- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
A supersu beállításokban nézd meg, hogy a superuser engedélyezett-e. Auto megtagadást tedd fel 30mp-re.
Majd nézz szét, hogy az alkalmazás listán van-e a használni kívánt program. Kiválaszt, majd beállít, esetleg elfelejt - ekkor újra fog kérdezni, ha az apk jogot igényel. Nálam ES FileMan nincs, így nem is kérhetett root jogot. TC, Root Explorer van: Engedélyezve, értesítés tiltva (felugró ablak nincs, csak bubiban infó), napló: csak hozzáférés, feltétel (nincs).
Ha nagyon nem működik, supersu újratelepítés play-ról (beállításokban is van menüpontja) -
kgymac
őstag
Így kicsit gázos, köszi hogy említetted.
Végső megoldásként a rom visszaállítás saját mentésedből ? Belakott-ra gondolok, még buhera előttire. Ha nincs ilyened, marad a rom ismételt feltétele, majd újra belakása.Esetleg ezt próbáld, ha a commander alatt azonosat értünk:
TC-vel (root kezelést már korábban beállítottam, remélem Te is) próbáltam, build.prop -ot, editre behoz (TC editorral) majd ment. Rákérdez az újracsatolásra, ami sikeres is, de nem ment jog problémák miatt (erre is rákérdez), a jog jelenleg -rw-r--r--. A jog állítás kérdésre igen válaszra sikeresen ment, utána is megmarad az -rw-r--r--.
Neked hasonlót kéne, a buherált file-okkal.Sem opció, sem back gombra eddig nem volt szükség (kivéve kilépés a szerkesztésből) -
Pato77
csendes tag
Most kezdem kapisgálni mi történik. Találtam egy leírást, hogy pl az ES File Explorerben hogyan kell átállítani a root jogot, de ahogy próbálom bekapcsolni, azt írja, hogy az "ön telefonján ez a beállítás nem támogatott" vagy valami ilyesmi. Mit állíthattam el?Mert a teló rootolva lett, az tuti, mert tudtam a systemben fileokat átírni.
-
Pato77
csendes tag
-
krics
tag
sziasztok, w8+-om van, FHD-s 1/16-os verzio, kb 4 honapja vettem. Gyari recovery van meg fent, es rootolt 4.2.1-es gyari rom van rajta, ami az ismert bugoktol eltekintve nekem megfelelt, vagyis egyutt tudtam ezekkel elni. Most ugy gondolom, lehet lecserelem egy w8s-re, es az esetleges uj tulajnak mar egy bugmentes telot adnek at. Tudnatok linkeket adni nalatok mar bevalt, az elobb emlitett telefon verziohoz valo romokhoz, illetve az ezek feltelepiteset elmagyarazo leirasokhoz? Elore is koszi.
-
Pato77
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Ma piszkálgattam a telefonom (W8s), az itt az oldalon leírtak szerinti Home gombbal ébresztés miatt. Addig-addig, amíg sikerült megoldanom, hogy kiiktattam az alsó két érintő gombot, a vissza és a menü érintő nem üzemel.
Ha vissza megyek a systembe ezekhez a file-okhoz, hogy visszavonom a módosításokat, nem engedi a fájlok módosítását, semmilyen explorerrel, sem a root-tal, semmivel.Mi lehet a megoldás, vagy egyáltalán mi lehet a baja, mit csináljak vele?
-
nimfas
addikt
W8 185 USD HDReady ;-) 4x1,2 1/4 GB
W8 Beyond 260 USD FullHD 4x1,5 1/16 GB
W8 S 280 USD FullHD 4x1,5 2/32 GBNos... a W8+-ot kilőttem :-)
Vajon megéri a 95 Dodónyi difit a W8 és W8S közti difi, vagy ha 2-3 évre tervezek elég a 75 Dollárral drágább Beyond is... bár az a 20 USD.... nem tudom mennyit oszt vagy szoroz...
Tudom én hogy mindenki ilyen kérdésekkel "küzd", de hogy lehet döntésre jutni...
Meg ha beesik a Vám... azért úgy már más a leányzó fekvése.
Minideal-es csomagokra állítólag nagyon rászálltak :-S -
imis
senior tag
full HD helyett egy jobb kamera kellene bele, bár így s használható alap dolgokra.
Lassan fél éves, nincs gondom vele. Én 2 sim miatt vettem, meg reméltem, talán a 4mag miatt nem akadozik. Xperia ray utódja lett, nem bántam meg, amikor vettem +80ezer lett volna az S3, annyival nem jobb. -
darthsmoke
Korrektor
Eladósorba került újszerű W8+ telefonom: [link]
-
nimfas
addikt
válasz
adrian930420 #3783 üzenetére
Kösz én is valami ilyenre gondoltam, hogy a full hd sok lesz az 1.2-es procinak... Játék alatt pláne
-
adrian930420
csendes tag
W8+-t semmiképp ne vegyél, a sima 6589 nem bírja az FHD-t. Nekem sokszor szaggatott, még a menüben való lépkedéskor is. Azelőtt sima 1/4-et használtam, azzal meg voltam elégedve.
Beyondot, és W8S-t még nem próbáltam, de a T-s proci biztos könnyebben pörgeti a rendszert.
Ha fontos az FHD, válassz az utóbbiakból, ha nem, a sima is tökéletesen kielégít egy átlag felhasználót szerintem. -
Tiszag81
csendes tag
Sziasztok ismét...
Nektek is van olyan problémátok, hogy 4.2.1 androiddal működő vasatokon kamerázás visszanézésénél a hang szaggat?
Kamera alap beállításokkal, alap app al....
Köszi :-) -
Tiszag81
csendes tag
Sziasztok!
Jók a fenti beállítások, köszönet érte. A hangerőt én mindenhol 160-ra állítottam, s van ahol kicsit változtattam a lépték arányon...
A kérdés az, h a minőségen tudunk-e állítani, vagy tudtok-e valamit. (ezeket nem lehet a "bios"-ban állítani?)
A gyári szilikonos fejhallgató eléggé csak közép frekin szól, ha rádugom a vasra a 125 Ohmos AKG-m, akkor azt nem nagyon hajtja meg.. (de ez nem csoda) Plusz az alsó frekvenciák igen csak hijján vannak itt is - pedig a fejhallgató tudja a dolgát... :-(
Tudtok erre gyógyírt? Ha olyan zene lejátszó appot rakok fel miben van hangszínszabályzó az csak ront a hangon - torz lesz - az audio profilok beállításaiknál a BesAudEnh - hangzás javító - bekacsolása esetén, egyenesen borzasztó lesz a hangkép.
(ja a zenék rossz minőségét zárjuk ki, hisz flac fileok lejátszása sem az igazi)
Szuper ez a gép, de egyenlőre az Omniámnak jobb volt a hangja....
Szép estét! -
imis
senior tag
Elég sok-minden van itt leírva a készülékről. Ha más nem , akkor itt a fórumban rákereshetsz egy-két varázsszóval ("térerő" stb.).
Nekem március vége óta van a 8/1, rootoltam , particionáltam, olasz rommal megy, nincs semmi gondom. Wifit - mobilinternetet is használok, bluetooth-szal gps-t és fejhallgatót is, sandisk 32GB kártyával. Én még 235ért vettem, de szerintem megérte. 100ezret biztos nem adnék egy ilyen kaliberű készülékért (semmilyenért sem) és el sem kötelezném magam 2 évre valami magas havidíjra.
Szóval ez jó vétel. -
törölt tag
Én személy szerint aztmondhatom, hogy maximálisan megvagyok vele elégedve, mondhatni tökéletes, talán a kamerát leszámítva... nem feltétlenül használhatatlan átlagos használatra megfelelő
(#3751) peter76bp
folyamatosan rakom fel az újakat van 1-2 jó fícsör már benne apróságok egyébként de hát pont ezért van h még jobban testre szabd a telót -
nimfas
addikt
Erre valaki?
Továbbá kemény 5 USD-ért root-olják a telót....
Itt is van lehetőség szoftveresen megoldani a dolgot?
-
kgymac
őstag
válasz
#12928000 #3774 üzenetére
Igen, szintén van. Véleményt Hippo már elmondta, egyetértek, plusz a tokot is elsőnek Ő linkelte.
Banggood.com-ról, CN posttal jött, 22 naptári napot (14-15 helyett), mert Hangzhou-ban csak másodszorra fért fel a Pekingi gépre (4-5 naponta megy az eddigi tracking logok alapján). Bubis borítékban köldték, paypal fizetés után 2 nappal postázták, mert a 4 tétel közül, amit rendeltem, egyre kellett várni (webshop akkori infója szerint 2-3 nap után tudják postázni, mert nincs raktáron). CN tracking 0$ volt, mert több volt 20$-nál. Egyébként 1.7$ lenne a posta CN trackinggel.Az alis linked postája sima, nem tracking-es. Az hamarabb itt lehet, csak akkor lehetsz benne biztos, hogy feladták, ha már a kezedben a csomag (bubis levél).
-
-
törölt tag
van valakinek szilikon tokja? Ilyen? Mennyire puha? Régi Acemhez volt sima puha zselés tok amit nagyon utáltam mert alig csúszott a zsebembe meg összeszedte a port. Ez könnyebben csúszik a zsebbe?
(ez a kérdés kicsit viccesen hangzik de fontos) Csatlakozók beleférnek tőle?
-
bteebi
veterán
válasz
Indiant #3772 üzenetére
Mondjuk ebben nekik sincs semmi biznisz, mert pénzt nem nyernek (bár nem is vesztenek) így. Egyszerűen rugalmatlanok, de az se kizárt, hogy pusztán nem volt szerencséd az ügyintézővel. Azt persze megértem, hogy nagyon kellemetlen az idő- és pénzveszteség is (előbbi talán még inkább), de ez sajna a csájnafónok esetében valahol benne van az árban. Legközelebb remélhetőleg nem leszel peches.
-
Indiant
addikt
Valóban járhattam volna rosszabbul is, de így ők kapnak egy jó készüléket, mert azért gondolom a ThL meg fogja javítani, vagy cseréli, vagy ad mást helyette. De azt nem hajlandóak nekem adni. Viszont ha ezt előbb írják, akkor nem küldöm el. Sajnos a posta olyan gyors, hogy ma reggel már nem érték utol, hogy visszakérjem.
-
bteebi
veterán
válasz
Indiant #3769 üzenetére
Én nem igazán értem a dolgot. Olyan szempontból mondjuk nevezhetjük átvágásnak, hogy nem cserekészüléket kapsz, de az anyagi károd - valahol szerencsére - "csak" a postaköltség, ami persze nem olyan kevés pénz. Meg persze rengeteg időt vesztettél, ami nagyon zavaró amúgy, de legalább az a helyzet nincs, hogy se jó készülék, se pénz. Szerintem az az igazi átverés.
-
nimfas
addikt
W8 4/1-nél nincs olyan térerő-mobilnet anomália mint a Jiayu g3s-nél?
Milyen hiányosságai vannak a telónak, ki mit tapasztalt meg eddig vele?
Előre is köszönöm!
-
Indiant
addikt
Sziasztok!
DX meg akar szívatni. Tegnap feladtam a telót nekik Hong Kong-ba (4e-ért), ma meg írják, hogy az árát visszakaphatom.... , szóval nehéz menet lesz. Soha nem veszek tőlük semmit ezután! -
Dyingsoul
veterán
Navigációra van tippetek amugy? próbáltam visszaolvasnide nekem nem talál müholdat sem igo sem sygic... Valami tipp? Amugy van fullhd-s navi program vagy ti hogy oldjátok meg?
-
linkinke
csendes tag
Sziasztok, az lenne a problémám, hogy nemrég volt szervízben a teló mert bekrepált a hangszóró, azt megcsinálták, de most meg ha nézek videót / játszok a telefonon, túlmelegedik, és kikapcsol, valamint iszonyatosan leszopja az aksit (kb. 5 perc alatt 20-30%, és próbáltam másik aksival is...) . :\ Mi lehet a probléma azért lehet mert belenyúltak és valamit szarul raktak össze, vagy egyéb gond lehet?
Előre is köszi! -
kgymac
őstag
-
kgymac
őstag
válasz
Dyingsoul #3761 üzenetére
Az oldal tetején (jobb oldali hasáb) van peter76bp témaindító írása, azzal kezd.
Segédprogramokat is onnét letöltheted (ha még élnek a linkek persze). CWM-et xda-ról szerezhetsz, vagy, ha szépen megkéred, Cappa72 készít a w8s-hez.
Romot, scatter-t w8s-hez a needrom-ról tudsz tölteni, elvileg minden mtk6589-hez ugyanaz a scatter file van. A romok mellé is van csomagolva, de cwm mellett is található általában.
Romot nem feltétlenül kell frissítened, de a cwm a root-hoz kell. Esetleg nézz át az adroid dual sim topic-ba, ott valaki ajánlott egy play-ból tölthető apk-t a napokban, ami root-ol is (gép nélkül). Egy próbát megér.szerk: a linkedről pl. letölthető minden szükséges sw, kivéve a root apk.
-
Dyingsoul
veterán
Na amit írtál annak a fele kínai, DE én mindenképp szeretnék advanced user lenni, csupán ez az első androidos készülékem, ennyi. A lépéseket nagyjából értem, a lépések mögött meghúzódó logikát kevésbé. Pl miért kell ez a "extract proper recovery image matching your build number" fájl satöbbi. Egyébként Windows mobile-t már romoltam is, de android még új ezért olyan vagyok mint az újszülött, rácsodálkozok mindenre.
XDa-t én is ismerem és angollal sincs semmi bajom, ott van hozzá amúgy ilyen lemezképfájl, ellenőriztem az én buildemre való is van.Tegnap rendeltem már 32 gb-os sd karit, azt hiszem ha megjön komolyabban nekivetem magam ennek a témának, addig viszont csak az olvasgatás és tervezgetés van.
-
kgymac
őstag
válasz
Dyingsoul #3759 üzenetére
Nekem volt (w8/1/4), így Neked is lesz. Én a root után töröltem, mert a csengőhanghoz kellett a hely.
A 32 gb-romod több partícióra van felosztva. Azért, mert a beső sd-n van legalább 20gb hely, nem azt jelenti, hogy a többi partícióban is van bőven szabad hely. A system-be egyébként is elég kevés alkalmazás szokott települni, a play-ról meg semmi.A mentési folyamat peter76bp cikkében egész jól le van írva (cikk, 10.oldal). Recovery lementése (sp flash tool), majd cwm sütése (sp flash tool), reboot cwm-be, kínaapp eltávolítás (zip telepítéssel), root zip telepítés. W8s-hez cwm-et persze valahonnét túrnod kell, mert a cikk írásakor még beyond sem volt. Driver (usb vcom), 6589 scatter file azonos a w8-cal.
Fontos, hogy a cikkben leírt forgatókönyvet használd. Preloader-t nem sütünk, mert otthon kevesen tudták visszaállítani. Elvileg csak testpoint-tal sikerülhet.Az 1 GB kevés lesz. Legalább 8gb kéne (32gb - belső sd méret a minimum).
-
Dyingsoul
veterán
Nem hinném, hogy tele lenne, ezen a telefonon semmi sem volt mikor megkaptam csak a rendszer. Úgy értem demo videók sincsenek rajta csak az a néhány csengőhang és vagy 6 háttérkép.
Kínaapp eltávolítót nem futtattam mivel nem mentettem még romot és az SD kártyás rom mentés kérdésemre sem találtam még választ.
-
imis
senior tag
válasz
bodnarzoltan #3749 üzenetére
BT gps használatához: beállítások > fejlesztői lehetőségek > helyutánzatok engedélyezése > pipa
-
kgymac
őstag
válasz
Dyingsoul #3756 üzenetére
Szia,
Lehet, h egyszerű a megoldás: tele van a system partíció és nem fér el a superuser + su. Kínaapp eltávolítót futtattad (cwm script, zip install) ? Persze, csak rom mentés után (ha számít a gari Nálad).
Nekem alig volt hely, a /system/media/video-ból is kellett törölni 4db demó videót, de csak root után (csengőhang felmásoláshoz kellett a hely, hogy ne tűnjön el a beállított az sd lecsatolása után). -
Dyingsoul
veterán
A rootolással és recoveryvel kapcsolatban lennének kérdéseim.
A SuperSU fel van telepítve, de ha megnyitom azt írja nem találja a bináris fájlt és kilép. A root verifiert is feltettem az azt irja not not rooted properly. Ezek szerint ugye nincs normálisan rootolva?
Másfelől backupot szeretnék készíteni ehhez úgy tudom a cm recoveryt kell használni. Ezt ugye csak úgy tudom meglépni ha van SD kártyám? Ha igen mekkora helyre van szükség ehhez, mekkora kártyára? Csak egy 1 gb-osom van az gondolom édes kevés. -
keszo
őstag
válasz
bodnarzoltan #3754 üzenetére
Szóval, most nézem a sajátomat.
Én ezt használom: Bluetooth GPS
ezzel csatlakozom bluetooth-szon keresztül "Conncet"
pipa "Enable Mock GPS Provider" elötti kis négyzetbeHáttérben futnia kel a bt gps proginak
indítom az igot, és tökéletesen működik
ha neked a belsőt akarja bekapcsolni, akkor vagy nincs bt-vel kapcsolódva a vevőd vagy a programod nincs beállítva -
keszo
őstag
válasz
bodnarzoltan #3749 üzenetére
Hali
A bt gps app-on belül, kikel pipálni, hogy a külső bleutooth-szal kapcsolódó gps vevőt használja.
Ha átváltasz a "Status" oldalra, ott láthatod a műholdakat, ha tovább lapozol és wifin is vagy akkor google térképet is tölthetsz le. -
peter76bp
aktív tag
Volt hétfőn egy ilyen:
GravityBox v2.3.0
Flash via clockworkmod recovery. No wipes needed.Changelog 2.3.0 - 08/09/2013
- adapted to support Android 4.1
- added support for MT6577
- updated Xposed Bridge API to 30 (module now requires the latest Xposed Framework 2.2 - already included in installation zip)
- Hardware key actions extended
--- added support for long-press on Home
--- new action: Show recent apps
--- new action: Launch custom app
- option to link notification panel clock to DeskClock app instead of Date&Time settings
- added QuickSettings Volume tile
- option for National data roaming (MVNO)
- improved detection of device type (phone or tablet) (thanks to bgcngm)
- preferences adjusted according to device type (thanks to bgcngm)
- removed Gemini specific preferences for non-Gemini MTK devices (thanks to bgcngm)
- optimized Application Picker preference
--- on-demand loading and caching of app icons
--- more friendly in case of large number of apps installed
- implemented check if module is active at GB settings start-up
- added Indonesian translations (thanks to awaaas)
- updated German translations (QuickSettings) (thanks to Napzter)
- updated French translations (thanks to ch-vox)
- updated Hungarian translations (thanks to benjoe1)
- updated Spanish translations (thanks to klander)
- updated Polish translations (thanks to xtrem007)és ma egy újabb frissítés:
GravityBox v2.3.1
Flash via clockworkmod recovery. No wipes needed.Changelog 2.3.1 - 10/09/2013
- improved AppPickerPreference to support larger number of installed apps (thanks sag999 for testing)
- fixed potential crash in Battery status settings
- updated French translations (thanks to ch-vox)
- updated Indonesian translations (thanks to awaaas)
- updated Polish translations (thanks to xtrem007)
- updated Russian translations (thanks to romashko)
- updated Chinese (Traditional) translations (thanks to jwchen119)
- updated Hungarian translations (thanks to benjoe1)
- updated Italian translations (thanks to pitone02)Aki esetleg folyamatosan frissítgeti ezt a GravityBox-ot az írhatna róla pár szót, van-e valami érezhető haszna, én a 2.6-os ROM-ban lévőt használom, azóta nem volt időm frissítgetni még a ROM-ot sem, de mondjuk hibátlanul megy, azért nem is foglalkoztam vele.
-
bodnarzoltan
tag
Szisztok! Megjött a bluetoothos gps vevő! A "bluetooth GPS" programmal sikerült is csatlakoznom hozzá. Fixál is nagyon hamar.De nem tudom hogy az !go hogy tudná használni ezt a külső gps vevőt. Szól, h gps nincs bekapcsolva, ha bekapcsolom, akkor meg a telefon belső gps-ét kapcsolja be. Mit jelent az, hogy Enable Mock GPS Provider? Ezt nem tudom, hogy hol kell bekapcsolni. köszi!
-
Botigta
aktív tag
Üdv,
Szerintetek mit jelent a banggood.com-on az "A" cover Case, meg a "B" cover case? Mert hiába kérdezem ezeket a kis kocsog kínaiakat, válaszra sem méltatnak. Mert egy teljes első-hátsó burkolat szettet akarnék rendelni, de se fotók, se értelemes leírás... -
af86
csendes tag
sima W8 kamerája papíron 3,2 első, 8 hátsó, de be lehet állítani 5 elsőt és 13 hátsót.
-
Dyingsoul
veterán
[ Módosította: Qru ]
-
hippo0315
senior tag
válasz
BullZeye #3734 üzenetére
A kép ezek szerint nem lett igazán jó, mert maga a tok szuperül néz ki.
A "tákoltság" érzetét az keltheti hogy nincs bélelve belül, mint a kapható műbőr tokok.
2 mm vastag marhabőr az anyaga. Tényleg minőségi.
De nem védeni akarom, akinek tetszik annak tetszik, akinek nem az meg nem rendel ilyet.
Csak szólni szerettem volna, hogy egy újabb tok alternatíva elérhető.Kicsit összeszedem
magam és előszedem a tükrös fényképezőt és csinálok jobb képeket.
-
hippo0315
senior tag
Elkészült az új övtáska a telóhoz, akár a szilikon tokkal akár a merev mintás protektorral belefér a készülék.
Ára 3500 forint volt, egyedi igény szerint készült (mérete, bőr színe, csat fajtája, övre rögzítés módja).Innen rendeltem: boreger.hu , eladó mondta, hogy méret után bármilyen készülékhez legyártják a tokot az igények figyelembe vételével.
-
hippo0315
senior tag
válasz
peter76bp #3700 üzenetére
Nem tudom másnál is jelentkezett-e a dolog, amikor feltettem a GravityBox 2.2.2-t akkor az ikonok érdekes dolgokat művelnek, pl. az "zseblámpa"long press to record ikon helyet szinkronizálás ikon (aktiv) van, csak ha bekapcsolom vált a szokásos ikonra, kikapcsoláskor megint a hibáj ikonjelenik meg. Hasonlóan más ikonok jelennek meg a "sleep" és a "long press to record" esetén is.
-
Indiant
addikt
Használ valaki 850Mhz-en Vodafonos netet a W8-on?
-
SUPREME7
őstag
-
Dyingsoul
veterán
Ami azt illeti nekem is W8S-em van de még a GPS-t nem ízlelgettem rajta. Sorban akarok haladni a tesztekkel, még az első teszt írása van folyamatban, de mindenképp kitérek a GPS-re is majd és ha gond lenne vele addig fogom bütykölni amíg nem fog megfelelően működni (de remélem nem lesz gond vele
).
-
nagual73
csendes tag
Nekem ez a GPS nem akar összejönni.
Ha valakit érdekel ELADÓ HtL W8S 2GB/32GB, +ajándék Trónok Harcás tokkal, az kérem priviben jelentkezzen. 60e.- Bp. II. kerben átvehető, tokkol, vonóval...
-
Dyingsoul
veterán
Huhú a youtube végre befejezte a videóm feldolgozását, ha valakit érdekel MAGYAR Thl W8S unboxing videó, akkor lehet nézni!
-
Dyingsoul
veterán
Nem jött be a tok vagy mi a gond?
Csak azért kérdem mert én is ilyet rendeltem.
(#3689) MiZY: Nekem még egyszer sem kapcsolt ki magától.
-
bteebi
veterán
válasz
peter76bp #3698 üzenetére
Én azt nem értem, hogy miért nem lehet "skálázni" a felbontást? Ha a FHD telefonon qHD felbontással futnának az erősebb játékok, akkor nem szaggatnának, és mindenki vidám lenne
. Persze gondolom az egy fícsör, hogy nem lehet állítani a minőségen, mert így sajnos a felhasználó kénytelen lesz megvenni a még újabb-gyorsabb-jobb-szebb telefont
.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA SuperNOVA 550 GM SFX+ATX
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest