Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz MikeWazowski #12000 üzenetére
Nincs mit. Majd írd meg, hogy javított e valamit.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
guriga1234
addikt
válasz Cucuska2 #11998 üzenetére
"nincsen nagy különbség az S10 HDR10+ és SDR felvétele közt" - és neked jó a szemed?
"Szívesen megnézném én arra alkalmas TV-n, de olyanom nincs" - nekem viszont van, nem a levegőbe beszélek.
"én speciel a telefon képernyőjén is látom, hogy mely sorozatomnak mekkora a bitrátája és milyen a felbontása" - erre inkább nem is írok semmit, mert csak csúnyákat tudnék írni.
"PS.
youtube-dl
-el szoktam letölteni, terminálból." - nincs több kérdésem. Nem csoda, hogy ilyeket írsz. A tudatlanok magabiztosságával állítasz valótlanokat. Veled itt befejeztem, mert még a tanácsot sem vagy hajlandó megfogadni, így felesleges a további diskurzus. -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Hol lehet a nagy mértékű mobiladat használati fugyelmeztetést kikapcsolni. Tököm f@sza kivan mar hogy pl: a youtube vanced több adatot használ a megszokottnál....
-
addikt
válasz guriga1234 #12002 üzenetére
Jól megmondtad!
Főleg a terminálos szokásaimat, amit nem is értek.
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
BabMester
senior tag
válasz MikeWazowski #12000 üzenetére
Az első használatkor kiírja ám ezeket amúgy, senki nem egyetemen tanulja. Nem árt néha elolvasni amiket feldob a telefon..
-
őstag
Urak. Tudja valaki hogyan lehet a Chrome-ból a jelszavakat át vinni a samsung browser-ra?
-
piocasember
tag
válasz piocasember #11747 üzenetére
A korábbi emagos ügyemmel kapcsolatos fejlemény. 5 napja vitték vissza a telefont az Emagnak. Azóta minden levelemre az a válasz, hogy még nem érkezett meg a termék. Úgy tűnik gyalog viszi a DPD. Óva intek mindenkit az Emagtól, mert lehet, hogy 50 ember elégedett, de vigyázzon, mert lehet ő az 51. is, aki csakúgy, mint én átverés áldozata lesz, utána pedig az Emag jó multiként mossa kezeit.
-
őstag
válasz piocasember #12008 üzenetére
Nagy az esély rá hogy te egy vissza küldött darabot kaptál, ami nem véletlen nem kellet az előző megrendelőnek sem.
-
Markizmark
addikt
válasz piocasember #12008 üzenetére
Ha korábban kérded, hogy ajánlott-e tőlük ekkora értékben rendelni, akkor odaüvöltöttem volna, hogy NEM. Max pendrive értékben ...
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
crosser51
csendes tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy van olyan itt aki note 9-et és s10-et is használt?
Az akksi idő különbség érdekelne hogy mennyivel rosszabb az s10 a note9-nél?
Köszi előre is a segítséget -
-
kengyel
nagyúr
Kint van a XEH- Augusztusi update,112 MB- méretével.😁
kengyel
-
tag
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Használ valaki Simple / mobil fizetés / alkalmazást a telefonján? Minden esetbe, amikor a telefonnal szeretnék fizetni, csak a második érintésre akar működni a fizetés. Már leveleztem az ügyfélszolgálattal is, de eddig smmi nem jött be. / S10+ / Két Sim -el használom a telefont, de a korábbi telefonnal is így volt / Honor9 /, de ott nem volt baj, mindig működött elsőre.
-
-
-
dikan
tag
válasz Laszlo733 #12019 üzenetére
A kettő között kér ujjlenyomatos hitelesítést? Csak akkor működik elsőre, ha ujjlenyomattal oldod fel a telefont és két percen belül fizetsz is vele. Ha biztosra akarsz menni, akkor a simple widgetet kirakod valahova, vásárlás előtt arra rányomsz, ott hitelesíted magad ujjlenyomattal vagy pinnel és csak ezután érintesz.
Mate20, S10, 🍏XR, mi9SE, 1+7
-
dkovizoli
addikt
válasz Paladin1492 #12018 üzenetére
Nincs olyan, hogy telenoros. Az s10 szérián vagy független rom van, XEH vagy TMH. Feltéve, hogy magyar romot használ valaki. Te lehetsz telenoros de a telefon már nem. A frissítésed pedig nem attól függ, hogy milyen simet használsz.
-
tag
-
bombibmw
veterán
válasz Paladin1492 #12018 üzenetére
Telekomos is.
Ja, nem.Vicc, hogy még a juniusi van náluk.
-
Valkűr
addikt
Hát én ranyomtam a keresésre de semmi, 10 perce a szervert keresi es ki se lehet lőni. Már ujra is inditottam, de ugyan az. Csak forog a kereses. Na ez erdekes vllt, atvaltottam.mobilnetre, ugy egybol betöltötte, pedig eddig mindig wifin frissitettem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
addikt
válasz bigrock #12028 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen bajom, amikor először telepítettem fel a Simple-t, majd utána állítottam be képernyőzárat. Amint bekapcsolt képernyőzárnál telepítettem a Simple-t, elmúlt ez a probléma. Az lényeg továbbra is, hogy nem szabad arccal feloldani, ha fizetni akarsz.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
LoGeN90
aktív tag
Az normalis h a frissites telepitese utan full felmelegedett a telo? Nyar ide, nyar oda, szerintem joval jobban melegszik mint elotte az S8+. Hogyan tudom letesztelni ,h normalis merteku e a melegedes? Koszi
-
-
MikeWazowski
veterán
-
akooos
veterán
Valaki tapasztalt már az app drawerben kis fagyást? A legutóbbi frissítés óta néha amikor a második oldalról lapozok az elsőre, van egy 2 másodperces delay amikor semmire nem reagál a telefon. Nem mindig történik ez, de tök fura Felrakom ma az augusztusi updatet, de ez eddig nem volt jelen.
-
Alvin_ti4200
félisten
Az mitől lehet, hogy a Revolut (tegnap telepítettem fel, már úton van a kártyám) nem jelenik meg a Settings/Connections/NFC and payment/Tap and pay szekcióban?
No payment apps installed.
Kell ehhez valami Google Wallet vagy Samsung pay vagy egyéb? Próbáltam rákeresni azokra is a Play Store-ban meg a Galaxy Store-ban is, de egyikben sem találtam meg őket.
[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
válasz Alvin_ti4200 #12045 üzenetére
Revoult a Google Pay-t támogatja. Ha felrakod a Google Pay apk-t, akkor menni fog. Playből nem tudod leszedni.
-
dkovizoli
addikt
válasz MikeWazowski #12041 üzenetére
Mivel nem tudjuk mit töltöttél le és hogyan akartad használni, így nem tudjuk azt sem miért nem sikerült.
1. Kell a samfirm nevű program. Annak az első rublikájába beírod a telefonod típusát, pl sm-g975f. alá, hogy DTM. Auto kockába pipa. Majd check update. Ha megvan download. Érdemes a download feletti két kockát is bepipálni.
2. Amikor végzett kapsz egy file-t. Azt ki kell csomagolni pl winrar-ral. Kapsz öt file-t.
3. Most kell az Odin. A legújabb a 3.13.3. Az jó is. Elindítod és az előbb kapott öt file-t beilleszted értelemszerűen a helyükre. Illetve csak négyet, mert két CSC van. A te esetedben a HOME-CSC amit használnod kell. A másik az régió váltáshoz kell és teljes törlést csinál.
4. A telefont kikapcsolod teljesen, majd download módba kell rakni. Hangerő le gomb és bixby gomb egyszerre nyomása mellet bedugod a pc-hez már csatlakoztatott usb kábelt, ekkor be fog jönni a download mód.
5. Odin-on elindítod a start-al a programot. Néhány perc és kész is vagy
6. Amikor a pc-n kiírja, hogy vége, akkor kihúzhatod a telefont, újraindul magától és ennyi.[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz dkovizoli #12048 üzenetére
Na, ez mehetne összefoglalóba is! Nagyon profi írás, ezer hálám. Este megpróbálom. És akkor, ha megjelenik egy új FW akkor ezzel a módszerrel menni fog mindig?
Ám, ha régiót is váltanék -nem baj, hogy gyalul mindent - akkor mi lesz a TMH-ból? XEH és végre minden frissítés gyorsan jön?
másik, hogy, ha így megcsinálom, akkor még OTA-n jön a frissítés?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
dkovizoli
addikt
válasz MikeWazowski #12049 üzenetére
Első kérdésedre a válasz, igen.
A másodikra sajnos, akik eddig próbálták, azoknak BTU lett, nem XEH. Valamiért a jelenlegi tmobilos telefonokat nem sikerült váltani.
A harmadikra több tényezőtől függ, jó esetben igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest