Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Van itt valami vállalkozó kedvű, nem teljesen kezdő?
Akit nem lep meg, ha nem indul egy rom és CWM-ből újra tudja rakni.
A gyári 4.2.1-be beletettem a magyar nyelvet és tesztelni kéne. -
hunaqua
addikt
válasz
peter76bp #888 üzenetére
Szerintem az arány, 1:1000-hez.A belső piac nekik a darabszám,hogy eladnak külföldre azt a pár 1000db-ot,az ott nem oszt,nem szoroz.Csinálnak egy nemzetközi Rom-ot,és ennyi.A belső piac az már egy egész más mennyiség.Kínában egy ThL boltban szerintem csak Kínai cuccal lehet venni ilyen telefont.A nemzetközi Rom meg a csomagos cégek privilégiuma.
-
hippo0315
senior tag
ÁÁÁÁÁÁá, előbb még a win8 driverekkel kell megküzdenem
-
hippo0315
senior tag
Valaki telepített már GravityMod2-t 4GB-s készülékre, ha igen, mi a tapasztalat?
-
peter76bp
aktív tag
Én sem értem minek csinálnak két verziót, tiszta baromság
Talán a ThL honlapon, vagy a ThL Storeban volt valami hír a tervről, de az úgyis olyan hasraütésszerű dátum szokott lenni. Igazából akkor lesz értelme ezekkel foglalkozni, ha már lesz valós rendelhető készlet belőlük, addig csak öli az ember idegeit, hogy vár egy kitűzött dátumot amit odébb rakosgatnak.
-
peter76bp
aktív tag
Ettől függetlenül szerintem a keretrendszer ugyanaz kellene, hogy legyen. Viszont gyanítom, hogy a W8 gyárijában nincs google vannak helyette kínai appok. Bár valóban fura a nagy számú eltérés. De ezt érdemben akkor fogod úgyis látni, ha felteszed a telóra mindkettőt, mert a jó ég tudja mit csinál vagy mit nem az a 85 app amiben eltér a kettő. Mondjuk ez alapján a W8+-ról portolt ROM bővebb
Igazából nagy baromság, hogy EN romokkal küldik a telókat és CN ROM-ot publikálnak. Jól megszivatják a nemzetközi vásárlóközönséget.
-
Indiant
addikt
válasz
peter76bp #885 üzenetére
Nos azt látom, hogy a W8+ romjában 800 fájllal több van mint a W8-éban.
Az app mappában hozzávetőleg 180 fájl és ezeket nem figyelembevéve 85 fájl különbözik.
Ha a két rom ugyanabból az alomból származna, akkor sokkal kevesebb eltérés lenne.
Igazából a dátum és a teló megnevezése lenne az eltérés. -
GD
őstag
hali,
a gyári képnézőt hogy lehet rávenni, hogy az mp3 albumok borítóit ne listázza, azaz, hogyan tudom a galéria gyökérkönyvtárait szabályozni?
-
peter76bp
aktív tag
Miből gondolod, hogy elég sok az eltérés közöttük? Szerintem innen senki nem tette fel a gyári 4.2.1-et a csak angol/kínai nyelv miatt. De egyébként nem is értem, miért lenne sok eltérés? A készülék ugyanaz csak más tárhellyel. Gondolod teljesen külön ROM-ot fejlesztettek a HD kijelzős verzióhoz? Vagy valamelyik fórumon olvastál a letölthető gyári4.2.1-ről?
-
hippo0315
senior tag
Ez a cikk, zseniális, minden megtalálható benne amire szükség lehet.
Engem ez a cikk térített a készülékhez és most már a második teló érkezését várjuk.
Ha meg jön akkor felprobálom a sajátomra a GravityMod2-t, mert látom, hogy CWM-ből vissza tudom tenni a gyári romot ha gond lenne. -
imis
senior tag
válasz
peter76bp #879 üzenetére
Nekem teljesen jól működik, igaz én cwm-ben végigpakoltam a particionáló+rom+update zipeket, ez kb. 10 perc volt és mindenféle kérdés nélkül indult a telefon eddig hiba nélkül. Szerintem jobb, mint a gyári 4.1
Thl w8 egy jó vétel, amit összeszedtél az oldaladon az meg egy nagyon használható támogatás.
Egy telefonnál kell ennél több? -
peter76bp
aktív tag
Beraktam az újrapartícinálás leírását is CWM alól ide
-
peter76bp
aktív tag
Kiegészítettem C3C076 leírása alapján a GravityMod2 flasheléses leírást egy csomaggal, ami a belső ROM átpartícionálását végzi el már flasheléskor, így egy mozdulattal lesz 2 GB belső tárhely is.
Viszont ez csak a 4 és 8 GB-os sima W8-ra jó!
-
peter76bp
aktív tag
A Win8
Driver telepítést futtattál és felment a driver hibaüzenet nélkül? Ha igen volt PC újraindítás a driver felrakása után? Az SP Flash Tool a kábel rádugása pillanatában elkezd dolgozni. Fölösleges 10 percet várni. Ha még 10 mp után sem csinál semmit, akkor jó eséllyel nem is fog.
Volt itt másnak is problémája Win8 alatt, de neki úgy emlékszem volt hibaüzenet és a driver aláírásának ellenőrzését kellett kikapcsolnia. A módszer leírását linkelte, ez lenne az.
-
spedo
csendes tag
Szeretném feltenni a Gravity mod-ot a flash tools-os módszerrel. Elindítom a downlandot,rácsatlakoztatom a kikapcsolt telefont,és semmi. Jó tíz perc után is 0%! Mi lehet a baj? Egyébként win 8-ról próbáltam.
-
Doki16
addikt
Ha felrakom a Gravity mod-ot és szeretném hozzá a frissítéseket akkor az összeset egyesével fel kell rakni vagy elég a legutolsó?
-
peter76bp
aktív tag
Na most megvagy, tudom már honnan voltál ismerős ;-)
Ezzel most az lesz a teendőd, hogy előkaparod az eredeti hozzászólásod, amiben ugyanez a kép van és arra válaszul beteszed ezt a Dual SIM-es fórumba
Vagy talán még inkább a kettőt egymás alá, csak úgy szemléltetésként
Gondolom így már jobban szereted, mint eddig
-
peter76bp
aktív tag
A névjegynél megjelenik ha ott nézed? És a tárcsázóban mikor elkezded beírni a számát? Most kipróbáltam, igaz 4.2.1-en, de ha a telón adtam hozzá a képet, akkor az adatlapon rögtön látni lehetett a tárcsázóban meg kis késéssel. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a gmail fiók szinkronizálással van kapcsolatban, bár ez csak ötlet. Én mondjuk a gmail webes felületén szoktam a képeket hozzáadni a kapcsolatokhoz.
-
imis
senior tag
egy fénykép az új rommal, gyári apk-val eredeti érdemes megnézni:
-
spedo
csendes tag
Sziasztok!Tud nekem valaki segíteni,hogy a gyári 4.1.2-es rom-ál a ha névjegyekhez csatolok fényképet,akkor a hívásoknál miért nem látszanak?
-
peter76bp
aktív tag
-
hippo0315
senior tag
Egy nagy hibát találtam a 4.2.1. romban, melyet a W8+ romból készítettek.
Gépkocsi fejegységek esetén, a hívás után a fejegységet "calling" állásban tartja, bár a telefon visszatér szépen a home képernyőhöz, ebből az állásból a Ford gyári fejegységét és a Sony MEX-BT3900UI-t is csak kikapcsolással lehetett hozni.
Más tapasztalt ilyen hibát?
-
peter76bp
aktív tag
Ha használni akarod az átpírtícionálást, akkor célszerű a telepítés előtt megcsinálni
Nem tudom mennyire műxik, mert tegnap rakta ki úgy látom, de hülyeségeket nem szokott közzé tenni letöltésre, úgyhogy biztos ki van próbálva rendesen.
Viszont W8+-al nem kompatibilis. Csak a 4 és 8 GB-os sima W8-ra jó!
Mi a 3. javítása minek
Ezt nem értem
-
imis
senior tag
GravityMod2 mennyire vált be?
Hiányosságok? -
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #846 üzenetére
Örülök, hogy többeknek tetszenek. Gyári 4.2.1 ami a W8+-ról lett átalakítva és a gyári fényképező app alapbeállításokkal.
Aki ezekbe is bele tud kötni az meg is érdemli, hogy nincs ilyen telefonja
Én elégedett vagyok ezekkel a képekkel.
Egyébként azt figyeltem meg, hogy ha fényképezés közben esetleg látod, hogy valami túl világos vagy sötét, mondjuk a napsütés miatt és egy adott pontra böksz akkor ahhoz állítja a fénymérést.
-
hippo0315
senior tag
Biztos nagyon jó rom, de amig nem látom azt, hogy gyári állapotra vissza tudom állítani a telót, addig nem állok neki.
-
hunaqua
addikt
Úgy féltek ettől a GravityMod2-től mintha az ördögtől való lenne.
-
GD
őstag
w8+ gyári rom általam tapasztalt hibái:
1. halk hangerő a fülhallgatóban : engineer módban alapértékekkel javítva
2. auto fényerőnél képernyő sötétben marad: kikapcsolva, amúgy sem túl életképes
3. beszélgetés után/közben a fülről levett telefon képernyője nem jön vissza, sötét marad, valami a távolságérzékelléssel tényleg nem oké
4. óra beállításra az app elszáll, de mivel lefrissítette az időt és jól, az ébresztőt máshonnét is tudom piszkálni, tehát megint csak nem érdekes
5. nehezen talált műholdat: a fórumban korábban leírt módon javítható
6. ez nem hiba, de a fényképező menüje szerintem az előző telefonomhoz képest kicsit nyomi.. a módok kiválasztása nem praktikus
7. verőfényes napsütésnél a gyári fólia csökkent a láthatóságon, de inkább mint karcolódásokmindezekkel együtt egy ilyen bonyolultságú operációs rendszernél még azt mondom, vállalható mennyiség
a gravity mod-nál pár dolog ezek közül javítva, és ha ott is a hangerő problémát meg tudom oldani az alap rom-on használt megoldással, akkor még lehet visszakerül nálam
-
peter76bp
aktív tag
Jó fej ez a C3C076, valószínűleg elbökték páran a Gravity flashelését, csinált egy ilyen sokat mondó képernyőkpépet a leírásba:
-
Mittu88
senior tag
Valakinek megjött már a W8+-a? Az enyém vámkezelve van, szerintem kedden kapom meg. Úgy izgulok, mint 14 évesen egy Nokia 3330-ast tapogatva
-
peter76bp
aktív tag
válasz
bodnarbenede #827 üzenetére
Mit értesz normális alatt? Kicsit visszább fotókkal tettem be övre tehető illetve kihúzó nyelves tokot. Plusz van a gyári flipes. Meg vannak még kinyithatóak ehhez a mérethez alin.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
bodnarbenede #825 üzenetére
Nem tudok vészesebb bugról. Ráadásul folyamatosan fejleszti a srác, aki csinálta.
Sikerült ezek szerint a root és be tudtál lépni CWM-be?
-
hippo0315
senior tag
Ha kell valakinek, akkor CWM 6.0.3.2.-vel mentett szűz magyar nyelvel rendelkező gyári 4.1.2. rom-ot tudok adni.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
bodnarbenede #820 üzenetére
Bocsi
Ezzel tudod megcsinálni a rootot elindított bekapcsolt telefon mellett. Ez semmi mást nem csinál csak root jogot ad a készüléknek. Telepítés után újraindítja a telefont. (Persze a driver probléma beleszólhat ebbe is, így előfordulhat, hogy nem indul el.)
Másik lehetőség, hogy felteszed a GravityMod2-t FlashTools-al. Az rootolja is meg CWM-et is tesz a telódra és be fogsz tudni lépni rendesen a CWM-be is. Egy W8+-nál is ez volt a gond, hogy nem tudtunk recovery módba belépni aztán fel lett téve rá a custom ROM és onnantól ment a recovery mód is.
Egyetlen bökkenő, hogy ha nem tetszene a 4.2 akkor onnan csak angol gyári ROM-ot tudsz visszatenni a 4GB-os készülékre. Viszont semmi gond nincs a 4.2-vel, úgyhogy én azt mondom érdemes feltenni. Javítva van benne a fényképező hibája is.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
bodnarbenede #818 üzenetére
Néhány telefonnál előfordul mostanában, hogy nem lehet belépni indításkor a recoverybe, annak ellenére, hogy rendesen rajta van. Ezeknél ha felteszed a Mobileuncle MTK Tools progit, akkor abban tudsz recoverybe való újraindítást csinálni.
Azt hogy a PC miért írja ezt azt passzolom, szerintem driver probléma lehet vagy az USB hibakeresés mód nincs bepipálva a telefon menürendszerében. Bár ettől talán meghajtóként látnia kellene, ha ezt a telefonon engedélyezed.
-
bodnarbenede
tag
Nem rég vettem egy thl w8as 4gb os telefont. megpróbáltam a recovery flashelését. sikerült is de a recovery nem indul akármeddig nyomom a két gombot. És próbáltam a második módszert. is ott meg nem csinál semmit a flashtools. és ráadásul a telefonom már csak töltőként érzékel minden számítóbgépet. A számítógép meg az usb eszközt nem lehet felismerni szöveget irja. Ez miért lehet?
-
Indiant
addikt
válasz
peter76bp #814 üzenetére
De ez lenne a tuti:Kurblis tok
-
peter76bp
aktív tag
Ez remek megoldás. De lehet venni kb ekkora méretű 12 meg 20 ezer mAh-s Power Bankot azt egyazegybe rá kell kötni és kész a megaakksi. Kicsit stabilabb lesz a teló fogása is tőle és azért 22000 mAh már talán nem hangzik olyan viccesen ... vagy igen
Nem tudom eldönteni, olyan bizonytalan lettem most ezen a téren
Ilyen vicces telót kellett nekem is megvennem, francba
-
Indiant
addikt
válasz
turbulencia8 #810 üzenetére
Nem kell nagyobb akku, hozzá kell kötni a hátlaphoz a másik akksit és kész is.
Valahogy így:vagy házilag:[link]
-
rebuilt
tag
Olvasgatva más forumokat ott is hibaként jelentkezik a távolságmérés Android OS 4.2.1 verzionál .
Sok Samsungos panaszkodik hogy irreális sebességet kapnak(Edmondo) val.
Tehát nem csak nálunk probléma ez.
Remélhető hogy egy uj OS verzió talán orvosolja ezt a hibát.
-
hippo0315
senior tag
válasz
turbulencia8 #801 üzenetére
Akadás?
Akkor ne ilyet vegyél.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
turbulencia8 #801 üzenetére
Tényleg vicces ... Nekem az egész hozzászólásod érthetetlen. Rengeteg appal telepakolva sem akad és nem kicsi az akku
De venni kell 2 kilóért egy S4-et vagy egy HTC One-t
-
turbulencia8
őstag
Ma láttam élőben egy ilyen telót, vicces, hogy négy magon is ugyanúgy akad az alap android, mint pl. MTK6577-en.
A kijelzője szép, az akku kicsi - utóbbi érthetetlen számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Sony WH-1000XM5 bluetooth fejhallgató + extra gél fülpára + garancia
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- MacBook Pro M1 Max 14"/32GB/1TB/1-3 hónap gar./Akku 88%/EU Bill./p4434
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest