- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tokyo2
tag
Szerintetek a 2. akksit, hogy ideális használni. Várni míg az első tönkre megy...v. használni... v. tölteni néha?
Köszi:
-
peter76bp
aktív tag
GravityBox v2.7.2
Flash via clockworkmod recovery. No wipes needed.Changelog 2.7.2 - 15/11/2013
- Statusbar icon coloring improvements:
--- added original signal icons from KitKat
--- added "partially-connected" state signal icons created from original KK icons
--- added xxhdpi high-res signal icons
--- fixed bluetooth icon shape
--- added support for coloring airplane mode icon
--- added option for secondary signal icon color that overrides default MTK orange icon (MTK Dual SIMs only)
--- added option for secondary data activity color (MTK Dual SIMs only)
- Transparency management improvements
--- improved compatibility with Xperia devices
--- statusbar and navbar settings grouped and moved to the root of the settings hierarchy
--- navbar transparency settings made independent of navbar tweaks
--- option to set transparency manager mode:
------ disabled - completely disables transparency related functions
------ statusbar - applies transparency to statusbar only
------ navigation bar - applies transparency to navbar only
------ both - applies transparency to both
--- improved navbar transparency handling (theoretically, may improve compatibility with Android 4.3)
- Option for enabling/disabling navigation bar colors
- Updated Chinese (Traditional) translations (thanks to Eric850130)
- Updated Indonesian translations (thanks to awaaas)
- Updated Italian translations (thanks to pitone02)
- Updated Portuguese (PT) translation (thanks to bgcngm)
- Updated Ukrainian translations (thanks to egor4yk90)
- Updated French translation (thanks to ch-vox)
- Updated Japanese translations (thanks to WedyDQ10)
- Updated Russian translations (thanks to smb.roman AKA romashko) -
keszo
őstag
Segítsetek!
Mit nem csináltam jól.
A telefonom beállítattam a wi-fi hotspotot
beállítottam a SSID; biztonságot; a jelszót
a tab felismerte, csatlakozott majd böngésző indításnál aztírja h." ez a weboldal nem érhető el"
a tabon pedig a nyilak jelzik az adat cserét -
hippo0315
senior tag
Windows 8.1-re valakinek sikerült már a telefon driver-eit telepítenie?
Ha igen, akkor milyen úton-módon.Előre is köszi a helpet.
-
nimfas
addikt
W8s telo rootolashoz kérnék segítséget beszéd és csengohang erősség allitashoz ggyanítom kell root.
Előre is köszönöm!
-
af86
csendes tag
Indiant, ekrisztian. miután írtam ide, eszembe jutott, hogy akár chaten is megkérdezhetem őket. válaszoltak is egyből. Végül nem rendeltem semmit, hanem inkább szétszedtem a telót. És mit láttam? Egy fehér szőrszál (kutyám szőre) volt az érzékelőnél. Ennyi volt a nagy probléma, amivel másfél hónapja küzdök.
-
Indiant
addikt
GravityBox
Changelog 2.7.0 - 12/11/2013
--------------------------------------
- Improved transparency management:
--- Wallpaper now correctly scales behind navbar when it has transparency set. Works for majority of launchers, including Google Experience Launcher (KitKat)
--- Support for animated transitions between transparent/non-transparent states
- Statusbar Icon Colors:
--- Improved icon quality (fixed blurriness)
--- Support for coloring bluetooth, alarm, ringer vibrate, headset icons
- Navigation Bar Tweaks:
--- Reorganized menu
--- Options for navigation bar colors (key color, glow color, navbar background color)
- Lockscreen:
--- Option for disabling lockscreen shade (removes dark tint from lockscreen)
--- Hide statusbar clock support added for common 3rd party widgets (Chronus, DashClock, DeskClock)
- Pie: improved sensitivity by being less strict about swiping direction
- Improved detection of existing battery percent text (fixes double percent on some devices)
- Improved determination of Circle Battery size (fixes circle being too small on some devices)
- Increased Circle Battery left margin
- Application launcher: run app immediately when it's the one and only app in the list
- Updated Master Key Vulnerabilities patch (thanks to bgcngm and tungstwenty)
- GravityBox Settings improvements:
--- Enabled color hex value editor for all color pickers
--- Added fine-tuning up/down buttons for sliders
- Added Greek translations (thanks to vagosofron)
- Updated Polish translations (thanks to xtrem007)
- Updated Chinese (Simplified) translations (thanks to liveasx)
- Updated Portuguese (BR) translation (thanks to bgcngm)
- Updated Hungarian translations (thanks to benjoe1)
nimfas
addikt
Megjött a héten asszony W8S (2 / 32 GB) telója... ezen hogy megy a root-olás, recovery telepítés?... Előtte volt egy Jiayu G3S azon egyszerű volt, mtk tools leszed vmit elindít és kész...
Ahogy néztem a W8-nál kell hozzá x+1 program, recovery.... stb. Azóta egyszerűsödött a dolog? :-D
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Olvasgattam a topicot és most jobban el vagyok bizonytalanodva mint eddig,
melyik CWM és root verzió kell nekem
Buildem ez W8_beyond.JB2.FHD.EN.COM.8P128_MT6589TV1.0.3_20130731
Szóval ez egy 16Gb-os 1Gb ramos T-s procis Beyond.
Szeretnék róla mentést csinálni, majd CWM cserét és root jogot szerezni.
Ha lenne valaki aki felvilágosítana megköszönném! -
af86
csendes tag
Rendelnék bekapcsoló gombot a telómhoz, de nem tudom, hogy a kettő közül melyik kéne.
http://www.banggood.com/buy/thl-button.html
tudja esetleg valaki? -
bteebi
veterán
válasz
gabe8719 #4073 üzenetére
Nekem korábban egy Samsung Wave-em volt, és sokkal jobban szólt. Sőt, még a Nokia 5220 XpressMusic mobilom is sokkal jobb volt, de végülis elfogadható a hangminősége. A hangerővel vannak gondjaim (zenehallgatás, telefonálás és a hangszóró esetében is), és a kihangosítása se olyan jó, mint a régebbi mobilomé. A wifije viszont nagyon jó, és amúgy gyors, jó telefon, úgyhogy nagy általánosságban elégedett vagyok vele. Mondjuk nekem W8S-em van, gyári ROM-mal.
-
norbec
csendes tag
válasz
gabe8719 #4075 üzenetére
Minőségben szerintem teljesen rendben van, jól van összerakva, nem nyekereg, nem ugrál le a hátlap sem egykönnyen, nekem az üvegen egy karc sincsen még, pedig rég nincsen rajta fólia sem. Buherálás, hát annyit csináltam vele, hogy feltettem ey CWM-et (biztos ugye, ami hótziher), gps fix meg Gravity Box, azóta eléggé bolondbiztos
Nem vagyok egy hardcore gamer, Simpsons, Clash of clans, Fruit Ninja, Minion Rush meg CSR Racing, ezekről tudok nyilatkozni, ezek mennek reccsenés nélkül
-
gabe8719
senior tag
Köszönöm!
A fórumot nem igazán van időm végigolvasni, mik voltak a minőségi tapasztalatok vele? Egy bolondbiztos, normális teljesítményű okostelefonra van szükségem a hétköznapokban, amiben minden körülmények között megbízhatok.
50ezer forint a lélektani határ teteje amit képes lennék telefonért adni, és őszintén szólva kicsit fázom a kínai belpiacos dolgoktól ennyi pénzért, a Lenovo mellett is a márka szól, csak ott eléggé hiányozna a rendes kamera, az előlapi kamera, és villanó sincs..
Komolyabb játékokkal hogy boldogul ez a vas ilyen felbontással?
-
norbec
csendes tag
válasz
gabe8719 #4073 üzenetére
Nekem jól szól, egy nem túl drága Sennheiser fülessel, telefontól bőven elfogadható minőség. Elég sokat pötyögtetem én is, wifi/adatkapcsolat egész nap aktív, pár óra telefonálgatás és pár óra gps/net/facebook/zenehallgatással még mindig volt vagy 30% töltésem a nap végére. A kamerája minden kínainak sokat vitatott, szerintem korrekt minőségű, művészi képeket úgysem a telefonoddal fogsz lőni. Amúgy nekem is 16 gigás fehér van, lassan fél éve, és még mindig nem bántam meg, hogy ezt választottam
-
gabe8719
senior tag
Ja, és ami nagyon fontos még.. Normális fülhallgatóval nem gáz a hangja zenehallgatáskor?
-
gabe8719
senior tag
Sziasztok! Így pár hónap forgalomban lét után mit tudnátok mondani a minőségéről? Vannak esetleg típushibák amire fokozottan oda kellene figyelni?
Lenovo A820-ban gondolkodom, de nagyon szöget ütött a fejembe ez a THL.. A Lenovoval minőségileg semmi gond, ráadásul ugyanekkora akksi van benne kisebb felbontás és kijelzőméret mellett..
A kamera minősége és az üzemidő tényleg ennyire meggyőző? A teszt szerint szerintem nagyon szép fotókat csinál.. Elég hardcore felhasználó vagyok, kemény nyúzás mellett is végigbírja azért a napot? Minden jótanácsot szívesen fogadnék a telefon kapcsán, úgy fest 50 körül tudnék venni egy 16 gigás feketét helyben, ennyi pénzt viszont tényleg csak akkor adnék ki, ha biztosan olyan amilyennek lennie kell.
Köszönöm!
U.I.:
OTG működik rajta? -
Emirabdul
tag
Hi feher hatlapot vagy fliptokot vagy szilikon tokon keresek eladót :-) Irj ha van . Thx
-
Indiant
addikt
Ez durva: [link]
-
Indiant
addikt
válasz
dragon1993 #4065 üzenetére
Und?
Aki azt hiszi, hogy bármilyen androidos kütyün tartott adata nincs megosztva, az téved.Másrészt az elég régen volt.
-
keszo
őstag
A segítségeteket kérném.
A telefonon bekapcsoltam a wi-fi hotspotot.
beállítottam a nevet, a titkosítást, a jelszót
a tab azt írja hogy csatlakozott , a telefon is azt mutatja, hogy van rajta felhasználóa gond vele, hogy a tabon még se tudok netezni
-
bupemko
senior tag
válasz
levi.hungary #4061 üzenetére
Én Titanium Backup-ot használok ilyen célra, javaslom, hogy általános Android témában tedd fel a kérdést/olvass, ez nem készülék-függő szerintem. TB-hez root kell.
-
Indiant
addikt
válasz
levi.hungary #4061 üzenetére
Tibi-vel, azaz Titanium backuppal.
..aber, nem biztos, hogy első körben újra kellene telepíteni.
Inkább CWM-ben nyomj egy factory resetet, egy cache törlést és egy dalvik cache törlést.
Így gyári állapotba hozod a romot.nimfas:Ez miért nem jó??
-
levi.hungary
tag
System leall hibaval kuzdok tovabbra is. Hogy csinaljak mentest a programokrol beallitasaikrol, amit az ujratelepites utan visszarakhatnek?
-
nimfas
addikt
Halo W8S-hez milyen flippes vagy szilikon tokot ajanlotok amiben ha pofara teszem le a telefont az uveg nem er le az asztalra?
Elore is koszi!
-
Indiant
addikt
Hátha valakinek kell:THL W8 Camera Glass lens Original
-
levi.hungary
tag
válasz
levi.hungary #4057 üzenetére
Pontosabban mar csak ujrainditaskor jelentkezik a problema ezzel a modszerrel. Kepernyo feloldaskor mar nem. Koszi azert.
-
norbec
csendes tag
válasz
Indiant #4053 üzenetére
Nincs mit
én is ebay-en kezdtem először nézelődni, de a telefon mérete miatt nem mertem rendelni úgy, hogy nem próbáltam ki. pár boltba is bementem, aztán az ED-s srác kipakolt elém vagy fél tucat tartót a pultra, és végigpróbálgattuk őket az ablakon, hát eleve csak vagy három tapadt meg rendesen, meg kettő volt olyan amiből nem esett ki a készülék. végül azért lett ez, mert a legstabilabban ez fogja a telefont, az érintkező felületén van rendes zselés csík, meg mivel egy nagy csipesz az egész, egy kézzel is ki tudom venni belőle a telót. (mivel van BT kihangosítóm meg autós töltőm, csak a tapadás meg a stabil fogás volt szempont vásárláskor
)
-
Indiant
addikt
válasz
levi.hungary #4051 üzenetére
Hátha: segít
(#4050) norbec: köszönöm! Én kicsit sokallom a 2e-t érte és nem bízom benne, hogy megtartja a telót.
A samukhoz van ebay-en 8xx Ft-ért HR-es tartó, valami olyan lenne jó, de a telefonunknak igen hülye méretei vannak. -
levi.hungary
tag
Bekapcsoláskor a "system folyamat nem válaszol" hibám van pár napja, egyre idegesítőbb. Már belaktam nagyon a rendszert, hogy lehetne mentést csinálni a programokról, beállításokról úgy, hogy a rendszer újratelepítés után megmaradjon mindenem? Vagy hogy csináljam, hogy minél gyorsabban lezárhassam a témát?
-
Indiant
addikt
Tegnap szerencsésen megadta magát az univerzális autós tartóm, szóval kéne helyette valami.
Arra gondoltam, hogy egy ilyen méret pontos hard case-t át lehetne alakítani.
Van rá valakinek ötlete, javaslata?? -
Indiant
addikt
válasz
Szoszo94 #4039 üzenetére
Esetleg ezt írd bele:
"UBOOT: Alacsony szintű driver információkat tartalmazó partíció, melyeket az uboot.bin tárol. Alapvetően 3 dolog miatt fontos nekünk: a két kamera és a kijelző drivere itt lakik."----------------------------------------------------------------------------
GravityBox_2.6.9
Changelog 2.6.9 - 03/11/2013
--------------------------------------
- Fixed battery percent text issue introduced in v2.6.8 -
Találkoztatok már olyannal, hogy a kamera nem elérhető? Több ROM-on is ezt produkálja a W8, lehetséges, hogy egyik pillanatról a másikra tönkrement a kamera?
-
peter76bp
aktív tag
GravityBox v2.6.8
Flash via clockworkmod recovery. No wipes needed.Changelog 2.6.8 - 02/11/2013
- Fixed SystemUI crash when changing Pie properties while Pie is not active
- Fixed glitch (buttons disappearing) in navigation bar introduced by app launcher key
- Fixed volume panel expansion on Xperia devices (thanks to MohammadAG)
- Improved navigation bar app launcher key layout for non-AOSP devices (Xperia)
- Added option to make the panel fully expand to take up all the wasted space (thanks to MohammadAG)
- Improved and simplified battery style tweaks (potentially eliminates phantom circle battery/percentage on some ROMs)
- QuickSettings tiles: improved tiles layout for Android 4.3 (thanks daniil1410 for testing)
- Updated Portuguese (PT) translation (thanks to bgcngm) -
peter76bp
aktív tag
Nem tudom ott mi lehet a gond. Biztos nincs összefüggésben, hogy mikorit rakod fel és mennyit hagysz ki. Itt nem feltétel az előző megléte, mint a ROM-nál volt frissítések esetén.
Mondom én is az 1. akármennyi után tettem fel a 2.6.6-ot úgy hogy közben a többit le se töltöttem.
-
peter76bp
aktív tag
Én időhiány miatt soha nem frissítgettem. Most felraktam a 2.6.6.-ot mikor megjelent, a régihez képest rengeteg jópofa és hasznos újítás van benne és semmi negatívum nem jött elő eddig. Igaz még csak 3 napja van fent.
Mondjuk felrakás előtt csináltam egy biztonsági mentést és wipe cahce, wipe dalvik cache is volt, de azt mindentől függetlenül is szoktam csinálni 1-2 havonta.
Ja és 2.6-os GM2 van fent, amíg bajom nem akad vele nem akarom újra belakni a telefont, mert az végképp időigényes lenne.
-
peter76bp
aktív tag
GravityBox v2.6.7
Flash via clockworkmod recovery. No wipes needed.Contains fixes + updated translations
Changelog 2.6.7 - 31/10/2013
- Fixed SystemUI crash on tablet devices
- Improved navigation bar app key layout injection
--- fixes navbar keys layout on Xperia and other non-AOSP devices
--- navbar layout is modified only in case app key is enabled
- Fixed app launcher not launching some apps correctly (e.g. RootExplorer)
- Updated Ukrainian translations (thanks to egor4yk90) -
Indiant
addikt
LeWa OS v5 fordítási infó:
sajnos github ügyben nem kaptam segítséget...
A crowdin-en találtam egy fordító projectet, tegnap le is fordítottam 35%-osra, de a mai folytatás meglepett.
Mikor fordítani akartam, kiírta az oldal, hogy a projectet felfüggesztette a gazdája.
Szerencsére a lefordított részt sikerült lementeni, de ott egyelőre folytatni nem tudom. -
peter76bp
aktív tag
GravityBox v2.6.6
Flash via clockworkmod recovery. No wipes needed.Changelog 2.6.6 - 29/10/2013
- Introducing Application Launcher
--- special dialog that allows defining and launching of as many as 8 apps
--- supports several ways of activation:
------ via dedicated navigation bar key (Navigation bar tweaks / Show app launcher key)
------ by mapping to hardware/virtual key (Hardware Key Actions)
------ from Pie (Statusbar tweaks / Pie controls / Show custom key)
- Hardware key actions:
--- New action to show Application Launcher
- Pie controls:
--- Custom key that can have either Search or Application launcher function
--- Added support for disabling also recents key and app launcher key when Pie active
--- Option to disable navigation keys will disable them only in case Pie is REALLY active
--- Pie colors: options for setting custom colors to all the pie elements
- Phone tweaks
--- Option to set custom image for unknown caller
- Implemented recovery from blank screen situation caused by minimum brightness set too low
--- When screen can't be lit up, holding Volume+ for 7 seconds will reset brightness to manual mode with level set to 100 (device must be awaken, e.g. by power key first)
--- Warning dialog will pop-up every time new value is set below 20
- Fixed crash in Ongoing notifications blocker (when notification icon can't be obtained)
- Updated German translations (thanks to samsonbear)
SUPREME7
őstag
Valakinek nem kell fehér flip tok, szürkéért cserébe?
-
Indiant
addikt
Mint kiderült a ViNNNtalik portokat elfelejthetjük, mert másik telót vett.
-
Indiant
addikt
GravityBox v2.6.5 - megjelent
-
peter76bp
aktív tag
GravityBox v2.6.4
Flash via clockworkmod recovery. No wipes needed.Changelog 2.6.4 - 22/10/2013
- Lockscreen tweaks:
--- Lockscreen battery arc: shows battery status as an arc drawn around unlock ring handle (Android 4.2+ only)
- Hardware Key Actions:
--- added long-press support for Navigation Bar Home key (now supports Hardware Key Actions)
--- action for toggling Torch on/off
--- option for toggling Torch on Home HW key long-press while on lockscreen
--- torch related actions available only for devices with Flash LED support (thanks to @bgcngm)
- Call Vibrations: prevent unexpected vibrations from occurring on some devices (hopefully)
- Data monitor: option to set position on the right regardless of clock position
- Expandable volume panel: option to show panel expanded automatically
- Added more tolerance to foreign Circle Battery Views
--- preserves Circle Battery View with circle_battery ID introduced by particular ROM
--- avoids breaking circle_battery View dependencies that can cause SystemUI crashes
- Added Arabic translations (thanks to asmb111)
Indiant
addikt
-
-
Indiant
addikt
Találtam egy nekem tetsző romot.
Nektek úgysem tetszene....LeWa és nem tud magyarul.
Brutál gyors a betöltése, én ilyen gyorsat még nem láttam.
Alapból be lehet állítani benne két külön csengőhangot a két sim-hez...és működik is.
(bár alapból el volt némítva mind2) -
Cxgrav
aktív tag
Olvasgattam, hogy lehet hangosítani a hangszórón stb.
Ha headsettel telefonálok, akkor pontosan az Engineer/Hardware/Audioban mit kellene állítanom milyen értékre, hogy hangosabb legyen? - próbáltam a headsetrész sph-t feljebb venni, de nincs változást.
Köszi
-
Nincs valakinek W8 16GB-os verzióhoz stock rendszere?
-
Cxgrav
aktív tag
Hali!
Nekem is megérkezett 3 napja a telefonom.
W8 4GbOlyan problémám akadt, hogy Exchange fiókból szinkronizálnám a leveleket, a névjegyeket és a naptárat is.
A levelek jönnek, azzal nincs gond.
A névjegyzék megjelent, viszont ha változtatok a levelezőmben rajta akkor az a telefon már nem szinkronizálódik. Pl átírok egy nevet az Outlookban.
Naptáramban pedig csak a találkozók jelennek meg, a kontaktok születésnapjai nem.iPhone-ról váltottam, ott minden rendben ment.
Olvasgattam külföldi fórumokat, hogy menjek ide-oda, de ott vagy be van pipálva amit írtak, vagy nem is létezik olyan lehetőség (pl a naptárban a fióknál - születésnap megjelenítése.)
Valaki találkozott már ezzel?
Köszi
-
peter76bp
aktív tag
GravityBox v2.6.3
Flash via clockworkmod recovery. No wipes needed.Contains minor fixes + couple of new features.
Changelog 2.6.3 - 17/10/2013
- Recent tasks RAM bar
--- the latest implementation ported from AOKP project
--- allows position at top or at bottom
--- scales automatically according to "Clear all recents" button position/visibility
- Hardware Key Actions:
--- option for overriding single-tap action of Recent Tasks key (hardware and virtual)
--- option for overriding long-press action of Recent Tasks key (hardware and virtual)
- Minimum brightness limit lowered to 5
- New app icon (designed by C3C076 A.K.A. Tha Graphics Lama)
- Colors of GB tile icon and Screenshot tile icon adjusted to match other tiles
- Other minor bug fixes and optimizations
- Updated German translations (thanks to samsonbear)
- Updated Japanese translations (thanks to WedyDQ10) -
Köszönöm a válaszokat, arra voltam igazából kíváncsi, hogy melyik shoppokkal működött rendesen a gari
-
hippo0315
senior tag
A Gravity Box Dual Sim Ringer részével támadt gondom, hiába állítom be a csengő és az üzenet jelző hangokat, híváskor néma üzemmódba kapcsol a készülék, ha a dula sim ringer részt letiltom akkor ilyen jelenség nincs, valaki tapasztalt már ilyet?
Viszont jó lenne ha működne mert egy Telenoros és egy T-mobil-os kártya van benne és nagyon jó lenne ha meg lehetne különböztetni a hívásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest