Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• peter76bp

aktív tag

Akkor egy kis friss anyag:

A 4GB-os verzióra letölthető 20130511-i kiadású 4.2 verziójú flashelhető ROM-hoz általam kreált magyarító update.zip innen tölthető. SD kártyára kell tenni és CWM alól telepíthető, előtte wipe cache és advanced / wipe dalvik cache futtatandó. Nem ad egyenlőre 100%-os magyar felületet, így ami nem magyar az angol benne, de hosszas küzdelem után ennyit sikerült összehozni. Viszont a semminél talán jobb. Innentől a kettővel lentebb említett custom ROM kinézete látható, de ugyanennyire lesz magyar ettől az update-től a gyári CN ROM is.

Thl_W8_Lewa_130511+rus.v4_by_kadan

Orosz barátaink sem lustálkodtak egyébként, és készítettek a 20130511-es ROM felhasználásával egy custom romot, ami orosz angol, kínai nyelven tud alapból és innen elérhető. Ez a 4GB és 8GB verziókra telepíthető, illetve ezeken lett kipróbálva, 16GB-sen még nem nézte senki, nem kizárt, hogy azon is működne. Telepítése előtt csinálj factory reset-et (wipe data, wipe cache, advanced / wipe dalvik cache) és ha ez megvan utána telepítsd a letöltött zipet. Az orosz verzió lecseréli a CWM-et TWRP-re !

Thl_W8_Lewa_130511+rus.v5_by_kadan +hun_v1_by_peter76bp

Ezen orosz ROM felhasználásával és a frissítése integrálásával csináltam egy magyar verziót, amiből kiszedtem a TWRP-t így az meg fogja hagyni a CWM-et és immáron túlnyomórészt magyar nyelven fog kommunikálni. A telepítésről és a kinézetről csináltam egy videót amit itt lehet megnézni a telepítő zip-et pedig innen lehet leszedni. Telepítés előtt mindenképp csinálj biztonsági mentést. A telefon belső tárhelyén tárolt anyagodról és az SD kártyáról is érdemes a PC-re menteni mindent és az SD-t törölni vagy formázni. Aztán csinálj factory reset-et (wipe data, wipe cache, advanced / wipe dalvik cache) és ha ez megvan utána telepítsd a letöltött zipet.

Új hozzászólás Aktív témák