- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
slezakimi #1097 üzenetére
Ja látom, utólag szerkesztetted is
Én meg jól kib@sztam magammal, mobilneten maradt ez a szar és leszedtem egy játékot playről. Ugrott 30 mega rögtön
Nem tartom valószínűnek, hogy a kliens lenne. Bár az ördög tudja. Nállam 4.3.1 van most és a beállításokon belül ki van pipálva az adathasználat. De ez nálad is biztos így van mert megy az adathasználat csak ezek szerint lezárt kijelzőnél nem.
-
-
peter76bp
aktív tag
Fórum szabály: 5 percen belül ha eszedbe jut valami használd majd a Szerkesztés gombot az eredeti hozzászólásodban
Nem a kinézetére gondoltam, hanem a tárhelyre, mert leginkább abban térnek el, illetve a W8+ az FHD kijelzős. Nekem HD 8GB-sem van, és ezt már nem nagyon lehet beszerezni. Biztos neked is ilyen van?
-
peter76bp
aktív tag
válasz
slezakimi #1083 üzenetére
Ja hogy úgy. Azt írtad csak kézzel szinkronizál. Ezek szerint akkor mégsem teljesen így van. Gondolom 4.2-d van, írtam erről is múltkoriban, előkeresem ;-)
Itt is van: Wi-Fi alvás konfigurálása
Ezt próbálgasd állítgatni. Mondjuk nekem most az van hogy soha ne tartsa bekapcsolva a Wi-Fi-t és optimalizálja. Így lekéregeti a leveleimet folyamatosan.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
slezakimi #1078 üzenetére
Eddig használtál másik telón ilyen szinkronizálást? Elméletileg gmail felületen is kell adni hozzáférést első alkalommal, illetve nézd meg a fiókbeállítást a telón belül Beállítások --> Fiókok --> Google --> Katt a mailcímedre amit szinkronizálni akarsz és a megjelenő listában ki van pipálva a Gmail?
adakiller Én ugyan ez egyes SIM-ről netezek meg arról is beszélek többször, de szerintem ez nem okozhat gondot. Dual SIM-es fórumban már elég sokszor felvetődött ez a kérdés.
-
slezakimi
senior tag
A következő a problémám.
Be van kapcsolva a szinkronizálás,még se szedi le gmail.-ról a leveleket,csak manuálisan.
Ilyenkor mi van?
Vagy valahol kell állítani valamit? -
adakiller
senior tag
w8+ esetén ha első simnek berakok egy normál hangalapú előfizetéses csomaggal rendelkező simet, második simkarinak egy Domino Web mobilinternet csomaggal rendelkező adatalapú simet, akkor netezés közben(2. sim) tudja fogadni az 1. simkarira érkező hívásokat? gondolom ennek nem lehet technikai akadálya, de biztos ami biztos megkérdezem mielőtt megjön a teló és mielőtt megrendelem a T-s netkarit
-
peter76bp
aktív tag
-
Emirabdul
tag
Használta valaki már a csökkentett módban való újraindítást?
Illetve ez mire jó? Ok h letiltja a 3. féltől származó alkalmazásokat de minek? -
peter76bp
aktív tag
válasz
slezakimi #1063 üzenetére
Gogle+-ban összekapcsolod a gmail fiókodat a picasaval és a picasara feltöltött képet tallózod be a gmail felületén a címtár részen a kontaktok adatlapján Kép hozzáadása és Az ön fotói alatt találod a pucasa képeit. Ha már van G+ akkor a mostani képeid is ott lesznek, csak pixelesen mert alapból kicsiben teszi a telóra és azt a kicsit tölti fel picasara.
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok!!
Jó reggelt.
Arra tud valaki megoldást,hogy a hívó képe ne pixelháború legyen?
A google által szinkronizált is az,ha a kártyárol adom hozzá az is.
Gravity2 van fenn.üdv
-
slezakimi
senior tag
Azt hogy lehet beállítani,hogy a külső sd.-re mentse a kamera a képesket?
Asszem megtaláltam
-
GD
őstag
poweramp a barátom, olyan hangerőt tol ki, hogy leszakad a fejem.. tehát alkalmazásbeli probléma (gyári lejátszó, winamp) ellenben a poweramp-nál lehet rátolni bőven hangerőt
-
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
Megjött a W8+-am, de mindenhol csak W8-at írnak. Viszont dupla akku, dupla hátlap jött vele, elvileg fullhd a kijelző és 16 gigás a háttértár, talán nem b.tak át. Viszont kellene segítség, hogy mit kéne ezzel kezdeni. Rootolni kéne, meg valahogy biztonsági másolatot készíteni, amint belaktam. Van valahol egy how-to?
-
peter76bp
aktív tag
válasz
mert2011 #1044 üzenetére
Köszi. Eddig nem láttam, de nem tartom túl jó ötletnek. Az eredeti GravityMod2 CWM alól telepíthető csomagját használta fel. Talán beleépítette az első pár update csomagot. Alapból saját fejlesztésnek irkál olyan dolgokat amik nem igazán sajátok, meg berakott pár plusz apk-t a telepítőcsomagba, plusz ezzel zárja a fejlesztései listáját hogy sok egyéb és támogasd őt PayPalon. Belenéztem a zipbe. Találomra kivettem egy apk-t amin látni hogy babrált vele. Annyit csinált, hogy az xml-ben átírta a verziószámát az apk-nak meg módosította a hozzá tartozó ellenőrző kódokat a CERT fájlban.
De majd esetleg megnézi Indiant is, ő profibb az összehasonlításokban
-
a man
tag
-
mert2011
csendes tag
Ezt néztétek már? Spanyol oldal. Feltettem, nekem teljesen rendben működik,a kamera is tökéletes.
http://goo.gl/IYiDb
A Gravity2 alap módosítása /MODROM 4.2.1 Base Grabity by ducckke/ Bocsi Webes fordítás.
ELKÉSZÜLT .... Végleges változat 1.4 FIX Grabity veszi alapul az Xda, ezért köszönet a séf .... VERSION 4.2.1. Tulajdonságok: - teljesen működőképes Project Butter (UI 60FPS) - ROM Rooteada - Busybox - Támogatás a hívás az interneten keresztül (SIP) - Google apps frissítve - Most a Google - Kínai Alkalmazások eltávolítása - Frissítve APN IMPROVEMENTS -akkumulátor teljesítmény csíp alapvető fontosságú alkalmazások (line, Facebook, Tuenti ...) -el whatsapp + -correcion of APK A Play Store -A dátum és az idő menübe növekvő kamera minősége. , titán mentés. , az eredeti modem 4.1 (megoldja a problémát, a zenekar 900) -1.1-es verziója 1.2, 1.3, 1.4 és végrehajtani. , hibák eltávolítása AppStore APK THE CIRCLE AKKUMULÁTOR-ciano STYLE -sok mindent ..... ------------------------------- ------------------------------- TELEPÍTÉS: -ELZÁRKÓZNAK AZ ROM https://mega.co.nz/ #! xQ8gFTAR ! Um6ZSk ... HHBmoeHovAJD4A -IMPORTANTIIIIISIMO csinál egy backup A Flash Tool ..... HA Vissza kell térnünk a ROM 4.1.2 belépett RECOVERY -PUT ki a lehetőséget, hogy az aláírás-ellenőrzés -törlővel semmit, de az akkumulátor * -INSTALL ZIP. Reboot és várja, hogy a SET UP. NAGYON FONTOS: TELEPÍTÉSE ELŐTT bármilyen alkalmazás, indítsa újra párszor. * ha az előző veniis nem kell darabos.
THL W8 8GB a telóm. -
hippo0315
senior tag
Ahány készülék annyi féle viselkedés?
slezakimi: milyen a készüléked? 4gb-s? 16 GB-s vagy W8+?
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok.
Nos ideért nekem is.
Gravity2 van fenn 1.7-ig frissítve.
Ám gombbal én se tudok recoverybe lépni.
Hang fel bekapcs oszt semmi.
Menüből igen,de mi van ha lefekszik a rom? -
peter76bp
aktív tag
válasz
Indiant #1028 üzenetére
Ezek szerint meg még a Jiayu4-et is lenyomja
Őszintén ezt a ROM költöztetést nem nagyon értettem soha. A W3+-ra is úgy láttam hoztak át Jiayu G3 meg UMI X1 és még fene tudja milyen ROM-okat. De valahogy hangulatom se volt azokat megnézni
Ja! Ez a CN-es kínai gyári rom ez Lewa alapú ugye, amit nem nagyon javasolnak használatra, mert fura kis infokat gyűjt, ha kell ha nem.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #1024 üzenetére
Átalakították az Opera Mobile-t és most már opera néven fut tovább. Változtattak rajta pár olyat amit talán nem kellett volna. Innen le tudod szedni az előzőt, csak ne hagyd hogy frissítse magát.
Én amúgy Opera Mini-t használok, mert az a legjobb a mobilnet mellé. Keveset eszik belőle. Képeket csak néha kapcsolom be és így elvagyok egy 100 megás csomaggal egy hónapban
Majd ha megunom a spórolást fizetek egy nagyobb csomagra.
-
hippo0315
senior tag
érdeklődnék, hogy mely böngészöt használjátok, mert most nekem az opera a frissítés után olyan szépen megált mint a szög, kb 15-20 mp mire újra reagált.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #1021 üzenetére
Jól van na, csak úgy írtad, hogy ez jó mindenhez, hogy azt a téves következtetést vontam le, hogy még az eredetileg közzé tett CWM és az jó neked is mindenhez, amivel próbáltad
Igazándiból az a legnagyobb előnye a GM2-nek, hogy nem kell ennyit bohóckodni mindennel.
Ha nem sikerült volna külön felraknom a CWM-et meg rootolni a telót, akkor biztos már rég az lenne nálam is. Miután felraktam a portolt gyárit és nem volt root, a SuperUser meg azt mondta kakukk, akkor rezgett a léc, de azért csak előkerítettem a SuperSU-t. Ezekkel meg kell küzdeni a Gravityt meg felrakod azt megy magától ... nem is jó
-
hippo0315
senior tag
neked már új, nekem meg régi, van egy pár hét előnyöd W8 vonalon
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Indiant #1001 üzenetére
Feladom. Alapból teszi fel a másik ugyanonnan származó CWM-et meg külön teszed fel, de flashel kerül fel mindkettő. És ugyanaz a CWM kerül fel így is úgy is a telóra. Mégis ha külön rakod fel szart se ér egyes készülékeken, ha meg a komplett Gravityval együtt rakod fel, akkor meg működik és be tudsz lépni. Ebből kifolyólag akkor is abban a gravitys eljárásban van valami ami megoldja ezt a problémát.
Na igen, de inkább csak nem tartalmaz valami olyat amit a másik igen. Mert ahol gyárilag be lehet lépni a recoverybe ott mindig jól felmegy a CWM. Csak azoknál van gond, akiknél már a gyáriba se lehet belépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest