Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Lehetett céges beszerzés is, jó könyvelő esetén nyertek is vele nem keveset... Tényleg nem vga igényes meló lehetett vele, vagy pedig valami nagyon brutál quadro volt benne amivel még nehezebb lett volna eladni és lecserélték egy "gamer" vga-ra. Árul egy autót is, van ott zseton Látok egy gamer egeret is, azt meg nem adná a konfig mellé hanem külön 6k-ért árulja
szerk: ez a lófogás meg, kénytelen voltam pár felújításból kimaradt cuccot felrakni mert nem tudtam hova rakjam, volt egy páraelszívó, na gondoltam majd ír rá 1-2 ember, gyakorlatilag 1 hét alatt 8-10-en kerestek meg, azonnal viszi, holnap viszi, hív, hívjam, úgy tűnt beesik valaki aki tényleg elviszi másnap, épp másik városban voltm, másnap oké, rácsörgök, majd holnap... rá fél órára hív valaki, megvan-e a cucc? mondom meg, de már maga kb a 10. aki biztosan vinné, szóval ha vinné akkor tényleg vigye mert kezdem kicsit unni, csávó kicsit megszeppent de röhögtünk egy jót és tényleg elvitte aznap du rá másnap elvitték az ajtókat is, meghozta a mázli faktort
szerk: sőt, kimaradt ytongot is, meg odaadtam régebbi kimaradt járólapot csak vigye a fenébe
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- DUNE médialejátszók topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen mosógépet vegyek?
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Subaru topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest