- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
senior tag
Leírtad a lényeget... A másik 2 kamera is jó, de mivel az nem volt az előző telómban.... ezért nem is lehet őket összehasínlitani.
Ha nem lenne előre lépés akkor az újjabb telefonokat nem lehetne eladni, ez egy kicsit ellent mondásos lenne, semmi plusz és viszik a hülyék... -
cultfeca
tag
Üdv a klubban (play szolgáltatások).Én már nem használom a gmail-t.Letiltottam azokat amik nem kellenek a play-en belül,de még mondig a legnagyobb fogyasztó.Napi 10 óra felett fut a háttérben még így is.Nagyon várom a frissítést,mert ez így nekem nem jön be.Ha az se hoz változást akkor szerviz.De ha rászánom magam lehet holnap reset lesz(bár ezt nem nagyon szeretném,mert kb note3 óta nem kellett resetelgetni a telefonjaimat).Most is megvolt a reset főverzió váltás után,mondjuk nem tiszta telepítés volt,hanem visszaállítottam a legutolsó biztonsági mentésre.Lehet itt a baj??
-
prannk
őstag
Akkor ti kaptatok valami selejt telefont
Nekem semmi éjszakai mód meg ilyen akku kimélő hülyeség nincs bekapcsolva only 4g be feles fényerővel 1 óra google maps-es használattal nem ment le 10% ot.
Én nekem sok telóm volt de egyik se csinált ilyen szép képet. munkatársam iphone 11 szarabb képet csinált -
vohanyi
senior tag
Hali, mi is asszonnyal S7Edgeről váltottunk S10+ - ra, és kamera nagyon is testre szabható.
Mutatok példát, direkt szobai, csak tv,és monitor háttérfénnyel, és a fürdőből kiszűrődő fény.. méret 16:9 :
Vakuval, minden aut. : [kép]
Éjszakai mód : [kép]
Prof. mód.iso 100, exp.1/3s: [kép]
Prof.mod.iso100,exp1s: [kép]
Minden kép állványról készült, tény, szabadfényben is a lényeg a stabilitás, ne remegjen kezed..stb.. és a beállítás, de sima fénykép módban is szabadfénynél tökéletes - sz.tem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W