Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
Csak érdekességképpen megírom nektek, mert nagyon segítőkészek vagytok, hátha másnak is jól jön a megoldásom
Hála ennek a cwm nélküli rootolásnak feltudtam tenni a Rom manager-t és használni is tudtam. Ebből a programból nyomtam reboot to recovery opciót és így már gond nélkül újraindult és be is lépett a 6.0.3.2-es CWM-be amit tegnap ráraktam. Viszont ennek ellenére se értem, hogy miért nem lép be a gomb kombinációval.
-
hippo0315
senior tag
Na megnéztem azt ami a ThL oldaláról letölthető 4.2.1.-t annak a neve
ThL_W8(糖豆).JB2.HD.CN.COM.8P32_MT6589V1.0.3_20130508(line)
és a név alapján kinainak tippelem a CN alapján.
-
Doki16
addikt
Ebbe a recovery menube egyszeruen nem lehet eletet lehelni. Kar erte mert legalabb egy root kellett volna. Nem jartas valaki az xda forumon, meg kene kerdezni hatha ott tudjak a valaszt.
-
hippo0315
senior tag
Én is 4GB-s vagyok, nekem belépett a gyári recovery-be, de én azzal küzdöttem meg, hogy felismerje a telefont a gép, éd a flsh-elés csak akkor indult ha visszatettem az aksit (imis kolléga segített nekem ebben).
Úgy látszik minden 4GB-nek van valami nyűgje.
Ha az segít szivesen elküldöm imis által adott csomagot, amivel ment végül. -
Doki16
addikt
válasz
peter76bp #390 üzenetére
Felraktam megint ezt a recovery-t amit linkeltél és gond nélkül végig is futott a csík. Szerintem ennek a telefonnak van valami problémája. Factory módba simán belép, de a Recovery mód nem tetszik neki
Biztos, hogy volt már másnak is ilyen baja XDA-n de fogalmam sincs hogyan keressek rá.
-
peter76bp
aktív tag
Az, hogy már mikor megkaptad se tudtál belépni nem túl jó jel. Előbb a hangerő fel gombot kell benyomni nyomva tartani és mellé megnyomni a bekapcs gombot. Mikor megjelenik a ThL logó már el lehet engedni őket, és recovery módban kell induljon a készülék.
Az biztos, hogy 4.1.2 ROM-hoz ez a friss flashelhető CWM recovery. Ha az nem megy fel, akkor tedd fel azt amit én is eredetileg, vagyis ezt és ha ez felmegy és be is tudsz lépni majd, akkor ezt a CWM alól telepíthető frissítést tedd majd fel (ez utóbbinál a letöltött zip fájlt teszed az SD-re és azt telepítedd install zip menüponttal CWM-ből)
Most lelépek kicsit vacsi meg egyebek. Addig ha jön másik 4GB-os tulaj majd Ő is mond okosat, mert biztos sikerült felrakni pár embernek a CWM-et
-
Doki16
addikt
válasz
peter76bp #386 üzenetére
Azt szedtem le, de pont, hogy ez a verzió nem volt jó. Rákerestem gugliba és kaptam egy XDA-s találatot. Ez a verzió kellett hozzá. SP_Flash_Tool_v3.1304.0.119
Fel is ment gond nélkül, viszont sajnos nem jön be a recovery menü. Már ez előtt is próbáltam volna a gyári recoveryt behozni, de akkor is csak fekete képernyő fogadott. Azt hittem, hogy az alap recovery a rossz, de ezek szerint valami más bibi van. Érdekes mert a Factory mode-ba meg simán beenged.
Úgy csinálom, hogy Hangerő+ és bekapcs gomb, de még 15 másodperc nyomása után se jön a thl logo, viszont ez a művelet után ki kell venni akksit és visszarakni, mert csak akkor hajlandó bekapcsolni a készülék.
Találkoztál már ilyen hibával?
-
peter76bp
aktív tag
A háttérben lévő infok sokat segítenének ha már teljes kpernyős screenshotot csináltál, de ahogy látom zip-et tallóztál be
A leírás minden szavát érdemes követni, meg a képeket is összenézni. Nálam img van betallózva nálad meg zip.
Töltsd le és csomagold ki a preferált recovery image fájlt:
-
Doki16
addikt
Próbáltam volna felrakni a telefonra a cwm-et, de amikor elindult volna a folyamat akkor ezt a hibát írta ki. [link]
Mi lehet a probléma?
-
peter76bp
aktív tag
Nem tudom honnan rendelted. Ha nem eleve olyannal küldik, akkor szoktak adni EU fejet, amit rá tudsz tenni a gyári töltőfejre és tudod tölteni. De PC-ról vagy bármi más USB-s töltőfejről is töltheted. Igazából az USB - micro USB adatkábel szolgál töltőként, aminek az USB végét majdnem mindegy milyen USB.s helyre teszed. PC-ről picit lassabban tölt, de talán utána lassabban is fog merülni.
-
-
hunaqua
addikt
válasz
peter76bp #376 üzenetére
Szerintem lesz,mert most nagyon úgy fest,hogy erre az egy modellre "gyúrnak" nagyon.A ház kész,minél többet gyártunk annál olcsóbb.A cucc meg népszerű.
Gyakorlatilag nincs is más modell idén idáig (mindjárt 6.hó van)
Annyi történt idén,hogy jött a W8,és a W7is megkapta a 6589-et. -
-
-
a man
tag
-
hippo0315
senior tag
Ugye jól látom, hogy ez a 4.2.1. ROM még nem a végleges és csak angol meg kinai nyelvet támogat?
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #363 üzenetére
Ha oda kerül a sor és csinálsz egy visszaállítást akkor talán kiírja. Vagy kipróbálhatod most, hogy mit lép a visszaállításra
Befejeztem a ROM buherálást. Akartam még a battery ikonon módosítani, de ebben a nyüves 4.2 ROM-ban semmi nem úgy van mint a 4.1-ben. UOT is fejre áll tőle, ha kézzel próbálom átírni akkor is kiakad a rendszer. Hajnal 2-ig ezzel szarakodtam ,meg reggel óta ugyancsak ez megy. A leíró vacka meg kódolva van, nem esik jó progit keresgélni amivel bele lehet írni. Úgyhogy én most ezzel letudtam ezt a 4.2 ROM-ot. A randaság javítva a többi meg jó így
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #361 üzenetére
Mivel az MTK chipsetes telók egyik fő jellemzője a Dual SIM, így reménykedhetünk, hogy mindkettőt lementi. De roppant egyszerő, beírod a tárcsázóba, hogy *#06# és megjelenik mindkét IMEI számod, amit írj fel egy papírra tedd a teló dobozába ha nem lenne benne, illetve mentsd el egy txt fájlba. Ha véletlenül visszaállításra kerül sor több kézzel beírós módszer van úgy is.
De az IMEI eddig csak a gyári visszaállítással veszett el több telón is. Úgyhogy egyszerűen felejtsd el azt a menüpontot. Ha valami nyűg van akkor vissza kell tenni egy CWM mentést.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #359 üzenetére
Megpróbálható talán, de nem csak a fényképező progi amivel gond van. Ott a fénymérés vagy franc tudja mi volt, ami rosszul működött. Megpróbáltam más fényképező alkalmazásokkal is fotózni, de azok még rosszabbul működtek. Félhomályban már semmit nem láttak. És néha a gyári app is tudott rendes fotót csinálni.
-
hippo0315
senior tag
Egy nagyon hülye kérdésem lenne, nem megoldható, hogy a 4.2.1. rom-ból kiszedni a fényképező progit és feltenni a 4.1.2. rom-ba?
-
peter76bp
aktív tag
Portolt 4.2 ROM-hoz infok:
Nem hagyott nyugodni ez a lelógó boot képernyő. Fentebb említett ROM felhasználásával készítettem egy módosított verziót.
- Bootolásnál nem lóg le a kép a kijelzőről
- Magyar nyelvvel indul a rendszer
- Közép-európai időzóna lesz beállítva, bár ezt talán automatikusan átállítja a hálózat alapjánSajnos egy kis időre egy szétesett ThL logó megjelenik annak okára még nem jöttem rá.
Hogy az eredetileg kiadott verziótól megkülönböztethető legyen, a végére beírtam, hogy mod_by_én, akinek ez nem tetszik az akármire átírhatja a letöltött fájl nevét, nincs jelentősége. Most töltöm fel egy oldalra, kb 40 perc míg felmegy. Aztán leszedem leellenőrzöm. Ha jó, akkor adom a linket
Amit még fontos tudni, hogy ugye gyári ROM lévén nincs root jog a telepítés után, és nem is megy fel rá a superuser, mert csak Android 4.1 verzióig jó, 4.2-től nem használható. Kis hajnali bányászás eredményeként találtam SuperSU-t ami jó a 4.2-höz, ezt betettem a leírásba a root részhez. Szóval a ROM telepítés után akinek kell root jog, az leszedi a SuperSU telepítő zip-et és CWM alól felteszi ugyanúgy mint ahogy a Superusert kellett. Kipróbáltam működik.
-
peter76bp
aktív tag
Adatsebesség : 9 342 Kbps
Szélesség : 1 280 képpont
Magasság : 720 képpont
Képarány : 16:9
Képkockasebességi mód : változó
Képkockasebesség : 29,929 fps
Legkisebb képkockasebesség : 24,938 fps
Legnagyobb képkockasebesség : 30,020 fpsAdatsebesség : 26,2 Mbps
Névleges adatsebesség : 256 Kbps
Szélesség : 1 920 képpont
Magasság : 1 088 képpont
Képarány : 16:9
Képkockasebességi mód : változó
Képkockasebesség : 30,000 fps
Legkisebb képkockasebesség : 20,431 fps
Legnagyobb képkockasebesség : 30,090 fpsAntelife-al nekem speciel (és még pár embernek) gondom volt, de ha van nekik készleten akkor elküldik, csak szeretnek kamuzni. Minideal megbízhatóbb, de Dual SIM-es és külföldi rendelések fórumban keress rá mindkét bolt nevére, aztán majd meglátod.
HXY Passzolom, majd max megnézem, ha nem felejtem el
-
jocboy
csendes tag
Sziasztok!
Lehet átszaladtam és volt már róla szó korábban.
Két kérdésem lenne:1. Mennyi a Thl w8-as telefon adat rögzítési sebessége HD és full HD videó felvételénél?
2. Ismeri, rendelt-e már valaki a http://www.antelife.com/ oldalról?
Tapasztalatai? Milyen csomagként küldik a telefont? -
hunaqua
addikt
CWM 6.0.3.2 for Android 4.2.1 (GravityMod2 custom romhoz)
Ezzel várjatok,szerintem sz@r,a többi verzió jó.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Emirabdul #345 üzenetére
Itt vannak hirtelen képek. A CWM telepítéstől indul, meg a ROM-ból a lényegibb dolgok. Visszafelé meg a frissen lőtt fotók. Hirtelen ennyit tudtam tenni. Most rakom majd vissza a 4.1.2 mentést.
-
peter76bp
aktív tag
-
hippo0315
senior tag
Igazából Én egy sima fényképező javítással már boldog lennék.
Jó lenne egy javító csomag hozzá. -
peter76bp
aktív tag
válasz
Emirabdul #342 üzenetére
Kicsit szétszedtem a cikket, mert már túl sok info volt egy lapon. Külön oldalt kapott a ROM telepítés és fleshelés
"A CWM frissítést és ezen portolt ROM telepítését kipróbáltam, működik minden. a ROM bootolásakor a fehér hátterű ThL logó lóg le a képernyőről. Első indításkor ez sokáig (1-2 perc) ott marad, nem kell megijedni, nem kell kikapcsolni a telót, dolgozik a háttérben. GPS, WiFi, mobilnet, BT, fényképező, kamera, gmail account kezelés, minden ami eszembe jutott ki lett próbálva és működik.
Egyetlen apróság, hogy teljes belső tárhelyre 16GB-t ír de a fennmaradó szabad helyet jól mutatja."
Lehet próbálkozgatni. Ja a dátum és idő itt is kiakad, már későn jutott eszembe kivenni az automatikus frissítést belőle
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Emirabdul #340 üzenetére
Passzolom, de ha jól emlékszem ROM verzió váltáskor nem ajánlatos a Titanium Backuppal kisérletezgetni, mert úgysem lesz jó vége.
Ha már többször újra kezdted akkor szerintem kibírod még egyszer.
Csinálj Full CWM mentést majd és ha nem jön be akkor visszarakva a mostanit tudod folytatni a játékot.
-
Emirabdul
tag
Sracok. Hasznalja valaki a szokirakos progit ? Minden alkalommal amikor új romot rakok fel , hiaba mentem le titanium backuppal nem emlekezik ram a program. Tehat a pro tagsagom es a nevem is elveszik...
Valaki help ? Fel szeretnem tenni ezt a 4.2.1 es fhd gyarit.
Thx sracok -
hippo0315
senior tag
Remélem a gyári is megüti majd ezt a szintet.
-
peter76bp
aktív tag
Kíváncsi voltam mit alkotott a srác. Meg kell mondjam azt hiszem fent hagyom és tesztelgetem, mert pl ilyen képeket csinál
Ami furaság, hogy belső tárhelyre 16GB-t ír, de ez nem okoz gondot, majd elkezdek telepítgetni aztán kiderül mi lesz.
De az biztos, hogy nem rossz a W8 kamerája, csak szar a gyári 4.1.2 ROM kamera kezelése.
-
imis
senior tag
válasz
peter76bp #334 üzenetére
szóval nem volt türelmed megvárni a gyárit
(egy ismerősömnek s3 van, elkérte egy kicsit megfogdozta, próbálgatta, /megjegyzem tele van pakolva programokkal pl weather screen meg egy csomó widget/, azt mondta egész jó kicsit nagyobb és szerinte kis akadást tapasztalt, de tetszett neki)
-
peter76bp
aktív tag
-
peter76bp
aktív tag
Kb annyi esély van rá, mint ahogy a magyar hálózatokat meg az oroszokat és az összes többi országét felismeri. Nem hinném, hogy pont ez a hálózat fogna ki rajta. Max ha nagyon spéci, akkor a netelérési infokat kézzel kell majd megadni, de a SIM kártya telefonálásra biztos rögtön használható lesz.
-
agoka07
senior tag
Még egy kérdés: [link] .
-
peter76bp
aktív tag
Igen a W8+ gyári 4.2.1 ROM-ot csinálta meg a srác, hogy jó legyen a sima W8-akra. Leírása alapján csak a bootanimáció lesz fura mert az FHD-t hagyta benne. Telepítés előtt ajánlott frissíteni a CWM-et is ahogy leírja. Betettem a cikkbe is.
Ja! És ha a frissített CWM-el csinálunk mentést a mostani ROM-ról akkor az elvileg visszatehető lesz ugyanúgy CWM-el, ha nem jön be ez a gyári 4.2.1 és nem kell Flashelgetni
De ezt csak az ott leírtak alapján mondom, ki még nem próbáltam
-
Doki16
addikt
Tudja valaki, hogy OTG képes-e a készülék?
-
agoka07
senior tag
Sziasztok. Rendelni szeretnék egy ilyen készüléket. Melyik oldalt ajánlanátok, melyik a legmegbízhatóbb?
-
hippo0315
senior tag
Azért kiváncsi leszek, mikor fogja a teló jelezni a 4.2.1. frissítést.
Bár a 4.1.2. hibátlanul teszi a dolgát. -
faresz5
aktív tag
THL W8 tulajok, tudnátok felrakni egy képet a telefon töltő végéről? (micros usb-s mint pl a samsung telefonokban?, mekkora teljesítményű?)
Tehát olyan mint ez?
[link] -
Doki16
addikt
Meglehet azt valahogy csinálni, hogy a nagyobb játékok fájljait ne mindenáron a nevetséges 1,5 GB-ra akarja telepíteni? Van benne egy 32 GB-os kártya, de nem akar vele semmit kezdeni, minden programot a belső memóriára rak.
-
Doki16
addikt
Melyik a legjobb custom rom a 4GB-os készülékre? Vagy maradjak inkább a gyárinál?
-
Emirabdul
tag
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Emirabdul #304 üzenetére
Miért tértél vissza a gyárihoz?
Én jól elvagyok a gyári 4.1.2-vel is hang terén, pedig nem is a gyári fülessel hallgatom, annak brutál hangereje van. Mondjuk azt nem csípem, ha üvölt a zene, de ha elnyomja az utcai zaj, akkor inkább olyan füles kell ami rendesen becuppan a füledbe
-
Emirabdul
tag
válasz
hippo0315 #303 üzenetére
Érdekes. Gravity rom használata alatt vettem észre hogy mennyivel hangosabb (tisztább is) a fülhallgatóval hallgatott zene.
Most hogy visszatértem a gyári állapothoz (Stock 4.1.2) megint tök halk... mondhatni elnyomja a külvilág zaja a városban ...
Erre valakinek valami ötlete? Valami head-set beállítás mókolás?
Köszi előre is! -
maroni
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudna valaki privátban küldeni w8 8gb-hez " én megyek" progit a zte ről átmásoltnak nincs hangja!
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest