- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
faresz5
aktív tag
Ő az:
THL W8 HD 4gb(gyári, csak rootoltam + a cwm,-t raktam fel, a romban semmi változtatás nem történt, ezzel jött a telefon)
build:
thl_w8.jb.hd.en.com.8p32_mtk6589v1.04_20130328
Kernel:
3.4.5 builder25@eastaeon-desktop#1
android 4.1.2 -
Indiant
addikt
válasz
hippo0315 #995 üzenetére
De az a kérdés, hogy mivel NEM lép be?
más, friss:
New recovery images added for these build numbers:
- ThL_W8.JB2.HD.CN.COM.8P32_MT6589V1.0.3_20130508 (W8 4GB Chinese Lewa OS)(#996) peter76bp: szerintem a recovery ennél a telónál is külön partíción van, ergo nincs köze a romhoz.
-
peter76bp
aktív tag
-
hippo0315
senior tag
Ettől tartok Én is, hogy a gyerek telója ilyen lesz.
-
peter76bp
aktív tag
W8-on a Recovery az a hagnerő fel + power. A gyáriba is így lép be és a CWM-be is. Hangerő le + power az egy kínai menürendszeres gyaníthatóan fejlesztői vagy fene tudja milyen menübe visz.
Igen, ezt olvastam én is. De ez nem azt jelenti, hogy máshogy tudsz belépni, hanem hogy nem tudsz belépni. De ezen a problémán a custom ROM felrakása segített, szóval csak a ROM-ban van valahogy letiltva a belépés.
-
Indiant
addikt
válasz
hippo0315 #989 üzenetére
Melyik CWM? Mert nálam a Skate-en a Hang le + Power-el lép be a CWM-be. A hang fel és power a bootloaderbe megy.
Viszont a CWM oldalon ez van a 6.0.0.5-nél:
Press and hold until vibrate (Volume Up + Volume Down + Power)"Some THL W8 models can't boot into recovery using Vol+ / Power on combination. Don't ask me why, I don't know yet."
-
faresz5
aktív tag
Maga a rom, telefon elindul, de a két gomb párossal nem tudok belépni a cwm recoverybe (lefagy, kikel venni az aksit, ha megpróbálom), azonban a fenti program elindítja, szépen belép, verziószám stimmel. Fizikailag működik a hangerőszabályzó gomb, szóval valami szoftveres gondja van.
-
-
faresz5
aktív tag
Nah cwm recoverybe is belép már a telefon, de sajnos csak a room manager ,reboot into recovery-vel a két gombal nem működik. (gyári w8 4gb, 4.1.2)
-
peter76bp
aktív tag
Először nagyon fura volt. Mikor megláttam még a csomagban ki is akadtam, mert ki van lukasztva a csomagolás közepe, de úgy nézett ki hogy a kijelzővédő fólia is át van lukasztva.
Őszintén szólva lehet, hogy jobb így, mert eddig amik elindultak lefelé kijelzővédő fóliáim azok mindig valamelyik saroktól kezdve jöttek le, mert végigérték teljesen az előlapot és könnyebben beleakadt az ujjam vagy a fene tudja mi, így elindultak lefelé. Mindenesetre eddig ezzel semmi bajom.
-
peter76bp
aktív tag
Mondjuk rákérdezhettél volna rendelés előtt is
Itt a bal oldali a ThL ha megnézed eredeti méretben, akkor láthatod hogy néz ki rajta
-
peter76bp
aktív tag
A látható kijelzőt érted üveg alatt, vagy a teljes előlap üvegét? A gyári az kihagyja a gombot alul illetve felül isvan egy trapéz szerű bevágás rajta ami az értesítő ledtól az előlapi kameráig tart, szóval nem fedi le teljesen az előlapot, oldalirányban pedig kb egy mm-el lóg túl a látható kijelzőn.
-
maroni
aktív tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a képernyő védő fólia nem takarja nálatok sem az egész üveget?
Rendeltem és alul felül 2-2mm oldalán meg 1-1mm kisebb!
Laci
! -
beers
addikt
Antelife-on ma olcsó a sima W8!
Feltűnt: Dimensions 130 x 65.5x 12.1mm ha jó emlékszem akkor 14*mm a magassága?!
Mert ha igaz a 130mm, akkor már veszem is meg!
-
fujifilm1
senior tag
válasz
peter76bp #934 üzenetére
>Ezek szerint jó tanácsokat adtunk
Szia Péter.
Igen.
De tényleg!
A nagyobb akksi és gyorsabb cpu, nagyobb (4x) rom miatt kockáztatok
Ahogy ismerem a párom 3évig nem vált készüléket...Találtam minta fényképeket x2-re és csak kicsit sokkolt...
Hátha javítanak ezen is mint a w8 új ROM-al.mégegyszer köszönöm a gyors, és kedves válaszokat!
-
rebuilt
tag
C3C0 THLW8 Repartition
-
hippo0315
senior tag
A Jbart nem oldja ez meg valahogy?
Mert akkor adom a CWM-es kinait. -
-
hippo0315
senior tag
-
hippo0315
senior tag
Szóval, ha lesz magyar nyelv a kinai 4.2.1.-ben akkor szerintem nagyon jó rom lesz.
-
fujifilm1
senior tag
Köszönöm a gyors és hasznos tanácsokat!
Végül egy másik telót ( UMI X2-t rendeltem meg kicsit drágábban... ) -
hippo0315
senior tag
A kinai 4.2.1.romon már javították a fényképezést, nincs pirosas árnyalat.
-
peter76bp
aktív tag
-
fujifilm1
senior tag
-
-
faresz5
aktív tag
válasz
hippo0315 #896 üzenetére
Windows 8 driverben tudok segíteni, bár egyenlőre csak ideiglenes megoldás de működik. (írtam is a mikéntjét az egyik hozásszólásomban) Lényege, az aláíratlan drivert engedélyezni kell, ezt meg az eddigi tudomásom szerint ideiglenesen lehet, utána letiltja. Ideiglenesen a (magyar win 8 esetén: gépház, Általános, utána alul a speciális rendszer indítás, ekkor újraindul és megkel keresni az aláíratlan driverek engedélyezését, majd amikor rákérdez F7-t nyomni. Ezután nálam legalább is csak bekapcsolt telefonnal tudtam drivert telepíteni, a leírásnak megfelelően(leírás :[link]) )
Windwos 8 nálam működő driver: [link]
Most rootoltam a telefont sikeresen. Cwm fenn van, de még nem indul el ,de majd azt is megoldom. -
peter76bp
aktív tag
válasz
fujifilm1 #910 üzenetére
Szia Robi!
Olyat normál webshopokban már nem nagyon találsz mint az enyém (maximum aliexpress-en), de nincs nagy jelentősége. Nekem 8 GB-os verzióm van, most pedig 4 vagy 16 GB-osakat lehet venni. A portolt és a custom ROM-ot is ugyanúgy fel lehet rakni mindegyikre.
Akku ha nagyon nyomkodom akkor is kibír bőven egy napot. Ez alatt azt kell érteni, hogy itthon folyamatos wifi, ittthonról elmenve folyamatos 3G kapcsolat be van kapcsolva. Ha megyek valahová akkor BT-n megy a zene, ez napi 2x1 óra durván. Nap közben folyamatos szinkronizálás megy. Játszani nem szoktam rajta csak időnként, mostanában filmezés is csak eseti jelleggel. Leginkább netezésre, fórumozásra használom, ez szerintem 4-6 óra lehet összességében. Este repülőgépes módra kapcsolom reggelig, ez napi 6-8 óra átlagban. Szinte mindig fullra lemerítem és fullra feltöltöm, kivétel, ha mondjuk épp indulnom kell valahová, akkor nem töltöm 100%-ig.
Ha nincs annyi időm, azaz nem piszkálom mondjuk 3-4 órát vagy többet akkor 2 nap is. Ha még kevesebbet nyúzom akkor 3 nap. De a lényeg, hogy egy napon belül szerintem csak akkor tudod lemeríteni ha nekiülsz és mást nem csinálsz csak nyomkodod, de erre nem sok mindenkinek van ideje.
Most van folyamatban épp két akku terhelés teszt, ha lementek közzé teszem az eredményt, csak próbálok kitalálni valami értelmes megoldást hozzá, hogy össze lehessen vetni ez alapján a többi készülékkel. Ha hajlandóak lesznek mások is lefuttatni ugyanezeket ugyanígy.
-
hippo0315
senior tag
Térdre imához!
Kinai felment, most indul először.
Már angol, most jön a CWM
-
fujifilm1
senior tag
Szia Péter,
Tök jó cikk. Még csak átfutottam, de mivel mindent alaposan leírtál gyanítom ezt választom, hogy majd könnyen mennjen a szoftver csere....
Az a kérdésem hogy melyik az a készulek ami neked is van? (mert mindenut mást irnak a kamerára...)
itt ez $202.99 (SPECIAL PRICE)
[link]Itt 169 usd
[link]Ez a 13MP s kamerás? Nekem a fényképezés az egyik legfontosabb paraméter.
Láttam hogy a soft csere után "kicsit" megjavult a képminőség...Aku idő mennyi Neked átlagban?
Kösz,
Robi -
peter76bp
aktív tag
-
peter76bp
aktív tag
Ha sikerül, akkor arról majd egyszer kifaggatlak, hogy hogy a fenébe csinálsz CWM-el használható update.zip-et (esetleg valami érthetőbb leírás van ehhez ?). Nekem a W3+-nál az istennek nem jött össze, csak úgy tudtam módosítani bármit, ha a full ROM-ot tettem újra. Azt hiszem a W8-on is próbáltam múltkor valamit és az sem volt hajlandó felmenni.
-
peter76bp
aktív tag
Értem én hogy ezermilliárd kínai van nem kínai meg töredéke ennek, de basszus, nem kér enni az az x db nyelv abban a ROM-ban és akkor sem látom értelmét a külön fejlesztésnek. Ennyi erővel az angolt is fölösleges volt bele tenni nekik. Vagy gondolod valaki a ThL-en kívül csinálja a csomagküldőknek szánt telók ROM-jait?
Indiant hippo0315 a mai önkéntesünk
Pont erre várt már mióta, hogy valaki magyarítsa a gyári ROM-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- OLED TV topic
- iPad topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest