
addikt
válasz
bodnarzoltan #2698 üzenetére
Esetleg Lenin összes -et is be tudnátok illeszteni?
-
Emirabdul
tag
válasz
gipsztigris #2700 üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest