Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
hippo0315
senior tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
CWR-el, arra figyelj hogy kicseréli-e a wifid mac címét, mert nálam lecserélte

-
bupemko
senior tag
Aki Minideal-ről rendelt, azok mind kaptak flip-es hátlapot? Nekem megjött az egyik szürke és nem volt benne...
-
mert2011
csendes tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Szia!
http://goo.gl/fIdJU
http://www.androidiani.com/forum/thl-modding/301573-thl-w8-jellybean-4-2-2-rom-samsung-style.html -
mert2011
csendes tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Helló!
Én is próbáltam,az olasz Samsung beütésű 4.2.2 rom-mal v1.3.1 verzióval.
A benne lévő contacttal nem indul semmi, a névjegyzékben szereplő címre.
Próbáltam a DW névjegyzékkel,ezzel sem indult semmi.
Feltettem az exdealer contacts pro 1.25-öt -,indult a hárombetűs navi!
Vagyis ha gondolod,próba rom csere. -
pattantyu
tag
válasz
bodnarzoltan
üzenetére
Nekem egy Jabra Clipperrel is megy.
-
imis
senior tag
válasz
bodnarzoltan
üzenetére
Én akg k830-at használok, bár az már fejhallgató inkább, azzal műxik rendesen.
(Persze ez újonnan aranyáron kapható) -
bupemko
senior tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Nem lehet, hogy a contacts/people app a ludas?
-
Indiant
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Szerintem ez 4.2.1-es feature.
-
SUPREME7
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Hát én annyit találtam 1-2 helyen, hogy a MyWay-el működik a dolog, de primo-val nem.
Itt:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=32386593
#344-es hsz-tól
és itt:
http://www.noeman.org/gsm/igo-tutorials/277608-igo-primo-not-integrated-android-calendar.html
-
Indiant
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Másrészt tök érthető, hogy a Google operációs rendszerben a saját navigációs programjuk van be betonozva.
Azért nem kérdezi meg semmi, mert a Maps sem alapértelmezett megnyitó program, hanem az egyetlen címkezelő. Az iGO valamiért nem játszik abban a csapatban, gondolom valami extra jog... -
SUPREME7
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Ha a beállítások/alkalmazásokban a google mapsnél rányomsz az "adatok törlésére" akkor nem dobja fel az ablakot a következő alkalommal? Próbáltad már?
-
hippo0315
senior tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Nekem is a Google Map jön be, kérdés ha leszeded akkor mi lesz.
-
Indiant
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Az "Egyik lehetőség". iGO szóba sem kerül mint Geo location app.
-
bodnarzoltan
tag
Stereo bluetooth-os fülessel tudok zenét hallgatni? Valaki használ ilyen fülhallgatót? Gondolkodom, hogy rendelnék e-bay ról egyet, csak nem tudom, hogy melyik lenne jó. Esetleg ha valakinek van tapasztalata és megosztaná velem azt megköszönném!
-
gipsztigris
addikt
válasz
Indiant
üzenetére
Köszi, de ezzel sem működik! :-(
Viszont megpróbálná valaki egy főzött ROM-nál,hogy mit csinál!
Akinek fent van a hárombetűs navi program az nézze már meg, hogy a telefonkönyvben egy címmel ellátott kapcsolatnál a címre bökve mi történik!
- Egyik lehetőség, hogy mindenféle értesítés nélkül elindul a Google Térkép (ez van most nálam a W8-nál)
- A másik lehetőség, hogy felugrik egy választó ablak ahol ki lehet választani, hogy melyik térkép alkalmazás legyen az alapértelmezett.Ezt az állapotot szeretném elérni ami a képen látszik:
-
hippo0315
senior tag
Frissült a Gravity Box: GravityBox v1.4.0
-
f8enter
aktív tag
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy a gyári fóliás W8+ telómat lecseréltem, ha valakit érdekel, keressen meg privátban. GravityMod ROM van rajta. -
Indiant
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
'Tom, hogy nem ehhez való, de hátha: [link]
-
benjano
csendes tag
Sziasztok!
Közel 1 hónap hibátlan működés (W8 4GB Gravity2 2.0, 2-3 nap üzemidő) után el kezdett vacakolni az akku töltöttség érzékelés. Első tünet az volt, hogy az egész éjszakás töltés után 52%-on állt az akku. Kikapcs+újraindítás után felugrott 99%-ra. Két napra rá 100%-ról 5 óra standby alatt lemerült 63%-ra; előtte egy éjszaka (8-9 óra) alatt 2-3%-ot merült. Nem volt beragadt alkalmazás, a fogyasztás szinte teljes egészében az Android OS-é volt.
2 napja frissítettem a GM2-t 2.6-ra és a BatteryCalibration 1.2-vel nulláztam, azóta ismét a régi fogyasztást érzékelem.
A kisérletezések alatt CurrentWidget-tel próbáltam naplózni az áram fogyasztást, de sem a fogyasztást sem a töltést nem tudta mérni. Ez még nem biztos, hogy hiba, mert azt írják, hogy a Samsung készülékeknél ez így van, lehet a Thl-nél is így van. Ismertek van valami hasonló programot ami a Thl-en működik?
Ami kicsit jobban aggaszt az az, hogy töltés után nem nullázódik az akkumulátorról mért működés ideje. Ez is tipus hiba lenne? -
Emirabdul
tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Nem rossz 5let.
Mondjuk jó lenne tudni az arányt Pest es Vidék közt. -
gipsztigris
addikt
Jó reggelt!
Itt is megkérdezem, hátha...
Egy alkalmazást, hogy lehet alapértelmezetté tenni? Konkrétan azt szeretném ha nem a Google Térkép lenne az alapértelmezett Térkép alkalmazás a telefonon.
Az Xperia Arc S-en, ha a címjegyzékben lévő címre nyomtam elindult az általam kiválasztott navigációs program, a W8-on pedig állandóan a Google Térkép indul el......és ez qrvára idegesít!
A programok kezelésében a "beállítás alapértelmezettként" és az "alapértelmezés törlése" inaktív. :-(
Megvettem a Default App Manager Pro alkalmazást ami elvileg erre hivatott, de azt vettem észre, hogy például a Geo Locations funkcióba "be van égetve" a Google Térkép, mert nem is aktív a Clear Default menü. Képen látszik.
Próbáltam már azt is, hogy "jegeltem" a Google Térképet, de akkor meg semmit sem csinál ha egy címre bökök, a default app manager pedig abban az esetben azt írja, hogy No Installed Apps.Esetleg ötlet a megoldásra?

-
gipsztigris
addikt
válasz
eladogeppc
üzenetére
Jó ötlet!....csak az útiköltség sokkal több lenne, mint a sör ára......szerintem.

-
tibyke
tag
sracok,
az lehetseges, hogy a w8 1/16-ot elneveztek w8e-nek?
vagy csak benezek valamit? en nem latok kulonbseget a specifikacioban.http://en.thl.com.cn/Mobile/detail-27.html
t
-
Indiant
addikt
válasz
eladogeppc
üzenetére
Meglepődnél, hányan használják a telefonjukat angol nyelven.
hippo0315: ..csak Neked nem sikerült.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nekem már 70%-ban magyar -
hippo0315
senior tag
Ez lemaradt:
pedig a megoldás itt van, de nem boldogulok vele
-
hippo0315
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Talán nem lenne olyan felesleges dolog, ha egyszer sikerülne magyarítanunk a rom-ot.
De a fene megeszi, eddig még nem sikerült.

-
Indiant
addikt
válasz
eladogeppc
üzenetére
Nem értem minek kínai telefonokat venni, úgy sincsen magyar nyelv bennük.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eladogeppc
veterán
Nem értem mi értelme a kínai ROM-okat belinkelgetni.
Úgy sincsen magyar nyelv bennük.
-
Emirabdul
tag
Lehet hülyeség de azért próba cseresznye :-)
Mint ugye tudjuk volt egy 8gigás telóm.Arról csináltam egy full mentést cwm el. Most itt van nálam egy 16 gigás. Erre rá tudom tenni valahogy akár csak a data részt vagy az egészet visszaállítással ?Thx
-
-
Indiant
addikt
válasz
Indiant
üzenetére
Új gyári rom a piacon:

W8 card swipe upgrade package 20130609 (FH4)
Description:
1, the operating system: Andrews 4.2;
2, Applicable models: W8 youth version;
3, upgrade tutorial youth version W8 models use only;
4, this version is "Jelly Bean" system;
5, increasing root privileges function switch;
Note:
①, root privileges feature is available only for some applications that require this permission function;
②, root permissions to open steps: Go to System Settings "Select the Security" to open the back of the switch to root management; -
embe
nagyúr
Nézelődök a kínai telók között. Ott találtam erre a típusra,majd a leírásodra. Mit mondjak? Alapos, mindenre kiterjedő.

Ha emellett a teló mellet döntök majd, akkor gyakran benézek ide.
-
pattantyu
tag
válasz
hippo0315
üzenetére
Szerintem is szó nélkül vissza tudsz állni. Sőt, még a beállításaid, programjaid is a régiek lesznek, ha visszarakod.
Tapasztalataim szerint a cwm mentés mindent ment. Tehát nem lesz gond, hogy újabb/korábbi az android, ezért nem kompatibilis az épp használt rom-mal, mivel a data particióra is azt rakja, ami eredetileg volt.
-
bupemko
senior tag
válasz
Indiant
üzenetére
Ez gondolom akkor a Miracast lehet. Máshol azt olvastam, hogy 5GHz-es wifi kell hozzá, a THL-ben meg csak 2.4GHz-es van. Továbbá ha tényleg a Miracast-ot találtad meg, akkor a TV-nek vagy settopnak is Miracast képesnek kell lennie tudtommal. Ha megjött az enyém majd megírom, hogy mire jutottam vele. Addig is javaslom az iMediaShare-t.
-
bupemko
senior tag
válasz
Indiant
üzenetére
Pontosan milyen wireless display (ez gondolom nem valami THL feature)? Milyen TV? Nekem 2011-es Samsung Smart TV van (belépőszintű, no-3D), ez nem tud olyat, hogy TV-adást küldjön az okostelefonra, nekem csak a másik irány működik. Tud DLNA-t (AllShare-t) meg Plex-et, ezeket szoktam használni.
-
Indiant
addikt
Tudja valaki hogy működik a wireless display?
Bekapcsoltam, a tv látta is a telefont, összekapcsolódtak, de a telefonon nem jelent meg a tv.
A vezeték nélküli hálók között megjelent a tv és ennyi, semmi sem történt.
-
eladogeppc
veterán
Szóval ezek szerint az Olasz oldalon linkelt S3/S4 kinézetű rom jól használható ?
-
hippo0315
senior tag
Erről a ROM-ról van valakinek tapasztalata?
-
pattantyu
tag
Úgy döntöttem eladom a W8-amat (W8 1/4), mert nekem túl nagy. Esetleg érdekel innen valakit? Gondolom láttátok mikor érkezett meg, szóval vadi új, azóta csak pár napot használta. Gyári fólia védte elől, meg a flippes hátlap hátul. Minden tartozék megy vele persze. Ajánlatokat küldhettek nyugodtan!
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
THL w8+ tulajok. Nem hiszek a szememnek, nincs W8+ eredmény.
Mérjetek már egy akuidőt custom rommal, légyszi!
Én is fogok gyári rommal hamarosan.... -
fujifilm1
senior tag
Azért lefejezés jár ha megkérdezem hogy W8+ ra milyen romot ajánlotok? A kamera a lényeg...
Meg hogy ugyan ugy kell eljárni ahogy az 1.hsz. leírja a sima W8-ra?
Első benyomások a Note1 hez képest:
Tök szép a képe, az oldal arány miatt nekem nem tetszik, de ez azért van mert én pont a note1 szélességét szeretem ami ugye nem terjedt el...Minden működik elsőre, de sokat nem kütyülünk vele mert most más fontos dolog van az életünkben...
Kamera majdnem olyan jó mint a note1. Remélem ha másik rom lesz még javul.
A home gomb nem ébreszti fel. remélem az is rom kérdése...
Fogyasztása jó. GPS működik, de net nélkül úgy tünik nekem is hogy lassan talál jelet... nem nagyon teszteltem...
Szóval jó teló nagyon, igy pár óra nyomkodás után is...
Látom már van "turbos" modell is. még azt megvárhattam volna... de mindegy. Remélem az többet fogyaszt.

-
mrkatona
tag
Nektek működik a telefonban az iránytű? Lehet ezt valahogyan kalibrálni?
-
SUPREME7
őstag
válasz
bupemko
üzenetére
Így van, de most délután nagyrészt szabadba neteztem, kellett a fényerő és tényleg sokat pötyögtem, olvasgattam, rss frissítgetés stb. Ezért mondom, hogy ha használja az ember a telefont akkor hamar ki lehet végezni ezt az akksit. De azt is elismerem, hogy lehet spórolni bizonyos dolgokon, és ha csak alkalmanként használja az ember akkor elmegy többet is. És én itt le is zárom ezt részemről mert csak ugyanazt ismételgetem

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Yoga 460 - i5-G6 I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)