- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dancsuri
veterán
válasz
Kitti14 #23653 üzenetére
VoWifi használata: (Telekom)
1. Mobilkészülékednek VoLTE/VoWiFi-képesnek kell lennie.
Wi-Fi hanghívás kizárólag olyan készülékeken működik, melyeken támogatott az adott technológia. Wi-Fi hanghíváshoz a készülék szoftverfrissítésére is szükség lehet.
A Wi-Fi hanghívás, egy szabványos technológia, melyet a gyártók a jövőben egyre több készüléken támogatnak majd a szükséges operációs rendszerrel.
Windows Phone készülékeken nem lesz elérhető a Wi-Fi Hanghívás.Wi-Fi Hanghívásra alkalmas készülékek
A technológiát támogató készülékeink listája folyamatosan bővül. Nézd meg a jelenleg elérhető Wi-Fi hanghívásra alkalmas készülékeinket!
RÉSZLETEK
2. A Wi-Fi Hanghívás használata havi díjas mobil előfizetéssel lehetséges. Válaszd a számodra legmegfelelőbb díjcsomagot!
3. Díjcsomagodhoz a 4G Hang és Wi-Fi Hanghívás aktiválását kérheted Ügyfélszolgálatunkon, valamint díjmentes SMS-ben a +WIFIHANG vagy a +VOWIFI kódok elküldésével a 1414-es számra.
5. Valamint készülékeden be kell kapcsolnod a Wi-Fi hanghívás képességet is. -
mihione
őstag
válasz
Kitti14 #22631 üzenetére
En 182 centi vagyok atlag kezmerettel (9-es kesztyu) de egy kezzel nem lehet kenyelmelesen hasznalnin az s10+-t,alul kisujjas tamasztassal a huvelykujjam a telo kozepeig er be magassagra ott meg elerem a bal szelet is de fentebb mar biztosan nem,mondjuk nekem egy vastagabb szilikon tok van rajta.
-
sgeza
veterán
válasz
Kitti14 #16556 üzenetére
Jobban személyre szabható. Meg engem rettenetesen zavart, hogy a szóköz mellett két oldalon lévő gombok nagyon bénán működnek. Ha jól emlékszem a balra lévő mindig azon a funkcióm marad, ami legutoljára volt. Nekem az fixen vessző, miközben elérhetők plusz funkciók a hosszan nyomással, nem változik az utoljára használtra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged