- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
slezakimi
senior tag
A kijelző tipikusan,kinek a pap kinek a paplan.
Sokan nem szeretik az Amoledet.Nekem is az Ips jobban bejön,mint a túlszaturált Amoled.
Természetesebb szerintem az Ips.Nekem nem pirosas.
Kamera.Gravity2 alatt azért elég használható képeket lehet csinálni.
A gps 3 méteres pontossággal talál jelet az ablakba.Sose vesztette el,pedig sokat használom.
2 mail folyamatos szinkron,napi jó pár telefon,2 nap üzemidő.3g bekapcsolva.
Játszani én se játszok,de netezni szoktam rajta.
1 hónap tapasztalata. Jah 2 kártyával használom.Thl W8 4GB Gravity2 2.6
-
SUPREME7
őstag
Nem vitatkozom tovább. Nem a wifi zabálja az akksit. A képernyő, a cella készenlét főleg ha 2 kártya megy stb és ha használja az ember, magyarul kihasználja a képességeit nem csak az asztalon figyel. Tudom, sokan csak azért vettek itt 4magos telefont, hogy elmondhassák, hogy van, de a negyedét nem használják. De akkor ne viszonyítsuk már egy aktív használathoz.
-
minmax
csendes tag
válasz
gipsztigris #2476 üzenetére
Ár/érték arányban nagyon jó telefon, én is elégedett vagyok vele.
Igaz, hogy a GS3-nak a nyomába sem pisilhet főleg képminőség és kamera tekintetében, de az nem is 50 ezer. A kijelző minőség és fényerő különbségen zongorázni lehet. A GS3-on a fekete az fekete, az enyémen legfeljebb sötétszürke, de amúgy is pirosas a kijelző tónusa.
A GPS nagyon gyorsan talál műholdakat, de lehet hogy a program miatt eléggé pontatlan.
Mobilnet és wifi nélkül elmegy 3 napot kevés telefonálással, bekapcsolt mobilnettel nekem nem bír ki 2 napot.
És ne feledjük hogy 2 SIM-es telefon, nekem például ez alapkövetelmény (lett). -
SUPREME7
őstag
Mivel hippo0315 kolléga privát üzenetben megkeresett és úgy érzi, hogy én "rágalmaztam" és sértettem a becsületét (maximum az önérzetét, a levél stílusából kiindulva) így ezúton is elnézést kérek ha megbántottam valakit a véleményemmel, vagy azt sugalltam, hogy más véleménye az enyémmel szemben semmit nem ér. Aki úgy érzi, hogy sérelem érte, jelenthet a megfelelő helyen, és kérem is, hogy sértődött levelek helyett ezt az utat válassza.
Köszönöm
-
SUPREME7
őstag
válasz
hippo0315 #2491 üzenetére
Erről beszélek. Nem hazudtollak meg, csak nem szeretem ha ennyire színezitek a dolgokat. Abból amit írtál elhiszem, hogy 2 napot elmegy, én is azt mondtam, hogy alkalmi használattal simán, de a négyet ha fejen állsz se hiszem el. Ahhoz konkrétan az kell, hogy ne használd a telefont.
Sokan azért jönnek a topikba, hogy a már tulajdonosoktól pontos képet kapjanak, és tudják mit vesznek. De ha elferdítitek a tényeket, attól nektek jobb nem lesz, aki meg megveszi és csalódik az persze, hogy köpködni fog rá.
-
gipsztigris
addikt
válasz
SUPREME7 #2488 üzenetére
Szélsőséges körülmények között lehet, hogy 2-4 nap, de inkább mondanám az 1-1,5 nap üzemidőt ami áll nálam állandóan bekapcsolt wifiből, bluetoothból, automata fényerőszabályzóból áll. Átlag 30-50 perc beszélgetés (céges telefonnak használom) rengeteg net, levelezés, ha autóban vagyok bluetooth fejegységhez kapcsolódik automatikusan.
A lényeg, hogy a 2-4 nap szerintem is túlzás egy kissé, illetve ha mégis kibírja, akkor az a telefon már nem tölti be az okostelefon szerepét......szerintem. Van egy barátom aki esküszik arra, hogy a Samu Note 2 öt napig bírja neki töltés nélkül. Egyszer elmondta, hogy hogyan. Fényerő minimumra lehúzva, állandó 2G erőltetve, wifi, bluetooth kikapcsolva. Amikor valamire szüksége van csak akkor kapcsolja be. De kérdem én, hogy az emberfia 24 óránként legalább egyszer lefekszik aludni, akkor miért nem lehet feltenni töltőre?
Üzemidő világbajnokságra készülnek az emberek vajon? -
eladogeppc
veterán
válasz
SUPREME7 #2490 üzenetére
Kamera lehet hogy nem 100-as, de andersen nélkül is simán elmegy 2 napot a telefonom.
Most például a Gsam Battery Monitor szerint:Google és Exchange szinkron Push módban, minimális játék kb 1 óra, Wifi 2ó 39perc, képernyőn 1ó2 perc.
Mivel játszottam most 1 nap 6 óra, hétközben rengeteg 2G telefonálás mellettm GPS nélkül 2 napig elmegy.
És van közben Wifi netezés kb 1-2 óra.Szerintem ennél kevesebbet kevés telefon eszik ..
-
hippo0315
senior tag
válasz
SUPREME7 #2488 üzenetére
Először is kikérem magamnak, hogy hazugnak nevezel "Azért nem kéne andersenre venni a figurát".
Tudom nehéz elhinni, de próbáld elfogadni, hogy nem mindenki úgy használja a telefonját mint Te.Egyébként használom telefonálásra, 3 e-mail szinkronizálásra, sms-ezésre, netezésre, szöveg és táblázat kezelésre, bekapcsolt wifi-vel, de 2G üzemmódban. És NEM használom zene hallgatásra, film nézésre és játékra sem.
-
SUPREME7
őstag
válasz
wertigo1984 #2489 üzenetére
Nem sajnos, még az N8-al. Ez a kamera sajnos meg se közelíti az N8 8mpx-es képeit. Ez az egy bajom van vele
-
wertigo1984
őstag
Uh koszi sracok az infokat.
eleg meggyozoek voltatok.
Supreme: bocsi ha felhozom de Krampit is W8al fotoztad?
Mert meggyozo a kep minosege bar nekem elsosorban a net miatt kell, de nem art ha van benne egy hasznalhato kukkolo.
-
SUPREME7
őstag
válasz
wertigo1984 #2483 üzenetére
Nyugi az iOcean-t is adogatja el mindenki, sokan cserélgetik/hasznot remélnek belőle. Nekem speciel majdhogynem tökéletes. Lehet, hogy nekem van mázlim de nekem a GPS is jól működik mobilnet nélkül is. Egyedül a kamerával nem vagyok maradéktalanul kibékülve, de Nokia N8 után szerintem ez nem meglepő
Böngészésre Chrome-ot használom, nálam hibátlan az is, és normális nettel a sebesség is tökéletes, nem akad, nem fagy stb
hippo0315: 2-4 nap akksi idő? Nonstop stand by-ba van végig repülő üzemmódba? Azért nem kéne andersenre venni a figurát, még ha csak szigorúan alkalmi telefonálásra használja az ember akkor se bír ki 2 teljes napot.
-
adrian930420
csendes tag
válasz
Én is most várom a 2-at, már a +-os verziót.
Csak jönne már meg.
-
hippo0315
senior tag
válasz
Azért ne általánosíts
, nem mindenki adja el.
Saját vélemény:
2 db 4GB-s készülék, hibátlanul, akadás, fagyás nélkül működik. Az egyik gyári 4.2.1. rommal a másik GM2 rommal. Mindkettő Root-olva lett, CWM telepítve.
GPS, BT, WIFI, kamerák, stb rendben működik.
Aksi idő 2-4 nap, használattól függően. -
bupemko
senior tag
válasz
Azért azt nem mondanám, hogy mindenki eladja. Többen vannak olyanok, akiknek most jött meg (van akinek a 2.), én is várok 2db-ot.
-
slezakimi
senior tag
válasz
Mobilnettel,nekem gyorsabb mint itthon a rendes gép
Ahol van H+.
Én is csak a kíváncsiság miatt adom el.Ritka jó telcsi sztem.
üdv -
wertigo1984
őstag
Pont most akartam tanacsot kerni toletek hogy mennyire vagytok megelegedve a W8al, mert iOcean X7 es kozte vacilalok. Miert adja el mindenki? Mennyire gyors a bongeszo?
-
losi73
senior tag
válasz
gipsztigris #2479 üzenetére
na arrol aztán hallottam mindent csak jót nem
-
mogyorosi55
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy most rendeltem az Antelife-ról THL W8 16GB-ot és van-e benne magyar nyelv vagy frissítés van e 4.2.1-re? Köszönöm. -
losi73
senior tag
válasz
gipsztigris #2476 üzenetére
üdv szerintem menekülésröl szó sincs,max sokan ugy vannak mint én hogy szeretnek cserélgetni,rövid idön belül nekem is a 3. kinai telom,és ugyan semmi bajom nincs vele de hammarosan szeretnék valami mást is kiprobálni
-
gipsztigris
addikt
Mivanmivan?
Mindenki menekül a W8-tól?
-
GD
őstag
ha valaki ráizgult a készülékre és nem szeretne 4-6 hetet várni rá, az enyém eladó, lásd aláírás
-
Indiant
addikt
Valaki megnézné a CWMR-ben az Advanced/Show log ír-e ki Can't-al kezdődő sort?
ilyet:
I: Can't partition unsafe device: /dev/block/mmcblk0p8
I: Can't format unknown volume: /emmc -
tibyke
tag
hali,
en is a heten rendeltem w8 1/16-ot az aliexpress.com-rol, mar feluton van.
amit kerdeznek:stock romot sehol sem talalok a 16-oshoz, mindenhol csak a 4/8-hoz.
elvileg az uj 1/16-osok mar 4.2.1-gyel jonnek. ez milyen/mikori verzio/kiadas? ha a telefonon nyomtok frissitest, ott hoz ujabb verzoit? vagy valakinek van letoltheto frissitese hozza?koszi!
t
-
Indiant
addikt
Megjelent hivatalos formában a C3C076 féle THL_W8.JB2.HD.CN.COM.8P32_MT6589V1.0_20130605 (W8 4GB Chinese)
CWM Recovery -
-
beneboy
tag
válasz
bupemko #2454 üzenetére
Hát Beyound kilőve. Igazából nincs szükségem akkora felbontásra. Sokkal inkább vágyom arra, hogy ne kelljen már délután aggódni mikor tudom töltőre rakni a telót.
Így marad a sima w8 és a jiayu g4 közötti vacillálás. W8 szerintem sokkal jobban néz ki (sokkal) és olcsóbb is.
G4 viszont kisebb, ami nekem számít, és nagyobb az aksija, tudom w8-hoz kettő jár, de aksit cserélni mindig is utáltam. Ezért várom neki is a logout tesztjét.Pécsen vagy környéken nincs büszke tulaj, aki kávé, vagy sör melett megmutatná a készülékét?
-
-
csoki98
tag
annyi lenne még a kérdésem, hogy minidealen miért nem árulnak 8gb-sat?
-
csoki98
tag
Nemsokára én is egy Thl w8 1gb/4gb tulaj leszek
-
madrac
senior tag
csak az egyik esetben írtad hogy netet kikapcsoltad, de azt nem írtad sehol hogy ugyanúgy te is törölted-e az agsp adatokat előtte. de mégegyszer mondom, senki se vonja kétségbe hogy a tied jó, ha ugyanúgy tesztelve a tied elvárható időben fixál és tartja is.
Akksi témára, - ha jól olvastam a W8+ is csak fele annyit (1 napot) bír max. a kijelzője miatt. Kinek mi a fontosabb..
-
beneboy
tag
Aksi tesztre gondoltam. Attól félek, hogy az erősebb proci miatt megint ott leszek, hogy fél nap alatt lemerül a mobilom (nexus 460 pont, nekem max 1 nap).
-
Emirabdul
tag
-
gipsztigris
addikt
Megérkezett a szürke flipes tok a W8-hoz amit még azelőtt rendeltem mielőtt a telefon megérkezett volna. Ha valakinek kell, beszerzési áron átadom. PM-et küldjön akit érdekel!
-
madrac
senior tag
Helló!
Elhiszem, internettel, agps adatokkal az enyém se olyan rossz, de itt most nem teljesen ez volt a téma.
Egyébként úgy ajánlgatja mindenki a különböző romokat mintha bárkinek megjavult volna tőle a gyenge gps-e, vagy hallott volna már ilyenről Thl-nél.
Mindenki azt gondol amit akar, nekem az a véleményem a 16GB-sről ami. Nem mondom, hogy mindegyik tuti gyengébb e téren, csak érdekes az egybeesés, hogy a 4,8GB-sekkel nem volt ilyen gond, az első 16GB-ssel pedig egész véletlenül igen, és erősen sanszos, hogy nem ez volt az egyedüli. Úgy tűnik elég rizikósak az új típusok. Még az azonos modellek gyártása is módosulhat idővel, nem hogy egy újabb változaté. És nyilván azért van GM2-ből is 2 vagy több féle verzió, mert csak a memóriában térnek el. Meg azért produkál Antutuban is a 16GB-s csak 7000 pontot GM 2.6 alatt... ezt senki se gondolhatja komolyan, ennél több és alapvetőbb eltérés van, ez biztos.Szóval úgy döntöttem, ha vasárnapig megveszi valaki a telót, akkor eladom, máskülönben valszeg küldöm vissza kínába.
(#2398) eladogeppc: az nem lehet hogy rossz a térkép a programban amit használsz?
-
válasz
eladogeppc #2431 üzenetére
S4-ben nem az van?
-
losi73
senior tag
válasz
eladogeppc #2431 üzenetére
ja én se vitázok uram,fotozni se nagyon szoktam csak most születek kiskutyák és most kicsit rá szoktam és a sony ezeknél a teloknál umi sx1,iocean x7,és thl v8,sokkal jobb képet csinált,de én a legjobb képeket az iphone 4sés 5sel löttem és a htc one xl is igen joképeket lött.
-
eladogeppc
veterán
Nem szeretnék vitatkozni, de a Sony XmoreR BSI szenzorai nem épp a legjobbak.
Az eddigi telefonjaim közül a Samsung S3-as csinálta a legszebb képeket...
Hozzáteszem még azt is , hogy az Xperia Neo sima tehát nem V 8mpx-eles kamerájával simán tudtam sötétben videózni.... klubbokban.. Ezekkel.... hagyjuk.Szerk:
Aliyun OS letölthetőséget tud valaki esetleg ? Olyan kellene amit flashtool-al tudok flashelni
Köszi ! -
losi73
senior tag
válasz
eladogeppc #2429 üzenetére
kijelzöröl volt szó nem a vasrol,bár ezeknek a kinai csodáknak a kamerái még csak a nyomába sem jöhetnek a sonynak hogy kicsit védjem is
-
losi73
senior tag
válasz
eladogeppc #2425 üzenetére
az lehet nekem motorola razr xt910 volt és utána azért volt javulás látványilag mikor egy xperia s cseréltem ami 720p-és volt one xl is 720p ben az is szebb volt a razrnál,pedig annak is szép volt a képe.
-
Indiant
addikt
válasz
gipsztigris #2422 üzenetére
Egy ZTE, az mégis ZTE.
De aztán Te rábeszéltél erre, és milyen jól tetted.
-
losi73
senior tag
válasz
eladogeppc #2423 üzenetére
üdv lehet hogy böven elég ,de látszik is a különbség rendesen
-
eladogeppc
veterán
Nem értem mi a baj az 540x960-al ? Bőven elég ekkora méretben.
-
Indiant
addikt
válasz
gipsztigris #2418 üzenetére
540x960 ?! Noormális? Máris meguntad?
-
csoki98
tag
megéri a +14e a beyondra? mert akkor gyűjtök még
-
Emirabdul
tag
válasz
gipsztigris #2418 üzenetére
W8 ra nem cseréled ? :-) :-) :-)
-
gipsztigris
addikt
Én meg azon gondolkodom, hogy ha valakinek lenne egy fekete W100-as, akkor azzal szívesen elcserélném az egy hetes fehér színű W8-amat!
-
Emirabdul
tag
Na felraktam a 8 gigast eladásra. Kiváncsi vagyok lesz e kereslet. :-)
-
bupemko
senior tag
válasz
darealkilla #2413 üzenetére
Én múlt héten meg ezen a héten is rendeltem egy THL W8 1/16G-t Minideal-ről. Mindkettő úton van, úgyhogy nem értem, hogy miért írod azt, hogy elfogyott? Ugyanitt azt mondták, hogy Beyond leghamarabb jövő héten lesz.
-
pattantyu
tag
válasz
pattantyu #2412 üzenetére
Elkezdtem a root-olást, meg a ROM-ok telepítését. A recovery fent van, meg a root is kész. A recoveryhez az image-t innen szedtem le: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=42077078 , mivel nekem ez a ROM van a telefonomon: ThL_W8.JB2.HD.EN.COM.8P32_MT6589V1.0.4_20130510
Ezzel fel is ment a recovery, meg a root is, de a recovery 6.0.3.3 verziójú. Ezzel is mehet a ROM felrakás? Ez is gondolom direkt a ehhez a procihoz van, ugye?
Köszi!
-
darealkilla
aktív tag
A hardverrel kapcsolatban tudja-e valaki:
a FullHD kijelző (W8+ és W8 beyond) mennyivel zabál többet mint a 720-as? Üzemidőben észrevehető?
Illetve az MTK6589 (1,2GHz) -hez képest az MTK6589T (1,5GHz) érezhetően többet fogyaszt?
Nekem elég a 720 és a sima 1,2GHz proci, de olyat már nem nagyon kapni 16 gigával, nem fogom szétjátszani a telót, de a 2 napot jó lenne ha bírná....
-
eladogeppc
veterán
válasz
gipsztigris #2410 üzenetére
NA ez kellene nekem.... Merre lehet kalibrálni ?
-
gipsztigris
addikt
válasz
eladogeppc #2409 üzenetére
Bocs, akkor félreértettem!
Persze, a 2m pontosság az teljesen rendben van!
Az iránytű nekem is hülyeségeket mutatott amíg valamelyik alkalmazás nem kérte, hogy kalibráljam az iránytűt. Felszólított, hogy nyolcasokat rajzoljak a levegőbe a telefonnal. És utána már szépen beállt északnak.
-
eladogeppc
veterán
válasz
gipsztigris #2408 üzenetére
Szerintem meg ez normális. Ezek ilyenek.
Hamar fog holdat, ezért miért cserélném el ?
2m pontossággal ad helyet.. Mindjárt kipróbálom megint. -
gipsztigris
addikt
válasz
eladogeppc #2404 üzenetére
Akkor ott valami gond van a telóval! Passzold el, vagy küldd vissza!....szerintem.
-
Emirabdul
tag
- QuickSettings Torch tile (flashlight)
- QuickSettings Network mode tile (2G/3G/2G+3G switch)
- new battery style: Large percent text with stock icon
- option for CRT screen off animation
- added shortcut for launching Engineering mode
- added shortcut for launching Dual Sim Ringer settings
--- allows setting ringtone and notification sounds separately for each SIM
--- requires 3rd party Dual Sim Ringer app for this option to be visible
- updated translations -
eladogeppc
veterán
válasz
gipsztigris #2400 üzenetére
Márpedig net kapcsolattal néztem, és nem hogy 2m pontosságnál letér az útról, hanem még az iránytű is szar.
Fogalma sincs merre van észak ! -
pattantyu
tag
válasz
gipsztigris #2400 üzenetére
Ezt mivel rogzitetted? En az endomondot probaltam, a nyaomvonal amugy azzal is ok, csak a sebessegek, tavolsagok nem. Orultem volna, ha tudom hasznalni, de ugy nez ki trackernek w8-ra az endomondo nem jo.
Van mas tipp milyen tracker probaljak ki? Volt azba futos meg korabban valakinel. Azzal megy rendesen?
Nem igazan ertem amugy, mert a navigon nem ment fel, de a copilot igen, azzal a navigacio is jol megy, a sebesseget nagyon lassan frissiti, de azert kb. jol mutatja, de a trackerekek nem mennek. Esetleg az lehet a gond, hogy nagyon ritkan ad adatot, vagy nem tudom, de erzesre tuti nem hardveres a problema, mert a gps gyorsan fog muholdat, tobbet lat a regi defymnel, pontosabb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest