- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
petya220 #22249 üzenetére
[ROSSZABBUL FOGY A SAMSUNG GALAXY S20, MINT ELŐDJE]
Apple feeling?
-
hanti
senior tag
-
Imi1981
veterán
válasz
petya220 #16877 üzenetére
Ez a szoftver verzió [kép] . Telenortól vásárolt teló és ami rajta volt szoftver csak frissítve a legfisebbre. Egyszerűen nem megy fel. Megpróbálom telegram-ról letölteni hátha. Most nézem ez a telegram a play áruházban egy alkalmazás. Inkább nem szarakodok vele mert gondolom regisztrálni kell stb és ahoz nincs kedvem.
Sikerült! Total commander rendesen kicsomagolta így már települt. Az éjszakai mód nem működik!
-
guriga1234
addikt
válasz
petya220 #16736 üzenetére
Nem neveztelek hazugnak, ne csúsztass!
Aki itt hazudott, az az "ismerősöd" volt, te meg anélkül adtad tovább, hogy meggyőződtél volna az állítás valótlanságáról.
Maximum azt tudom elképzelni, hogy az "ismerősöd" rootolt, a KNOX átbillent, majd alaplapcsere volt, aztán hogy már hogyan odinozott, az tökmindegy. -
tama2000
tag
válasz
petya220 #16109 üzenetére
Szia! Megítélésem szerint TE látod jól a világot! Rengeteg topikot olvasok itt a PH-n. Általában nem jellemző azoknál, ami itt megy. Itt tényleg rögtön a nyakadnak ugranak. Pláne, ha esetleg negatívan nyilatkozol. Keress csak a nick-emre, hogy én már miket kaptam itt, mert le mertem írni a (negatív) véleményem!
-
melan
senior tag
válasz
petya220 #15845 üzenetére
Eszembe sem jutott
Nyilván az alapokon túlvagyok: elfelejtetés, újraindítás, biztonságos wifi ki stb...
A recepcióra nem megyek, mert egyrészt két szöszi van, aki biztosan ügyes, de nem androidon, amúgy meg nem akarom lejáratni a telót, hogy minden viszi a netet csak az s10 nem. -
Afito
friss újonc
válasz
petya220 #14944 üzenetére
Nekem is S10e van, és gyakran panaszkodnak hogy halkan hallanak.. Most már rendszeresen a kihangosítón beszélek mert úgy jól hallanak. Új telefon.. Vicc az egész!!! Azt javasolták csináljak egy alap helyzetbe állítás. Megcsinaltam, akkor egy darabig nem panaszkodnak.. Vagy csak lehet hogy nem szóltak.. A zajszűrőre gyanakodom. Szerintem szoftveres probléma lehet mert ha megnyomom a (hangszóró gombot) kihangosítót egyből jól hallanak. Ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel a problémával
-
bigsee
addikt
válasz
petya220 #14169 üzenetére
[link] Ezt bogarászom most. 5 giga a XEH FW, 5 órát írt ki rá...
Letöltöd Odint és Samu USB drivert (ha volt korábban már Samsung Switch a gépen, akkor nem kell!):
[link]A k.nagy FW fájlból kicsomagolod a CP-AP-BL fileokat és az ODIN-ba belinkelgeted (betallózod). Ha CSC-t is betallózod, akkor vissza lesz állítva a teló nullára.
Nah, most itt tartok
-
nkmedve
őstag
válasz
petya220 #13659 üzenetére
Nagyon meggondolnám a romolást egy még sokáig támogatott telefonnál. Ilyen esetben szerintem nagyobb az esélye, hogy többet árt, mint használ.
Én pl. nem is olyan rég a Galaxy Tab S2-mre raktam LinageOS-t, és bár így friss Android 9-em lett, ami két főverzióval frissebb a hivatalos ROM-nál, de cserébe van néhány nagyon irritáló dolog ami miatt nem kizárt hogy vissza fogok menni a régire. Főként az akkuval van gondom, standby-ban töredékét hozza a hivatalos ROM-nak, valamint a töltés is nagyon lassú lett (annyira, hogy könnyedén lehet meríteni a tabot miközben töltőn van, eddig ilyen nem volt). Sebességben sem jobb semmivel, mint az eredeti, és néha vannak kissebb fagyások.
Mindez ráadásul úgy, hogy a Tab S2 benne van a hivatalos LineageOS támogatási listában és többen is dolgoznak rajta (nightly build-ek, pörgős changelog), tehát nem csak XDA-n összedobott valaki egy build-et.
Szóval nekem az a véleményem, hogy hacsak a gyári ROM-nak nincs valami kritikus baja ami miatt nem lehet normálisan használni (ide kategorizálom azt is, ha már évek óta nincs frissítve), nem érdemes flash-elgetni, főleg nem egy új, garanciális készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Asustor NAS
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest