Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedibazsa
senior tag
Amúgy szerintetek mi lehet a piaci ára egy 5 hónapos, jó állapotú, gyári garis S10-nek? 130 körül?
-
kumpl
aktív tag
válasz mihail38 #19244 üzenetére
Persze hogy van előre lépes. Nem is kicsi. Nagyon szeretem, sokkal jobban mint az előző S7-emet. Csak amikor hazavittem az S10-et és ugyan arról a témáról lőttem egy fotót az S10-el és az S7-el, majd pc-n megnéztem a képeket, akkor csalódtam, mert azt hittem sokkal jobb képet készít majd, de hát nem.. A másik 2 kamera is jó, de mivel az nem volt az előző telómban, nem is hasonlíthgatom semmihez. Használom őket, és örülök nekik, ennyi. Egy dolog van ami nagyon zavar az az aksi.
-
mihail38
aktív tag
Nem veszem személyes sértésnek mert nekem nincs gondom a telefonnal, sőt nagyon elégedett vagyok az S10 pluszommal.
Én meg azt mondanám hogy javaslom az S8 vagy S9-ről váltásnak mindenben egy jobb telefonra vált, én sem bántam meg S8-ról váltani a tesztek és a tapasztalatom miatt írom ezt, sőt ne is gondolkodjanak rajta, persze akinek lehetősége van rá. -
mihail38
aktív tag
Leírtad a lényeget... A másik 2 kamera is jó, de mivel az nem volt az előző telómban.... ezért nem is lehet őket összehasínlitani.
Ha nem lenne előre lépés akkor az újjabb telefonokat nem lehetne eladni, ez egy kicsit ellent mondásos lenne, semmi plusz és viszik a hülyék... -
iceQ!
addikt
válasz MikeWazowski #19208 üzenetére
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
KunEmber
senior tag
válasz MikeWazowski #19221 üzenetére
Szerintem itt nem arról van szó, hogy direkt szemetek vagyunk és mindenbe belekötünk. Egyszerűen nekem is sz a meglátásom, hogy kamerákon kívül szinte semmiben nem különbözik a normál használatomban. Egyáltalán nincs ilyen hűha érzésem. Teszi a dolgát, mint a másik.
Az ujjlenyomat olvasó mondjuk kifejezetten tetszik, de azt meg sikeresen ellensúlyozták a bekapcsoló gombbal.
És nem, nem fikázom, mert jó telefon, nagyon jó. De semmilyen hűha érzésem nincs.
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
pixta78
senior tag
Tudom nem ide tartozik de a saját topikja kihalt. Nem is a készülékről, hanem általában Samu feloldásról kérdeznék tisztelettel.
Adott egy Galaxy J4+ amiből a szomszéd kislány kizárta magát. Beállított mintát, arcfelismerêst de elfelejtette a mintát
Recoveryből FR. Gondoltam ez megoldja de nem. Akár mit csinálok SIM mel , anélkül mindig ugyanoda jutunk.
Mintát kér!
A nagymama régi Galaxyjánakna fiókjával jelentkeztek be annó először erre az eszközre ami már tönkre ment és így nem tudnak annak a segítségével( 4jegyű kód) belépni. A google biztonsági oldalán kijelentkeztünk a készülékből de ez sem vezetett sehova
Szóval kb 5x volt Wipe FR és társai, másik SIMmel sem lehet mit kezdeni.SEGÍTSETEK légyszi
kösziHegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok,
Net nelkuli wifi kapcsolat mellett aktiv 4g bekapcsolasa utan be lehet allitani, hogy a 4g n keresztul elerheto a net? -
dancsuri
veterán
Külső fájlt sms hangnak?
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Keem1
veterán
válasz bedibazsa #19265 üzenetére
Én értem, csak a választ nem tudom.
Csatlakozni akar egy olyan wifire, amin nem jön net (pl. egy okoshűtő, csak egy fiktív példa), de közben kellene neki net is. Alapesetben ha wifin vagy, akkor mobilhálózaton nem használ netet a telefonod. Neki mégis kéne, mert a "hűtő" kapcsolata alatt nem kap.[ Szerkesztve ]
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Always On Endge Lightning esetén megoldható, hogy ha értésítés esetén körbe villog a mindenféle színű fény, akkor beállíthatom valahol, hogy egyben az AOD-t is keltse, mint az AOD Notify? Próbáltam, hogy független, AOD-val (Killshot), vagy AOD nélkül. Már azt is kikalcsoltam, hogy ikonok, pattogó labdák, színes ujjlenyomat jelenjen meg, hátha az zavar be... Mit nem állítok be (jól)? Köszönöm
-
bandi0000
nagyúr
Másnak nem csinàl olyat a telefon, hogy ha kijelzöt bekapcsolja ujjlenyomattal vagy gombbal, akkor előszőr sötétebb aztàn rögtön vilàgosabb lesz a kijelző, olyan mintha lassan térne észhez a kijelző
Xbox One: bandymnc
-
Valkűr
addikt
Most a bixby helyett lett ez a Samsung Daly? Vagy mi az Isten ez, mert értelmét nemigen látom, h ez mi a faxnak...Ettől már a Bixby is jobb volt, abban legalabb volt mit hasznàlni, de ebben semmi nincs amiert ertelme lenne.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
eami
veterán
túlbonyolitjatok, már évek óta van erre egy opció az androidos rendszerekbe. WiFi beállítások, ott jobb felső sarokban 3 pötty, advanced settings és legyen aktív hogy ha gyenge vagy nem stabil a WiFi akkor a mobilhalozatot preferálja.
Autóban nekemis felmaszik az egyik dashcamre a telefon automatikusan, igy viszont mellette a mobilnet aktív.
arra érdemes figyelni hogy ha otthon elmegy a net de a wifi meg megy akkor bizony akkor is a mobil netet fogja húzni. na erre van a korábban mutatott menü hogy milyen WiFi hálónál ne váltson mobil netre akkor sem, ha a wifin épp nincs internet.
-
petya220
senior tag
Srácok, TMH-ra nektek jött official 10es?
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
petya220
senior tag
válasz csorbajeno #19278 üzenetére
Ó, köszönöm! Csak mert most kaptam vissza a szervízből 10es TMH-val
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
tibbike01
őstag
Már nem azért, de a Bestbuy topicban keress rá a Turbado szóra, rengetegen vásárolnak onnan. Teljesen megbízható, ismert, elfogadott bolt.
De ha ennyire kételkedsz ott a 14napos elállási jog, beviszed egy Samsungba a telót és 2 perc alatt megmondják, hogy mi a helyzet.
2020-ban már régimódi azt hinni, hogy csak a médiában kapsz normális telefont. A vásárlói jogok, az üzelti kapcsolatok, a törvények, az árukereső értékelések...stb.
Ja és tessék a link, ahonna a képkivágást csináltam: link
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz tibbike01 #19285 üzenetére
Segítek egy kicsit. Csak a Samsung Magyarországon keresztül értékesített készülékekre jár a 2 év gyártói jótállás. Minden másra 1 évet ad a Samsung, ha EU-s a készülék és számlával tudod igazolni és beazonosítani a készüléket.
Ismerem a Turbadó-t, de ne próbáljuk meg beállítani hivatalos forrásként...Persze ettől függetlenül vannak jó és megbízható boltok, de ugye itt most nem az lenne (csak) a lényeg, hogy bontatlan készülékcsomagot kapjunk, hanem legyen tisztességes support. Sajnos az utóbbi, ami már kérdéses ezeknél az üzleteknél.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
A gmail appal a frissítés előtt gondok voltak, beragadt a szinkronizáció. Most update után, milyen a helyzet ?kengyel
-
bandi0000
nagyúr
Màs samu topicban is volt ez téma, de én soha semmi hibàt nem vettem észre a gmail el kapcsolatban, ha van net azonnal megkapom, csupàn talàn a szinkronizàlàs lett bekapcsolva és cső
Nyilván ez 1 gmail fiókra értendő
Xbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Energiaital topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest