- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
válasz
hippo0315 #1398 üzenetére
Igen, én is abból indultam ki, hogy vigyázok rá.
Másrészt kapható a boltban bármilyen spray....
És akkor ezzel még berakod egy tokba? (övre, illetve, hogy az eleje is védve legyen)Aki kapott flip tokot a telóhoz: [link]
Mennyire életképes az elgondolás?
Csak mert nekem pl. min. 10 dodó -
hippo0315
senior tag
válasz
Indiant #1397 üzenetére
Azért nem érted, mert nem látod, hogy a gyerek hogy használjka a telókat.
Én egy puha telefon párnán tartom, Ő meg az asztalra teszi és sokszor csuszik a készülék arrébb.Na meg az a tok van annyira vastag , hogy talán jobban védve lesz a kamera.
Csak pont az nem kapható sehol.
-
hippo0315
senior tag
Nem értem, hogy miért csak THL W8-hoz nem csinálank és árulnak normális "Original Hard protector back cover case for THL W8"-t, hanem csak ilyen csicsás vackot.
-
hippo0315
senior tag
Találtam egyet végre.
-
SUPREME7
őstag
@peter76bp
Gondolom nem kérdeztek meg mielőtt felhasználták a cikked/képeidet
Mi nem tartunk raktáron terméket, csupán azt az online felületet biztosítjuk számodra, amin keresztül megveheted álmaid mobiltelefonját a lehető legolcsóbban.
Érdemes elolvasni a Gyakori kérdések részt.
-
hippo0315
senior tag
Keresek Thl vagy Thl W8 háttérképet, ha valaki tud kérem szóljon hol található.
Előre is köszi
-
mrkatona
tag
Sziasztok,
Akinek szürke Thl W8-a van, annak az előlapon a hangszòrò alatt van Thl logo? Mitöl függ( hogy melyiken van? -
peter76bp
aktív tag
válasz
slezakimi #1371 üzenetére
Elég nagy baj, ha nem találsz övre fűzhető tokot, pedig ide is beírtam, meg azóta már többször beszéltünk róla
Nem basztatás, de miért teszed minden egyes hozzászólásod végére ezt a köszönöm kifejezésére használatos smile-t?
Aki rendeltetésszerűen használja annak baromi zavaró ám
Mittu88: Ha csak az A-GPS és EPO bekapcsolására gondoltál, akkor ne foglalkozz azzal amit linkeltem, ott egy komolyabb varázslat van részletezve
-
-
Garaneus
csendes tag
Sziasztok tudom hogy off de nem találtam topicok ehhez kapcsolódóan. Van egy Samsung Captivate Glide-om
(samu s2 hardver vmint akku) És ebay rendeltem ezt a aranyost. Usa töltőfej van hozzá ez még nem is lenne baj mert van más usbs adapterem amivel tölthető lenne, de nem tölt..... Másik akkut ha oda illesztek (szorítok) akkor a telefon elindul de ha igy megpróbálom töltőre tenni a másik akkut sem tölti...Mi lehet a baj ? -
Mittu88
senior tag
válasz
peter76bp #1366 üzenetére
Olvastam egy oldalon, hogy ha repülőgép üzemmódba kapcsolod a telefont és töltőre teszed, akkor jóval gyorsabban tölt. Ez lehetséges?
Más: írtátok, de nem találom, hogy hol. GPS-szel mit kell ügyeskedni, hogy gyorsan műholdat találjon? Nekem eddig nem talál, bár egyszer már találnia kellett, mert a lakhelyemet betájolta, de azóta felraktam a GM2-t és most semmi. Még a Navigáció is azt írja, hogy Műhold keresése...
-
SUPREME7
őstag
válasz
peter76bp #1363 üzenetére
Sejtettem, csak érdekes, hogy eleve ezzel indult neki. Gondolom nem kombinációt nyomott első indításkor
(#1362) slezakimi:
Remélem nekem is küldenek. Megrendelném külön ha tutira tudnám, hogy nem küldenek, de feleslegesen meg nem akarok pénzt kiadni rá ha küldenek ingyen
-
peter76bp
aktív tag
Lehet volt már róla szó, de most a keresővel nem találom.
Aki nem tud kikapcsolt telót recovery módban indítani, az nézze meg, hogy a gyorsindítás niincs-e engedélyezve nála:
Beállítások --> Kisegítő lehetőségek --> Gyorsindítás (NE legyen mellette pipa)
-
peter76bp
aktív tag
Nem fog tudni egyik ROM sem gyorsabban tölteni. A gyári töltő 500 mA-t ad le, így ennyivel töltődik. Ha szerzel olyan töltőfejet ami nagyobb kimenettel rendelkezik, akkor gyorsabban fog feltöltődni. Viszont én a W3+-nál azt tapasztaltam, hogy akkor gyorsabban is merül olyankor, így legtöbbször PC-ről töltöttem azt is.
-
SUPREME7
őstag
Lassan én is csatlakozom a W8 tulajok táborához, már a repülőn csücsül a kütyü, így bátorkodom hozzászólni, bár Követtem eddig is a témát, köszönöm is a sok infót, nem is lehet más az első dolgom mint a GM2 felpakolása, remélem nem lesz vele gond. Nézegettem a videókat a youtube-on a telóról, hát így mondjuk nem szeretnék járni
[ https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=URK7tYlCGKM ]
Nem tudom, hogy ez most a kínai recovery, vagy valami másféle ami rajtamaradt, de biztos nem örülnék ha ez fogadna indítás után
Egy nem pont szakmai kérdés, de aki minideal-től rendelte, kapott hozzá flip tokot? Leírásban nincs benne, de eddig úgy tűnik valaki kapott, valaki nem. Vagy ez csak vajon a 8-16GB-os verziókhoz jár(t)?
-
madrac
senior tag
válasz
Merlini #1353 üzenetére
Akkor ugyanezt az időt hozta nekem is fali töltővel kikapcsolt állapotban töltésnél. 0-ról 100%-ra 5 óra 15 perc. Nekem ez nagyon soknak tűnik.
De lehet hogy GM-el gyorsabban fog tölteni. Úgy olvastam, hogy ez a része is szoftveresen van vezérelve.Hogy kalibrálod az iránytűt?
-
a man
tag
A GravityMod2 felrakása óta nem tudtam nem észrevenni, hogy sokkal gyorsabban merül a készülék. Látványosan. Pedig nem használom jobban, mint korábban...
-
rebuilt
tag
mediatek windows driverek[link]
-
Merlini
tag
5+ óra a töltés számítógép USB portjáról és a ZTE Blade 700mA töltőjével is alig gyorsul. Szerintem egyszerűen a töltő elektronika nem vesz fel többet.
Iránytű nekem nem ugrál, de elforgatom 180 fokban és nem ugyanarra mutatja az égtájakat. Kalibrációval rendbe jön remélem.
GravityMod2-al (4.2) mintha kicsit halkabb lenne, picit gyorsabban merülne. Használom még, hogy kiderüljön, akksi beálljon. GPS még nem próbáltam.
-
Merlini
tag
Képek az ország (észak) keleti részéből + koncert videó1 videó2.
/gyári 4.1.2 ROM és gyári kamera szoftver/Átparticionáltam 2GB-ra hét közben és feltettem GravityMod2-t.
Köszönöm Péternek és a közösségi támogatásnak! -
madrac
senior tag
Na, ezzel a másik akksival jó sokáig bírta, igaz sim kártya nélkül. Lemerült teljesen, és ezt rendesen tölti is. Majd újra kipróbálom a rosszat, de szerintem az teljesen halott.
Viszont mit ne mondjak, nagyon lassan tölti kikapcsolt állapotban a fali töltőjével. 3 óra 20 perc alatt 67%-on áll...Nálatok mennyi idő alatt tölti fel 0-ról teljesen?
GPS-t is próbálgattam ablakból, a google térkép kb 10 mp alatt pozíciót talált elsőre (epo-t letöltöttem előtte), de utána a gps tesztelő programok képtelenek voltak műholdakat fixálni.
Megcsináltam az MTK tools-os mókolást, zöldre is váltottak a pöttyök benne, de utána a GPS status progi továbbra is képtelen volt fixálni sok idő alatt is, hiába látott 9-10 műholdat. A GPS test progi viszont tudott fixálni 3-at elég hamar. Szóval kicsit fura. Kifogom próbálni szabad ég alatt is.
Beszélgetési hangerőt még nem piszkáltam meg, őszintén szólva nem tudom melyik értéket kell állítani hozzá, hiába olvastam a leírásokat. Láttam MTK tools-ban is vannak ilyen beállítási lehetőségek.
Hogy a gyári 4.2.1-ről is írjak, szerintem auto fehéregyensúly beállításnál pirosasnak tűnik a kép, de ezt átállítva jó. Ezekszerint csak a W8+ szoftverében küszöbölték ki ezt a hibát, vagy ez a részét úgy hekkelte meg valaki?
Ja igen, az iránytű nálatok mennyire stabilan tartja az irányt, mert ez lerakott állapotban is időnként ugrál?!
-
mrkatona
tag
Nincs meg valakinek a GM2-nek a letöltő linkje?
Ami a cikkben van megadva nagyon lassú (10-20kb/s).
-
-
mrkatona
tag
Sziasztok,
Elkezdtem feltenni a GM2-őt, de elakadtam.
Felflasheltem a recovery-t, megjelent a zöld karika, de a hangerő fel+ bekapcs gombra nem lép be a recoverybe.
Olvastam, hogy a Mobileuncle MTK Tools-al lehet rebootolni recoverybe, de az meg nem engedi, mert root jogot kér hozzá, ami még nincs.Tehát akkor most root-olnom kell a telefont?
-
Emirabdul
tag
Problémám a következö. A kamera tökéletes viszont ahogy átmegyek a videókamerába rögtön megnagyítja a képet vagyiz mintha már zoomoltam volna...pedig nem .. Ötlet?
-
Nagyon korrekt összefoglaló, sok hasznos információ és link van benne.
-
Indiant
addikt
Mekkora az akksi a W8-ban? Valaki mérje meg.
(szélesség, magasság, vastagság) -
Indiant
addikt
Sőt, Cubot A6589 és Star N9589 -ban 3600mAh-s akksi van.
Ez lenne a tuti
..csak a pontos méretét kéne kideríteni. -
GD
őstag
ha a kettes SIM helyre ha egy mobilnet kártyát teszek, meg lehet mondani neki, hogy csak róla szipkázza az adatforgalmat? működhet?
-
Indiant
addikt
Ma belebotlottam ebbe: W7 akksi
vajon használható e helyett:
..mert mint láthatjuk, a W8-ban csak Li-ion akksi van, míg a W7-ben Li-polymer -
faresz5
aktív tag
válasz
Indiant #1316 üzenetére
Olcsó húsnak híg a leve. Sajnos türelmesen kell várnod, mást nem tehetsz. Azért húzzák az időt, hogy minél többen visszamondják a rendelést, és így szinte ingyen reklámjuk volt,ha valaki nem jártas paypalban akkor 45 nap után a pénzét is elveszíti, ingyen $120 a boltnak. Szóval kitartás, szerintem megfogod kapni, csak nem 2 hét alatt hanem 2-3hónap. Aztán ha rossz és visszakel küldeni, vagy valami nem stimmel akkor újra 2-3hónap. Sajnos ezek benne vannak a pakliban.
-
Indiant
addikt
A dx-et én nem javaslom. Két napja újra van nekik a teló. 15-én rendeltem. Tegnap óta etetnek, hogy felgyorsítják a rendelésem, a legfelsőbb helyre rakják..blabla. ..és 1-5 munkanap múlva már el is fogják küldeni.
-
balazs1022
őstag
-
peter76bp
aktív tag
Akkor szoktak ilyet csinálni a widgetek, ha nem jó helyre telepíted őket.
Beállítások --> Alkalmazások --> Kikeresed a HD Widgets-et ráböksz és ha a megjelenő adatlapon aktív az Áthelyezés ide nyomógombod akkor rányomsz és megnézed utána látod-e a kitehető widgetek között
-
a man
tag
Használja valaki közületek a GravityMod2-n a HD Widgets appot? Eddig nem volt vele bajom egyik android verzión sem, de most egyszerűen nem jelenik meg a widgetek között. Már többször újraindítottak a telefont, de hiába.
Valami tipp? -
madrac
senior tag
válasz
Indiant #1308 üzenetére
Mindenhol van szerintem valamennyi, csak vissza kell küldeni. Azért pár ezer forintba belekerül úgy tudom, de azért mégis csak megéri, ha a telefon sokkal többe került. Attól függ mi a hiba. Telefon visszaküldése azért is rizikós, mert ha küldenek valamit utána neked, az megint fennakadhat a vámon...
Ha külön rendeltél valami pár ezer forintos dolgot, azt nyilván nem éri meg visszaküldeni.
-
Indiant
addikt
Már kb. 10 órája kapható a telefonom, azt hiszitek küldik nekem az enyémet? Hát nem.
Keleten a helyzet változatlan. Úgy hogy az operátor live chat reggel "megsürgette".... -
peter76bp
aktív tag
Ugye ez már kipróbált és sok ember használja megelégedettséggel illetve van közössége és "supportja"
Az UMI meg nagyon jónak tűnik papíron, de kb nulla info van a használhatóságáról. Nem tudni a készüléknek vannak-e hibái a ROM milyen benne, lesz-e támogatottsága, az FHD kijelzője hogy boldogul majd a játékokkal stb.
De persze ettől függetlenül az is jó választás lehet
-
sbi85g
csendes tag
UMI X2 Turbo sztem valamivel jobb ennél és az ára is hasonló : http://www.aliexpress.com/store/product/Pre-order-UMI-X2-Smart-Phone-MTK6589-Quad-Core-2GB-RAM-5-0-Inch-IPS-1080P/326090_749296940.html
ti melyiket ajánlanátok a kettő közül?
-
maroni
aktív tag
Ez mi lehet?
http://www.aliexpress.com/item/Housing-Battery-Back-Cover-Replacement-For-THL-W8-White-BLACK/897273823.html
Nem akku?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Tőzsde és gazdaság
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Sennheiser HD660S2 - Új, hibátlan egy hetes - 2 év garancia!
- ProBook 450 G6 15.6" FHD IPS i5-8265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Ps5 DualSense kontroller hibátlan dobozos
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest