- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pánikbetegség, szorongás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emirabdul
tag
válasz
hippo0315 #167 üzenetére
Képek!
http://kepfeltoltes.hu/view/130502/Screenshot_2013-05-02-09-26-21_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/130502/Screenshot_2013-05-02-09-26-42_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/130502/Screenshot_2013-05-02-09-26-53_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/130502/Screenshot_2013-05-02-09-26-59_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/130502/Screenshot_2013-05-02-09-27-17_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/130502/Screenshot_2013-05-02-09-28-52_www.kepfeltoltes.hu_.png -
Merlini
tag
válasz
hippo0315 #192 üzenetére
Egy hete érkezett meg a W8 telefonom.
Nagyon szép kijelző, gyors működés.
Egyetlen dolog hibázik, 8GB ROM helyett 4GB-tal jött. /Most volt időm megreklamálni./150+ programot raktam fel. Annyi Titanium Backup (fizetős változatával) átpakoltam a widget/modul nélküli programokat az SD kártya részére a ROM-nak, így fért fel ennyi.
4GB ROM felosztása:
/data 1009.3MB
/cache 124.1MB
/system 640.6MB alapban csak írható, itt~160MB szabad hely is van elfog férni a 4.2
/storage/sdcard0 1808.6MB 8GB ROM-nál ez 5666MB
(A fentiek összeadása után hiányzó tárhely a HW működéséhez kell.) -
peter76bp
aktív tag
válasz
xmagicW8plus #195 üzenetére
Nekem kissé merész, hogy hirtelen felindulásból rendeltetek valahonnan egyszerre 3 db FHD készüléket úgy, hogy még senkinek nincs ilyen, ráadásul mindegyik rossz. Lehet próbálkozgatni dolgokkal, de én a helyedben sürgősen írnék az eladónak, hogy elég komoly problémák vannak a készülékekkel. Sima W8 már többünknek jött meg úgy nagy általánosságban egy csomó ThL készülék és nem voltak ilyen gondok. Mellesleg jót tenne a közösségnek, ha megosztanád hogy pontosan honnan sikerült ezeket berendelni.
Azt nem írtad, hogy akkor mit csinál, ha fixre veszed a fényerőt. Nem tudom milyen vastag és milyen színű fóliát tettek rá neked. Nekem 2 sima W8-am is volt amit napokig az eredeti fóliával használtam, ami ugye letakar minden érzékelőt és gombot, mégsem volt semmi probléma egyik készülékkel sem.
Amit javasolni tudok, az az Elixir 2 telepítése, és az összes szenzor meg miegymás ellenőrzése. Tudod egyesével nézni a szenzorok és funkciók működését amiket szépen élőben számértékekkel kiír a program és abból látható, hogy jók vagy sem. A ROM-ot sem ártana tudni milyen van rajtuk, meg hogy tényleg 100%-osan W8+ készülékek-e? Belső matricán is ThL van feltüntetve és a csavartakaró matrica is kék ThL logós?
A harmadik az működik tökéletesen, vagy azzal mi a helyzet?
-
hunaqua
addikt
válasz
xmagicW8plus #195 üzenetére
" közelség érzékelő kalibrálás"
Pedig a gond ott van.A W8+-nak van ThL logo az elején?
-
xmagicW8plus
újonc
Üdv mindenkinek!
Tegnap érkezett meg hozzám 3 db W8+, melyből egy az enyém, egy a tesómé, egy pedig ajándék lesz a családban. 2-t beüzemeltünk. Mindkettőnél jelentkezik az a hiba, hogy ha automatára állítjuk a fényerőt,akkor akár magától, akár a bekapcsoló gomb megnyomására kapcsol ki a kijelző, a legtöbb esetben hiába nyomom meg ismét a bekapcsoló gombot, hogy bejöjjön a lockscreen, nem kapcsol be a kijelző háttér világítása. A készülék működik, ha a megfelelő helyen érek a kijelzőhöz,ki tudom nyitni a képernyőt,újra tudom indítani így vakon, stb.
Ez a kisebbik baj.
Az egyik készüléknél, ha kiküldöm a hívást,kikapcsol a kijelző és le is záródik,mint ha a fejemhez emelném és a távolság érzékelő tenné a dolgát,csak nem ekkor történik,hanem hívás indítás után azonnal kikapcsol és lezáródik a kijelzője. A hívás kimegy,lehet beszélni,de letenni,már csak a másik fél tudja. Hívás után minden működik ismét.
Ezt a jelenséget a gyári fólia eltávolítása után nem produkálta,működött rendesen, megnyugodtunk. Felkerült rá a hozzá kapott kijelző védő, telepítgettük pár órát,majd ismét hívás indítás és ismét nem működik. Fólia le és nem javult meg. Gyári állapot visszaállítás, közelség érzékelő kalibrálás, és még mindig nem jó.Kérlek titeket, ha valakinek van ötlete, ossza meg velem,mert eléggé el vagyok keseredve miatta...
-
hippo0315
senior tag
válasz
peter76bp #191 üzenetére
Igen, de ahogy olvastam a kommenteket - pl cappa72 kolléga kommentjeit -, inkább maradjon minden úgy ahogy van.
Cikked alapján bőven bírnia kell azt a 5-10 apk-t amit telepíteni szeretnék (polaris office, accu weather, qr kód olvasó, skydribe, skype, esetleg navigáció, stb)
-
hippo0315
senior tag
Engem az foglalkoztat, hogy a 4 GB beállítható-e úgy, hogy csak a rendszer rendelkezésére álljon?
Mivel a saját cuccaimat úgyis egy sd kártyán akarom tartani -
peter76bp
aktív tag
válasz
Emirabdul #185 üzenetére
Tárhely elosztásról meg a telefon inforol meg úgy a kinézetéről csinálhatnál pár screenshotot.
CWM indítása: telefon kikapcsolt állapotban hangerő fel és bekapcs gomb nyomva tartással, de ez benne van a cikkben is itt a 10. pontnál
Felrakás ment egyből? Gondolom feltetted a kiegészítőket is. Magyar nyelv kerekebb mint az eredetiben vagy rosszabb?
Én ezt nagyon benéztem múlt éjjel. Most ezt CWM-ből kell akkor felrakni nem flashelni kell?
Közben rájöttem múlt éjjel a gyári ROM-ról írtam azt kell flashelni hülyülök megfele
-
Emirabdul
tag
Sziasztok!
Én feltettem a 4.2.1-es rendszert (XDA) és nagyon tetszik... minden jól megy eddig hibát még nem tapasztaltam.
Minden eddigi program hasít és még talán gyorsabb is lett mint ez előtt ..
Bármi kérdés van ezzel kapcsolatban kérdezzetek -
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #179 üzenetére
Ez gyanítható volt, mert ugye a memóriafelosztást is tartalmaznia kell valahogy a full ROM-nak.
Szerintem ha elérhető lesz a ROM-on belüli online frissítés, az nem fogja bántani az utólagos CWM és root telepítésünket.
Ha csak flashelhető ROM lesz, akkor valószínűleg felteszed a ROM-ot aztán újra kell csinálni a rootolást és CWM telepítést.
De ezt senki ne vegye 100%-ra csak találgatás. Még soha nem flasheltem teljes ROM-ot. Mindig csak CWM-es telepítést csináltam. De a teljes telepítésnél mindent újra rak, abból gondolom, hogy ugrik a root és a CWM
-
hippo0315
senior tag
válasz
peter76bp #178 üzenetére
Szuper, köszi az infót.
Viszont akkor meg van a válasz, más a rom a 4 GB-s és 8 GB-s telóknál.
Majd ha megjön azonnal mondom, hogy frissül-e.
Viszont ez újabb kérdést vet fel, mégpedig azt, hogy a root és cwm hogy kerül rá illetve hogy a cikben leírtak jók-e a 4.2 esetében? -
peter76bp
aktív tag
A 4GB-os HD kijelzős telóhoz már elérhetőnek látszik a hivatalos 4.2 frissítés
-
hippo0315
senior tag
peter76bp !
Az lenne a kérdésem, hogy a W3+ és a W8 akkumulátora azonos-e?
Vagy a ThL is mindig csavar egy kicsit az aksikon? -
hippo0315
senior tag
Nagyon szépen köszönöm a kioktatást, a sértegetést, igen jól esik hogy teljesen hülyének nézi az embert.
Nem hiszem, hogy Önnek bármilyen alapja lenne arra, hogy bárkit is kioktasson, különösen olyan esetben nem, amikor objektív véleményének kialakításához kellő információ nem áll rendelkezésére.
-
hunaqua
addikt
válasz
hippo0315 #169 üzenetére
Akkor lassan írom.
Célországba elküldve 04.24 (ez 3 nap),hogy mikor adta fel az teljesen érdektelen,mert ezt nem tudja senki a sárgán kívül.( a tracking nr. csak egy dolog).És ugye az is tiszta,hogy valahogy a repülőre is el kell jutni a batyudnak,mert lee kapitány nem hiszem,hogy minden riksa mellett lerakja a Boing-et.
....ha ezek nagy általánosságban itt lennének 6 nap alatt akkor miért lenne DHL,UPS,TNT,stb 3X áron?
A következő információ a "Célországba megérkezett" lesz.Ez lehet akár hétfőn,de akár 1 hét múlva is ami teljesen normális.Kezd átesni ez a dolog,hogy jajjj 1 hete rendeltem valamit és még nincs itt,ez kezd már kicsit unalmas lenni.Nem csak itt,hanem az összes topikban.Egyébként van ennek a dolognak saját "helye" a fórumon,igaz már ott is unalmas.
Egyébként nekem is van olyan SG csomagom ami már 10 napja "Célországba elküldve" státuszban van....de ez már nagyon OFF!
-
hippo0315
senior tag
Ha ez neked komikus, hát mulass jól rajta, bár nem tudod miről van szó.
Csak, hogy tisztán láss mielőtt másokon nevetsz:
Nem 3 napos a rendelés hanem 1 hetes.
Egyszerre két csomag indult ugyan onnan más postai címre.
A másik csomag ami a lányomé, már pénteken vám elé lett állítva.
Pedig a két csomagról 10 perc különbséggel lett jelezve hogy "Célországba elküldve".Hát csak ezért vagyok kiakadva, semmi másért.
És hogy mit várok a nyomonkövetéstől?
Mondjuk CSAK azt hogy lássam merre van a cucc, vagy nem erre való a csomag nyomonkövetése?
Ha nem erre való a nyomonkövetés, akkor mire? -
-
hippo0315
senior tag
Hát egy asztali akkutöltö jó lenne valóban.
Szét vág az ideg
Singpost oldala beszart, nem tudom követni a csomagot.
24-én feladták Mo-ra de itt vége minden nyomnak. -
betyarr
veterán
külön töltő nem létezik ehhez a telefonhoz?asztali usb-s vagy fali?azért szeretem,mert ha az egyik akksi lemerül,akkor azonnal oda tudom tenni tölteni és nem kell hozzá a telefon.
a w8+ csak annyiban különbözik,hogy fhd a kijelzője?
-
hippo0315
senior tag
Elnézést a kérdésért, de izgat -most látom MiniDeal-en, hogy a W8+ -t már 4.2-essel kínálják-, hogy miként állnak kínai barátaink a beígért rom frissítéshez.
peter76bp Neked jelzi már a telefonod a 4.2-es rom-ot, vagy egyenlőre csak a frissen eladásra kerülők kapják meg?
-
peter76bp
aktív tag
Csak infoként mondom, aki nagyon akar custom romot a W8-ra az a linkelt cseh fórumról tud leszedni CWM-el telepíthető GravityMod nevezetű 4.2.1 vagy 4.1 verziókat.
De csak saját felelősségre és tessék átolvasni azt a fórumot többször is mielőtt nekilát valaki, mert van info mindkettőről, webfordító segít értelmezni a nyelvet. Én nem próbáltam őket, nekem jó a gyári.
-
hippo0315
senior tag
válasz
peter76bp #153 üzenetére
Köszi!
Akkor első lépés IMEI mentés, majd Root és CWM, majd teljes rendszermentés.
Ezek után már lehet használni nyugodtan.
ui.: ZTE Blade és Nexus S-nél is így volt (csak nem voltam biztos hogy a W8-nál is így van), Ace-nél meg full rom cserével lehetett rootolni és a cwm-et ezek utánlehetett felimádkozni.
-
hippo0315
senior tag
Egy dőre kérdésem lenne, biztos Én siklottam át felette.
A gyári ROM mentéséhez elég a gyári recovery vagy előbb fel kell tenni a CWM-et?
-
peter76bp
aktív tag
Hát na, most bódog vagyok, az egész cikknek pont ez volt a lényege.
Az összes ilyen módon megcsinált képen ez a felirat volt, gondolom egy valaki megcsinálta rosszul, az összes többi meg onnan szedte. (Én meg aztán neki nem állok ezért mahinálni a képet
)
De ha csak a képeket nézegeted és illyen képfan vagy akkor javítsd ki és lecserélem a kedvedért
-
Mokó
aktív tag
QUAL CORE felirat az első képen LOL
-
hippo0315
senior tag
24-04-2013, küldték tengerentúli (országkód: HU)
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #140 üzenetére
No akkor itten vannak a tokmányok
Ez lőn a nyelves kihúzós, semmi extra, de mégis védve van a teló, teljesen belefekszik, nem lóg ki belőle kicsit se, még a tetejénél marad is pár milliméter hely. Ennek olyan szarvasbőr finomságú belső borítása van:
Ez meg az övre csíptethető fekvő, ami nem is annyira full fekete mint inkább nagyon sötétszürke, olyasmi dizájn mint a szürke teló, olyan erezetes, de csak a fény felé fordítva látszódik, az erősebb vakunál jól kijön a mintázat. Vagy ha fekete akkor az erezet miatt látszik "világosabbnak" a full feketétől, de nagyon mutatós.
És ez azért egy magasabb kategória. Masszív, jól tart, jól fekszik benne a teló. Belül a fekete bársonyos szövet alatt van elől hátul egy vékony szivacsréteg és kívülről még plusszban merevítettek a falak. Övre fűzhető és csíptethető is. Ráadásul meglepett vele párom, úgyhogy nem kellett bolyonganom utána.
-
a man
tag
-
Cynicelectro
aktív tag
Sajnos én sem kaptam anno az AliE-töl.
-
peter76bp
aktív tag
-
peter76bp
aktív tag
Van az Alin saját védelem, az eladó meg sem kapja a pénzt amíg nem igazoltad vissza hogy megkaptad az árut és az rendben van. Ha gond van ott is dispute nyitás és levelezés az ügyintézés menete. Nekem egy full refundom volt, mert elveszett a csomagom, meg egy partial refundom, mert nem teljesen azt tudta az áru mint amit a leírás mondott. Előbbi egy üzenetes volt, amit az eladó jóvá hagyott rögtön. Utóbbinál levelezgettem, alkudozgattam az eladóval, de megegyeztünk egy összegben amit mindketten elfogadtunk és azt kapom vissza. De ezenkívül 10 másik rendelésem volt, amik gond nélkül megjöttek. Webshopokkal sajnos sokkal többet szívtam már mint az alival. Azt kell megnézni, hogy sok értékeléses és 5* körüli eladó legyen, azzal kisebb az esélye hogy gond legyen.
-
a man
tag
Nézegettem néhány ajánlott kínai webshop oldalt, de mindenhol hiánycikk a 8 GB ROM verziós ThL W8 készülék. Nekem is szürke színben kellene, de napok óta nem találok, csak 4 GB-os van.
Az Aliexpress-en találtam ugyan, de az ottani eladó nem támogatja a PayPal-t. -
peter76bp
aktív tag
Ennek kivágták a nyelvét
Sajnos engem megvezetett a kis barátom, így tök mást küldött mint amit megbeszéltem vele.
Olyan fekete nyelves tokot kaptam, mint amilyet GD keres, úgyhogy majd jól megreklamálom.
Ha minden jól megy, akkor holnap tudok lőni fekvőt amilyet keresek, és akkor ez eladó lesz
-
zero977
tag
Én ilyen tokot rendeltem a W8-hoz.
-
betyarr
veterán
a magyar nyelv normális fordítás,vagy valami google fordítós változat?
-
krics
tag
Nekem is Black Pomelo tok van a W3-hoz ( 3 db is :-P ) , nekem nagyon bevalt, tok pofas is es hasznos, sajnos mar tobbszor eldobtam a telot veletlen, a legdurvabb mikor letran alltam es kicsuszott a kezembol (melo kozben ne telefonaljon az ember ) kb 2 meter magasbol pont pofara esett uveglappal lefele a kore, semmi baja nem lett a bumper (magyarul nem tom mi az elnevezese) miatt.
-
peter76bp
aktív tag
Kb tök mindegy ki adja az SG trackinget. Kérdés, hogy mikor kaptad meg. 2-3 nap szokott kelleni hogy látszódjon, néha több is. Ha a 4px-en nézed ott sokszor hamarabb látsz infot mert mutatja az országon belüli mozgásokat is. Egyébként meg a 17track jó még később,mert az kigyűjti több helyről (SG Post Magyar Posta) és a Details-el tudod megnézni a részleteket
-
betyarr
veterán
válasz
hippo0315 #117 üzenetére
nálam meg az utóbbi
peter76bp: én inkább zsebbenhordóskihúzhatótokos fajta vagyok.valahogy ódzkodom a szilikon- és egyéb tokoktól.egy jó kihúzhatós neoprén tok és kész.még azt sem használnám,ha nem lennék én is olyan,aki roppant mód vigyáz a dolgaira.a 3310-esem is tiptop állapotban van még mindig!
-
peter76bp
aktív tag
Végül is minden megszokás kérdése. Láttam már én Note 2-t is farzsebből előkapni villamoson. Mondjuk ha ilyen zsebben hordós vagy, akkor neked talán jó lehet a kijelzőre hajtós tok, mert legalább némileg védi a kijelzőt ha a zsebedben van a teló és egy kézzel is tudod kezelni, mert a kihúzós tokos az két kezes.
-
peter76bp
aktív tag
Köszi. örülök, hogy tetszett. Igazából olyan ez, hogy ránézel és azt mondod tepsifon. De ha nálad lesz már 2-3 napja és a kezedbe veszel egy kisebbet, akkor meg majd nem érted, hogy mit tudtál kezdeni eddig egy olyan kis telóval és nagyon fura érzés lesz, hogy szinte elveszik a kezedben ehhez képest.
Szerintem nagyon meghatározó egy telefon vásárlásánál a külalak. Ha képek alapján meg tudsz vele barátkozni, akkor jó. Ha már fotókon sem tetszik, akkor a tudása, specifikációja nem biztos hogy meggyőz. Illetve ami nagy meggyőző erő lehet az ha élőben látod. Volt már aki elcsábult pedig nem akart ilyet
-
betyarr
veterán
grat a cikkhez!rendesen kedvet kaptam ezek után a telóhoz!bár én sem igazán szeretem a "tepsifonokat",most lehet e mellett teszem le a voksom a g3-al szemben!
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #109 üzenetére
Aki ilyet vett az biztos azt mondja tök jól véd. De hát gondolj bele, egy hátlap és egy kijelzővédő lap lényegében. Oldalról semmit nem véd, ha beteszed táskába valahova valami mellé megint csak nem sokat véd. De van akinek ez jön be. Meg mondjuk mutatós. Én maradok a masszív full bőrtoknál az megvédi rendesen.
Kihúzhatós sem rossz, de akkor annak ugyanúgy kell egy zseb vagy táska én azért szeretem az övre csatolhatót. Azt nyáron is biztonságban tudhatod egy rövidnaci + póló felszerelésben. De végül is a használati szokásaidhoz keress tokot
-
hunaqua
addikt
Nekem a W5-ön volt "Black Pomelo" tok és teljesen jó volt,de a W8-ra nincs.Szerintem a "Best" a Nillkin,de az a ThL-re nem csinál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi Mi Air Purifier 3C okos légtisztító ár alatt
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest