- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Változások a Prohardveren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
válasz
gipsztigris #3293 üzenetére
Sajnáljuk, de legyen szerencséd a másik kiválasztottal.
-
hippo0315
senior tag
Bár a mi készülékeinket nem ismer (még?), de érdekes lehet, root-oló apk
-
vadeger
csendes tag
válasz
csoki98 #3294 üzenetére
Aha!
Univerzális Li-Ion töltő
Széthúzható a W8 akksi méretére. Lassú töltéssel kell számolni. Polaritást a ketyere felismeri. -
csoki98
tag
egy kérdés. láttam hogy valaki rendelt egy universal battery chargert a telóhoz. van olyan amibe belefér az akksi?
-
gipsztigris
addikt
Kedves "kollégák"!
Fájó szívvel jelentem be, hogy eladtam a W8/4Gb-os telefonomat, ezért eme topik látogatását átmenetileg felfüggesztem.
Addig is, amíg nem veszem meg a következő ThL készülékemet, kívánok mindenkinek sok GPS fix-et, és kevés problémát a készülékkel! -
faresz5
aktív tag
Ha valakit érdekel vannak eladó szilikonos tokjaim,(kék,fehér,fekete, jelenleg)+ kijelzővédő fóliáim THL w8 -ra (összes típusra jó)
-
Indiant
addikt
-
csoki98
tag
Tegnap előtt kaptam meg a w8/4gb -omat és ahhoz ez helyett ThL_W8.JB2.HD.CN.COM.8P32_MT6589V1.0.5_20130601 nekem ez ThL_W8.JB2.HD.EN.COM.8P32_MT6589V1.0.5_20130601 van és a peter76bp által leírt recovery-k nél ez nincs ott
neten meg lehet valahol találni?
-
hippo0315
senior tag
Egy kérdés GM2 használókhoz, Nálatok a beépített böngésző használja a PC-n chrome-ban tárolt jelszavakat és könyvjelzőket?
-
darthsmoke
Korrektor
Új GravityBox 1.8.5: [link]
-
bupemko
senior tag
válasz
BullZeye #3279 üzenetére
Gyári ROM-mál próbáltam Asus TF101 töltővel (5V 2A) és SGTab töltővel (szintén 5V 2A), illetve korábban is volt téma, hogy hiába a jó töltő a telefon van limitálva...
Viszont most akivel vettük azt mondta, hogy neki USB 3.0-ról elvileg gyorsabb a töltés. Most mindkettőnknek GM2 3.0 van, én is teszek még egy próbát a 2A-es töltőkkel.
Továbbá megérkezett egy tok, amit rendeltem, egész barátságos, csak sajnos stand-ként nem lehet használni, mert túl puha bőr:
-
outsiders
aktív tag
Srácok eladó a Beyondom, túl nagy nekem, ez jött le 1 hét használatból...
Egyébként mindenben megfelelne, de sajnos nagy a kezemnek, kisebbet keresek ...
.Ha érdekel valakit itt a hirdetésHa csak valamelyik tartozék érdekel, az is megoldható:
szilikon tok 1500 HUF
gyári flipes tok (van 2 db is, azt hittem nem jön a csomagban.... ) 1700 HUF
Trónok harcás tok 1800 HUF
2db antiglare tényleg jó minőségű fólia 1500 HUF
-
af86
csendes tag
Hali!
10 napja nyúzok egy W8 1/4-et. Alapjában véve nagyon meg vagyok vele elégedve. Kijelző szép, összeszerelés jó, semmi sem recseg, lötyög(kivéve a bekapcs gombot. az egy kicsit laza, de nem vészes) Töltés 2%-ról 100%-ra kb 4 órába telik. Ha töltés közben használom, akkor szinte stagnál a töltöttség. 100-ról 10%-ra merítettem 14 óra alatt, szinte folyamatos nyomkodással, netezéssel, játékkal, videózással. GPS-ről annyit, hogy wifivel pár másodperc alatt belövi a helyzetem. net nélkül viszont változó, van amikor 1 percen belül megtalál, van amikor 10 perc is kevés. Tokot használok, de a gyári fólia elég hamar karcos lett. A hálózatot eddig egyszer dobta el, valamint a mobil hálózat zöld csíkjában néha megjelennek kisebb homokszínű részek. Ezt nem tudom mit jelent, ha valaki tudja esetleg, elmondhatná.
Összességében nem bántam meg a vételt. -
MiZY
tag
válasz
csoki98 #3274 üzenetére
Ezt javaslom hozza: http://logout.hu/tema/re_thl_w8_quad_core_dual_sim_bemutato/hsz_2998-2998.html
Illetve az xda-s leirast a recovery telepitesrol: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2237779Nekem ez igy mukodott!
Update: Vegulis az xda-s leirasban is benne van a recovery linkje...
-
csoki98
tag
még annyi hogy nekem ez: ThL_W8.JB2.HD.CN.COM.8P32_MT6589V1.0.5_20130601 helyett az angol van. Most mit csináljak?
-
csoki98
tag
válasz
darthsmoke #3272 üzenetére
köszi mindjárt megpróbálom
-
lipike008
csendes tag
Üdv mindenkinek! THL W8s megrendelve, remélem nem sokára - mondjuk jövő hét végén
- kézhez is kapom! Minidealről jön, kuponnal 63 ezer forintért.
-
csoki98
tag
valamiért agyon nem megy nekem ez a cwm recovery felrakása
valaki segítsen
-
bupemko
senior tag
Sry, dupla, törölhető.
-
bupemko
senior tag
válasz
linkinke #3264 üzenetére
Nekem májusi W8 16GB-os gyári ROM-mal voltak hasonló problémáim, GM2 3.0-val nem jött elő.
Engem az zavar nagyon, hogy a 16GB szét van szedve 8GB-ra meg 5-6GB-ra. Emelett tettem bele még egy 32GB-os kártyát is, elég nagy a zavar így... a korábban olvasott átpartícionálás szerintetek működik 16GB-oson is? Mindenhol 4GB-osra írták, szívesen megszabadulnék a belső SD-től...
-
BullZeye
veterán
válasz
Indiant #3263 üzenetére
Huawei G300on volt ilyen:
build.prop-ba
#/*Support ICS double sdcard. The value may be external_sd or internal_sd*/
persist.sys.main_storage=external_sdGondoltam hátha van Jelly Bean-hez és MTK6589-hez is valami hasonló, vagyis biztos van, csak rá kell találni, ezek szerint más csak beletörődik az ilyenekbe
én annyira nem ^^
-
BullZeye
veterán
Arra tud valaki tippet, hogy ne az SD kártyára rakja az android az idióta mappáit meg fájljait?
Pl alapértelmezetten az internal storagere rakja a
Viber mappát,
Go weather ex mappát,
busybox fájlokat,
toolbox fájlokat,
MTKlog mappát meg hasonlókat?Alapból van 5 mappa meg 5 fájl az SD kártya gyökerében, pár napos használat után meg lesz 20 mappa és 30 fájl és ez bosszant.
-
csoki98
tag
Megjött az enyimé is
Na akkor kezdődjön a nyúzás
-
linkinke
csendes tag
Az lenne a gondom hogy thl w8+ om van és ha csatlakozok az itthoni wifihez, akkor néha van néha nincs net de gépen van, D-link Dir 600 as router, nézem az admin felületen látja hogy a telefon csatlakozva van ip, mac cimet is mutatja, mi lehet a baj, telefon wifivel ? vagy routerrel van baj? esetleg valami tipp hogy mit állítsak be?
Esetleg tapasztalt-e már valaki hasonlót ? -
Indiant
addikt
A W8-ban van ARM NEON támogatás??
-
bupemko
senior tag
-
imrus72
tag
válasz
imrus72 #3249 üzenetére
Megvan !
GravityBox provides 2 main groups of features:
Fixes - help to fight typical MTK6589 bugs like:
--- Date&Time settings crash
--- Caller ID mismatch
--- Split conversation in messaging
--- Wakelock in calendar app periodically turning on the screen
--- Missing TTS settings in Language&Input
--- Missing extended developer optionsFaszán működik a TTS program,navigációval is.
-
rebuilt
tag
-
imrus72
tag
Sziasztok.
A szövegfelolvasót be tudja valaki kapcsolni ?
Nem találom a beállításokban a szokott helyen, GM3 rom van rajta.
Emiatt kérdezném,szeretném aktiválni,állítólag jobb mint a svox,és ingyenes. -
Emirabdul
tag
Hmmmm....
Nagyon szemezgetek ezzel a w9elValaki tud erről valamit?
-
BullZeye
veterán
válasz
BlueSteel #3245 üzenetére
Ha használod, merül, ez normális. Igaz nekem W7Sem van, és W8 bnőmnek még csak úton, de nekem ma súlyosabb használat mellett, tegnap délután töltöttem fel, 21 órát ment, viszont ebből 6 órát volt a képernyő bekapcsolva. Majd kialakul neked is, ne aggódj.
Van itt PHn leírás, hogy hogy tudod felcserélni a belső tárhelyeket, hogy ne 2,5gb->1gb legyen, hanem fordítva, és nem fogy el a helyed.
-
BlueSteel
tag
Ma teszteltem először a telót, felraktam kb. 15 alkalmazást ("legalapabb" programokat és játékokat), de a szabad memória már csak 250 mb-on áll, mintha kicsit lassult is volna... tapasztalt más is ilyet? Mivel lehet ezt kiküszöbölni? A rendszer a gyári 4.2.1.
Másik dolog: feltűnően gyorsan merült (szinte szemmel láthatóan tudtam követni), 100%-os töltöttség után elkezdtem használni, és körülbelül 10 perc múlva már 96% volt, kíváncsiságból elindítottam az Antutu tester-t, összehasonlítva egy óra sem volt, míg az "Part 1"-et elérte (a táblázatot nézve a többieknél legalább másfél óra volt), aztán egy hívás miatt sajnos megszakadt a tesztem. Ez lehet hiba, vagy egyszerűen 4.2.1-en így fogy az akku?
-
rebuilt
tag
MINIDEAL
ZOPO ZP980 2G/32GB 329.99$ discount code 145ed
ZTE V967S 159.99$ discount code 113ABED
ZTE V987 239.99$THL W9 279.99$ discount code 14ad
THL W8S 269.99$ discount code 13a
THL W11 249.99$ discount code: 121ED
THL W200 185$ discount code: 12eas
THL W8 Beyong 224.99$ discount code 11miniJIAYU G4 MTK6589T 1.5GHZ 3000MAH Black 259.85$(56country language)
JIAYU G4 MTK6589T 1.5GHZ 1850MAH Black 229.99$(56country language)
JIAYU G3 MTK6589T 1.5GHZ Black 193.99$
JIAYU G3 MTK6589 1.2GHZ Black 179.85$Lenovo S750 229.99$ discount code 13aed
Lenovo P780 265$ discount code 14ed
Lenovo K900 469.99$
Lenovo S820 275$
Lenovo A820 149.99$
Lenovo A830 176.99$
Lenovo P770 159.99$ -
MiZY
tag
válasz
BullZeye #3240 üzenetére
Egy telepitett program nem gondolnam, hogy befolyasolja az akku mukodeset/elettartamat. Az hogy mit valtoztat a segitsegevel a kedves felhasznalo, mar mas kerdes. Viszont annyira jelentos belepiszkalasok nincsenek a rendszerbe, igy meg mindig a kepernyo, wifi, mobilnet haromszog fogja a legtobbet zabalni atlagos hasznalat mellett!
-
outsiders
aktív tag
Jelentem a gps megjavult, kb 20mp alatt fogott jelet ma amikor sétáltam haza munkából. Ergo mostantól nekem hibátlan a beyond
-
Karlitosz
tag
Köszi szépen!
Másik kínom:
A hang hardveres dekódolását nem tudja sem a gyári lejátszó sem az MX Player (Arm7 codeccsomaggal sem.)
Legalábbis az MKV-nál amiket kipróbáltam.
Sőt ami a poén hogy még a videónál is a szoftveres dekódolásnál folyamatosabbnak érzem (bár ez a kép élesség rovására megy...)
Erre van megoldás? Mármint hogy a hang is hardveres legyen? Ez kernel függő egyébként? Ezt pl tudja a GravityMod custom ROM?
Gyári Romot használok 4GBos ThL W8-am van. -
Karlitosz
tag
Sziasztok!
Gyári ROM-ban van valami haxolás/mókolás arra,
hogy a kijelző ne csak a kijelölt power gombra ébredjen,
hanem pl a Volume vagy a Home gombra is?!Köszi!
-
keszo
őstag
-
BlueSteel
tag
Sziasztok. Én is a tulajdonosa lettem egy THL W8-asnak (4GB), ma érkezett meg. Tudtok valami tanácsot adni, mivel érdemes kezdeni, beállítani, vagy olyan programokat, amelyek erősen ajánlottak a telefonhoz?
-
outsiders
aktív tag
Csináltam pár tesztet beyondon a GM2 és a stock rommal is, utóbbi alatt jobbak az eredmények.
gravity mod rom:
gyári rom:
antutu battery testet majd vmikor lehet letolom, de igazság szerint használatban van a mobil és nem pihenget órákat hozzá
GB fent van plusz rootolt is a drága. Gyorsaság nagyon rendben GPS-t nem sikerült eddig dalolásra fognom pedig megpróbáltam a fórumon írtakat (bár csak itt Pest belvárosban tudtam). Majd idővel, lehet hétvégén ha lemegyek vidékre. Olyan 4:30 - 5 óra kijelzőt bír ki nálam átlagos használat mellett (netezés vegyesen 3g és wifi, nyomkodás kis játék, plusz ugye egrecíroztattam a gps-t is.... 2 simmel használom, ha ez számít még vmit)
-
vadeger
csendes tag
válasz
Danniel #3221 üzenetére
Tok vásárlók! Nem akarok itt bölcselkedni, meg okoskodni, de mindkét esetben úgy tört a telóm, amikor kivettem a tokjából. Ebben az esetben nincs védelem. Akármilyen készülékem volt tokban, még nem ejtettem el. ( 6.000 pénzem bánja, mert biztonsági okokból kettő hátlapot is rendeltem )
-
Indiant
addikt
Mivel itt is felmerült:
Thrawn PH! nagyúr képét beteszem ide -
rebuilt
tag
semmi gond akkor ennyi volt.
-
rebuilt
tag
-
-
outsiders
aktív tag
válasz
peter76bp #3220 üzenetére
Visszatettem a gyári rom-ot, és minden tekintetben jobb
Root és gravity box feltéve mellé, szóval nem sokkal marad el a plusz funkciók terén, ellenben érezhetően sebesebb és "smoothabb". Délután dobok fel képeket az eredményekről a gyári ROM és GM2 3.0 tekintetében is. Real racing 3 teljesen akadás-mentesen fut, Iron Man 3-nál volt néha reccenés de nem jelentős (sztem nincs rendesen optimalizálva az a játék). Ahogy nézem benchmarkok tekintetében úgy a HTX ONE X szintjét hozza, ami nem rossz eredmény, tekintve, hogy a THL-nek nagyobb a felbontása
-
Danniel
tag
Ilyen tokot rendelt már valaki? Passzentos a w8-ra? (tudom, hogy benne van a leírásban a típus, de láttam már karón varjút...)
-
peter76bp
aktív tag
válasz
darthsmoke #3217 üzenetére
Maga a kernel egy dolog, az összes többi köré épített összetevő meg egy másik. Mivel lényegében két teljesen külön ROM-ról beszélünk így bármi előfordulhat. Attól, hogy mindkettő GravtyRom2 attól még jócskán eltérhetnek egymástól. És a Beyond a legújabb típus, így arra még nagyon optimalizálni se volt idő. De lehet, hogy teljesen más (pl. az erősen merülőben lévő akku) okozta a kisebb pontszámot
outsiders Ha több dologban is problémásnak mutatkozik akkor vissza kell tenni a gyárit és majd pár hét vagy hónap után újra elővenni a Beyond-os Gravityt, addigra biztos lesz pár frissebb verzió belőle.
Casoli Gorilla miatt elvetni vagy megvenni egy készüléket badarság. Az szerintem a legsokadrangúbb szempont. Kell egy rendes tok meg vigyázni kell rá és kész. Nekem még sosem volt karcos egy telefonom kijelzője sem. Ha meg véletlenül leejted akkor a Gorilla is törik. Talán még jobban is. Működjön benne minden, meg örömmel vedd kézbe és kész. Ahogy látom 18-án rendeltek páran, ha nem életbevágóan sürgős, akkor én megvárnám legalább azt, hogy nekik megérkezzen és írjanak róla valamit mielőtt berendelem.
-
válasz
peter76bp #3215 üzenetére
Köszönöm, sima W8ra gondoltam. Így akkor a W200 lesz, 185$-ért a legjobb vétel. FullHD meg nagy tárhely nem mozgat meg, 7" kijelzőn sem láttam a HD és FHD közötti különbséget, szerintem 5" kijelzőn mégannyira sem látható. Inkább lassabb lesz tőle a rendszer, meg az aksit is jobban zabálja. Gorilla Glass ha jól gondolom nem lesz a készülék kijelzőjén. Kollégám Nokia telefonján van ilyen üveg, érdekes módon van rajta egy karc amibe beleakad a körme. Ennyit ér a gorilla?
-
outsiders
aktív tag
válasz
peter76bp #3216 üzenetére
Adok neki 1-2 napot, eddig volt reccenés a novában pl a widgetek lapozgatása közben, gyári rom esetén nem volt ilyen egyszer sem. Meglátjuk mit tud majd kicsit hosszabb távon. Memóriát többet megeszik ez a rendszer, mint eredetileg tette azt, de miután belaktam valamennyire.
Megjött a game of thrones-os tokom is hozzá, elég jó minőségű és nem olyan csillivilli, mint az iron manes amit lehet még kapni hasonlót. Szép a grafika és masszívnak is tűnik a műanyag, idővel meglátjuk mennyire kopik (szilikon tok szintén úton...) -
peter76bp
aktív tag
válasz
outsiders #3214 üzenetére
Igen, nagyon lemerülve nem biztos, hogy fullon ment minden. Mondjuk az, hogy az AnTuTu mit ír az csak egy szám. A lényeg inkább, hogy Te mit tapasztalsz használat közben. Ha gördülékenyen megy minden, akkor nem biztos, hogy egy kissé gyengébb AnTuTu eredmény miatt kukázni kell a ROM-ot. Illetve pár egyéb tesztet is futtass le még ezzel a ROM-mal, ha visszateszed a gyárit ha nem, hogy legyen későbbre összehasonlítási alapod. Érdemes a játékokat is megnézni amiket írtam, meg kipróbálgatni mindent amit egyébként használsz vagy használni szeretnél majd.
-
peter76bp
aktív tag
W8-ból van egy csomó tpus. Van a sima W8 ami 1,2 GHz-es HD kijelzős, van a W8+ ami ugyancsak 1,2 GHz-es FHD kijelzős, van a Beyond ami 1,5GHz-es FHD kijelzős, meg van a W8S ami 1,5GHz-es FHD kijelzős de 2GB RAM és 32GB ROM van benne.
A W200 az 1,5GHZ HD kijelző 1GB RAM 8GB ROM. Szóval gyorsabb proci HD kijelzővel. Sebességre ez alapján jobb mint a W8-ak de kinézetre azért neked kellene eldönteni, hogy melyik a szimpatikusabb. Illetve nem tudom mennyire van a W200 mögött közösség, ezt meg kell nézni. ROM-ok meg közösségi support mennyire elérhető. Illetve van-e már valakinek itthon, aki beszámolt róla.
-
-
BullZeye
veterán
-
outsiders
aktív tag
Sziasztok, 2 napja nyúzok egy beyondot és nagyon tetszik
Eddig stock romon voltam, nemrég tettem fel a gm2-t . Nagyon még nem tesztelgettem a változásokat, de a 14400ról 11200ra eső antutu eredmény nagyon nem tetszett.... Nálatok volt tapasztalható hasonló?
Egyébként első feltöltés után egy meglehetősen intenzív napot kibírt az aksi 5 óra kijelzőidővel és olyan 14 órát ment, ami számomra elég impozáns az s2 max 4 óra kijelzőidejével szemben -
peter76bp
aktív tag
Changelog 1.8.0 - 28/07/2013
- Media tweaks
--- option for expandable volume panel
--- option to unlink common volumes for ringtone and notifications to control them independently
- Quick settings
--- auto-switch to QuickSettings when there are no notifications is now configurable
--- option to use edges of status bar to quickly pull down QuickSettings (off,left,right)
- Hardware keys
--- option to disable volume rocker wake for devices like Jiayu G3S, G4, where volume keys turn on screen
--- this should also fix volume keys skip track for those devices
- Messaging wakelock fix
--- adapted to support more devices (Zopo, Jiayu G3s, G4) -
THL W8 és W200 között van valami hardveres különbség? Melyik az újabb típus?
-
rebuilt
tag
THL W11 249.99$ discount code: 121ED
még egyet találtam
-
rebuilt
tag
THL W200 185$
THL W200 SmartPhone MTK6589T 1.5GHZ Android 4.2 With 5.0inch IPS screen
14.99$ discount code:12easha valaki ilyet szeretne egy kis segítség hozzá.
Thl w100 148$
Best THL W100 Android4.2 Quad Core Unlocked 3G smartphone 4.5" QHD screen GPS
11.99$ discount 44ABEDvagy esetleg ez.
-
Danniel
tag
Erre a kérdésre:
"Do you have any information, when will be the THL W8 (not the + or the Beyond version) 1/16GB/white in stock again?"
ez a válasz érkezett a minidealtől:
"THL W8 1G/16G has stopped production,only 1G/4G version for it now."
Tehát tényleg nem lesz már 16 gigás. Szerintem a 4 gigás is el fog fogyni záros határidőn belül.
Csak gondoltam hátha érdekel valakit. -
mogyorosi55
csendes tag
Valaki látott már hozzá méretpontos autós tartót?
Ill. tudtok ajánlni app eltávolítót ami teljesen lepucol minden mentését és beállítását a proginak? -
faresz5
aktív tag
THL W8S (2gb,32gb) kupon kód: 973dca ($16)
http://www.banggood.com/ThL-W8S-Android-4_2-5_0-Inch-32GB-ROM-MTK6589T-Smart-Phone-Black-p-80859.html
Ha kell valakinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest