- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #499 üzenetére
Esetedben nyilván, de pont erről írtam, hogy vagy egy 4GB-os egy nagy SD-vel, vagy akinek elég a kevesebb hely vagyis nem 32GB-os kártyát akar annak jó lehet a 16GB-s, mert oda azért a navi is elfér. Egyébként sem kell abba a világ összes térképét belerakni, mikor fogsz te Afrikában, Franciaországban vagy Kínában autózni? Esetleg Zimbabweben vagy Dél-Amerikában? Teljesen fölösleges több gigányi térképet tárolni. Max ha olyan helyre készülsz az nem adhoc jellegű lesz és felteszed az oda vonatkozó fájlokat.
-
hippo0315
senior tag
Egyet értek, Én speciel a Skydrive-t használom (több az ingyenes tárhely), de kártyán is tartom a cuccokat.
Na meg navigációnak is kell a hely, ami csak SD-n biztosítható esetemben.De Én vesztettem ugy adatot Nexus S-en, hogy nem figyeltem és a rom csere legyalulta a 16 GB-s tárat (kemény volt).
-
peter76bp
aktív tag
Igen, én mondjuk akár van SD akár nincs a fontosabb dolgokat folyamatosan átrakom a PC-re. DropBox vagy SkyDrive is jó megoldás. De a lényeg, hogy egy SD nem váltja ki az adatvesztés lehetőségét. Mondjuk nekem még szerencsére nem ment tönkre SD-m, de az ördög nem alszik. Arról nem is beszélve, hogy ha elveszted vagy ellopják a telót, akkor hiába vannak benne az SD-n a fontosabb dolgaid. Persze ezek végletek, de aki kicsit is előre gondol az csinálgat mentéseket.
-
peter76bp
aktív tag
Azt is az ottani leírás alapján tudod megoldani. Azt nem tudom, hogy teljesen egybeolvasztani lehet-e illetve tanácsos-e, illetve visszaállítani hogyan lehet, ha szükséges. ezt majd megmondja hungobungo. Meg érdemes rákérdezni, hogy egy ilyen átpartícionálás után, ha újra kellene valami miatt flashelni a gyári ROM-ot akkor az menne-e rendesen vagy sem. Lehet, hogy a flashelés simán visszaállítja az eredeti tárhely kiosztásokat, de lehet, hogy nem.
-
hippo0315
senior tag
válasz
peter76bp #492 üzenetére
Bocsánat, hogy belekotyogok, de egy 16 GB-s mellet sem árt egy SD kártya, legalábbis Nexus S-nél nagyon hiányzott (rom csere esetén, ha az ember nem mentette a ki pc-re a cuccokat, könnyen elveszthette), lehet az Én hülyeségem, de azért a fontos adatokat inkább érzem biztonságban egy SD kártyán, minr egy belső fix tárban.
-
-
Doki16
addikt
Lehet ezt a telefont is particionálni? Semmire nem megyek 4GB-al és inkább jobban örülnék ha a 32GB-os kártyámat látná sdcard0-nak
-
peter76bp
aktív tag
Belső tárhely inkább. Amit ugyancsak SD kártyának lát a PC ha összekötöd vele. Illetve telón is a filekezelőben úgy jelenik meg mint sdcard. Ha teszel bele fizikailag is egy microSD-t akkor az egy sdcard1 lesz.
De mondjuk a rendszerben pont fordítva vannak az elnevezések. Ez a 8GB-s felosztása: 1 és 2 Itt a belső tárhelynek nevezett dolog lényegében a memória, a telefon memória nevezető majd 6 giga meg a tárhely ahová pakolászhatsz zenét, filmet, képet, amit akarsz.
-
betyarr
veterán
most hadd legyen egy láma kérdésem: ez a 4-8-16gb rom igazából a belső memória mérete?
-
hippo0315
senior tag
válasz
bodnarzoltan #483 üzenetére
Nem gorilla glass, viszont 1 fóliát adtak hozzá.
Én övtokban tartom, ott nem karcolódik, fóliát nem használok. -
bodnarzoltan
tag
válasz
hippo0315 #482 üzenetére
Ahogy utána olvastam szinte semmi különbség nincs szabad szemmel nézve. Esetleg az 1080p re optimalizált tartalmaknál lehet jobb egy kicsit a FHD. De azt írták, hogy nagyobb a processzor igénye, így az akksit is jobban meríti.
Így lehet hogy, maradok a sima W8-nál. Na meg persze erre már van sok okosság.Kérdezném, hogy milyen üvege van a kijelzőnek? Mennyire karcálló? Gorilla glass vagy valami hasonló, vagy kell a fólia rá?
-
hippo0315
senior tag
válasz
bodnarzoltan #481 üzenetére
Sajnos erre nem tudok választ, még nekem sem volt szerencsém fullHD-s telefonhoz.
Az bizos, hogy nekem a 720p óriási ugrás volt a Nexus S és Ace 2 után. -
bodnarzoltan
tag
válasz
hippo0315 #480 üzenetére
Az is lehet, hogy észre sem lehet venni a különbséget a 1080p és a 720p között. Én még nem láttam ilyen képernyőkkel rendelkező telefonokat, így nem tudom hogy mekkora lehet a különbség. Ha érezhetően jobb az 1080p akkor lehet h arra ruháznék be, de ha nem jelentős a különbség akkor elég a W8 is.
-
hippo0315
senior tag
válasz
bodnarzoltan #479 üzenetére
Én a MiniDeal-t javasolnám (nekem bevált), lehet PayPal-al fizetni.
De a többi kérdésedre még inkább egyénenként változó a válasz.
Sajnos W8+ tapasztalatok még nincsenek.
Az enyém: nekem elég a sima W8, akksi idő számomra megfelelő, használattól függően 2-4 nap (nem nézek rajta videót és nem játszom rajta, sőt zenét se hallgatok, viszont netezek, e-mailekt fogadok, telefonálok, sms-ezek, esetenként excel és world file-kat nézegetek, módosítok, wifi-t folyamatosan használom és a bluetooth is sokat van használva).
-
bodnarzoltan
tag
Szerintetek érdemes a W8+ -t venni, vagy elég a sima W8 ami nem fullHD-s.
Lehet érdemleges különbség? Az is megfordult a fejemben, hogy a W8+ lehet hogy jobban pörgeti a processzort, így az akksi is hamarabb merül.
Valamint melyik oldalról érdemes rendelni? Minideal.net a legjobb, legbiztonságosabb? PayPal-al lehet ott fizetni? Köszönöm! -
hunaqua
addikt
Szilikon tok a W8-hoz.
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-4-Patterns-5-0-inch-Design-case-For-THL-W8-Assorted-Patterns/884498740.html
-
peter76bp
aktív tag
Más is írta már, hogy rossz a tracking, de én erre még nem használtam csak a navit teszteltem benne, az jól mutatja az aktuális sebességet is és a hátralévő időt meg távolságot is. Kipróbálni sem fogom tudni egy jó ideig, így csak azt tudom javasolni szedj le egy rakat tracking programot és próbálgasd végig őket.
-
Doki16
addikt
Legyszives aki tudja nezze meg, hogy nala jol mukodik-e a gps tracking valamilyen programmal. Nalam nagy baromsagokat ir, kepes egy 500 meteres utra is 11 kilometert irni.
-
hippo0315
senior tag
Nem vita szításaként vagy ellenkezésként írom, biztos nekem hülye a felfogásom, de ha nagyon jó minőségű képeket akarok, akkor DSLR gépet használok az adott célnak legjobban megfelelő objektivvel és az elkészült képek még utómunkán is átmennek.
Ezek a kamerák amiket telefonokba építenek, nem igazán arra vannak kitalálva, hogy profi minőségű képeket lehessen készíteni, hanem ha hirtelen kell valamit rögzíteni akkor kéznél legyen.
Lehet, hogy egy kompakt géppel felveheti a versenyt, de azok sem alkalmasak profi fotózáshoz sajnos.
És itt most nem csak ThL W8-ba épített kameráról beszélek, hanem általánosságban minden telefonba szereltről.Persze Én is szeretném, hogy a telóm ne készítsen piros árnyalatos képet, de nem támasztok túlzott elvárásokat a telefon kamerájával szembe.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
mert2011 #462 üzenetére
Kicsit olvass vissza vagy keress rá, mert úgy rémlik valakinek már akadt gondja ezzel. Mindenesetre legyen kéznél egy full flashelhető 4.1.2 ROM-od, hogyha balul sül el a dolog fel tudd tenni és elölről kezdhesd az egészet.
Alapesetben talán a CWM frissítést próbálnám meg feltenni TWRP alól, aztán ha nem jön össze, akkor a flashelhető CWM-et. De ha elszáll az egész akkor full ROM flashelés fog segíteni csak.
-
peter76bp
aktív tag
Ne foglalkozz vele bárki bármit mond. Ha neked jók így ezek a képek akkor nem kell törődni a kekeckedőkkel.
Én igazából nem is értem mit szeretnének. A romfal meg a felhős dimbes-dombos tájről készült kép kurvajó, még úgy is hogy full képernyőn nézem. Ha meg valaki a távoli faluban a háztetőn lévő verebeket akarja megnézni és el van mosódva az meg így járt.De már nem is szívesen írok a képekről a Dual SIM-es topikba, mert csak az értelmetlen lehúzás van belőle. És nem mellesleg a hely is gyönyörű. Akiknek ez a kép így nem felel meg egy telefontól azok vegyenek S4-et 180 ezerért vagy egy DSLR-t ugyanennyiért. Max a templomos képek nem e legjobbak, de azért akkor is ... na mindegy. Ide tömheted az ilyen képeket, vagy tedd fel G+-ra az újakat is és elég lesz a linket ide tenni.
-
Merlini
tag
válasz
peter76bp #456 üzenetére
[ThL W8 4GB tesztképek gyári 4.1.2 ROM és gyári kamera szoftver:]
Ha ez nem jó valakinek, akkor már egy kameraszoftverrel is javíthat a minőségen.
-
mert2011
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítene abban,hogy én ezt a recoveryt /recovery-thlw8-twrp-2.5.0.0.img/ tettem fel a telora, de szeretném a /ClockworkMod 6.0.3.2 recoveryt/ updatelni ,hogy tudjak 4.2.1 romot feltenni.
Kérdésem: hogy tudom feltenni a ClockworkMod 6.0.3.2 recoveryt?
ThL W8 8GB -
GD
őstag
erre a felbontásra van igo vagy igo primo? vagy ne is próbálkozzak..
-
peter76bp
aktív tag
Igen, engem is bosszantott. Meg az, hogy egyértelműen nem hardveres hiba volt, mert időnként bizonyos fényviszonyoknál príma képeket csinál. Meg ugyanúgy videót is amit beltéren csináltam az baromi jó lett. Ugyanakkor ugyanott az épület előtt meg az is pirosas lett.
De örülök, hogy ezek szerint a 4.1.2-n is megoldható a probléma egy másik alkalmazással, mert akkor még a ROM frissítése is megúszható így.
-
rebuilt
tag
-
Doki16
addikt
válasz
peter76bp #446 üzenetére
Ohh erre nem is gondoltam
Jégkrémbe teljesen máshogyan volt
Ha megkérlek kipróbálnád a trackinget, hogy nálad jó-e? Endomondo Track
-
Doki16
addikt
Nálatok is csak ennyi beállítás van a GPS menüben? [KÉP] Sehol nem találok GPS EPO és A-GPS beállításokat.
-
Doki16
addikt
Ti hasznaljatok trackingre a telefont? Nagyon nagy baromsagokat ir ra tobb program is. Pl. egy 12 km-es utra egyszer 188km-t irt masodik probara meg 153km-t lett.
-
Tomotheus
csendes tag
Sziasztok!
Olvastam a leírást a W8-ról. Nagyon pöpec, grat hozzá.
Gyorsan el is kezdtem keresgetni, hogy honnan rendeljek egy ilyen készüléket.
Viszont van ennek egy W8+ változata, arról valami tapasztalata valakinek? -
imis
senior tag
válasz
bodnarzoltan #429 üzenetére
minideal-nél semmit nem írtam, automatikusan eu töltő és 15dodo a csomagon 11 nap alatt itt volt. (SG post)
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Ugyanaz a menet, semmi extra nincs, max a rendelés leadásnál van megjegyzés mező ott megemlítheted nekik, hogy szeretnéd EU fejes töltővel kapni, bár szerintem ők is tudják, hogy az kell.
-
hippo0315
senior tag
válasz
Javaslott az SG posta bár most kicsit belassult.
És esetleg annyit kérni chat-ben hogy 20$ alatti értéket irjanak rá. -
bodnarzoltan
tag
Úgy tűnik, hogy a THL W8 16GB lesz. A vásárlásnál a minideal oldalon van valami amire oda kell figyelni? PAYPAL-al fizetnék. E-bay ról már vásároltam egy párszor. Itt is hasonló a menet? Köszi!
-
hippo0315
senior tag
Azért azt jó volt látni (övtok keresés közben) miként gúvadt a szeműk a telefon boltosoknak, különösen amikor az ára szóba került.
-
GD
őstag
levámolt állapotú a telefon, szerintem a hét elején kézbe kapom, készüljetek a sok natív hülye kérdésre!
-
hippo0315
senior tag
Én is a jövő hétre tervezem a 32 GB-s kártya beszerzését, most egy 4 GB-s van benne de az iGO végigfekszi az egészet szinte
-
imis
senior tag
válasz
bodnarzoltan #417 üzenetére
én a 16-ost venném, de nem FHD-t, elfér az a 16mega a telefonban és lehet mellé 32GB-s sd-t tenni.
Nekem 8GB-s van, mindent az 5gigás részere tettem át AP2SD-vel. A múltkor telemásoltam filmmel, erre elkezdett fagyni a telefon, szóval kell neki a telefonmemória. Most várom a 32-es kártyámat.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
bodnarzoltan #415 üzenetére
Másik lehetőség az olcsóbb 4GB-os verzió meg egy nagyobb SD ha tudsz azt is olcsón venni. Mondjuk itt a többi típust nem fogják annyian erőltetni rád, lévén ez a W8 fóruma és én is a közismertebb márkákat kedvelem, de eddig leginkább a ThL készülékei jöttek be külsőre is tudásra is.
Esetleg a Dual SIM-es fórumban kérdezz rá, hátha mondanak okosat. Ott azért vannak más alternatívák is 5-ös méretben de phabletet is vettek páran más típusból.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
bodnarzoltan #413 üzenetére
A két bolt közül egyértelműen a minideal az ajánlott. Készülékek közül meg W8-at 8GB-osban nem nagyon fogsz találni ellenben 16GB-osakat kezdtek el árulni 230$ körüli áron ami szerintem elég jó azt nézve, hogy én 250 körül vettem a 8GB-osat és nem olyan rég is 230 fölött volt az ára, most meg a 16-os annyi.
Rá kell keresni neten a másik két típusra is, hogy van-e közösségük bármilyen nyelven. ThL-hez van rendesen angol és orosz nyelvű anyag is (webfordítóval jól értelmezhető). Aztán kinézetre meg specifikációra meg kell nézni melyik mit tud.
W8-ban az értesítő LED pl nagyon jó illetve régebben meg voltak őrülve páran a magnetic szenzorért, ebben most az is van. Meg a Dual SIM-es fórumban keress rá mik az általános tapasztalatok ezekkel a márkákkal, esetleg kifejezetten ezeket a típusokat vette-e valaki.
-
bodnarzoltan
tag
Sziasztok! Tervezem, hogy rendelnék én is egy hasonló telefont. Thl W8 mellett tetszik még a
THL w7+ (sajnos ezt csak 4GB rommal találtam)
http://www.pandawill.com/thl-w7-quad-core-smart-phone-android-42-mtk6589-57-inch-hd-ips-screen-3g-gps-grey-p73706.htmlCeasar A9800
http://www.pandawill.com/caesar-a9800-smart-phone-mtk6589-quad-core-57-inch-ips-hd-screen-android-41-1g-16g-grey-p74492.htmliNew I2000
http://www.pandawill.com/i2000-smart-phone-mtk6589-quad-core-57-inch-hd-ips-screen-1g-8g-android-41-50mp-front-camera-p71901.htmlTudnátok segíteni, hogy melyiket válasszam? Valamint hogy melyik oldalról érdemes rendelni! Ez a www.pandawill.com megbízható, vagy a http://www.minideal.net/ az jobb?
Gondoltam, hogy egy kicsit nagyobb telót vennék a mostani 7"os tab után, ezért tetszenének a 5,7"-osak, de ha ezek nem jók akkor lényegében elég a THL W8-as is ami 5"-os.
Mennyire elég 4Gb-rom, vagy mindenképpen kellene a 8GB?
Ha eltudnátok látni jó tanácsokkal azt megköszönném! Nem szeretnék nagyon mellélőni!
Jó ha egy telefon el van látva okosságokkal is, mint pl a W8, a többiről nem nagyon találtam frankó fórumokat.
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
hippo0315
senior tag
Szerintem jó a hátlap anyaga, igen masszív, jól bírja a leszedegetést.
Tegnap este óta, amikor 100% volt, reggelre 95% lett - wifi folyamatos, 3 e-mail figyelés, majd délelőtt 3 hosszabb 3-4 perces telefon, 4 óra bluetooth kapcsolat a kocsi fejegységével, wifi folyamatosan bekapcsolva, de csak 2G-n ment a teló, így 26 óra alatt 85%-ra ment le az aksi, ami szerintem igen-igen jó. -
betyarr
veterán
mik a tapasztalatok így jónéhány nap után az akkuval kapcsolatban?viszonylag kevés használattal mennyit bír?
illetve még azt kérdezném meg,hogy a teló hátulja mennyire bírja a leszedést/feltételt?valami nagyon merev anyagból van,vagy azért egy picit enged? (nekem a SE-nek olyan az anyaga,hogy szerintem hosszú évekig bírná az ilyesfajta gyűrődést és reménykedem,hogy ennél is hasonló a helyzet). -
hippo0315
senior tag
válasz
peter76bp #406 üzenetére
Igen, a leirásod alapján csináltam mindent, mind a két verzióval ugyan az volt nekem, 30 mp után lekapcsolta a képernyöt, ment pihizni, de a power gombra csak felvillantotta a két gombot és ennyi, csak az aksi kivétel volt a megoldás.
Ami meg a gyári honlapon van rom az szerintem meg kinai mert CN van benne EN helyett, így azt meg se probáltam, így marad a gyári 4.1.2.
De igazából jó is ez csak a fényképező részt kéne javítani. -
peter76bp
aktív tag
-
hippo0315
senior tag
Felraktam a 4.2.1.-et és most visszatettem a menett gyári 4.1.2.-t mert a 4.2. úgy elment alukálni a teló, hogy csak aksi ki-re reagált.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple Watch
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Eladó egy Pixel 8 újképek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest