- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adakiller
senior tag
válasz
faresz5 #1198 üzenetére
remélhetőleg, főleg hogy a dx-ről eddig kb 15-20 alkalommal rendeltem, a leghamarabbi csomagmegérkezés 3 hét volt. a többség 4 hét, elvétve volt 5 hét. maga a postázás a rendeléstől számítva minimum 3-4 nap volt.
ilyen szempontból nekem most a a minideal-es postázási idő, maximálisan pozitív csalódás -
peter76bp
aktív tag
GravityMod2 (v1.7 -> v1.8) frissítés - mindkét modellhez - W8/W8+
(MD5: e93ddf694debb9b97915f8ba4f1eb429)Changelog 1.8 - 22/05/2013
- Fixed FlashLight crash in LCD mode
- Option to launch Engineering mode from Settings/Developer options
- System updates replaced with GooManager (Settings/About phone)
--- introduced GM2 OTA update system
--- Removed obsolete GoogleOTA system
- Google Maps: updated and moved from system to data partition
- Google Hangouts updated
- Play Store updated
- Superuser updatedValamit még írt ki C3CO, de most nincs időm foglalkozni vele
UPDATE: Az egyik, hogy 16GB-s W8 tulajt keres aki tesztelné a ROM-ot a másik meg, hogy az alap telepítőcsomagot nem linkelheti XDA-n mert nem rendelkezik hivatalosan az eredeti ROM-mal. De szerintem az eredetileg kiírt linkek működnek, csak aki most kezd el foglalkozni vele az XDA-n annak macerás
-
peter76bp
aktív tag
válasz
faresz5 #1193 üzenetére
Ez az akció nem a keresésről szólt. Azért ha belegondolsz ez egy bazi nagy ingyenreklám a dx-nek, ami alapból nem kis oldal. És mivel eleve drágábban adják ezt a telót mint mások, így 5-6 ilyen teló eladásából megvan egy félárú készülék ára. Plusz nem egy túl nagy mennyiség volt így megvehető. Aki tudott az akcióról, hajnalban kelt és szerencséje volt az tudott venni. Elég nagy öngól lenne, he nem küldenék el az így megvett készülékeket.
-
faresz5
aktív tag
válasz
peter76bp #1190 üzenetére
Jól hangzik ez a fél ár, de nem olyan had kamatozzon 45nap+2hétig a spórolni vágyó emberke pénze típusú lehúzás? Ugyanis azt elhiszem,hogy $120-ból beszerzik, azt azonban nem,hogy $120-ból el is postázzák és még keresnek is rajta. Bár ne legyen igazam, nem sajnálom tőle az olcsó w8-t, nekem $203-t is bőven megért.
Szóval akkor kitartás, de célszerű figyelni a 45 napra. -
peter76bp
aktív tag
válasz
Indiant #1182 üzenetére
Mondom, hogy mások vagyunk, én ki nem teszem kocsiban, de mondjuk ha tartóban van tök mindegy hogy fentről vagy lentről lóg a madzag, így is úgy is idegesítő
De akkor vegyük azt a példát, hogy a W3+-nak meg oldalt volt, na az volt még baromi idegesítő
És ahhoz képest jobb ha fent van
Na jó, befejeztem mert ezt lehet folytatni végtelenségig
-
adakiller
senior tag
minideal w8+ én 16.án csütörtök este 11-kor rendeltem meg, és tegnap reggel már vámon volt(van)
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Indiant #1178 üzenetére
Mindenkinél más szempontok játszanak. Nekem sokkal jobban tetszik, hogy a tetején van a töltőcsati, mert így tudom használni rendesen töltás közben is. Ha alul lenne akkor úgy sokkal macerásabb.
Ezt a wireless töltőt továbbra se értem mitől jó. Hurcolod a bazi dokkolót is magaddal egy adatkábel helyett? Vagy otthon nincs rá 2mp, hogy bedugd a kábelt és sokkal jobb egy dokkolóra rakni? Ráadásul még faragd is bele a telóba hogy jó legyen ... na jó én ehhez kicsi vagyok, de majd úgyis megosztod velünk mire jutottál
-
Indiant
addikt
válasz
peter76bp #1171 üzenetére
Ilyenünk mikor lesz a W8-ra?
http://www.youtube.com/watch?v=pDjgOX0-W2c
http://www.youtube.com/watch?v=_l4XqpoisAw -
Indiant
addikt
Azért én megvárom....
-
faresz5
aktív tag
válasz
Indiant #1163 üzenetére
Akkor várhatsz még rá heteket, célszerűbb visszamondani és megrendelni máshonnan ahol van raktáron és ahol 2 héten belül megkapod. Vagy várhatsz 45 napot és utána refund, és utána rendeled meg. Ha két hét alatt nem tudták beszerezni akkor ezután se fogják, nagy val szerint.(Különösen ha 8gb-st rendeltél.)
-
Mittu88
senior tag
W8+ egy éjszaka alatt (22.00-07.00) 7%-ot merült. Elmegy.
-
hippo0315
senior tag
válasz
adrian930420 #1153 üzenetére
Grat!
-
adrian930420
csendes tag
-
a man
tag
Ma jött egy mail a Antelife-tól. Ott most 197,79 USD.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
adrian930420 #1153 üzenetére
Tesztelgess le rajta mindent, WiFi, mobilnet, BT, GPS, hívásindítás fogadás, aztán ha úgy néz ki rendben működik minden, akkor mehet rá CWM+root+portolt ROM vagy a GravityMod2 aztán nem lesznek pirosas képeid
-
adrian930420
csendes tag
Ma végre nekem is megjött a W8-am.
A nyomkövetés szerint 13-án vette fel a posta Hong Kongban, és ma hozta ki a postás.
Igaz hogy már 3-án kifizettem, csak az eladó 1 hétig szerencsétlenkedett, aztán benyögte hogy mégse tudja elküldeni a 8GB-os verziót, amit rendeltem, mert gond van vele.
Úgyhogy megegyeztünk, hogy küld egy 4GB-osat, és hozzá egy 16GB-os kártyát.Eddig minden oké vele, a pirosas kamerát leszámítva, remélem hogy ezután se lesz vele semmi.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #1148 üzenetére
Megáll az eszem ezeken a szállítási időkön, nekem miért jön minden 3 hétig
Mindjárt rendelek egy W8+-t most már aztán
Regisztrált alatt a nyomkövetési számmal rendelkezőt érti gondolom, hogy követhető legyen az útja. Ezért írtam, hogy simán, vagyis tracking nélkül nem küld egy bolt sem.
-
hippo0315
senior tag
Na a 15-én rendelt telefon 21-én ért Magyarországra. Minideal + SG
Regisztrált alatt mit értesz pontosan?
Ha azt hogy tudod követni a csomagot, akkor igen regisztrált. -
peter76bp
aktív tag
Ha visszaolvasol itt beszéltük, hogy amit közzé tesznek gyári ROM-ot az csak angol/kínai. A boltok meg száznyelvű ROM-okkal küldik a telókat, amik viszont nem gyáriak, mert akkor az lenne kitéve a ThL honlapjára ....
Én mondjuk csak javasoltam valamit, ami az utóbbi időben többeknek is bevált. Én mostanában mindent aliexpressről rendelek, úgyhogy én nem foglak rábeszélni egy boltra sem
Egyik bolt sem fog neked simán küldeni 200$ értékű árut, még ha akarnád sem, nekik is érdekük, hogy lássák merre tart az árujuk és átvetted vagy sem.
-
hippo0315
senior tag
Nekem a Minideal-t javasolták (nem bántam meg hogy hallgattam a javaslatra), már a második W8-at rendelem tőlük.
Minmax: Igen, SG airmail, ingyenes.
-
minmax
csendes tag
válasz
peter76bp #1139 üzenetére
Gondolod hogy a boltok b...szakodnak azzal hogy rátegyenek valamilyen oprendszert? Nem egyszerűbb nekik megvenni aztán úgy ahogy van haszonnal továbbadni?
Nem vagyok én ellene a minidealnek sem de ha jól emlékszem itt többen írták hogy nem volt olyan szín és hogy lassan jött meg a csomag. Apropó, ők hogy küldik a csomagot, sima air maillal? -
peter76bp
aktív tag
A ThL gyárt valamit a boltok meg akármilyen rendszert rátehetnek, ahogy mi is ha megkapjuk.
A képernyőképek nem W8-ról készültek egyébként az biztos. Meg az is, hogy valami belpiacos W8 van a fotókon, mivel egy IMEI szám van rajta csak, meg a tyúklábas betűk, a mieink kettőt kapott a két kártyához.
Én azt mondanám máshonnan rendelj, mert tényleg ki tudja milyen telót küldenek milyen rendszerrel ... aztán még reklamálni se reklamálhatsz majd mert ők megmondták, hogy nincs rajta magyar ...
Na majd jön még egy harmadik vélemény aztán az dönti el a dolgokat úgy látom, mert jelenleg 1-1 az állás ;-)
-
faresz5
aktív tag
"Gondolom a THL nem gyárt ezer féle W8-at. Amit ők adnak azt árulják a boltok."
ez így van nyugodtan megrendelted innen, én is innen rendeltem volna, csak azt hittem Sg post gyorsabb, aztán, az innen megrendelt csomag gyorsabban megjött mint a minidelales.Jól becsomagolják, és nem fogják levámolni sem, majdnem biztos ,mert a vámos nem fogja 2kiló csomagolóanyagból kihámozni és utána újra becsomagolni ugyanúgy.(képtelenség is.)
-
peter76bp
aktív tag
"and multi language support"
Ez van amúgy a termékadatlapjukon is, mert nem esett jól nekik kigépelni az összes nyelvet. Más oldalon csináltak screenshotot a nyelvekről aztán ennyi ;-)
De mondom, keress másik oldalon. Utóbbi időben rengetegen a minidealtől rendeltek pl nagy megelégedéssel
-
minmax
csendes tag
válasz
faresz5 #1131 üzenetére
Pedig a válasz szerint nincs.
"thanks for the message and sorry for the delaying response
Languages: English,Chianese Simple, Chinese Traditional, French, Spanish, Portugues, Italian, German, Malaysia,Indonesia, Viet, Turkish, Russian, Arabic, Thailand and multi language support
you can install the language you want
hope it can help you out
Looking forward to having deals with you soon
Have a nice day
Della" -
peter76bp
aktív tag
Vagy kínai/angol 4.2.1 lesz rajta vagy többnyelvű, de abban Magyar is van (az fordulhat elő, hogy Hungarian-t kérdeztél az meg tényleg nincs). Legalább is eddig mindenki magyar nyelvet is tartalmazó ROM-mal kapta.
Technikai adatlapon jó a kijelző méret, az AnTuTu-s képeket ki tudja honnan szedték (némelyik AnTuTu nem a full kijelző méretet írja be oda, hanem amin a program fut, az meg a felső esetleg alsó sáv miatt kisebb mint 1280)
És valóban rátehető leginkább a custom ROM, ha nem lesz rajta magyar nyelv, abban van minden. Persze szét lehet nézni másfelé is, nem kell egy boltnál leragadni, ha nem teljesen meggyőzőek.
-
minmax
csendes tag
Nem merem bevállalni az 5,7"-os kijelzőjű W7-et, félek a mindennapi hordozásnál túl nagy lesz ezért úgy döntöttem maradok az 5"-os W8-nál, ennek amúgy is jó itt a "supportja"
Ahol venném ott elvileg 4.2.1-es android van rajta magyar nyelv nélkül és 720x1184-es kijelzővel. Megkérdeztem mi ez a hülyeség és azt a választ kaptam, hogy magyar nyelv valóban nincs rajta de rátehető.
A kijelző felbontásra nem kaptam választ.
Na most ez a "rátehető" egy kicsit aggaszt mert hogy én nem fogok vele bűvészkedni az biztos, semennyire nem értek a rootoláshoz meg ilyenekhez meg aztán 50ezerért mindjárt azzal kezdjem hogy javítgassam?
A 4.2.1-ben tényleg nincs magyar?
[link] -
mrkatona
tag
Ma nekem is megjött a Thl W8-am. Nagyon jó telefon, szép a kijelzöje és jó erős az mtk6589-es proci. Nagyon megérte az árát. Egyedül a kamerája nem teljesen ok, mert pirosas árnyalatú a kép.
-
Indiant
addikt
Vs S3:
Remélem, mert én csak ilyen képeket láttam a W8-ról az S3-al szemben.
De ezek szerint a Samsung fotósa jobb.hippo0315: onnan csak telefont vegyünk?
-
Indiant
addikt
Tényleg ilyen gagyi a két gomb megvilágítása?
..csak két amorf fény, körvonal nélkül? -
GD
őstag
válasz
peter76bp #1112 üzenetére
köszönöm!
mivel a hangproblémát megoldottam, most már merek egy ismerős bőrművessel egyedi tokot csináltatni, ha lekészült, teszek fel képeket, mert a hason méret tokoknál kicsit bő a "gatya"
egyébként belebújósra tervezem, hogy látszódjon a tetején még az értesítési led -
GD
őstag
azon az érzékelőn ami felelős azért, ha leveszem a fülemről a telefont és visszahozza a képernyőt, lehet valahogy tuningolni? 2-3 másodpercig gondolkodik mikor lekapom a fülemről a telefont..
-
peter76bp
aktív tag
ThL W8+ tulajok (FHD 16GB)
Könyörgöm, valaki tegye már fel ezt a 2 ingyenesen playről letölthető játékot (Iron Man 3 és Real Racing 3) és egy icipicikét játsszon velük, hogy simán futnak vagy akadozik a kép játék közben és írja meg a tapasztalatait nekem PM-ben.
Ugyancsak örömmel venném az Epic Citadel benchmark eredményét, amit egyébként nézni is élvezet, és a NenaMark2 futási eredményét.
Aki hajlandó erre áldozni azt a 30-60 percet annak köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- YouTube
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- Sorozatok
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest