- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Ezt el lehet érni a 4.2.1-es romon?
Mert nekem a sima androidos lakat van. -
GD
őstag
GM2 alatt hová költözött a fejlesztői beállítás? a szokásos helyén nem látom.. Beállítások/Alkalmazások
-
hippo0315
senior tag
válasz
gipsztigris #2197 üzenetére
Ha valaki kéri, letöltöm, de Én a magyart megvárom
-
hippo0315
senior tag
Ha valakit érdekel a szemmel vezérlés: [link]
-
minmax
csendes tag
Most nincs időm visszakeresni, de többen ajánlottátok ezt a tokot:
[link]
Rendeltem, megjött de a telefon nem fér bele hiába gyömöszölöm. Kiváncsi lennék kinek fér bele??? -
faresz5
aktív tag
válasz
gipsztigris #2191 üzenetére
Hm, akkor miért emlékeztem én 150-re ?
Milyen rommal érkezett egyébként? 4.1 vagy már 4.2? -
Emirabdul
tag
Gyerekek nem tapsolni!! Utálni!
-
Indiant
addikt
válasz
gipsztigris #2183 üzenetére
Na, megjött.(most már engem is lehet utálni!) Csak le kellett írnom, hogy nem megy. Meg rátelefonálnom a csomagosra, akinek ezúton is köszönöm!
Első blikkre, nem nagy, csak magas. A flip tok nekem is meglepetés, így 25e volt a teló, ami egész jó ár érte. -
gipsztigris
addikt
válasz
Indiant #2182 üzenetére
Hát az biztos, hogy ma már meg kellene kapnod, hiszen egyszerre vitték el Budaörsre tegnapelőtt. Annyira messze azért nem laksz Budaörstől, hogy három napig tartson az út a postásnak.
Kipróbáltam ma a GPS-t kb. 110 kilométeres úton.Nem annyira gáz szerintem! Elég lassan fog holdat, de egyszer sem dobta el. Stabil 9/11 holddal jártam meg az utat. A rögzített nyomvonal pedig sokkal jobb mint vártam.
Nagyobb bajom van viszont, nem lehet kiválasztani a Nuance TTS-t. Telepítve van a Vocalizer, de nincs is olyan menüpont a Nyelv és bevitel menüben, hogy szövegfelolvasó.Van android-billentyűzet, van Google hangalapú gépelés és két kínai karakteres valami, de a Vocalizer sehol sincs sajnos......és ezért akarok egy másik romot kipróbálni.
-
pattantyu
tag
válasz
Mr.Rain #2179 üzenetére
Én megy úgy voltam vele, hogy 26.000Ft-ot megér. Ha nekem nem válik be, még akkor is két opcióm van. Vagy az IPad2 helyett használom tabletként, mivel elég nagy a kijelzője, még a lányom is tud rajta mesét nézni a kocsiban. Vagy eladom 45-ért, esetleg 50-ért, és veszek egy másikat.
Nekem eddig elég kevés használattal tetszik. Vannak bugjai, de melyik telonak nincsenek. Ami zavar, hogy iszonyat nagy. Kicsit nehéz kezelni nekem egy kézzel. Ha a home gombot meg akarom nyomni, akkor majdnem kiesik a kezemből. Majd meglátjuk, még a fóliát azért nem szedtem le róla.
-
Mr.Rain
senior tag
Értem. Tehát aki ilyen telót rendel vállalja a kockázatot is egyben.
Hát nem tudom. Még van pár hónapom talán gondolkodni,mert néha úgy vagyok vele,hogy jó,okés,jó nekem a kis Defym,1200-on hasít,nincs vele gond...annyi...
Máskor meg, úgy vagyok vele,hogy a jó életbe,most veszek egy telefont.
Na majd meglátom,olvasgatom majd az ilyen "kínai" fórumokat aztán kiderül. Egyébként a jelenlegi itthoni alternatíva a lg 4x HD lenne.
-
pattantyu
tag
Igen, rájöttem én is, hogy az az iránytű. Közben bekapcsoltam az AGPS-t az itteni leírás alapján. Sajnos a tracker nekem se megy, de a gps ok. Esetleg még a Tracker Booster nevű programot fogom még kipróbálni.
A Navitel se akar menni, annak nagyon érdekes hibája van. Nem fogad el semmilyen bökést, viszont ha bökök valamire, majd megnyomom a home gombot, utána visszalépek az app-ba, akkor belép az adott menübe. A navigon europe belép, de állandóan hibát dob a regisztrációnál.
Hát ezek vannak.
A névjegyeknél a csak szám megjelenítésre nincs ötletetek?
-
hippo0315
senior tag
Antutu mérés 4GB-s GM2 2.6 : 12848
-
Emirabdul
tag
W8 8Gb Stabilan 13000 felett az antutu. Ne mintha sokat számítana az a pár száz plusz mínusz.
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
Akinek szintén 16gbos változata van a sima w8ból, az nem futtatna egy antutut gm 2.6al?
Szerk: 2.1-től is jó! Onnan vállnak ugye külön.
Kíváncsi lennék,hogy szoftveres hiba-e vagy csak nem szereti az enyémet
Lehet egy 8 vagy 4gbos verziót kipróbálok! Nem hiszem h ártana.. -
Indiant
addikt
válasz
gipsztigris #2172 üzenetére
Jó reggelt!
Szerintem a 4.2.1 gyárit tedd fel, ha nem az van.
ThL_W8.JB2.HD.EN.COM.8P32_MT6589V1.0.4_20130510..de ezt csak egy kibic javasolja.
ui.: most megkerestem, ez van neked is, szóval hagyd ahogy van -
gipsztigris
addikt
Jó reggelt!
Mondjatok egy stabil rom verziószámot,amit érdemes feltenni, amiben minden helyesen működik és a gps vétel is elfogadható!
-
madrac
senior tag
válasz
pattantyu #2169 üzenetére
A mágneses mező az a készülék belső iránytűjére fog vonatkozni több mint valószínű, ha megnézed kikapcsolt gps-el is ugyanúgy kiírja az adatait, és az értéke nem változik, akkor se, ha a lakás belsejébe viszed a készüléket. Semmi köze a műholdakhoz.
Nekem a GPS status app egyáltalán nem jött be, mert nagyon sokszor sokkal nehezebben talál műholdakat és többször annyi idő alatt is tud fixálni mint a többi app alatt. Szóval valami nem biztos hogy minden teljesen kerek azzal a programmal, vagy csak az én telefonomat nem szereti. Az Mobileuncle tools-al elérhető YGPS-t (ami másnéven az engineer mód és asszem elérhető telefonszám kombinációval is, tehát az a telefon saját cucca) és a GPS test nevű programot ajánlanám inkább.Ja, egy kérdés. Aktív internet kapcsolattal teszteled a gps-t? Mert anélkül az enyém is elég halott.
-
madrac
senior tag
válasz
Mr.Rain #2097 üzenetére
Szia!
Azzal is számolni kell, hogy nagyon macerás a kínai garancia, mert maximálisan ki van nekik szolgáltatva az ember, és ezzel mindegyikük kivétel nélkül szeret visszaélni, még azok is akik először nagyon megbízhatónak tűnnek, és ezt is lehet olvasni róluk. A paypal védelem pedig csak 45 napig él. És utána?
Az egyik akksi kapásból szar volt amit kaptam, és 2 hét alatt se sikerült elintézni, hogy küldjenek másikat, még csak nem is reagálnak azóta, hogy megbeszéltük, hogy küldik. 3 napja érdeklődtem hogy akkor mi a helyzet, feladták-e akkor ténylegesen, mert legutoljára azt írták most nincs nekik, de várjak még 2 napot, de semmit nem válaszoltak erre. Persze akkor már megírtam nekik a gyenge gps-t és a piros fotókat is mint problémákat. Egyelőre nagyon azon gondolkodom, hogy indítok egy paypal dispute-ot a minideal-re még amíg megtehetem, mert azért kicsit kezd sok lenni amit megengednek maguknak, ha így összegzem az egészet. Persze másrészről meg az ember tarthat ilyenkor attól, hogyha lezárul a dispute és megmarad a készülék, akkor utána mennyire lesznek készségesek az esetleges későbbi garanciális dolgokban, bár az is könnyen lehet hogy ők csupán fél évet adnak rá, ami nagyon kevés.
Ár/érték arányban ezerszer jobb vétel a kínai telefon ami komoly tény, de azért elég nagy buktatói is lehetnek. Én is nagyon sokat néztem a hazai kínálatot ezelőtt, de végül itt kötöttem ki, mert fele annyi pénzért kapok sokkal jobb készüléket, és ez volt az egyik legfontosabb szempont amellett hogy minőségi készüléket szerettem volna hosszabb távra. Ami jó is lenne, ha nem adódnának gondok. Bár azért megjegyzem, hogyha olyan jellegű hiba jelentkezik az itthon vásárolt készüléknél, akkor itt is elhajtják az embert mint a huzat, hiába erősködik. Tapasztalat. -
pattantyu
tag
A GPS problémánál azt vettem észre, hogy a GPS Státusz nevű program egész más adatokat ír a feleségem Ace 2-jére, az én defymre, meg a W8-ra. Van egy sor: Mágneses m. (uT)/dekl. ez gondolom a mágneses mező téretősségét írja ki. Ez a defynél/ACE 2-nél, ablaknál 46-48/50, míg a W8-nál olyan 24/50. Tehát a GPS érzékenysége kb. a fele körül lehet érzésem szerint. Szerintem ezen nem lehet szoftveresen javítani, de ki tudja.
Amúgy nekem a legjobban eddig ez a GPS dolog fáj. Sokszor használom a telefonomat, nem csak autóban, hanem bicajjal, gyalog, amikor nem találok valamit. Endomondoval venni is szoktam a bicajozásaimat, meg az erdőben is használok navigációs programot (Navitel), ami megmondja hol vagyok, merre van a jelzés, merre kell menni, stb..
A két ujjas lehúzást lehet állítani? Nekem ebben a menüben volt a zseblámpa is, amit elég sokat használok, de itt nem látom. Amúgy ez a része más a GM2-nek?
-
fujifilm1
senior tag
Szia
Köszi! Nagyon valószínű hogy így van ahogy mondtad!
már kikapcsoltam és töltőre tettem de lövök majd egy sötét képet és azt megnézem.
hát nagyon köszi a magyarázatot!
jó éjt mindegy kinek
azért a SGpost nem nagyon strapálta magát a trackinggel... De végülis gyors volt...
-
eladogeppc
veterán
Valahogy megoldódott.....
-
eladogeppc
veterán
N.O.V.A.3-at próbáltátok ? Valamiért nálam a Loading-ig eljut (HOMECOMING) aztán annyi...
Nem értem... Töltenie kellene, de csak áll.. -
Helltak
őstag
válasz
eladogeppc #2163 üzenetére
Eddig úgy néz ki igen, lehet h a gm a 16gbos verzióra nem lett jól optimalizálva, majd kipróbálom a 8gbosat talán.
Most 2.0 van fent, de ebben már máj 23.ai kernel van, kiderül milyen.
Futtatok egy antutut mindjárt.
12628
Tartja a 12600 körülit! -
fujifilm1
senior tag
válasz
eladogeppc #2159 üzenetére
Köszi szépen. Bár semmi nem tettem érte, de mégis büszkeséggel tölt el...
-
Helltak
őstag
válasz
eladogeppc #2158 üzenetére
Szinte tragikus volt nálam... most a 3.4.5 ápr 23 ai kernel van nálam 1.7gm
Nálatok milyen van? -
fujifilm1
senior tag
válasz
eladogeppc #2152 üzenetére
Szia,
Semmi gond.
Antutu: 11795
-
pattantyu
tag
Arra jutottam, hogy felrakom a GM2-t. A kérdésem, hogy miként kell IMEI mentést csinálni. Egyáltalán kell nekem IMEI-t menteni?
Most a Thl_W8.JB2.HD.EN.COM.8P32_MT6589V1.0.4_20130510 van fent. Ezt le lehet tölteni valahonnan, hogy simán vissza tudjam később rakni, ha kell?
A CWM-et elég a cikk 2-es pontjában lévő módszerrel felrakni? Vagy az 1-es módszer ajánlott? (Recovery és Root részben van leírva.)
Meddig frissítsem fel a GM2-t?
Köszi:
P -
fujifilm1
senior tag
válasz
eladogeppc #2148 üzenetére
Gyanitom ezt nekem irtad.
tényleg van benne egy ilyen betúsor is hogy FHD. de ebből azért nem trivi nekem, hogy W8+
Mostmár megnyugodtam....
-
pattantyu
tag
Tapasztalatok a gyári ROM-mal, azaz 4.2.1 magyar:
1. ami nagyon zavar, hogy nem tudom beállítani, hogy csak a telszámmal rendelkező kontantokat mutassa. Ez a defy-n, cm7-tel simán ment, ezzel nem találok ilyen opciót.
2. sokkal kevesebb az opció a cm7-hez képest. Alig tudok valamit állítani ahhoz képest.
3. nincs olyan energiagazdalkodásos widget, ami fent szokott lenni az állapotsorban. A CM7-nél, amikor lehúzom, akkor a cm7-nél előjön a legfelső sorban a wifi, gps, akármi bekapcsoló, még azt is én dönthetem el, hogy mi legyen itt. Ez itt egyáltalán nincs.
4. a GPS egyáltalán nem talál jelet. A defym már megtalálta, szépen be is rakta a pozíciót. Párszor láttam azt, hogy kiírja, hogy GPS keresés, de a google maps 20m-es pontosságot jelez, illetve elég jól mutatja a pozíciót.
5. a középső gomb nem oldja fel a képernyőt, ezt írtátok is, de tényleg zavaró.
Különben nagyon jó a telo. Gyors, szép a képe, nagyon jól használható a nagy képernyő miatt. Nekem nincs gond az automatikus fényerővel.
Így hirtelen ennyi.
-
fujifilm1
senior tag
válasz
adrian930420 #2145 üzenetére
Köszi,
1080x1920Akkor W8+ = öröm és bodogság.
@ bodnarzoltan - Igen! és köszi!
-
eladogeppc
veterán
FHD oda vagyon írva, tehát Full HD
-
Emirabdul
tag
Srácok valakinek nincs eladó tokja? Mondjuk aki rendelt de kapott gyárit is?
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Megjott a W8.
Igaz hogy W8+ t rendeltem és fizettem ki...Most akkor nem azt kaptam?
Viszont rögtön volna egy kérdésem: Az normális hogy ha fekete a háttér akkor a képernyő alsó része a megvilágítástól világos a teteje folyamatosan megy át a feketébe. Tehát tökre látszik hogy alulrol van megvilágítva....
Egyébbként tök szép és kaptam ajándék flip tokot is, pedig nem is hirdették...
Tök rendben van a készülék.tetszik a páromnak.
mert neki volt rendelve...
-
SUPREME7
őstag
válasz
eladogeppc #2141 üzenetére
Nekem is halknak tűnt, könnyen orvosolható.
Hardware testing fül / Audio / Normal mode
Type = > Sph
Level = > 0
Value = > 160 (Ez a maximum - (gyári beállítás a 40)) -
Helltak
őstag
Érdekes, mert 2.1es gm-el is csak 8400pontom van... 1.5 volt eddig a legjobb.
-
eladogeppc
veterán
Udv Mindenkinek !
Köszönöm az ötleteket, igen Real Racing 3 nem szerette hogy az elforgatas engedelyezve volt. Kikapcsoltam es most jo.
GM2 van fent, de akadozik eléggé alatta. Engem zavar ha 19-20 fpsel szaguldozik az auto. Erre is van megoldas, Real Racing Graphics beállító progival Mediumon jó. High-on nem jó, szakadozik mint állat.
Érdekes hogy a Zopo ZP810es gépen ugyanezekkel a paraméterekkel jó volt, nem akadozott. -
Indiant
addikt
válasz
gipsztigris #2088 üzenetére
Gratulálok!
Hogy egy klasszikust idézzek: "Neked csak megszületni volt nehéz." -
peter76bp
aktív tag
válasz
Helltak #2126 üzenetére
Nincs semmi trükk. Install from sd card vagy external sd card attól függ hol van. Illetve wipe cache wipe davlik cache futtatás nem árt frissítések telepítése előtt.
Ha simán a felflashelt 1.5-el csinálod a tesztet azzal is ilyen lesz?
Milyen telód van pontosan? Biztos jó verziót tettél fel rá?
-
bupemko
senior tag
Havernak rendeltem egy 1/16-os W8-at Minideal-től. Antelife még mindig processing. Kíváncsi vagyok melyikhez lesz előbb tracking :-)
-
Helltak
őstag
Nálam valahogy gm-al nem akar 9000 pont fölé menni az antutu :/
Van valami "trükkje" a telepítésének cwm-ból? Én simán felraktam egymás után.. -
GD
őstag
mintha a 2.5->2.6 frissítés leszedték volna a site-ról.. lehet valami nagybajos lett?
-
GD
őstag
válasz
gipsztigris #2122 üzenetére
32/8 =4Gb
a file nevében a 32 az érdekes, az enyém 16Gb ott 128 ez a szám
8-as osztó -
peter76bp
aktív tag
válasz
gipsztigris #2119 üzenetére
Típus, vagyis 8P mennyi és a dátum
Szóval Neked ez kell
-
hippo0315
senior tag
válasz
gipsztigris #2116 üzenetére
ment pü
-
peter76bp
aktív tag
válasz
gipsztigris #2112 üzenetére
Innen szedd le a Tiédhez valót
-
hippo0315
senior tag
válasz
gipsztigris #2112 üzenetére
Melyik driver nem települ?
4GB-s a telód?
-
gipsztigris
addikt
Mindjárt egy kérdés.
Nekem melyik CWM Recoveryt kell letölteni?
A Build számom: ThL_W8.JB.HD.EN.COM.8P32_MT6589V1.0.4_20130510
És ezt találtam ami a legközelebb áll hozzá:
ThL_W8.JB2.HD.EN.COM.8P32_MT6589V1.0.3_20130420
Jó lesz ez, vagy keressek tovább?
Más.
Ez a kib@szott driver nem akar feltelepedni!
-
bodnarzoltan
tag
Valaki használta már a LEDBlinker vagy a LightFlow nevű programot? A telefon led villogóját lehet vele állítgatni. Nekem GM2-vel lefagy a telefon ha feltelepítem bármelyik programot és újraindítom telót. Bekapcsolás után már a képernyőt sem tudom feloldani. w8+ gm2 2.6. Van valami ötletetek? Köszi
-
Helltak
őstag
válasz
adrian930420 #2103 üzenetére
Most újra rakom szerintem a gm-et, vagy kipróbálom a gyárit, mert azzal még nincs tapasztalatom.
-
Helltak
őstag
Nektek mennyi pontot ad az Antutu? Nekem csak 7800-at adott gm 2.6.
Ez elég kevés, elvileg 12k körül kellene lennie ha jól tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest