- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
Kolléganőmnek van egy Redmi Note 8T telefonja, gyári, és olyan problémánk van, hogy 2 sim van benne, de a névjegyeknél a Google fiókba tároltakat mutatja csak.. és hiába megyünk rá a 3 pöttyre, csak a Google fiókot adja be.. nem lehet választani sehol sem hogy a Sim-eket jelenítse csak meg.
A főképernyőn levő Névjegyzékben is néztem.
Illetve a Tárcsázón belül a Névjegyeknél is..de ott meg totál más funkciókat ad be.. és ott a névjegyeket duplán vagy triplán jeleníti meg, és ezt sem tudjuk beállítani hogy csak 1x jelenítse meg.. és keresztnév vezetéknév beállítást tekintve fordítva.
Sőt, még azt sem lehet beállítani, hogy a SIM-re mentse pl az új névjegyeket..Néztem a TopicÖsszefoglalóban a lehetséges megoldásokat. de ilyen funkció beállítás nem volt.
Tudna valaki segíteni, hogy hol lehet ezt a beállítást megtalálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tesla topik
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Konteó topic
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest