- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebuilt
tag
[ROM] [THL-W8] JellyBean 4.2.2 Rom (samsung style) flashtools al telepithető 2.1 es verzio
-
gipsztigris
addikt
válasz
BullZeye #3194 üzenetére
Szerintem biztosan jobb! Parádés képe volt a Beyondnak, a láthatósági szög szerintem egyforma a sima HD kijelzővel.
Mindössze egyetlen problémát látok a FullHD kijelzővel, hogy ez a SoC nem bírja meghajtani kellőképpen......szerintem.A navi program olyan mintha egy képregényt néznénk, annyira darabosan megy. Ha ezt el tudja fogadni valaki, és csupán a ragyogó képernyő a lényeg, akkor sokkal jobb a fullHD, de használhatóság szerint bizony nekem a HD kellene!
-
BullZeye
veterán
válasz
gipsztigris #3168 üzenetére
Nem jobb a Full HDs panele? Úgy értem, hogy pixel számok miatt talán egy picit komolyabb IPS panel került bele jobb betekintéssel vagy színhűséggel, ezért gondoltam csak a full HD-t amúgy THL W7S-em van 720p felbontással, szóval nem a pixelesedés miatt aggódom, hanem maga a panel betekintési szöge miatt.
Más különbség nincs akkor a full HD meg a nem full HD között? Amúgy néztem neten hát 16 gigás 720ps THL w7 nem nagyon kapható most -.-
-
-
Danniel
tag
válasz
hippo0315 #3189 üzenetére
Igen, elvileg (bár ebben nem vagyok biztos) már nem gyártják a sima w8-at, ezért ami még van, azt szórják ki. A 16 gigás sláger lett, ez fogyott el elsőnek, gondolom. Nem nagyon lehet már ilyet sehol kapni. Én most fogok minidealről egy 4 gigásat rendelni. A gyors sd kártyák korában ez nem egy akkora probléma
Fullhd-t nem akarok, többet ér nekem a gyorsaság és az akkiudő.
-
hippo0315
senior tag
Kíváncsi leszek mikor jelenik meg a THL W8-asra az Android 4.3
-
mogyorosi55
csendes tag
van 3 db ilyen fekete tokom eladó 800ft/db áron postai levélként én állom a szállítást. Privátot írjon akit érdekel köszönöm.
-
Perdovi
csendes tag
Ja és az lemaradt, hogy ha eltelik kis idő, akkor mintha mi se történt volna, szép a kép, megáll a vibrálás, nincs szellemkép. Majd ha mondjuk az emailek között lejjebb megyek akkor kezdődik elölről...
-
Jordy18
újonc
Sziasztok!
Büszke tulajdonosa vagyok egy w8 8gb os csodának
Viszont így 2 hónap után hímestojásként őrzött telefonom kiesett a zsebemből biciklizés közben aminek hála a hátlap elrepedt a fémes műanyagon pedig masszív nyomok keletkeztek :'((((
Hátlapot veszek újat, azzal nincs nagy gond viszont a kerettel annál is inkábbnem tudom hogy be lehet e olyat szerezni valahol és netán ha sikerül, neki merjek e állni magam a cserének?:/
Lassan kezdek ugyan megbarátkozni a nyomokkal de nagyon vonzza a szememvalaki hallott már ilyen rendelhető keretről?
)
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Csatlakozom én is a témához, egy THL W8+ tulajdonosa lettem. Tudom, a Full HD eszi a processzort, de nem bírtam neki ellenállni.
Most nagyon gyorsan lemerült, de még szűz az aksi, gondolom, amiatt van.
Első kérdésem csak annyi, hogy érdemes a GravityMod2-t felrakni? Vagy van a W8+-ra jobb ROM is?
A GPS-vételről mit tudtok mondani? Lehet rajta valahogyan javítani?Köszönöm előre is és üdv mindenkinek:
Gábor -
imis
senior tag
Még egy kérdés:
nekem a ClockworkMod 6.0.3.2 van fent, ezt lehet cwm-mel frissíteni ClockworkMod 6.0.3.3-ra? -
Perdovi
csendes tag
SOS kérnék segítséget. Megérkezett ma a telefon és a facebooknál valamint bármelyik böngészőnél vibrál a kijelző. Gyári hibás? Vissza kell küldjem, vagy van valami ötletetek mi lehet a gond. Nagyon el vagyok keseredve.
-
imis
senior tag
nekem még a 2.6-os gravitimod van fent, érdemes frissíteni? lépésenként vagy egyből a 3.2-t?
-
KY_Cool
csendes tag
válasz
Indiant #3165 üzenetére
Éppen 3 órája érkezett meg.
Lehet, hogy igazad van, de egyenlőre ez van, gyakorlatilag szinte 1 hét alatt ideért, erre a részére nem panaszkodhatom. most gyorsan kölcsön kell kérnem egy routert, de ezen a héten csak telefon üzem módban fog működni, mert nem lesz időm nyomkodni ezt a szépséget,
-
gipsztigris
addikt
válasz
BullZeye #3166 üzenetére
Megveheted, de tudd, hogy a sima 1280x720-as kijelzős W8-as sokkal simább működésű mint a FullHD-s!
A minap volt a kezemben egy Beyond és az én W8/4Gb-os készülékemmel hasonlítva MINDEN gyorsabban és akadásmentesebben futott a HD-s W8-on. Szvsz, az FHD nem ezeknek a prociknak való.
-
eladogeppc
veterán
Üdv !
Köszönöm a tanácsot !
Erről valaki tudna bővebben írni ? Hogy működik ? Mennyire stabil ?"Thl W8 16Gb 4.2.2 S4Pao 1.6.1"
Játszani nem játszom, max Angri börds....
Köszönöm előre is !
-
KY_Cool
csendes tag
válasz
SUPREME7 #3138 üzenetére
Igen tudom, hogy máshol is van elméletileg, de menet közben húztam egy 200 USD határt, ami előszőr 225 volt de miután szépen mentek lefelé a teló árak én is lejjebb mentem.
Szerintem jó lesz ez is és még soha nem volt okostelóm, így ez lesz a premier, hogy egyáltalán jó ez nekemv sem.
-
SUPREME7
őstag
válasz
magyarchris #3162 üzenetére
az egyik 4GB a másik 16GB-os belső memóriás. Bár ez nem indokolja az 50 dollár különbséget, de a panda amúgy se nagyon ajánlott telefon vásárlásra.
Szerk: Pandán már nem is rendelhető egyébként, szerintem az utolsó ár maradt ott, azért olyan sok még.
-
magyarchris
csendes tag
Sziasztok!
Most, hogy újra itthon vagyok, és megszabadultam a régi telómtól ismét elkezdtem szemezni a W8-akkal.
Létezik, hogy 50 dolcsi különbség legyen két áruház között?tmallbox 173$, pandawill 223$
Nincs benne vajon valami turpisság?
Ja, ha valaki meg akarna szabadulni a W8-ától (amit kétlek), az dobhatna egy privátot
Vagy ez itt nem megengedett? -
Indiant
addikt
GravityBox v1.7.1 - tweak box for MTK6589 [25/07/2013]
-
Perdovi
csendes tag
Sziasztok! Hamarosan érkezik a W8 beyond készülékem, már vámkezelve a státusza. Rengeteg dual simes készülékem volt már, de sajnos mindegyikkel volt valami gond... már nagyon el voltam keseredve és gyakorlatilag ott tartottam hogy mindegy mibe kerül csak működjön normálisan végre. Végigolvastam a fórumot, a fellelhető külföldi cikkeket, és végül ez mellett a telefon mellett döntöttem. Így először rendeltem kínából magyar gari nélkül... remélem nem fogom megbánni.
Nagyon sok hasznos információ van itt, rengeteg program, de sajnos én nagyon nem értek ehhez és nem merek így belevágni a rootolásba. Azt meg lehet oldani hogy a középső home gombbal feléledjen a telefon mint a samsungoknál rootolás után? Igazából nem vagyok vele tisztába még mindig hogy miért is jó ha rootolva van a telefon... Esetleg Szegeden lakik valaki aki tudna nekem ebben segíteni? Egyedül biztos nem merek belevágni.
-
norbec
csendes tag
-
rebuilt
tag
[THL-W8] Jellybean 4.2.2 Rom (samsung stílus) ThLW8_S4Pao_v2.1_aroma.zip
-
vadeger
csendes tag
válasz
gipsztigris #3151 üzenetére
-
hippo0315
senior tag
válasz
eladogeppc #3147 üzenetére
GravityMod 2
-
Indiant
addikt
Na most dobta el 3-adszor az SD-met, csak kis ikon van, még formázni sem akarja.
-
eladogeppc
veterán
Rám senki nem reagál ?
-
SUPREME7
őstag
Xda-n kétféle recovery img van 1/16-os w8hoz, nem tudom melyiket szedted le, próbáld a másikat letölteni
- ThL_W8.JB2.HD.EN.COM.8P128_MT6589V1.0.1_20130506 (W8 16GB international)
- ThL_W8.JB2.HD.EN.COM.8P128_MT6589V1.0.2_20130616 (W8 16GB international) -
norbec
csendes tag
válasz
SUPREME7 #3140 üzenetére
Köszi a tippet. Így már végigment a folyamat, jön is a végén a zöld kör, viszont nem tud belépni recoverybe, tölt, egy darabig látszik a THL logó, aztán fekete kép, megint thl logó, és elkezd bootolni. ha mobileuncle-ből rányomok h reboot to recovery, akkor dettó ezt csinálja
-
SUPREME7
őstag
Próbáld saját scatter fájllal. Töltsd le az Mtkdroidtools-t
1) kitömörít, indít
2) usb hibakeresés legyen bekapcsolva a telón és csatlakoztasd
3) katt a "Blocks map" aztán a "Create scatter file"-ra -
norbec
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni: az XDA-s leírás alapján próbálok cwm-et feltenni a telefonra (w8 1/16-os, e3 recovery van rajta, ezt szeretném ugye lecserélni), sp flashtool, driverek mind rendben vannak, és ezt az üzenetet dobálja ki nekem kép
valaki találkozott már ezzel a hibával? mi a különbség, ha flashtool-ban download helyett a firmware-upgrade-re nyomok rá? -
SUPREME7
őstag
válasz
KY_Cool #3137 üzenetére
Minideal.net-en úgy látom még van, ha mindenképp sima w8-at akarsz. Van már emelt órajellel fhd kijelzővel w8 beyond és w8s is ugyanez 2gb rammal. Bár ezek szerintem hullafeleslegesek de ha mindenképp a w8 a nyerő akkor van választék
-
KY_Cool
csendes tag
Sziasztok
A duál-fórum elolvasása előtt egy H9500-asat néztem ki magamnak, majd ahogy jöttek a nála kedvezőbbnek tűnő készülékek, így változott az "ízlésem", majd hosszas elemzés után (köszönet a W8-as bemutató leírásáért), arra jutottam, hogy kell nekem egy W8 1/16 -os.
A ttmail-ról meg is rendeltem a mostani nagy akciózásukban. Átment a zsé mire jött egy levél tőlük, hogy a gyár már nem készít több ilyen készüléket, ja és nem mellesleg nekik meg elfogyott.
Ezek után úgy kompromisszumot kötöttem, egy W200 telót választottam helyette, (ha nem tetszik majd eladom.)
Szóval most ott tartunk, hogy úton van, én meg várakozok és addig is olvasgatom a fórumokat, hogy minél felkészültebb legyek az érkezésére.Leginkább az 1800-as aksitól tartok, de remélem azért beválik, mert most per pill. egy telefonom sincs, mert mind a kettő bekrepált. Csak annyira tudom, használni, hogy megnézem keresett vki vagy sem.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Régen voltam fent már...
Van valami új ROM ami stabil használható ? Akár CWM alól telepíthető ?Köszönöm a válaszokat !
-
bupemko
senior tag
GPS kalibráció után is van hogy ugrál Ingress. ROM-ok között GPS tekintetében lehet jelentős különbség? Ha a legfontosabb szempont a stabil, pontos GPS, akkor melyik ROM-ot ajánljátok?
-
peter76bp
aktív tag
-
BullZeye
veterán
1) Tud valaki csinálni valami komolyabb SD kártyával (ami legalább 30al tud olvasni, és 15el írni), hogy mennyivel ír/olvas a telefon maga ezzel a programmal és legalább 3000mbájt értékkel?
2) Valamint, Led Notification van benne? Szóval emailt hívást jelez, vagy csak töltést?
3) Na meg OTG funkciót belerakták?
4) Képernyője mennyire szín hű? Egy komolyabb kalibrált IPS monitorhoz képest, fehér az fehér, vagy világos kék, pirosas, sárgás?
5) Telefonálni lehet vele, mikrofon bajok nincsenek vele? A proximity sensor működik rendesen, vagy olyan mint a W7s, hogy a hajra nem reagál néha?
-
rebuilt
tag
frissités
elvileg a lila fotó kiküszöbölésére.
A rom csak a W8 klasszikus (4GB és 8GB és az új 16 GB-os) müködik
NEM jó W8 + hoz
-
keszo
őstag
válasz
mogyorosi55 #3109 üzenetére
megcsináltam, és egyszerűen csak bezártam a progit( kiléptem)
~meglátjuk mit produkál
reggel munkába menet próbáltam a városban navigálni, hát utcákkal rakott arrébb -
Indiant
addikt
válasz
Indiant #3111 üzenetére
Na ,hogy pontos legyek nekem is működik. Win8.1 alatt.
A driver még felment, ha tesztüzemmódba kapcsoltam a Windows-t, de a Preloader drivere nem.
Így muszáj volt az indításkor letiltani az aláítás kérést és így már az is felment.
A Recovery menüben kell, mert itt már nincs General.... -
Indiant
addikt
Win8 alatt működik valakinek az SP Flash Tool?
-
mogyorosi55
csendes tag
válasz
mogyorosi55 #3109 üzenetére
nekem w8 1/16 on van (gyári rom) de szerintem minden verzión megy
-
keszo
őstag
válasz
mogyorosi55 #3105 üzenetére
köszönöm kipróbálom
bízom benne hogy ennyi elég lesz
számít hogy melyik os verzióra teszem fel vagy mindegy?
ugye ez csak egy kalibrálás (649) -
keszo
őstag
Sziasztok
Ennek a telefonnak lehet valahogy a gps-ét feljavítani, mert konkrétan navigációra használhatatlan. -
tibyke
tag
sracok, az endomondos gps anomaliara van valami korrekt megoldas?
teljesen egyszerre inditottam a sajat thl w8 1/16-omat egy zte grand x innel, a zte 8.51 km-t mert, a thl durvan 103-at:
http://www.endomondo.com/workouts/219461660/2738357
mi a csel? tudom, hasznaljak masik appot. de en ezt szeretnem
ha mar volt, akkor bocsi, de nem talaltam.
t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest