- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
válasz
linkinke #3094 üzenetére
Múlt héten voltam Dublinban és májusi stock 4.2.1-gyel azt tapasztaltam, hogy elég ritkán tudtam open wifi hotspot-okra felcsatlakozni. Múlt vasárnap feltettem GM2 3.0-át (16GB-os W8-am van) és most Istanbul-ban egész jól működött, bár nem sokat használtam.
Összegezve, nekem a májusi 4.2.1-es stock rom-nál voltak wifi problémák, GM2 3.0-nál még nem (de ezt is nem is teszteltem olyan intenzíven).
-
Adamyno
tag
W8+nak nincsen külön topik?
Mi a különbség?
-
levi.hungary
tag
válasz
bodnarzoltan #3089 üzenetére
-
linkinke
csendes tag
Az lenne a gondom, hogy thl w8+ al ha rácsatlakozok az otthoni routeremre, akkor csatlakozik, de nincs net... ha ugyen ezt a netet megosztom a laptopommal, és arra csatlakozok akkor meg van.. most akkor teló vagy router problémám van, esetleg valami megoldás DLINK DIR 600 as router van
-
bodnarzoltan
tag
válasz
bodnarzoltan #3088 üzenetére
Meg lett végül! Köszi
-
hippo0315
senior tag
válasz
levi.hungary #3085 üzenetére
Van PayPal fizetési lehetőség?
-
bupemko
senior tag
válasz
bodnarzoltan #3083 üzenetére
GravityBox-ban ki lehet kapcsolni a led-et töltés közben.
-
hippo0315
senior tag
válasz
mogyorosi55 #3077 üzenetére
pm ment
-
Indiant
addikt
válasz
bodnarzoltan #3074 üzenetére
A system / media mappában.
-
bodnarzoltan
tag
Sziasztok! Hol találom azt a hangot amit a bekapcsolás sorá ad? Ki szeretném kapcsolni, h bekapcsoláskor ne adjon hangot! Nevezzem át a fájlt, vagy van egyszerübb módja is? Valamit hogy tudom kikapcsolni a képernyő feloldásakor a rezgést? W8+ gm2 v3.0. Köszönöm
-
mogyorosi55
csendes tag
válasz
gipsztigris #3070 üzenetére
-
Indiant
addikt
válasz
gipsztigris #3068 üzenetére
Pedig az asszonynak az előbb vettem meg. Akkor megtaláltam a rést a pajzson és észrevették.
..a többiektől elnézést, ezek a google-s fiúk ezek szerint résen vannak és valamit elhibáztak az átalakításkor, vagy az új verzió feltöltésekor. -
gipsztigris
addikt
válasz
mogyorosi55 #3069 üzenetére
Magyarországon nem tudod használni hivatalosan!
-
Indiant
addikt
Úgy tűnik ismét megvehető az
iGO primo isr FREE ..ingyen.
Teszteléshez tökéletes és kompatibilis a telefonunkkal.
..még ha kezdetben héberül is indul, van benne magyar nyelv és hang. -
rebuilt
tag
THL-W8 Jellybean 4.2.2 Rom (samsung stílus) 1.8 as frissités
A rom csak a W8 klasszikus (4GB és 8GB és az új 16 GB-os) müködik
NEM jó W8 + hoz
-
hippo0315
senior tag
Újabb GravityBox frissítés: 1.6.1.
-
keszo
őstag
Sziasztok
olyan kérdésem lenne, hogy ha felteszem a 4.2-es androidot abban már egyszerre fogja kezelni mindkét simnél a 3G-ét, vagy maga a vas nem képes erre?
esetleg THL W8S vagy THL W200 vagy THL W11 tudja ezt? -
linkinke
csendes tag
Kamera hangot ki lehet kapcsolni? vagy csak vak vagyok? ha néma a teló akkor nincs hang de nekem általánosban se kéne
-
Indiant
addikt
válasz
levi.hungary #3054 üzenetére
A GB-ben bepipáltad az említett funciókat? Illetve a GB aktív a motorjában?
-
levi.hungary
tag
Mit csinálok rosszul? THL W8 8 GB-osom van. 4.2.1 GravityMod2 v3.2 GravityBox v1.6.0 val. De nekem pl. ezek nem így vannak:
- Üres SIM slot esetén automatikusan elrejti a signal jelzést az állapot sorról
- Nincs idegesítő "SIM kártya nincs behelyezve" hibajelzés
- Kikapcsolási menüből lehet recovery módban újraindítani a telefont(Lehet a többi újdonság sem a cikkből)
-
hippo0315
senior tag
És egy GravityBox frissítés, 1.6.0
-
peter76bp
aktív tag
Megszületett a GravityMod2 3.0 verzió W8+ és W8 Beyond készülékekre is.
THL W8+ telepítőkészlet (MD5: ed64686bad1d693496bf45e8f1d1fcd4)
THL W8 Beyond telepítőkészlet (MD5: d25afae1123beba06fb28a09cddee8db)Illetve egy kamera frissítés 4GB készülékre:
Camera fix for W8 4GB running GravityMod2 3.x
(MD5: 0ff9b2314bbd1f454ea85e2042d65291)- applicable to W8 4GB models experiencing camera crash
- applicable to GravityMod2 version 3.x
- contains official THL kernel that will reduce FPS from 60 to 49 (which is still acceptable)
- flash via recovery - make a backup before flashing
- no wipes needed -
-
dReFiX
senior tag
Ez most komoly, hogy ez az egyik kínai dualsimes néptelefon és nem lehet hozzá silicone tokot kapni csak ezeket a bohóc tokokat meg hátlapot ?
-
Indiant
addikt
válasz
hippo0315 #3036 üzenetére
A rövid válasz a nem.
Nem azért mert irigy vagyok, hanem mert talán 3 kínai oldalra kellett beregisztrálnom a letöltéshez.
Ez a "fő" oldal. -
Villy
tag
A házi barkácsolás lesz a megoldás a dologra. Kollégámmal beszélve arra jutottunk, hogy vagy az USB csatiba kell bekötni vagy meg kell keresni a tápvezetéket és ott kell keresni egy pontot ahol kivitelezhető a csatlakozás. Ha lenne egy kapcsolási rajz az elektronikáról akkor könnyebb lenne a dolgunk.
Persze az egészhez profi forrasztóállomás és szaktudás kell. -
outsiders
aktív tag
már kész van a tok a kicsikéhez, úton van [link]
-
Indiant
addikt
Találtam újabb két romot a W8-hoz, de mivel mind2 csak angol...
Az egyik egy JB-s rom abba bele lehet tenni a magyar nyelvet, mert talán kiszedték belőle.
Fő érdekessége, hogy egy csomó helyen átlátszó a háttér.
A másik egy portolt LeWa-s, viszonylag friss, de az ember annyira kiherélte, hogy az összes billentyűzetet kiszedte, így nem lehet benne írni.
Ja, és egy touch-os cwm recovery-t is, remekül működik, de kínaiul tudni kell a használatához. -
peter76bp
aktív tag
Új erőgép az antelife kínálatában 279$ kikiáltási áron : ThL W8S MTK6589T Quad Core Smartphone With Android 4.2 5.0 Inch OGS Screen 2G RAM 32GB ROM 3G GPS FHD 1920*1080 Black.
Ezek szerint hamarosan lesz ilyen is
-
hippo0315
senior tag
válasz
csonkadavid #3029 üzenetére
4.2.1. volt az utobbi készülékeken amiben van magyar nyelv
Flip-es tok volt benne
-
csonkadavid
tag
Rendelt valaki mostanában Minidealről 4gb W8-at.
4.1.2 vagy 4.2.1 van rajta?
Nekem most van úton.
Volt hozzá tok?
Magyar nyelv van rajta?
Köszi. -
rebuilt
tag
ThL W200 hoz ha kell valakinek dicount code( 9.99$ )szoljon privátban .
Lenovo A820 is van
Minideal -
linkinke
csendes tag
Ma jött meg a teló, thl w8+ at rendeltem, de a dobozon thl w8 van meg a menüben is thl w8+, egyedül a build számnál van az hogy thl_w8.jb2.fhd.en.com.8p128 stb stb, ami a FHD gondolom a full hd lenne , most akkor ez w8 vagy w8+ ?
-
smajdamm
csendes tag
Kipróbáltam egy másikkal is, ugyan úgy nem megy. Leírom pontosan mi a helyzet:
Addig a pontig minden könnyen megy, amíg az SP flash toolban kis zöld karika jelzi, hogy sikerült a CWM felrakása.
Feltettem a külső SD kártyámra az 'UPDATE-SuperSU-v1.25.zip' -et, belépem a CWM menüjébe->install zip from sdcard ->choose zip from external sd card. Erre azt dobta, hogy "E: Can't mount /external_sd/".
Itt még nem foglalkoztam vele, felmásoltam a belső tárba a .zip -et, és megcsináltam ugyan úgy mindent, csak nem a 'choose zip from external sd card' opcióból, hanem a 'choose zip from sd card'-ból telepítettem fel, és működik is, megjelent a SU ikonja a telón, csináltam root testet is és pipa.Még a backup is sikerült, mert a 'backup to external sdcard' helyett csak a sima 'backup'-ot nyomtam, az a belső sd-re lementette sikeresen, és azt át tudom tenni a külső sd-re.
Viszont, ha új romot akarok feltenni ( vagy majd ezt a backupot vissza) akkor muszáj lesz használni az external sd-t, gondolom, mivel full wipe kell a GM2-höz, és az a belső sd-ről is letöröl mindent, ha jól értettem. (ugye?
)
Szóval két W8 ason (16GB) próbáltam, mindkettőn 2 db sd-vel, biztos én néztem el valamit, de mit ?
Bekapcsolva a fájlkezelőből, totalcommanderből is látom az external sd cardomat. Ha pedig a CWM menüjében a 'Mounts and Storage Menu'-ben kiválasztom a 'mount /external_sd' vagy a 'mount /sd-ext' pontot a kövi hibát kapom: 'Error mounting /external_sd!'Megoldható external sd nélkül a GM2? :s
A válaszokat előre is köszi! -
Indiant
addikt
válasz
gipsztigris #3021 üzenetére
De jó lenne, de a másik 5$....
-
smajdamm
csendes tag
Sziasztok! A leírások alapján sikerült a cwm et feltenni, és most backupot szeretnék készíteni mindenről, de mikor a menüjéből kiválasztom hogy backup to external sd card (vagy valami hasonlò már nem emlékszem) akkor azt írja hogy nem találja.(cannot find path) ha a mount menube megyek és kiválasztom hogy mountolja az external sd-d akkor is hibàt dob. Tapasztalt màr valaki ilyet? 2db 16 gb os w8 am van, és mindkettőn ugyan ez a helyzet. Az sd karim 8gb os, és alapból ha bekapcsolom a telót, akkor làtja.. Köszi a segítséget!
-
adorjant
őstag
Nincs valakinek szüksége egy szürke kijelzővédős hátlapra?
Sima hátlapra cserélném,az enyém elrepedt,egy koccanás eredményeképp... Nem nagyon találtam sehol gyári hátlapot... Ha esetleg valaki igen,ne tartsa magában -
rebuilt
tag
A Navitel Navigator programot tudom ajánlani akik ÁLLANDÓAN "rossz a gps vétel internet nélkül" írnak a forumba.Egy misét megér A Google play en van a 30 napos próba verzió
-
MiZY
tag
válasz
hippo0315 #3009 üzenetére
+ (#3008) Indiant
Nincs mit.
Azt vettem eszre, a "hibaknak" egy reszet javitottak, ami meg a 4.1.2-nel elojott. Gondolok itt a nem hasznalatos SIM elrejtesere az ertesito savon, illetve talan a fenykepezo szoftveret is csiszolgattak. En szerintem teljesen vallalhato rendszer.
Ha valaki kiprobalta, erdekelne az, hogy mennyivel jobb a GM2, illetve megeri-e felrakni. Legszivesebben CM10.1-et raknek fel, az elmult 3,5 evben elegge hozzaszoktam.
--
(#3011) KarlitoszMinidealrol rendeltem, napra, orara (majdnem percre) pontosan 2 het alatt ideert. A rendeles masnapjan mar megjott a minidealtol es a paypaltol is a tracking number. Irj nekik emailt!
-
Karlitosz
tag
Sziasztok!
Geekbuying-ról vettem ilyen telót 4GB-os változatot.
10-én vettem és még most sincs "shipped" státusz! (Pedig "In Stock")
Van aki vett innen? Mennyi idő alatt kapta meg?(Azért vettem innen, mert vettem már jópár más cuccot is és a szingapúr posta miatt kurv@ gyorsak, 1-2 hét és itt a cumó, de ilyen még nem volt hogy lassan egy hete megvettem és még nem postázták...)
-
maroni
aktív tag
Sziasztok!
Ez az új room jobb mint a GM2 2.0, mert nekem az van fent (slezákimi jóvoltából) minden jól működik a gps , kamera is! Érdemes cserélni?
Üdv: MároniJa és 8gb-S!
-
bodnarzoltan
tag
Valaki próbálta már w8+ on a gm2 3.0-t? A telefon jelzi, h van frissítés, és le is toltottem a 3.0-t, de nem mertem felrakni. Az xda oldalán meg azt írja, h még nincs w8+ hoz 3.0-s gm2. Ugy látom, h ez már nem frissítés, hanem teljesen újra be kell lakni a telefont? Vagy ha visszatoltom a data részt akkor megmaradnak a programok, és a beállítások? Csak akkor raknám fel, ha tényleg jobb mint a 2.6. Köszönöm!
-
rebuilt
tag
A navitel navigon progit már probálta valaki?
-
linkinke
csendes tag
Most írta ki a posta oldala hogy vám elé állítva 2 napja, ma pedig hogy vámkezelve, ha megvámolták akkor kapok róla valami értesítést? előre is köszi
-
MiZY
tag
W8 4GB: ThL_W8.JB2.HD.EN.COM.8P32_MT6589V1.0.5_20130601
Igyekeztem ugy csinalni ahogy Indiant javasolta, szal szuz rendszer, es ha minden igaz, akkor nincs benne meg a MAC cimem se!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jövedelem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest