- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
aktív tag
Leírtad a lényeget... A másik 2 kamera is jó, de mivel az nem volt az előző telómban.... ezért nem is lehet őket összehasínlitani.
Ha nem lenne előre lépés akkor az újjabb telefonokat nem lehetne eladni, ez egy kicsit ellent mondásos lenne, semmi plusz és viszik a hülyék... -
cultfeca
tag
Üdv a klubban (play szolgáltatások).Én már nem használom a gmail-t.Letiltottam azokat amik nem kellenek a play-en belül,de még mondig a legnagyobb fogyasztó.Napi 10 óra felett fut a háttérben még így is.Nagyon várom a frissítést,mert ez így nekem nem jön be.Ha az se hoz változást akkor szerviz.De ha rászánom magam lehet holnap reset lesz(bár ezt nem nagyon szeretném,mert kb note3 óta nem kellett resetelgetni a telefonjaimat).Most is megvolt a reset főverzió váltás után,mondjuk nem tiszta telepítés volt,hanem visszaállítottam a legutolsó biztonsági mentésre.Lehet itt a baj??
-
prannk
őstag
Akkor ti kaptatok valami selejt telefont
Nekem semmi éjszakai mód meg ilyen akku kimélő hülyeség nincs bekapcsolva only 4g be feles fényerővel 1 óra google maps-es használattal nem ment le 10% ot.
Én nekem sok telóm volt de egyik se csinált ilyen szép képet. munkatársam iphone 11 szarabb képet csinált -
vohanyi
senior tag
Hali, mi is asszonnyal S7Edgeről váltottunk S10+ - ra, és kamera nagyon is testre szabható.
Mutatok példát, direkt szobai, csak tv,és monitor háttérfénnyel, és a fürdőből kiszűrődő fény.. méret 16:9 :
Vakuval, minden aut. : [kép]
Éjszakai mód : [kép]
Prof. mód.iso 100, exp.1/3s: [kép]
Prof.mod.iso100,exp1s: [kép]
Minden kép állványról készült, tény, szabadfényben is a lényeg a stabilitás, ne remegjen kezed..stb.. és a beállítás, de sima fénykép módban is szabadfénynél tökéletes - sz.tem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest