- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
+ Mr. XYZ_001: Lehet igazatok van/lesz. Frissített progiban már kiolvassa milyen csc-k vannak, van pár, de egyik sem az.
Ebben az esetben is ha kézzel írom bele, akkor a running exploit failed lesz, többire azt írja hogy ok, de nem csinálja meg.
Már nem emlékszem, régebben galaxy S1-S5 korában még tudtam romot cserélni (és vele csc-t is ) adatvesztés nélkül, odin-os rátelepítéssel. Ez még működik? Ha igen, 1 vagy 4 fájlos firmware-rel? -
Gaskin
aktív tag
Köszönöm a válaszod, de azt hiszem nem teljesem érthető amit írtam. Lehet rosszul fogalmaztam.. Tehát a telót kikapcsolom.. Nem csak a képernyőt kapcsolom ki, hanem Power OFF!!! Kikapcs, se kép se hang.. Ilyen esetben szabadna futni semminek.. Kb mint amikor a PC kikapcsoljuk.. akkor sem fut semmi.. de mégis merül ez a retek.. Kikapcskor 100% aksi, bekapcs után, mondjuk 84% mondjuk 5 órával később. Ezért írtam, hogy lehet ilyen hardver hiba? Mérnökként dolgozom, informatikai területen. Hardveres kollegák is vannak.. Ők is csak vakarták a fejüket, amikor ezt kérdeztem, hogy ennek marhára nem kéne így lennie..
-
Kroni1
veterán
Azt hozzá teszem, hogy pl. az index ilyesmi címmel hozta le képpel felső soros hírként:
Ismét nagy a baj: tömegesen púposodnak a Samsung telefonok akkumulátorai
A dél-koreai gyártónak nem ez az első botránya.Egy kis zsebpénz a konkurenciától a youtubernek akinek már nagy tábora van, pár ilyen cikk és az okozott károk mértéke többszörös, főleg h legtöbben úgy érzik mindent tudnak már a címből és el se olvassák, tényként kezelik az ilyesmit.
-
sgeza
veterán
-
Magill
tag
Az összes létező felbontást végig néztem az S10 és S10+ esetében egymás mellé téve(nyilván). De már bánom, hogy ezt leírtam
mennyien fennakadtak rajta...
Nem állítottam pedig, hogy emiatt rossz lenne, szimplán hogy márpedig van különbség ami nekem picit csalódás volt. Ha már s10+ a neve lehetne a kijelzőben is legalább ugyan olyan "jó", mint az s10. Ennek ellenére gyönyörű akijelző.
-
laci1892
őstag
-
-
sgeza
veterán
Melyik frissül? A for phone screen továbbra sem elérhető, de ha fent volt korábban, akkor phone screenként megkapod a 10-esre is emlékeim szerint (de szerintem a Playből az akkor sem fog frissülni). Viszont az nem is nagyon frissült, régóta 1.1. Az Android auto az frissül, de az viszont alapból benne van.
-
sgeza
veterán
Persze, nem is azt mondtam, hogy nem lehet a gmail hibája, csak, hogy esetleg nem biztos. Azért kérdeztem, hogy hozzá van-e adva mindenkinél kivételnek az akkumulátorhasználat optimalizálásánál. Nem vagyok benne biztos, de nekem úgy rémlik, hogy alapból nincs hozzáadva (vagyis kikapcsolva az optimalizálás).
-
laci1892
őstag
Egyébként nem tudom ki hogy van vele... De számomra az idei s20 design nagyon bazári lett.
Talán az s20 ultra rejt magában némi felnőttessbb stílus elemeket, de az is csak a kicsit szélesebb, határozottabb kamera kivágás miatt úgy gondolom. Persze férfi ember a Piros színről nem vitatkozik. Mint általában az esztétikum itt is szubjektív dolog... De valahogy nem érzem azt a nagyon kell érzést, mint ami elfogott az S10 + kapcsán anno.
Remélhetőleg majd az s30 😄
-
voyi
aktív tag
Ez mar csak azert santit, mert rohogve birja a fentebb emlitett PNY kartya a 4K 60fps rogziteset. Epp most csinaltam egy sebessegtesztet vele a nejem telojan, 56MB/s irasi sebesseget produkalt stabilan, ami kb 448! Mbps-nek felel meg.
Csak ugy szemleltetes kepp, itt van a youtube ajanlasa 4K video rogzitesehez:
Ahogy lathato, a kartya 6.5-szor gyorsabb mint a maximum ajanlott bitrata.
Ennek ellenere a Samsung kiadott egy OTA frissitest, mely automatikusan lekorlatozza MINDEN (meg a sajat EVO Plus kartyajuk is) kulso sdkartyara valo 4K 60fps videorogzitest. Akarhogy is probaljuk szepiteni ezt a dolgot, ez szintiszta gonoszsag reszukrol.
Plusz hozzateszem, hogy nem mindenkinek van eleg szabad tarhelye a telefon belso memoriajabol a felvett 4K videokra.
-
Almonen
aktív tag
Kétlem, egy régióra se adta még ki a T-mobil. Az egy dolog hogy máskor késett a mo-i frissítés de most még sehol se adták ki, más lehet ennek a háttéreben.
https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s10-plus/firmware/SM-G975F/DTM/
pl németre hamar szokott jönni
-
sgeza
veterán
Rendszeresen néztem, eddig sosem jött még ott. Hacsaknem két megtekintés közben mindenféle értesítés nélkül megtette, bár ezt kétlem. De a dátum sem változott még eddig, most viszont igen. És most is csak azért tudom, hogy jött, mert én magam rányomtam.
Ez egyébként eleve a 10-es Android óta van csak.
De mindegy, nincs jelentősége, csak gondoltam, szólok. Lehet, hogy sokan nem tudják, hogy egyáltalán létezik ez. -
espi38
őstag
Tudom a samsung internet az sötét,de chrome párti vagyok.
Igen be van kapcsolva a sötét mód-érdekse hogy más telon a hírfolyam az legalább sötét volt-és nem beszélve a gmail app is akkor szinronizál amikor csak akar
Samsung email jól működik de azon meg a értesítési hangot nem lehet beállítani kicsit katyvasz van a telo agyában -
Ijk
nagyúr
Két Telenoros sim van benne, és időnként eldobálja a mobilnetet, csak újraindítás után működik. Frissítés után is.
Szervizből azt írták hogy ez minden készüléknél gond, és egyelőre várni kell frissítésre.Ismerős telefonja, már el akarja adni, gondoltam rákérdezek itt hátha van ilyen tapasztalat, megoldás, de ezek szerint nem általános jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged