- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sgeza
veterán
-
sgeza
veterán
válasz
bandi0000 #22711 üzenetére
Az a-n mindig a kukac lesz az első, ez engem is zavar, de kibírom. Hacsak nem kapcsolod ki a szimbólumok megjelenítését. Ha esetleg mégis megoldható és tudja valaki, hogy lehet ezt megváltoztatni, ne tartsa magában az információt! A szimbólumokat persze meg akarom tartani, az praktikus, csak ne az legyen az alap, hanem az ékezetes karakterek!
A másik kérdésedre kaptál választ. A billentyűzet kiosztásnál/megjelenésnél állítható. -
zzola
titán
válasz
bandi0000 #22264 üzenetére
Nem tudom.
Néha nálam is kifagy a Chrome, az Árukereső meg rendszeresen.
Ezeket én app hibának tudom be.
A FB is sz@rozik.
De lássuk be, nem ez lenne az első példa arra, hogy így próbálják meg az eladásokat növelni.
Persze a vírus most nem a Samu malmára hajtja a vizet.
Szerintem az új alma sem fog most kijönni... -
mihail38
senior tag
válasz
bandi0000 #21639 üzenetére
Most még rosszabbul fogalmaztál mert én sem láttam beégést sem az S7 edge, sem az S8-nál minenki ismeri a szervíz menűt pont ezért hogy ne csapjon be a szemed, szerencsére én még nem találkoztam ilyennel, de hallottam már róla hogy ez meg eshet, de azért mert nálad ez meg történt ez még nem azt jelenti, hogy ez általános lenne vagy törvényszerű a kijelző beégés.
-
-
GmailOutlook
tag
válasz
bandi0000 #21611 üzenetére
Lehet 1000-szer le lett írva, itt vagy máshol, de momentán nem olvastam vissza 21609 db hozzászólást, ezért kérdeztem. Nem vettem még ilyen helyről mobilt.
Szóval ne reménykedjek itt valós garanciában?
A Telefonkirály számláját szerintem egy Samsung márkaszerviz sem fogja tőlem elfogani hiába lobogtatom majd ha bajom van. A cég meg egy fantom ahogy elnézem 10 hónapja van fent az árukeresőn, a Kft.-t aki küldi a telefont novemberben alapították 21 éves ukrán ügyvezetővel...
A Planet GSM felhívott és elmondta, hogy náluk az a gyári garancia, hogy hozzájuk kell visszavinni a készüléket ha gond van és német Samsung márkaszervizbe küldik. Tehát valójában bolti garancia, de az legalább van, ők valószínűleg nem fognak eltűnni, régi cég több bp.-i üzlettel.
-
szilrobi
aktív tag
válasz
bandi0000 #21520 üzenetére
Friss telepítés új készülékként beállítva. Aki régebbi rendszert frissített, annak most is ott van, nekem viszont új a készülék, nincs mentés visszarakva és nem találok ilyen beállítást. Note 9-en (android 9) még ott van. Most hol tudom beállítani?torrente.777: Köszi!
szuper, hogy ez is máshová került
-
jeni
félisten
-
bigsee
addikt
válasz
bandi0000 #21031 üzenetére
Érdekes, mert januárban is ez a SIM volt benne és akkor még működött. Megromlott a kártya?
Tavaly lett cserélve. Nem gond, cseréltetjük.
Szombaton voltam Telekom üzletben, egy pár ugyanezzel a gonddal volt benn. No SMS. Szerencséjükre (és az ügyintézőére) előtte egy nappal kapcsoltatták vissza a szolgáltatást. Nahát, megvan a gond, nem telt le a 72 óra, na azt tessenek megvárni es jó lesz!
Érdekes mindenesetre...
-
sgeza
veterán
válasz
bandi0000 #20986 üzenetére
Nem (csak) itt kell, ez a Samsung hülyesége. A doze módos kikapcsolást itt kell megtenni: Alkalmazások - Speciális hozzáférés - Akkumulátorhasználat optimalizálása. Be kell állítani, hogy mindent mutasson, és akkor a gmailnél kikapcsolni a kapcsolót! Ez egyébként az általad említett lehetőséget automatikusan kikapcsolja, és egyúttal inaktívvá teszi azt.
-
voyi
aktív tag
válasz
bandi0000 #20327 üzenetére
Kerdem en, akkor hogy van az, hogy 448mbit irasi sebesseget kepes ez a keszulek (S10 sima)produkalni kulso sdkartyara? Camera appnak is siman tudnia kene menteni kulso sd kartyara ha mar a belsore is tud irni nagyobb sebesseggel...
Ha esetleg tudsz vmi infot mgbizhato forrasbol linkelni, ami megmagyarazza az indokot kerlek oszd meg velem koszi.
-
-
-
Keem1
veterán
válasz
bandi0000 #19806 üzenetére
Annyival egészíteném ki az általatok leírtakat, hogy a 3 napos csere/pénzvisszafizetés csak akkor mérvadó, ha a hiba a rendeltetésszerű használatot akadályozza. Pl. telefon esetén tipikusan a pixelhiba nem ilyen, tehát ott a rendes garis procedúra megy. Épp ezért ildomos egy telefont minden esetben neten megrendelni, még akkor is, ha személyesen vesszük át. Rajta a pixelhiba? Mármegy is vissza 14 napon belül, még csak indokolnom se kell.
Üzletes vásárláskor 3 napon belül ezzel elhajtanak, mondván a jobb felső sarokban x>pixelhiba nem akadályozza a rendeltetésszerű használatot. -
laci1892
őstag
válasz
bandi0000 #19766 üzenetére
Próbálgattam élőben a telefont de ott valamiért ez nem tűnt zavarónak. Bár apróság az gész különben, Szóval nem számít különösebben. furcsa csak a magasra elhelyezett gomb. Annyira nem érvágós a sztori.
Ettől függetlenül... Nagyon össze van rakva ez a telefon, amit a kamera tud az nagyon frankó.
plusz a kijelző
előző telefonom egy note 8 volt, de ennyire nem volt jó a megjelenítő. Patent 👌
-
-
mihail38
senior tag
válasz
bandi0000 #19626 üzenetére
Az a kivétel vagy aki meg vesz egy telefont és nem kiváncsi egy másik telefonra, de vannak emberek akik kiváncsiak, eladják és vesznek másikat vagy elcserélik.
Pedig egyszerű a képlet, könnyebb a havi 8-10e kifizetni mint egyben 250-300e kifizetni akár még előfizetés mellett is. -
mihail38
senior tag
válasz
bandi0000 #19622 üzenetére
Ez a magyar mentalitás, egyből a legrosszabbra gondolnak, egy megbízható ember fizeti a részletet mert nem akar egy 15-16 éves előfizetést a kútba esni, de nyilván vannak kivételek amikor letíltják részlet nem fizetés miatt, ami szerencsére nem általános, de a magyar ember egyből bizalmatlan, nyilván aki így járt az elővigyázatosabb lesz amit megértek, de nem ez az általános.
-
pzoley
őstag
válasz
bandi0000 #17986 üzenetére
Bár én "nem értek az Android"-hoz, de leírom a véleményem szerintem mi lehet a gond, miért panaszkodnak sokan.
A FR semmit old meg OTA után. Csinálhatsz mentést, felteheted Odin-nal, akkor is lesznek problémák, de nem az új rendszer miatt. Nekem 9.-én volt OTA frissítés azóta semmi gondom. De..., én a frissítés után letettem a telefont, elmentem kávézni, 15 perc és mire újra felvettem a telefont, a kb. 50 saját telepített programból 38-ra jött 10-es frissítés. Ezzel azt akarom mondani, hogy azoknak akiknek gondjuk van, nem biztos, hogy az android miatt, sokkal inkább a nem frissített, általuk telepített programok miatt. Ha ez igaz, akkor hiába van FR, Odin, mentés, induláskor a mentésből újra lehúzza a programokat amelyek között lehet olyan ami a régi rendszer szerint próbálja beállítani a saját mentett konfigjait. Ez ugye a 10-esnél már biztos hogy nem jó.
Ezért akinek nem szűnnek meg a problémák, azt javaslom csináljanak a recovery-ből FR-t, de indulás után ne lépjenek be egyből a fiókjukba, ne kapcsolják be a wifi-t, mobilnetet, hanem csak a tiszta rendszert próbálják ki. Ha akkor nincs gond, egyesével telepítsék fel a programjaikat, és nézzék meg melyik után lesz probléma. ha valamelyik program nem úgy működik ahogy kéne, akkor nem egyből a rendszert kell szidni, hanem megnézni, hogy van-e frissítés 10-re. Ha nincs, bármi előfordulhat. -
sgeza
veterán
válasz
bandi0000 #17970 üzenetére
Értelme úgy lenne, de sajnos sokszor változtatják az értelmes dolgokat értelmetlenné. Mint mondjuk a csatlakoztatott Bluetooth eszközök értesítési sávban való megjelenése. Ezt például full elcseszték.
Szóval én nem vagyok egészen meggyőződve arról, hogy nem a teljes látható tartományra vetítve mutatja a képernyőidőt. De ne legyen igazam, mert tényleg ökörség lenne! -
alasoh
aktív tag
válasz
bandi0000 #17586 üzenetére
Nincs bajom a fóliával, elvagyok vele. Rajta van még a gyári, csak már nagyon karcos. Vettem egy clear viewer tokot, amit szintén szeretek. Most azon "szenvedek" ha leveszem a gyári karcost, tetessek e rá másikat vagy, használjam így fólia nélkül a tokban. Félek, hogy igazad van, csak gondoltam hátha valaki tapasztalatból tud mondani valamit.
-
-
karakpecze21
senior tag
válasz
bandi0000 #17559 üzenetére
Tegnap került fel a 10. Az ujjlenyomat olvasás érezhetően jobb lett és a kamera kezelése is színpatikusabb lett kicsivel.Mást egyelőre nem tapasztaltam.
EnterR: Igen, ebben valószínűleg igazad van.
Gedeon31: ő ilyen...szeret csereberélni és szerette volna kipróbálni a másik frontot is.
Nem volt ebben semmi más....hisz a készülék garanciális még bőségesen.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
bandi0000 #17550 üzenetére
Okés......én csak elmondtam hogy ezt tapasztaltam. Sajnos ma is ezt tapasztalom. Lehet akkor az én készülékemmel van a gond.
Ettől még nem kéne egyeseknek kikészülni lelkileg.....VIszont én már tegnap lezártam este ezt a vitát.......csak megint jöttek a sértődöttek....és utasítottak, hogy "fejjezzem be" stb.stb.
Befejeztem, elmondtam a véleményeimet és amit tapasztaltam.....ezekhez tartom is magam. Ennyi.
Lépjünk túl rajta.Ha most megint valaki elkezdi előröl és felhozza annak meg nem fog hozni semmit a Jézuska.....
-
-Ben-
veterán
válasz
bandi0000 #17540 üzenetére
Értem, hogy mire gondolsz, de a hasonlat nem teljesen jó. A kőbaltát se érdemes korunk láncfűrészéhez hasonlítani, meg talicskát se egy autóhoz, pedig mindkettő gurul. Jelen esetben 2 okostelefon összehasonlításáról van szó. A fórumtársnak a régi jobban tetszett, ez van. Ha nem akadnátok fenn ezeken a hozzászólásokon, akkor sosem lenne oldalakon át tartó szájkarate. Semmi értelme ennek.
Amúgy pont azt vettem észre, hogy azoknak vannak negatív tapasztalataik, akik más gyártóktól jönnek, nyilván itt azt kell megérteni, hogy ha én 5 év Samu vonalról áttérnék huawei-re tuti lennének olyan dolgok, amik máshogy/teljesen nem működnek, viszont aki már rég óta samu vonalon van, az hozzászokott ezekhez.
Ezzel teljesen egyetértek. iPhone -ról jöttem, a mai napig vannak dolgok, amik hiányoznak a másik oldalról, de akadnak olyan pozitívumok is, amelyek bizony a másik oldalon nincsenek meg és valószínűleg nem is lesznek.karakpecze21: Tedd meg ugyanezt a "nagy" iPhone topikban. Lehet, hogy még fenyegetést is kapsz privát üzenetben...
Vannak gondok.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
bandi0000 #17540 üzenetére
Na ugye hogy nem szaroztam........
Ezt teljesen más amit mondasz. Nem a vezetékes telefont hasonlítottam egy okosmobilhoz.....mert a te pédád kb ilyen...
FELTÉTELES mód......
Ha szaroztam is volna.....akkor is így kell reagálni srácok.....minta a valakinek az édesanyját szidtam volna?
Véleményem írtam le, kultúrált formában....ha igaz ha nem....kérdezte valaki, hogy mi a bajom vele, csak azért írtam le. Na és akkor ha már valaki ezt meri tenni, akkor bunkónak, flegmának, lekezelőnek kell lenni? (nálam ez veri ki jobban a biztit.....igazából emiatt nagyobbat csalódtam mint a telefon miatt).Egy tárgy nagyobb értéket képvisel mint az ember? Basszus komolyan mondom, lehet valaki képes lenne emiatt megszúrkálni is talán???
Ezen azért kicsit el kellene gondolkozni srácok és ezt most mindenkinek mondom........ -
Valkűr
addikt
válasz
bandi0000 #17525 üzenetére
Pontosan!
Nekem is van pár amik megfordultak nálam: Xiaomi mi8 pro,Mi9 pro, HTC, LG, Huawei P széria szinte mind, iPhone szinte mind, kivéve a legutóbbit 11pro maxot ami sztem bődületesen túlárazott, de ez mindről elmondhato, Samsung S6, S7, S9, S10 plusz...Az amelyikre azt mondanám h egy igazan jó ár érték arányu telefon a Xiaomik voltak. Egyik telefonra sem mondhato el, h mindenben tökéletes. Viszont ha a Xiaomi igy folytatja és nem esik a Huawei hibájába akkor elöttük fényes jövő állhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Energiaital topic
- Házimozi haladó szinten
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- Eladó 2db Samsung a52s
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest