Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
TheB
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy az alábbi dologgal találkozott-e már valaki. Ha igen, van-e rá megoldás, és ha igen, mi?
A készülék a téma váltásakor az ikonokat nem cseréli le. Tehát most alaphelyzetben a 2 készüléken lévő standard témára gondolok. A Limitless ikonjait egyszerűen nem használja. Marad az előző.
Ha valaki tud segíteni, előre köszönöm!
-
TheB
csendes tag
Sziasztok!
A Redmi Note 8t típusú készülékem nem jelzi sem a whatsapp sem a messanger üzeneteket.
Van a készülékhez csatlakoztatva egy Mi Band 4 is. Az sem, gondolom a telefon miatt. Ha belépek az appba csak akkor látom, hogy írtak.. kellemetlen. Appok frissítve, értesítés bekapcsolva.. Valaki valami ötlet?
-
TheB
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a R N 8T készülékem eddig teljesen simán kezelte a Samsung 16gb-os sd kártyám. Egyik napról a másikra " Problémát jelzett " és minden áron formáztatni akarja velem. Mi lehet a baj? A készülékből ki és visszahelyezés nem működött.. Valami furfang? Vagy marad a végső megoldás.. a formázás.
Válaszaitokat előre is köszönöm!!
-
TheB
csendes tag
Igen ezt megtaláltam én is köszönöm! Mondjuk a funkció fel nem tűnt volna, úgyhogy már tanultam valamit!
A gond az, hogy ezzel csak sms-t kapok.
Én azt szeretném, ha hívásközben jelezné nekem, hogy valaki más is keres. És akár fel is tudjam venni. Így nekem ha beszélek és hívnak, átkapcsolja a hívófelet hangpostára, én pedig csak az aktuális beszélgetésem megszakítása után kapok sms-t.
-
TheB
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen típusú készüléket vásároltam pár napja. Van egy funkció ami nekem nagyon fontos lenne, de az istenért nem találom. Ez a hívásközben beérkezőhívások kijelzése lenne. Azt hiszem magyarul " hívásvárakoztatás ". Ennek a funkciónak, ezen készülékeken való elérésében, aktiválásában. Tudnátok nekem segíteni?! Remélem jól megtudtam fogalmazni..
és válaszotok előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi