Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
Ígérték a 4.2-t, csak mivel ennyi féle változat van már, így kicsit bonyolult a dolog. De lényegében ami nekem is fent van az a gyári 4.2.1 csak nem a simára lett kiadva hanem a W8+-ra viszont annyit módosított rajta a custom romot készítő srác, hogy fel lehessen tenni.
Meg 4GB-osra is van már közzé téve 4.2 de valószínűleg csak angol és kínai nyelv van benne.
-
hippo0315
senior tag
Kinai 4.2.1. már van a 4GB-shez és azt folyamatosan frissítik, estleg cappa72 leírása alapján lehet magyarítani, csak ahoz elővv fel kell telepíteni majd cwm-el lementeni, úgy már most lenne 4.2 rom, de én annyira nem vágom a tyúkláb-házikó nyelvet, hogy merjek belevágni.
-
betyarr
veterán
egyébként a gyártótól várható frissítés az eredeti rendszerre?vagy ezt el lehet felejteni gyorsan?
-
hippo0315
senior tag
Az nagyon komolyan mutatja egy telefon potenciálját, hogy folyamatosan frissülő főzött rom-ok vannak hozzá.
-
peter76bp
aktív tag
Még nem. Dógozik a srác rendesen, pár napja volt az 1.6
Állóképet meg nem szeretem, nehéz a monitort elforgatni, hogy kitöltse
maroni Ha GravityMod2 custom ROM-od van fent, akkor ahhoz jönnek ki a frissítések folyamatosan a készítőjétől és ez egy ilyen. CWM-ből kell feltenni őket szépen sorban egymás után.
Majd talán beleírom már ezt is a ROM telepítéses részbe szépen részletesen
-
Indiant
addikt
Ez volt már? GravityMod2 1.7 update
Changelog 1.7
- Changed icon reboot into recovery
- Updated Google Maps
- Updated Google Talk (Google Hangouts)
- Updated Google Play Services
- Actualised Google Now (QuickSearch box)
- Addition of functional Adobe Flash Player -
betyarr
veterán
én meg az 5"-os neoprén tokokat hiányolom.neten nem találtam sehol,csak műbőröket,meg a zipzáras undormányokat.
-
peter76bp
aktív tag
Én a telefonnak a szélét fogom fotózásnál, szóval ha a flip lefelé lóg akkor meg is tudod fogni meg tudsz is vele fotózni. De vegyél övre fűzhető bőrtokot és nem lesz ilyen gondod
Ecetes olló meg valami fólia és neked is lesz ilyen tokod
Vagy veszel 2 kilóért S4-et szuper tokkal
Mondjuk ezt az S4 tokot lehet lekoppintják, de nekem alapból nem jön be ez a tok. Így is alig véd, most még vágnak is bele egy lyukat, hogy még annyira se legyen a kijelző védve
-
Indiant
addikt
Valaki világosítson már fel, mert nem értem.
Vannak ezek a tokok: (illetve csak ezek vannak W8-hoz)
Hogy lehet ezzel fotózni?
Ha hátra hajtod letakarod a kamerát, ha előre akkor meg a képernyőt.
Úgy meg nem lehet fogni a telefont ha mellette lifeg.Az S3-hoz annyi remek tok van.
Az S4-é már jobb, de szerintem ezzel sem lehet fényképezni: [link] -
-
hippo0315
senior tag
Nos, újabb Thl W8-at rendeletem, csak így kapom vissza a sajátomat a gyerektől.
-
GD
őstag
sziasztok,
nálatok oké a gps? pl gmap saját helyet meg tudja határozni? más navi program talál műholdat?
-
a man
tag
Mi mekkora?
Találtam egy olyan weboldalt, ahol virtuálisan egymás mellé lehet tenni a mobilkészülékeket, s látható, hogy mekkora is egyik-másik. - Ja , és fent van a W8 is!
Ha már ismertétek, akkor bocs!
-
peter76bp
aktív tag
Köszi az infot, remélhetőleg akkor a többieknél is segíteni fog.
No akkor trackingelők tessék feldobni ezt a Mobileuncle MTK Tools appot és végigvuduzni amit kell
-
flottás
csendes tag
Végre találtam egy leírást amivel tökéletesen működnek már nálam is a tracker programok
Leírásért köszönet: Bargain fórum tagnak aki 2012-12-06 11:45:07 írta :
1, Töltsd fel a telefont teljesen.
2, Telepíted a telefonra Marketból a Mobileuncle MTK Tools nevű programot.
3, Telefon/Beállítások/helymeghatározó szolgáltatásoknál kikapcsolod/kiveszed a pipát a GPS, GPS EPO, A-GPS-t, sehol sem lehet pipa.
4, Kikapcsolod a telefont, majd bekapcsolod és elindítod a Wifi-t.
5, Telefon/Beállítások/helymeghatározó szolgáltatásoknál kipipálod a GPS-t.
6, Utána ugyanitt kipipálod a GPS EPO-t, megerősíted az EPO engedélyezést.
7, A megjelenő EPO beállításokba lépsz és elindítod a letöltést (Wifi kell hozzá) és az EPO fájl infonál szépen leellenőrzöd a letöltést.Ha letöltődtek az EPO adatok visszalépsz a Helymeghatározó szolgáltatások menübe.
8, Kipipálod az A-GPS-t (Wifi kell hozzá) és a megjelenő A-GPS beállításokban leellenőrzöd, hogy a Használt Hálózatnál a Csak Otthon legyen megjelölve.
9. Kilépsz a menüből az alkalmazásokhoz mész és elindítod az előzőleg letöltött Mobileuncle MTK Tools programot.
10, Belépsz az MTKEngineerMode (Mérnöki Mód) menübe, ott megkeresed az YGPS-t és elindítod.
11. Itt megjelennek a műholdak egyelőre piros pontokként. Felül az Information-ra nyomsz és az itt megjelenő ablakban alul először a "full" majd a "cold"-ot nyomsz.A sorrend fontos.
12. Ezután fent a Satellites-re nyomsz és kiviszed a telefont a teraszra, utcára, nekem elég volt az ablakhoz menni vele és figyeled a piros pöttyöket mikor váltanaknak zöldre. -
hippo0315
senior tag
válasz
peter76bp #647 üzenetére
Hogy nem fájt? Azóta is is szenvedve ordítok a padlón fetrengve.
Ja amit nem írtam, van fizetős és nem fizetős program, Én a fizetősre neveztem be.
ui.: tényleg, nem irtam ki (teljesen kiment a fejemből, mondjuk olyan fejjel mint az enyém, nem is csoda), de mindenki privátban kérdezte
a megtalálása meg nem az Én érdemem
-
peter76bp
aktív tag
A videózás közbeni fotókészítést szerintem mindegyik 4.2.1 tudja. A gyári appban ha elindítod a videózást ott van a fotózás gomb is és szépen megcsinálja a képet ha ráböksz. Annyi, hogy nem full méretben, hanem csak ekkorában: 2112 x 1192 Pixels (2.52 MPixels) (16:9)
Gyerekek, írjátok már ki annak a nyüves fotó appnak a nevét, ne kelljen itt PM-ezgetni, hát nen egy FBI akta ez
-
betyarr
veterán
hű,ez minden tulajnál így van,hogy a home fizikai gombra nem éled a rendszer?
-
a man
tag
Tegnap nekem is megérkezett a ThL W8-as. Még tesztelgetem.
Sajnos a kamera valóban érdekes árnyalatot ad az elkészült fotóknak. Több applikációval is próbáltam, de egyikkel sem lett jó. - Tudtok ajánlani egy alternatív kamera alkalmazást?
Megjegyzem, hogy a HDR Camera+ nem hajlandó megfelelően működni az eszközzel. Ez szerintem a MediaTek chipset miatt lehet. Ezt más, MediaTek procis készüléken is megfigyeltem.
Továbbá, ha a Paper Camera beállításaiban a képminőséget magasabbra állítom a standardnál, akkor lefagy az egész.Akinek 4.2 JB fut a készülékén, kérem nézze meg, hogy videózás közben tud-e fotókat készíteni. - Volt a kezemben egy Cubot MT6589, amin 4.2.1-es droid futott, s az tudta ezt a funkciót. Érdekelne, hogy ez verziófüggő, vagy csak ThL sajátosság.
Számomra furcsa még ennél a készüléknél, hogy a Home hardveres gombbal nem tudom felébreszteni az eszközt. Csak a Power megnyomása segít. - Kicsit kényelmetlen, de persze szokás kérdése. Mindenesetre a menüben nem találtam ennek beállítási lehetőségét.
Kellemes csalódás a GPS működése. Viszonylag gyorsan talál jelet, s tartja is azt. - Ebben a fent említett Cubot MT6589, finoman szólva is, alulmarad. Sőt, szinte használhatatlan volt.
-
peter76bp
aktív tag
Nincsen ezzel semmi baj. Nekem sincs feltéve, a W8+-ról átalakított 4.2 van fent. Mondjuk ez is 4.2, de a Gravity ROM-ot még nem próbáltam. Viszont nem kizárt, hogy az lesz majd a vége, ha egyszer csak belekerül valami olyan ami miatt már mindenképp felrakom. De most egy ideig használni akarom ezt, ami most van fent.
-
faresz5
aktív tag
válasz
peter76bp #637 üzenetére
Így pontos: kényszerből nem akartam felrakni.
4.2 nekem nem jött be annyira mint a 4.1, de ez szubjektív.
Kb 10órája van nálam a telefon , még elvagyok a gyári rommal. Ha lesz működő cwm-m akkor majd kipróbálom persze, hiszen nem tart semeddig visszarakni a régit. Viszont most még ismerkedem vele meg igyekszem belakni, meg élvezni a gyorsaságát .Én még anno a T-mobile Pulson-n androidoztam először, nah ott volt rom mókolás, hogy használható legyen. Aztán egy samsung galaxy s plusz, ott nem volt szükség mókolásra megfelelő sebességgel ment minden. Egyenlőre ezzel a telefonnal is ez a helyzet.
-
peter76bp
aktív tag
Akinek GravityMod2 van fent, kijött az 1.6 frissítés innen tölthető
Feltenni ugye CWM alól lehet install zip menüponttal és az 1.5 verzióra.
-
faresz5
aktív tag
-
Doki16
addikt
válasz
peter76bp #627 üzenetére
Igy, hogy ennyi tapasztalat van mar akkor korvonalazodik, hogy meg se hiba lehet. Mar csak arra kellene rajonni, hogy mikent lehet feloldani ezt a tiltast.
Amikor felraktatok a custom romot egybol elerhetove valt a gombokkal is a cwm? Szerk: Oke, mikozben irtam meg is valaszoltad
-
faresz5
aktív tag
Pedig maga a gomb fizikailag működik, ez biztos mert kipróbáltam.
Azért bosszantó, egyébként "jó hír" ,hogy a következő újraindításkor a windows 8 megint nem fogadja el az aláíratlan drivert, magyarul csak akkor engedi felrakni az sp toolshoz kellő usb drivert nagy val szerint ,.(letiltja az aláíratlan drivert a win 8 hiába raktam fel) ha advanced startupban újraindítja az ember és kikapcsolja a digitális aláírás ellenőrzését De ezt majd még holnap kipróbálom, csak mára elfogyott a lelkesedés, hulla vagyok, pihent fejjel jobban fog menni. -
peter76bp
aktív tag
betyarr: Nem
Doki16: Én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy direkt csinálják, mert fura mód a 4GB-os sima verziónál is jelezték páran és a W8+ is ilyen volt ami GD-é
GD: Előkaparom majd amit én kaptam, de emlékeim szerint szét akart menni a fejem mikor kipróbáltam. Pedig ugyanazt a típust kaptam mint Te
-
GD
őstag
nekem gyanús, hogy mind a 3 kéznél lévő fülesnél módjával hangos csak a zene, winamp és a gyári lejátszóval is... van valami booster app ami működik is? egy zajosabb bkv járaton már nem hallom a zenét..
-
betyarr
veterán
[link] ez tényleg így van?w8-nál is
-
faresz5
aktív tag
válasz
peter76bp #619 üzenetére
bocs, nekem nem mutatta az új linkedet, igaz tegnap előtt óta megy a gép.
Vajon az auto root-t (amit linkeltetek, run.bat-st)bekapcsolt, vagy kikapcsolt, kivett aksival kell csinálni?(ha volt róla szó bocs, de nem emlékszem ilyenre és nem is találtam most hirtelen ilyen információt)
-
peter76bp
aktív tag
Köszi
Egy Ctrl+F5-öt nyomjatok időnként a cikken, mert ez a flash tool is benne van pár napja a másik mellett, csak azért nem akarom a régebbit kiszedni, mert nekem a 8GB-os meg azzal lett csinálva
Bár lehet, hogy az újjal is menne, majd kitalálom aztán összevonogatom a linkeket valahogy
-
faresz5
aktív tag
Nah. megoldottam a dolgot, windows8 64 bit alól sikerült felraknom a recoveryt, persze nekem sem lép be a recovery menübe a fel+power gombal. De majd megoldom úgy ahogy a fórumtárs megoldotta.
Működő windows 8 64bit driver
[link]leirás a driver használatához
windows 8 ban kicsit másképpen van de aki nem csinált még ilyet annak segítség)
[link]Driver digitális aláírásának letiltása(kell a driver felrakásához, én is ezt használtam/találtam amit linkeltetek)
[link]Sajnos a peter76bh kolléga által linkelt sp tool-sal nem sikerült felrakni(igen image-t tallóztam be)
de ezzel sikerült, (lásd lent) annyi kis bibi van,hogy nem lép be a recovery menübe a hangerő fel+power gombal,de legalább felmegy, ezt a problémát kell még megoldanom.SP_Flash_Tool_v3.1304.0.119
[link] -
peter76bp
aktív tag
-
peter76bp
aktív tag
Hihetetlenek vagytok, komolyan mondom
Pár napja ugyanezt csinálta egy másik srác. De te legalább jó képernyőmentést csináltál
Ne a zip-et tallózd be. Le van írva, hogy ki kell csomagolni és img fájl kell a Flash Toolsnak
De azt is nézni kell mihez töltöd le a CWM-et, már hogy most mi van a telón, 4.1.2 vagy 4.2.1 és van Flashelhető verzió meg van CWM-el telepíthető
-
faresz5
aktív tag
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #609 üzenetére
Ez a Windows 8 ahogy én nézem már abszolut-e bolondbiztosra készült a kis csempéivel. Ne akarjon az ember a lelki világában turkálni, csak használja szépen úgy ahogy van. Persze biztos van módja, hogy az összes védelmet kikapcsold benne, csak az megint pár órás vagy pár napos gépészkedés
-
peter76bp
aktív tag
-
faresz5
aktív tag
Van valakinek ötlete,hogy windows 8 alatt mér nem dobja, ki,hogy a digitálisan nem aláírt driver telepítését is elfogadom? Csak egyszerűen kiírja,hogy nincsen aláírva a driver és nem telepíti.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest