- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnarzoltan
tag
válasz
bodnarzoltan #1996 üzenetére
A 3 betus navi progival 2-3 perc alatt pozicionált be a gps. Adatforgalom bekapcsolva volt.
-
peter76bp
aktív tag
GravityBox v1.0.2 frissítés GravityMod2 ROM-hoz
CWM alól telepíthető, nem szükséges wipe előtte, (a verzió a 2.6-ban gondolom 1.0.1 lett volna, csak elírta a changelogot)
Changelog 1.0.2 - 11/06.2012
- changed versioning
- added Slovak translations
- added Spanish translations (thanks to @peptonib )
- added Italian translations (thanks to @kidmar ) -
madrac
senior tag
Nem is tudtam, hogy felraktad a gm2-t. Ezekszerint semmit nem javított a vételen? A gps elég csalóka tud lenni, ha benne vannak még az előző adatok, én ezért szoktam minden teszt előtt törölni az a-gps adatokat, uncle-ban pedig van gps restart is, és cold gomb is. És ugyanazokon a helyeken szoktam próbálni. Kevésbé jó rálátással és szabad ég alatt is.
-
hunaqua
addikt
Van valakinek esetleg CWM-es GravityMod2 Rom mentése W8+-hoz.Ehhez elvileg csak FlashTools-os cucc van,azt meg nem tudom felrakni.
-
GD
őstag
w8+ 16Gb tulaj van aki most gravity2 rommal nyomja? lenne kérdésem, mert korai öröm volt a gps megoldás.. még él a problémám sajnos :-(
-
gipsztigris
addikt
Sajnos a nyomkövetőkben sem lehet már megbízni! Tegnap este még "Célországba elküldve" állapot volt, ma reggelre pedig kiderült, hogy vám elé lett állítva 9.-én este nyolc órakor.
-
madrac
senior tag
válasz
hippo0315 #1991 üzenetére
Hát ez se lesz rövid hsz... fölöslegesen kezdünk belemenni a részletekbe, és sok értelmét nem látom. Okkal írtam azt, amit.
Nem is vártam rá választ, csak a sztorit és a véleményemet írtam le. Te érezted úgy hogy ezt korrigálnod kell, de nem mindenkinek 4GB-os készüléke van, vagy van felrakva a gravity mod. Azért az csak feltűnt, hogy néha én is írok, vagyis nem tegnaptól követem a topikot és van egy ilyen készülékem nekem is, vagyis feltételezhető hogy ilyen alap dolgokkal én is tisztában vagyok, hogy más romokban ezt már javították. Pont ez az ami nem szimpatikus és az ahogy a bolt se vesz komolyan. Ha valakinek válaszolok, akkor csak rákeresek a keresővel az illető postjaira hogy érdemben tudjak neki válaszolni, és pár mp alatt minden kiderül, ha nem emlékszem rá, vagy ha látatlanban írok, akkor úgy teszem hogy lefedjem az egész témát.
Nem tartottam szükségesnek, hogy állandóan leírjam, és ismételgessem magam, hogy milyen készülékem van, ha nem egyszer írtam a problémáimról. Már amúgyis elég kényelmetlenül érzem magam, hogy csak nekem ilyen a gps-em és ezzel fárasztok másokat, és még a csoda faster gps app se javította meg, noha az mindenkinél csodát művelt. De, hát csak bosszantja az embert az ilyen, és hátha mégis lesz valami megoldás.
Egyszóval nem szerencsés, ha valaki rögtön azt feltételezi, hogy ugyanolyan készüléke van mint neki, és más nem is lehet, noha már nem először írtam. Hovatovább a gyenge gps-el kapcsolatban pont te javasoltad 2x is a faster gps-t, ami másokkal ellentéteben nálam nem hozott csodákat, de ezt is megírtam már vagy 5x... tehát annyira mégse lehetek ismeretlen számodra se, vagy a problémáim..
Az lenne korrekt, ha minden gyári romban is orvosolnák ezeket a nem olyan kicsi hibákat, pláne ha csak a beleszarás miatt nem rakták még bele ebbe a modellbe, és nem csak egy custom rom szerző. Azért egy külsős ember támogatása még nem egy életbiztosítás, és nem is lehet ezt elvárni tőle, és azért lehetnek ebből bonyodalmak is.
A válaszuktól függetlenül, igenis megérte írnod neked is a thl-nek, hisz ki is javították ezt a bugot a tietekben, nemde? Ezzel egyúttal értesültek a bugról is, ha esetleg nem tudtak volna addig róla, illetve minél több ember jelzi, annál komolyabban veszik. Vagy ez kifejezetten a multilanguage rom-ról szólt? Mindenesetre arra legalább van gyári rom amiben ez már javítva van.
Tökéletes készülék nincs, de az ember csak igyekszik a legjobbat kihozni, pláne ha valami fontosabb nem stimmel másokéhoz képest. -
hippo0315
senior tag
Kérlek ezt ne vedd személyeskedésnek vagy kioktatásnak.
Lehet, hogy számodra "irreleváns" a 4GB-s készülék, de ne várj számodra "releváns" választ, ha nem tudjuk milyen készülékkel rendelkezel -és most kérlek ne mond, hogy olvassuk vissza miket írtál, mert ott valamikor leírtad-, ha a kérdésben leírtad volna vagy az aláirásodban ott lenne milyen a készülék, egyszerűbb lenne. Ha tudom milyen a készüléked, akkor nem is írok -mivel nincs 16GB-s készülékem és nem ismerem a nyűgjeit-.Persze lehet írni reklamáló levelet, de a válaszon túlzottan senki ne csodálozzon majd, ha egyáltalán válaszolnak, mert nem igazán szoktak.
Én írtam nekik - nem is egyszer, mire válaszoltak -, pont a kamera miatt és szépen elhajtottak, szóval pont teszenk arra, hogy valaki nyavalyog a gyári rom miatt.
Hidd el egy percig sem fog fájni a fejük egy európai vevő miatt amikor közel 1 milliárdos csak a hazai piacuk.A válaszuk arra, hogy mikor várható a javított kamerás multilanguage rom:
"Thank you for your email.
It has not been released by factory now .
If there any news ,will note you at the first time.
Have a nice day.
Best regards
Lily
Thl Support Center"Innetől három lehetőség van:
1. GravityMod2,
2. együtt élni a hibákkal,
3. eladni a készüléket és venni egy tökéleteset.Véleményem szerint egyáltalán nem rossz a W8 készülékcsalád támogatottsága, hála C3C076-nak, aki figyelmbe veszi a felhasználók véleményét és érdemben reagál is a felvetett problémákra, folyamatosan fejleszti a rom-ot.
És ne feledjük a fórum közösségét, akik mindenben próbálnak önzetlenül segíteni egymásnak.Bocsi a hosszadalmas szóf...ért.
-
madrac
senior tag
válasz
hippo0315 #1988 üzenetére
Tudom mit írtál, de az én szempontból tökéletesen irreleváns, hogy a 4GB-os változatnál ezt már javították, ezért írtam le ismét, hogy nekem nem az van, és itt még ezt nem javították, sőt 1 darab romot nem adtak ki azóta se rá hivatalosan. Tudom, hogy fellehet rakni a gravityt ami nem egy leghivatalosabb megoldás, de valószínűleg ez a megoldás is fog maradni, de azért ezt már rég kijavíthatták volna ennek a hivatalos romjában is, pláne, hogy ez egy újabb változat elvileg, de ennek ellenére valami régebbi, másik rommal árulják. Ehhez még csak új romot se kell csinálniuk, mivel hardverileg 99%-ban ugyanaz mint a többi, csak az akarat hibádzik. Tehát én annyira nem érzem, hogy elkényeztetnének.
Elnézést, kicsit túlfilozofáltam a témát. -
hippo0315
senior tag
Már ne is haragudj, de Én egy szót sem írtam a W8 16GB-ről, direk odairtam zárójelben a gyári romhoz, hogy melyik veziójú készülék romjára mondtam.
Viszont a GravityMod2 a 16GB-re is telepíthető, mint ahogy az összes W8 és W8+ verzióra és akkor azonnal megszűnik a pirosas kép probléma.
Abban egyet értünk, hogy a gyári frissítés nem a legjobb, de még mindig jobb mint a Samsung-é (és most ne a top készülékeiket nézzed hanem pl az Ace 2-t és társait amikre több mint fél éve igérgeti a frissítést mert még mindig 2.3.6.-al futnak, arról nem is beszélve, hogy épkézláb főzött rom sincs hozzájuk).
-
eladogeppc
veterán
Így van ! Elég a GPS.conf fájlt bizergászni..
Viszont a vakut szarul kezeli a 4.2.1-es OS. A többi is ?
Rosszkor csinálja a képet. Megmutatja, befókuszálja villantóval, majd egy rosszabb állapotot fotóz le.
Pedig éles a kép amikor fókuszál, aztán a homályosat rakja el, és világosabb...
THL W8 4GbSZERK: Más...
Számomra új bugok:
- Mobile GPUMark ha nem Demo-t hanem benchmarkot nyomok az egyes Scene-knél, akkor nincs kép.
- Hiába vagyok "fejlesztő" eltűntek a listából azon beállítások, ahol a GPU kényszerítése 2D esetén , érintés mutatása, stb.. beállítások vannak.... -
madrac
senior tag
válasz
hippo0315 #1981 üzenetére
Csakhogy a 16GB-s W8-on 4.2.1 van gyárilag, és benne van a bug. Hivatalos rom frissítés pedig erre nincs. Erre is kiadhatták volna már legalább az újabb hivatalos romot amiben ezek már javítva vannak, mint ahogy a többire. Biztos hatalmas erőfeszítés lenne tőlük mikor elvileg hardverileg ugyanaz a készülék, csak a tárhely mennyisége más, vagy még esetleg a kamera.
A fastergps-t már rég kipróbáltam, nem változott tőle semmi, az is csak a gps.conf-ba írja a kiválasztott ország ntp szerverét, amit meglehet tenni manuálisan is.
De mindezekről már írtam itt.. -
eladogeppc
veterán
Köszi a válaszokat....
Szerintem ennek az újabb W8-asnak rosszabb a kamera minősége , mint amilyen fotókat láttam... -
zero977
tag
A 4.2.1-es gyári ROM-ban eltűnt az a beállítás, hogy csak a telefonszámmal rendelkező névjegyeket mutassa. Miért? Illetve mindig visszaáll, és az összes návjegyet mutatja, hiába állítom be hogy miket mutasson. Erre van vmi megoldás?
Illetve nem tudom kikapcsolni a fényképező hangját :-( -
GD
őstag
válasz
eladogeppc #1969 üzenetére
zenét csak poweramp lejátszóval tudtam hangosra venni, úgy viszont leszakad a dobhártyám, akkora hangot tud.. én matekoltam pár napot ezen és nincs jobb megoldás..
-
hippo0315
senior tag
-
GD
őstag
Akinek win8 alól kellene SPtool vagy más móka, pl autoroot, annak a win8 alatti csak aláírt driver telepíthető szigorúság miatt a következő kell tenni az MT65xx kérdőjeles eszköz telepítéséhez:
win8 driver install
Hogy ezt az eszközt meglássa a win, usb drive mód nélkül, csak simán feldugva kell megmutatni a telefont (ergo a belső sd tárak aktiválása nélkül) -
madrac
senior tag
(#1876) peter76bp: köszönöm, hogy utánanéztél, akkor szerintem jó lehet mentésre az sp flash tool is, ha nem változik a partíció, de akkor lehet érdemes már megvárni valami olyan változatot amihez nem kell egyenként feltolni cwm-el a peccseket.
(#1909) supreme7: te vagy az első akitől azt olvasom, hogy belső tárhelyre is tud menteni és telepíteni a cwm. már nem tudom mióta itt küzdöttem, hogy nem működik ez a telepítési mód, mert nincs külső sd kártyám. ezekszerint szinte senki nem tudta, ill. nem nézte meg hogy ehhez külső sd se feltétlenül kell.
(#1975) bupemko: na hát azért a minideal-el se könnyű zöld ágra vergődni ha gondja adódik az embernek. nekem ugye meghalt az egyik akksi ami már az elején kiderült, aztán erről leveleztem velük, ment a huza-vona, először azt akarták hogy küldjem vissza kínába saját költségen, aztán nagy nehezen belementek hogy nem kell, és küldenek egy másikat. még aznap azért kaptam egy emailt, hogy most nincs raktáron, úgyhogy várjak még 2 napot. na ez volt május 31.-én. tegnap már küldtem nekik egy újabb üzenetet hogy akkor most mivan, feladták akkor? mert azóta is csönd van. erre azóta se válaszoltak. nem is beszélve a gyenge gps és a piros fotók témájáról amiket szintén megírtam nekik, hátha tudnak valami megoldást, vagy megkérdezik a gyártót. kidobhatnának rá frissebb hivatalos firmware-t is, mert ahogy elnézem ezen csak valami régi lehet, ha ez a piros fotós bug is benne van még.
-
Thewi
tag
Hamarosan én is tulajdonosa leszek egy ilyen csodának, megrendeltem a MiniDeal-ról a telefont.
Egy W100-at próbálgattam 2 napig és ezért is döntöttem a THL mellett. Eszméletlenül gyors volt és a kijelző is bőven az elfogadható kategória, csak az a gagyi műanyag burkolat ne lett volna.
Remélem a W8 jobb minőségű műanyagból lesz. -
peter76bp
aktív tag
válasz
eladogeppc #1971 üzenetére
Ok, hogy ez volt a többihez, de egy próba erejéig rádugnék egy másikat csak a hangerőpróba kedvéért. Mondjuk a gyári fülest
Eddig töltött rendesen most meg hirtelen nem tölt? Másik akkuval is kipróbáltad, azt se tölti? Esetleg másik kábel?
bupemko Sajnos az antelife lutri. Nekem speciel nem jött be, de ha sokáig húzzák tényleg a legjobb visszakérni a pénzed tőlük.
-
bupemko
senior tag
Sziasztok,
Én is úgy döntöttem, hogy csatlakozok a W8 tulajok egyre népesebb táborához, sikerült is mostanra végigolvasnom a közel 2000 bejegyzést + a frissített cikket. Le a kalappal peter76bp és a többieknek is big respect, akik rendszeresen segítenek az új csatlakozóknak!
A következő történet kissé offtopic, úgyhogy akit nem érdekelnek kínai webshop-os sztorik, azok kérem ugorjanak a következő hozzászólásra!
Mút héten már nagyon felidegesített a két elég lomha Android-os készülékem (céges Sony Experia J és egy privát Samsung Galaxy Tab). Nem győztem tovább várni a 2/32GB-os chinaphone-okra, úgyhogy rendeltem 2013.06.06-án én is egy 1/16GB-os W8-at Antelife-tól 24h shipping service-zel. Kértem hozzá egy 32GB-os memóriakártyát is, gondoltam ártani nem árt (ez lehetett az első tévedésem). Másnap 2013.06.07-án még biztos-ami-biztos alapon írtam nekik egy emailt, hogy ugyan 15 USD-nél többet ne írjanak a csomagra és EU charger-t tegyenek a csomagba ha már ide küldik (ez lehetett a második tévedésem). Kedvesen válaszoltak, hogy ők 30 USD-t szoktak írni a csomagra, én válaszoltam hogy ragaszkodnék a 15 USD-hez. Erre már nem jött válasz, viszont mivel 2013.06.09-én (tegnap) is még Processing-ben volt 24h shipping service-es rendelésem, ezért gondoltam rákérdezek, hogy mégis mi tart ilyen sokáig. Erre még tegnap válaszoltak, hogy ők hétvégén is dolgoznak, úgyhogy hamarosan küldik. Közben utánanéztem a hivatalos kínai szabadnapoknak és ha jól láttam, akkor szerencsémre ma meg holnap is hosszúhétvégéznek, úgyhogy hosszú lesz ez a 24 óra attól tartok... Mindenesetre ha holnap reggel is még Processing-ben lesz a rendelésem, akkor udvariasan jelezni fogom nekik, hogy ha péntekig nem tudnak változtatni a helyzeten, akkor adják vissza a pénzem és megveszem inkább Minideal-nél (onnan úgy most hétvégén jött új hírlevél hasonlóan kedvező árakkal).
Szóval egyelőre bízok az Antelife-ban, de egyre kevésbé - remélhetőleg 20-40 napon belül én is boldog W8 tulaj leszek! :-)
Üdv,
BuPe -
eladogeppc
veterán
Újabb fícsőr, hogy most meg nem akar tölteni... tökön szúrom magam...
-
SUPREME7
őstag
válasz
eladogeppc #1971 üzenetére
Tegyél fel valami volume booster prrogramot. Meg a beállítások/Audió profilok -nál van egy BesAudEnh (hangzásjavítás fülhallgatóhoz) nevű opció, azt még próbáld ki. (bár ez nem tudom, hogy GM2 specifikus opció vagy android fícsör-e)
-
peter76bp
aktív tag
válasz
eladogeppc #1969 üzenetére
Másik füles
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Jézuska most hozott a törött autó mellé egy ilyen kütyüt.
Semmi baj nincs vele, kivétel, hogy a füleseimmel baromi halk.
Állítottam már engineer módban, de még így is halk...
Más egyéb ötlet ? -
peter76bp
aktív tag
válasz
adakiller #1966 üzenetére
Ez kell neked CIB netbankhoz
-
adakiller
senior tag
gyári 4.2.1 alá hogyan tudom megnyitni a cib bank netbankját? gyári böngésző, chrome, maxthon nem vált be, ez a bővítmény nem támogatott hibaüzit dobja ki
-
peter76bp
aktív tag
Csinálj egy CWM mentést és teszegesd fel nyugodtan a frissítéseket, csak CWM alól csináld, ne a telóval töltesd le, mert sajnos az leszedi azt is ami nem a készülékedre való.
Szóval megnézed melyik jó a telódra letöltöd és CWM alól előbb backupot csinálsz aztán wipe cache és wipe dalvik cache után feltelepítgeted a csomagokat.
-
maroni
aktív tag
Sziasztok!
2.0 van a telefonon jött rá frissítés szerintetek érdemes feltenni vagy hagyjam békében, mert most minden megy kamera az előlapi is !
Üdv Mároni -
Indiant
addikt
válasz
gipsztigris #1958 üzenetére
Aber, az enyém is ott tart....
-
peter76bp
aktív tag
Ki és bekapcsolni Android alól tudod a SIM-eket egyesével.
SIM-enként eltérő csengőhang és SMS hang illetve hangerő ezzel a DualSIM Ringer appal állítható be. Én is baromi sokat kutattam utána régebben, most már nem is találom honnan szedtem, úgyhogy felraktam újra, így a megadott linkről szedheted. Recoveryből kell telepíteni, mert törli az eredeti ringer appot ás hozzá tartozó odexet.
-
Indiant
addikt
válasz
hippo0315 #1952 üzenetére
itt tart:
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:4774 Millisecond
2013.06.08 23:56, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.06.07 23:55, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.05.30 17:23, Item information : Küldemény felvéve / Item accepted
Origin Country - China:Tracking Consuming:5959 Millisecond
2013-06-07, exports total package straight seal, sealing Beijing International, Hungary
2013-06-07, reserved, Frankfurt, Hungary
2013-05-31, exports total package interoperability seal, sealing Guangzhou International, Hungary
2013-05-31, exports total package interoperability seal to open, Guangzhou International, Hungary
2013-05-30, acceptance office acceptance, letter from the Philatelic Bureau of Dongguan City Post Office international packet processing group, Hungary -
minmax
csendes tag
Valami olyan alkalmazást keresek amely kezelni tudja a két sim kártyát külön-külön. Olyasmire gondolok, hogy az egyiket ki lehessen kapcsolni illetve hívásokat tiltani vagy teljesen kikapcsolni, esetleg más-más csengőhangot lehessen beállítani a két kártyához. A Play áruházban nem találtam, a Google pedig nem tudja mit akarok és felhoz 2millió dual simes telefont
-
zero977
tag
Sikeresen felment a gyári 4.2.1-es ROM, köszi a leírást.
A fényképező hangját hogy lehet kikapcsolni? -
nepszter1
addikt
Mennyivel csinál jobb képet a W8+ ?
-
slezakimi
senior tag
Felraktam a 2.6.-t.
Egyenlőre nem találtam hibát.
A kikapcsoló menű más lett. -
Indiant
addikt
Incremental update v2.6
- For W8 4GB/8GB v2.5 -> v2.6 (MD5: e652af508b90f485a94b1ac7b1e0496d)
- For W8 16GB v2.5 -> v2.6 (MD5: e1a1c9137d7e6cafcedea256f54460bd)
- For W8+ v2.5 -> v2.6 (MD5: 9cacd5b666f40c1154118b5ee1dc36a5)Changelog 2.6 - 09/06/2013
- GravityBox 1.1
--- removed redundant power-off menu
--- fixed "SIM not inserted" notifications option
--- fixed circle battery size on W8+ (FHD)
- updated Gmail,Hangouts,YouTube
- updated Superuser
- changed GooManager identifier to avoid false ROM update notificationsDon't forget to make a backup before flashing.
Wipe cache and dalvik cache after flashing -
hippo0315
senior tag
Én két W8 4GB-set rendeltem MiniDeal-től, az egyik 4.1.2.-vel a második 4.2.1.-el érkezett, a dobozok tartalma azonos volt.
A doboz tartalma:
� 1 db készülék
� 1 db hátlap
� 2 db akkumulátor (2000 mAh)
� 1 db usb adatkábel
� 1 db töltő
� 1 db headset
� 1 db kijelző védő fólia
� 1 db flip-es (kijelző védős) hátlap
� 1 db angol nyelvű kézikönyvecskeHogy melyiket érdemes választani abban nehéz segíteni, mindenki más szempontokat tart fontosnak, szerintem W8+ -ot főleg akkor érdemes rendelni ha igényled a FullHD-t, egyébként a sima W8-ban is van már 16 GB-s.
slezakimi : Én most visszatettem a 2.0-át és feltettem a 2.5-t is, most onden rendben működik, nem tünnek el alkalmazások, bár még mindig idegesítően erőszakosan jelzi hogy frissítsek. Az első kamerákkal nálam eddig nem volt gond, működött 2.0-alatt is szépen, meg most is.
-
zero977
tag
A root első kézzelfogható jósága, hogy eddig wifi/mobilnet nélkül 3 perc alatt kapcsolódott a műholdakra a GPS, most a FasterGPS progi segítségével beállítottam a magyarországi NTP szervert, és 16 másodperc alatt csatlakozott. Great success!
-
Thewi
tag
Sziasztok!
Én most gondolkodom egy ilyen csoda beszerzésén. Melyik típust ajánlanátok inkább?
Láttam van sima 4g és 16g változat, valamint a W8+. A MiniDeal-ról tervezem a vásárlást, esetleg aki rendelt mostanában leírná, hogy melyik Androiddal és hogy milyen tartozékokkal kapta meg? -
peter76bp
aktív tag
válasz
peter76bp #1924 üzenetére
Na végigbohóckodtam.
Nekem simán visszament az 1.9 restore, viszont már abban sem jó az előlapi kamera, csak mivel nem használom nem tűnt fel.
2.0 még mindig nem jó az előlapi kamera
2.5 már jó az előlapi kamera is és ez teszi fel a GravityBox-ot amiben be kell kapcsolgatni a kör akkut, teljesképernyős hívófotót meg ilyeneket, mert alapértelmezetten kikapcsolt állapotban vannak.
Ja és így ninc gond a hívó fél azonosítással sem, hozzárendeli a számokhoz a kontaktokat.
Szóval akinek van mentése az felteheti sorban 2.5-ig a frissítéseket, akinek meg nincs az alőlről. Csak a 3.0 ment mellé. Legalább is a 4 és 8 GB-s verzió jó.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #1923 üzenetére
Na jó, nem vagyok benne biztos, hogy ez a megoldás.
Felraktam, de nálam annyit sikerült javítania, hogy a lehúzható menüből most a beállításokba be se bírok menni. Ha kikeresem a parancsikonját azt mondja nincs telepítve. Telefonszámokhoz ugyanúgy nem ír neveket, az előlapi kamera megjavult.
Visszarakom a mentésem és majd megpróbálom onnan felfelé frissíteni, hogy mi lesz, csak most lelépek szerelgélni megint, szerintem csak este leszek.
-
peter76bp
aktív tag
GravityMod2 (v2.0 v2.1 v3.0 -> v2.5) frissítések
Szóval aki feltette a 3.0-t az visszaállni is ezzel tud elvileg 2.5-re. a többiek meg 2.0-ról illetve a 1GB-sek 2.1-ről tudnak 2.5-re frssíteni.
W8 4GB/8GB v2.0 -> v2.5 (vagy visszaállítás 3.0-ról) (MD5: 2bbfd88808228a2e7c0f9c6f0d6bb2d5)
W8 16GB v2.1 -> v2.5 (MD5: 8f2103a510cd104677697cfc5f70265b)
W8+ v2.0 -> v2.5 (MD5: a0df692d92821dda29faf961bdbdf74c) -
Emirabdul
tag
Lehet én vagyok a noob de csinaltam cwm ben egy mentest mielott feltettem volna a 3.0- t de amikor vissza akarom allitani akkor md5 missmatch vagy dissmatch hibauzit kapok . 5let ?
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #1918 üzenetére
Valami eléggé összekuszálódott benne. Érdekes módon mindenkinél más hibát produkál. Van akinél az automatikus fényerő döglött meg és nem tudja feléleszteni a telót. Van akinél folyamatosan FC.zik valamelyik program, másnál újraindulgat ... Le is vette az XDA-ról a linket.
Viszont azt írja, hogy hamarosan csinál full 3.0-s Flashelhető csomagot. Remélhetőleg a hibamentes lesz.
-
-
peter76bp
aktív tag
Érdekes lett ez a frissítés ahogy látom. De direkt azért is írtam be hogy nem tökéletes, hogy tudjátok, erre mentés nélkül frissített mindenki
Nálam egyébként 3.0-nak látja magát és csak a kontaktpárosítás és az előlapi kamera nem működik. BT WiFi mobilnet jó. GPS-t nem próbáltam.
-
Indiant
addikt
-
fpisti35
csendes tag
Közben megpróbáltam particionálás előtt visszaállítani a Backup-ot és sajnos az is hibaüzenettel leállt és a telefon újraindítása után a belső memória sem volt elérhető, mert azt írta, hogy megsérült a memória és újra kellet formáznom.
Szerintem hagyom inkább 1 GB-on a telot mielőtt tönkre teszem a bénázásommal :-(
-
fpisti35
csendes tag
Gondolom ha újra akarom particionálni a belső memóriát, akkor nem működik a belső memóriába való lementés. Sajnos nem ment végig hibakód nélkül a Backup. Kaptam közben egy "No sd-ext found. Skipping backup of sd-ext." üzenetet közben, de a végső üzenet az volt, hogy "Backup complete!"
Merjem ezek után particionálni a belső memóriát, mert félek, hogy nem fogom tudni visszaállítani a backup-ot?
-
hippo0315
senior tag
válasz
zero977 #1911 üzenetére
Semmi gond, a 6.0.3.3. is tökéletes, (ez elején csak a 6.0.3.2.-es létezett).
Az eredeti rom-ról mindenképpen csinálj backup-ot.A GravityMod2 a 2.0-ás verzióig nagyon jó. Az utolsó frissítéssel (2.0 -> 3.0) szerintem érdemes még várni.
A gyári 4.2.1. sem rossz.Izlés kérdése, hogy melyik rom-ot használod.
-
zero977
tag
Most akkor melyik ROM-ot érdemes a szűz THL W8-ra feltenni, a gyári 4.2.1-est vagy a Gravity-t?
Egyelőre csak annyit csináltam, hogy feltettem a CW-et, viszont a 6.0.3.3-at tette fel, viszont mindehol azt írják, hogy a 6.0.3.2-vel legyen mentés. Ez gondot jelent?
-
a man
tag
válasz
hippo0315 #1893 üzenetére
Erről a 3.0-ról szerintem ne készíts mentést.
Eléggé instabil most a telefon ezután a frissítés után. Nem reagált a bekapcsoló gombra. Sem röviden, sem hosszan nyomva. Mindössze a menü és a vissza gomb világított. Csak az akku ki/be segített. Ez eddig kétszer jött elő.
Továbbá eltűnt a jobb alsó ikon is.
-
fpisti35
csendes tag
Köszönöm szépen a cikkedet. Sokat segített a választásban és a konfigurálásban is. Viszont akad egy problémám.
Recovery módban nem látja a külső SD kártyát és így nem is tudok onnan telepíteni semmit. Próbáltam két kártyával mindkettő Scandisk 16GB és 8GB. Ha normál módban indítom a telefont mindkét kártyát hibátlanul látja, de recoveryben csak hiba üzeneteket kapok hogy "Don't mount". Próbáltam manuálisan mount-olni, de ekkor is csak error üzenetet kapok.
Nincs valami ötletetek, hogy mi lehet a baj?
Előre is köszi a segítséget.
-
hippo0315
senior tag
válasz
gipsztigris #1904 üzenetére
Attól az aspektustól most vonatkoztassál el kicsit.
-
hippo0315
senior tag
válasz
gipsztigris #1902 üzenetére
Igazából, ha kézbe veszi az ember és elkezdi használni, fel sem fog tünni a mérete.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest