Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
válasz
hippo0315 #1591 üzenetére
http://www.thl.com.cn/Mobile/detail-30.html
a harnadik fülön találod a háttérképeket -
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #1591 üzenetére
Végigrágtam azt a fórumot. Eget verő panasz nincs, illetve ami volt azt javítgatta ezért van most 1.2 de mondjuk kérdés mennyien próbálták ki. Lényeg, flashelhető ROM legyen kéznél aki próbálgatni akar, mert lehet, hogy úgy átír valamit, hogy CWM backup simán nem fog visszamenni
Haláli egyébként ez a google fordító: "Most azt nem értem, hogy az elején a paraméterek helyesek, egy idő után (kb. egy perc), a zsákállatok sebesség 100 km per óra vagy annál több. Ez olyan dolog, hogy sajnálom, hogy nem tudom, hogy történt, hogy valaki egy hasonló probléma, azonban az, ha van javaslata, hogy itt vagyok"
Meg ez: "Biztos vagy benne, hogy ez a zselés bab 4.2.2?"
-
peter76bp
aktív tag
válasz
mert2011 #1587 üzenetére
Ezt nézegettem ma én is, csak nagyon friss még. Az 1.0-s egy hete jött ki és most tart 1.2-nél. Háttérkép, naptár egyes ikonok valóban S4 stílusúak. Akit érdekel itt vannak screenshotok, mert csak reg után engedi megnézni ezeket is
-
mert2011
csendes tag
Találtam 4.2.2. romot!? Olaszoknál,Samsung beütéssel,azt írják,hogy az 1.2 verzio tökéletes...
link
http://goo.gl/fIdJU -
slezakimi
senior tag
válasz
adrian930420 #1585 üzenetére
Rendben
Tesztelem,és is meg vagyok elégedve a rommal is a telóval is.
Remek kis készülék. -
slezakimi
senior tag
Felraktam Gravity2 re az 1.9-t.
Lett gombobbal recoverym,nem csak kikapcsoló menüből.
A többi kiderül -
madrac
senior tag
válasz
faresz5 #1579 üzenetére
Ez a része tény, hogy nagyon jónak számít az okostelefonoknál.
Érdekességképp a sima W8 16GB-osom build száma: ThL_W8.JB2.HD.EN.COM.8P128_MT6589V1.0.1_20130506
A gravity mod 2 felrakása után, szükség esetén visszalehet úgy tenni a régebbi rom mentést, hogy nem látszik rajta a buhera?
-
bodnarzoltan
tag
Valahol olvastam már, de most nem találom, hogy hogy lehet állítani azt hogyha telefonálás közben elveszem a fülemtől a telefon akkor nem több másodperc múlva kapcsolja vissza a képernyőt, hanem azonnal vagy 1 másodperc után (most kb 3 mp). Amikor a fülemhez teszem akkor azonnal kikapcsolja. Köszönöm!
-
peter76bp
aktív tag
válasz
peter76bp #1575 üzenetére
No, kiderítettem, hogy maga a fájl az teljesen rendben van, csak az md5 kód nem jó. Ha jól értem változtatott valamit a fájlon az eredeti feltöltés után C3C0 de az oldal ezt nem támogatja, vagy nem frissít időben. Lényeg, hogy itt a használható MD5: d2a84b82b237b302df56b824ac8068fb és itt a frissítés akkor ismét thlw8-gravitymod2-1.8-to-1.9-20130528.zip.
-
-
peter76bp
aktív tag
válasz
slezakimi #1573 üzenetére
Hatalmas adatforgalma van annak a fejlesztői oldalnak, és állítólag sokáig tart amíg újraindexeli az anyagot, ezért nem is jelzi a teló a frissítést. Az anyagot letöltve egyébként tényleg eltér az md5 ellenőrző kód viszont ki lehet csomagolni hibátlanul.
Ennek ellenére szerintem érdemes inkább megvárni míg helyreáll a rend és egyezni fog az ellenőrző kód és a frissítés.
-
Indiant
addikt
végre!
CWM Recovery changes
- changed font to increase font size -
-
-
Emirabdul
tag
Kijött a Gravity Changelog 1.9 - 28/05/2013
frissítette kernel
jobb akku kezelés
frissített CWM recovery 6.0.3.3.Update: Már kész van és hamarosan letölthető...
-
peter76bp
aktív tag
válasz
rebuilt #1554 üzenetére
Ez ránézésre az a spanyol kókányolás amiről írtam múltkoriban miután valaki javasolta. Még az első CWM-el telepíthető gravitybe piszkált bele a srác, belerakosgatta a frissítéseket meg pár appot és szépen kitette a kis PayPal támogatásos linkjével ... egyértelmű valós változtatásról nem írt csak kb annyit, hogy egyebek ... ezek után nem nagyon javaslom kipróbálásra sem, bár ha nem sokat babrált vele akkor bajt talán nem csinál, de értelmes sincs a rendes Gravity helyett ezt feltenni
-
rebuilt
tag
[link] needrom os frissités ha valakit érdekel multilanguage csak saját felelőségre.
-
slezakimi
senior tag
Amennyiben a Gravityre raknám format system is kell,vagy elég a szokásos 3?
üdv
-
hippo0315
senior tag
válasz
adrian930420 #1550 üzenetére
Igen, lehet.
-
hippo0315
senior tag
válasz
adrian930420 #1548 üzenetére
Elég ocsmány idő volt reggel, de a lényeg, hogy nincs pirossas árnyalat, a többi meg állítgatás kérdése
Ha a cwm 6.0.2.3. van fenn, akkor simán fel kéne mennie
adorjant : nekem 12541-et mért az antutu ez kb 200-al jobb mint amit a gyári 4.1.2.-vel mért, szóval javult az érték
-
adorjant
őstag
No,nálam is felment a 4.2:
-MŰKÖDIK gombnyomásra a recovery!
-Antutuban 800 ponttal többet kaptam,szóval valamit csak ér az új szoftver
-vééégre nem kell pontosnak lenni a képernyő feloldásakor -
peter76bp
aktív tag
-
adakiller
senior tag
este én is kézbe vehettem a w8+, abszolút korrektnek mondható készülék. kijelzője szerintem nagyon szép. csomagban tok+ a készüléken található kijelzőfólia mellé tettek még egyet. ez amúgy elég gagyi minőség. kiszállítás alatt található tok hiányában így tettem zsebre a készüléket, és első kivételnél már 3 karc a fólián. defy-n 2 év alatt sem sikerült karcossá tennem a fóliát. úgyhogy amíg nem jön meg az általam rendelt tok, addig karcolódhat a mostani fólia, és majd egyből cserélem.
kamera ebben a romban már korrekt.
antutu 11ezer körüli pontot ad. 3dmark 3ezret adott. további tesztre egyelőre időhiány miatt nem tudtam elvégezni.
két kérdés merült fel bennem, ki lehet-e kapcsolni a piros ledet töltés közben(töltés után fehéren világít), motorola defy-ben a build.prop-ot kellett ezügyben szerkeszteni.
másik, ha sd-re akarok telepíteni akkor a preferált telepítési helynél a belső memóriát kell megadnom? próbáltam az alapértelmezett írásnál megadni az sd karit, de ugyanúgy a teló belső memóriájára telepít, és ez az asphalt 7 esetében 1.6gb ...töltés nálam is lassú, első körben egy 900-as töltővel próbálkoztam. 4 óra alatt 15%-ról 71%-ig ment fel. úgyhogy felesleges a nexus7 2A-es töltőjével próbálkozni, mert azzal se lenne gyorsabb. sajnos helytálló az 500-as limit :\
-
hippo0315
senior tag
válasz
Tybike81 #1530 üzenetére
Igen jól összeszedett és dokumentált a készülékhez fellelhető mindenféle rom, cwm és root.
A cikkben tényleg minden segítség megtalálható, valamint a fórum tagok is készséggel segítenek.
A készülék meg magáért beszél.Engem a cikk terelt a W8-hoz és nem bántam meg, tegnaptól már két ilyen készülék van a családban.
Én tui újra ezt választanám. -
GD
őstag
ma megboldogult a 1,5 éves 8 Gb-os micro SD-m.. mi a $Łß tud ezeken elromlani?
-
GD
őstag
mit kellene még bekapcsolnom?
szerintem minden bent van.. gmap ezt sírja:
"engedélyezze a Google-alkalmazások számára a tartózkodási helyhez való hozzáférést" -
Tybike81
őstag
Egy pár THL W8-as tulajhoz az lenne a kérdésem hogy THL W8 vagy Zopo C2-t válasszak?
/Amúgy itthoni készülék amit kinéztem Sony Xperia Z, de annyit nem szívesen áldozok rá, és kezdek tetszeni ezek a kínai csodák. és onnan szeretnék rendelni ez a két készülék ami szimpatikus/
Érvek és ellen érveket szívesen meghallgatok, vagy olvasok, ha nem gond nektek.
Köszi előre is -
minmax
csendes tag
Kéretik nem kiröhögni, de csak most jutottam oda hogy megrendelem a W8-at. Minideal-nál van valami kedvezmény kód? Esetleg tud adni valaki ha van? Visszaolvasva találtam egyet, de arra azt írja, hogy "not valid".
-
peter76bp
aktív tag
A hippo0315 által lementett gyári ROM az lementette ugyan a CWM-et is, de mivel elvileg ugyanolyan verziószámú CWM-el teszitek fel így látványos változás ebben nem lesz. Az meg, hogy aki nem tudott belépni recoverybe ezután be tud-e az csak akkor fog kiderülni, ha felteszitek ezt a mentést.
A kínai verzióhoz való CWM nem biztos, hogy feltétel a visszatételhez. Aki leszedte és felrakta meg működik neki rendesen az írjon már ide egy sort, hogy milyen CWM-el sikerült feltenni és ha volt recoverybe lépési problémája, az megoldódott-e.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Tybike81 #1522 üzenetére
GravityMod2 custom ROM minden verzióra jó (a 16GB-s simára még nem lett kipróbálva, de talán hamarosan azt is megtudjuk.
Gyári ROM-ok elérhetőségével van még olyan hátránya a 1GB-osnak, hogy ahhoz eddig semmilyen flashelhető gyari ROM-ot nem láttam, így ha ott valami balul üt ki, akkor nehezebb lesz visszaállítani valami értelmes állapotot.
Egyéb különbség nincs csak az FHD és a 16GB-s tárhely a W8+ javára.
-
hippo0315
senior tag
válasz
Tybike81 #1522 üzenetére
Nagy valószínűséggel a W8-ból 4GB-set vagy 16 GB-set talász csak, a 4GB-s mellé érdemes egy 16GB-s vagy 32GB-s sd kártyát betenni, bár szerintem a 16GB-s készülékbe sem árthat egy sd kártya.
Saját meglátásom szerint a sima HD-s tökéletesen megfelelő, számomra az fullHD nem nyújtott akkora különbséget, hogy azért többet fizessek.
W8 4GB-s készülék tegnap 4.2.1.-el érekzett.
De a GravityMod2 az összes W8 és W8+ készülékre elérhető.
-
-
hunaqua
addikt
válasz
Tybike81 #1519 üzenetére
Nem hurrogunk le!
A W8 egy nagyon jó telefon,és 200usd körül lehet már kapni 4GB-os verziót,de akár a C2 ára körül már kapsz W8+ FHD 16GB-os (kb. 260usd) változatot is.Amint látod,elég jó közösség alakult itt is ki a ThL köré.
A C2 is biztosan nagyon jó telefon,de alapvetően más design.Nem jársz rosszul egyikkel sem.Te döntsd el melyik tetszik jobban.
-
hippo0315
senior tag
válasz
adrian930420 #1495 üzenetére
Az igért próba képek és video a gyári 4.2.1. rommal
-
Tybike81
őstag
Sziasztok!
Teljesen új belépő vagyok a kínai telefonok világába, és lenne pár kérdésem, ha lehet ne hurrogjatok le!Thl W8 és Zoppo C2 között vacillálok!
A thl w8 meggyőzött a fényképek minőségével, de ebből a készülékből melyiket ajánljátok amihez Custom Romok is vannak?
Vagy mindegy hogy 4G vagy 8G vagy a 16G variánst veszem meg? Egyenlőre ennyi
Előre is köszi -
hippo0315
senior tag
A tegnap érkezett telón sem ment billentyűzettel a recovery (ezért is volt a nagy küzdelem melyben Indiant és Péte76bp nagyon sokat segített
), megoldás a Peter76bp által leírt kinai cwm 6.0.3.2. feltétele volt, innentől már működött gombra is a recovery.
Peter76bp majd megerősít vagy megcáfol, de Én ugy látom, hogy a gombbal nem működő recovery-s készülékeknél megoldás lehet a megfelelő cwm 6.0.3.2. telepítése SP_Flash_Tool_v3.1304.0.119 segítségével Peter78bp leírása alapján.
A 4.2.1. rom backup-olása olyan készülékre amelyen már fenn van a cwm 6.0.3.2. és elérhető gombokkal, nem hiszem hogy igényelne cwm cserét, nálam egy régebbi de 6.0.3.2. cwm van fenn és azzal is gyönyörűen működött a dolog.
De nagyon örülnék, ha egy nálam jobban a témát értő véleményezné amit irtam. Nem szeretnék senkit félrevezetni.
-
slezakimi
senior tag
válasz
peter76bp #1513 üzenetére
Szia.
Köszönjük a munkátokat.A következő kérdésem lenne.
A Gravity Mod2 alapból tartalmazza a CWM.-t.Gondolom az jó hozzá.
A másik és fontosabb kérdés,egyike vagyok azoknak akinek nem indult gombbal a Recovery.
Amennyiben ezt a romot felrakom ez a gond megoldódik?
Ha ezzel a rommal sincs gombbal induló recovery akkor amit CWM.-ből telepítenék nem fog müködni.
És felrakható e a Gravityra simán a rom?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
peter76bp
aktív tag
ThL W8 4GB gyári többnyelvű 4.2.1 ROM CWM BackUp
hippo0315 küzdelmének köszönhetően innen tölthető a magyar nyelvet is tartalmazó ThL_W8.JB2.HD.EN.COM.8P32_MT6589V1.0.4_20130510 elnevezésű gyári ROM 6.0.3.2 CWM-el készített mentése, amit ugyanilyen verziószámú CWM használatával lehet feltenni a 4GB-os készülékekre.
Telepítés menete:
1. CWM mentés letöltése
2. A telefonon ez a 4GB-os kínai JB2-nek megfelelő 6.0.3.2 CWM legyen, ha nem ez van feltéve, vagy nem tudod hogy kell feltenni itt van a leírás hozzá
3. Ha fent van a szükséges CWM, akkor csinálj vele egy backup-ot a jelenlegi ROM-odról az SD kártyádra (backup and restore --> backup to external sdcard)
4. Csinálj biztonsági mentést a telefon belső tárhelyén tárolt anyagodról és az SD kártyáról is érdemes a PC-re menteni mindent (aztán majd kiválogatni ami kellhet belőle) és az SD-t törölni vagy formázni.
5. Az 1-es pontban letöltött mentés kicsomagolása az üres SD kártya clockworkmod/backup mappájába
6. CWM recoverybe lépve csinálj factory reset-et (wipe data, wipe cache, advanced / wipe dalvik cache)
7. Factory reset után ROM visszaállítás (backup and restore --> restore from external sdcard) és kiválasztani az 5-ös pontban kicsomagolt mappát
8. Ha lement a restore és visszakaptuk a menüt akkor reboot system now és használatba vehetjük a magyar nyelvű gyári 4.2.1 ROM-unkat
9. Ha a ROM látszólag sikeresen visszaállt és működőképes, akkor igény esetén lehet rootolni az UPDATE-SuperSU-v1.25.zip SD kártyára másolásával, majd CWM alól Install zip from sd card --> choose zip from external sd --> UPDATE-SuperSU-v1.25.zip kiválasztásával -
a man
tag
válasz
peter76bp #1366 üzenetére
Nézegettem a ThL Store oldalát, nevezetesen a hálózati töltőket. Nos, nem csak mi, - nem kínaiak - kapunk a készülékhez "kis" költőt. Rendelni sem lehet hozzá erősebben. Ha jól látom, onnan is csak 500 mAh-s vásárolható. - Persze ez nem vigasztal minket. Maximum a tudat, hogy nincs külön ázsiai és más piacra szánt tartozék.
-
hippo0315
senior tag
válasz
adrian930420 #1495 üzenetére
Holnap délelőtt csinálok képeket.
-
zero977
tag
Én ilyen tokot rendeltem hozzá.
-
adorjant
őstag
akkor ha jól értettem,ez a gyári 4.2,magyarítva?
jelenlegi rendszer mentve,telefon tettre készen
hosszú lesz az éjszaka
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Hell is Us - Befutottak az első értékelések
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest